2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1102148 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu Zalewskinin menajeri çok iyi çalışıyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu Zalewskinin menajeri çok iyi çalışıyor.
Kesinlikle, ben sol bek için mitaj'ı istiyorum o genç çok hoşuma gitti.

(Al İttihat'a gitmiş, 3 maçın hepsinde ön libero oynamış)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Brezilyalı olsun kanat Balkanlar tutmadı bizde

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gündemimize gelen Renato Veiga kaçan balık büyük olmuş.

Çevrimiçi gokhans

Şakası bir yana nkoudu, şu kadro ile efsane iş yaparmış..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi gokhans

Çevrimiçi blackeagle35

Bugün Feyyaz Uçar’ı gördüm fazla da rahatsız etmeden ortam çok müsait değildi, kanat transferini sordum yapacağız devre arası mutlaka merak etmeyin dedi umarım değecek iyi bir transfer gelir.

Çevrimiçi gokhans

Adama traore dedikodusu dönüyor sosyal medyada.. sözleşmesi bitiyormuş, bizimkiler ilgileniyormuş..

Çevrimdışı sEuL

Adama traore dedikodusu dönüyor sosyal medyada.. sözleşmesi bitiyormuş, bizimkiler ilgileniyormuş..
Bu arkadaştan olsa olsa Lens V.2. olur. Umarim firsat adı transferi adı altında saçma sapan transferler yapılmaz, gina geldi artık bu tür transferlerden. Bizim oyun yapımıza uygun ihtiyacımız olan tarzda oyunculara yönelmemiz lazım.

Daha yeni Gs maçı oynadık, adamlar topu bize bıraktı, Frankfurt maçında keza adamlar duvar ördü, Anadolu takimlarina girmiyorum bile. Traore bizde istediği açık alanları bulamaz, son vuruş ozurlusu birde kendisi.

Hiç sanmiyorum ama bir iki yerde Berardi haberleri gördüm, ha öyle bir adam gelirsede işte Ghezzal V.2. olur.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ajaxin 2 kanadını alsınlar yeter

Çevrimiçi gokhans

Yani şu ortamda nkoudu’ya bile razıyım. Şu kadroda çok fena iş yapardı..

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş yönetimi, bu sezon duran toplardan çok gol yenmesi sebebiyle Avusturyalı duran top ustası Sargon Duran’la görüşmelere başladı.

🚨 Duran’ın, önümüzdeki hafta içinde İstanbul’a gelerek Beşiktaş için mesaiye başlaması bekleniyor. (Türkiye Gazetesi)

Duran top ustası Duran ile görüşüyormuşuz. Olur bu iş.

Çevrimdışı Talisca1903

duran top ustası getirmişiz 10 haftadır aklınız nerede nereden baksan tutarsızlık ha bu arada duran top zaafiyetinin ekseriyat sebebi udokhai zıplamda sorun var bu adamda

Çevrimiçi gokhans

Ocak ayında ortaya thomas partey azmanını, santraforada weghorst yada calvert lewin’i yapıştırsak efsane olur. Partey ve lewin’in sözleşmeleri bitiyor, wego’da şans bulamıyor ajax’da. Sol kanada’da danjuma’yı çekelim onunda sözleşme bitiyor, güle oynaya şampiyon oluruz, ligin içinden geçeriz.

Çevrimiçi Samet Ç

Kaleye şimdiden Walter Benitez yoklasak fena olmaz

Çevrimiçi Serdar3444

Öyle canavar transfer yapmalarına bile gerek yoktu, yedek yerli rotasyonu azıcık halledebilmiş olsaydık bu kopuş yaşanmayacaktı, Serdar Gürler, Deniz Türüç, Halil akbunar bile 40 yaraya merhem olurdu... Kasımpaşa, göztepe, Samsunspor kadar bile yerli rotasyonunu düşünemedik... (Anadolu topçusu muhabbeti yapacaklar var, şu an bizde oda yok...onuda düşünerek konuşmak gerekir...)
 Ha elde Salih Uçan'ımız  vardı da, oynattık mı?  görmezden geldik!! Kim oynadı, Ndour, ne oynadı, hiçbirşey, iki bilek hareketi, burası Beşiktaş, üsküdar'da halı saha değil, bilek hareketi ile olmuyor o iş...
Kim kaybetti? Ne kazandık? Ne oldu?... soruları bir yana, bundan sonrası için bu ekiple devam edilirse zerre umudu olan varsa helal olsun...
herkesi başka başka saçma  mevkilerde harcayıp, harcandığını görmesine rağmen ısrar eden, hangi dakika da oyuna kimi  sokması gerektiği hakkında en ufak bir fikri olmayan (vardı da biz mi göremedik!) bu fakir futbol  zihniyetinden ne bekleyebiliriz ki!!
Ben dananın kuyruğu kopmadan gitmelerini bekliyor ve istiyorum...
En büyük ve önemli transferimiz bu olur...

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/Eaglemedia__/status/1853363341596541417

menajeri istanbul'a gelmiş bence kolpa haber ama gerçekse sırtımda taşırım çok seviyorum ama vereceğimiz maaşı düşününce 20 milyon civarı karda oluyoruz
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

menajeri istanbul'a gelmiş bence kolpa haber ama gerçekse sırtımda taşırım çok seviyorum ama vereceğimiz maaşı düşününce 20 milyon civarı karda oluyoruz
+1903

Çevrimiçi Samet Demir

İmmobile'in arkasına yarım sezonluk kiralık adam alsan bu seneyi kurtarsın. Asıl sıkıntı yazın İmobille gitmezse forvete iyi kalite adam alamayız. Aldığın adam maaş konusunda her türlü sıkıntı çıkarır. Eğer bu haber doğruysa yönetimin hiç düşünmemesi lazım.

Çevrimiçi mayguntr

Gyökeres Cityi parcaladi bu gece, Brighton'inin alip oraya buraya kiraya verip ellerinde tutmadiklari adamlari transfer etmek lazim, bedava scout hizmeti.

Çevrimiçi gokhans

Gyökeres Cityi parcaladi bu gece, Brighton'inin alip oraya buraya kiraya verip ellerinde tutmadiklari adamlari transfer etmek lazim, bedava scout hizmeti.
championship’i çok iyi takip etmek gerek. İnanılmaz adamlar çıkıyor guökeres gibi, shaw, ake barnes, sissoko, pickford, bellingham hepsi championship’den transfer edilen adamlar. Türkiye’ye ise sara ve osai geldi hatırladığım kadarıyla. Mutlaka o piyasanın içinde olmalıyız.

Etiketler: