2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1104764 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi umutow

Ox'a 3.250 vermişiz fesih için önce kabul etmiş sonra vazgeçmiş Amertey'e de 2.2 vermişiz o da önce kabul etmiş sonra vazgeçmiş
Şunları biliyorlar ama hala yönetime bu oyuncuları gönderemediler diye sallıyorlar.

Çevrimiçi murat

Bizi medyada yıllardır rezil eden Bülent Uslu ve Adnan Aybaba'lardan kurtulmamız lazım önce.
hitabetleri yanlış ama parmak bastıkları konular çok doğru.bu ikisinin yaptığını daha sinsice algı oluşturabilecek gündem yapabilecek ve itibarlı kşilere ihtiyacımız var.galatasarylıların canlarını acıtan iki güzide insan bence sadece biraz sakil kalıyorlar.

Çevrimdışı Necmi

Bizi medyada yıllardır rezil eden Bülent Uslu ve Adnan Aybaba'lardan kurtulmamız lazım önce.
ben rezil falan olmuyorum herhalde bir renkliler istemiyor birde sen

Çevrimdışı Necmi

hitabetleri yanlış ama parmak bastıkları konular çok doğru.bu ikisinin yaptığını daha sinsice algı oluşturabilecek gündem yapabilecek ve itibarlı kşilere ihtiyacımız var.galatasarylıların canlarını acıtan iki güzide insan bence sadece biraz sakil kalıyorlar.
yoo renklilere tamda hak ettikleri gibi davranıyorlar yıllardır iğrençliklerine muatap oluyorduk şimdi en azından cevap veren birileri var hak ettikleri dilde konuşuyor bu dünyada herkese hak ettikleri şekilde davranmak gerekiyor meydanı fazla boş bulmuşlardı beşiktaşı durdurun diye yaygara koparanların ağzına şamarı patlatacak birileride lazım

Çevrimiçi gokhans

yoo renklilere tamda hak ettikleri gibi davranıyorlar yıllardır iğrençliklerine muatap oluyorduk şimdi en azından cevap veren birileri var hak ettikleri dilde konuşuyor bu dünyada herkese hak ettikleri şekilde davranmak gerekiyor meydanı fazla boş bulmuşlardı beşiktaşı durdurun diye yaygara koparanların ağzına şamarı patlatacak birileride lazım
2 senedir Anç yönetiminin demesi gerekenleri, yönetimin vermesi gereken tepkiyi, Bülent Uslu tek başına verdi, tek başına mücadele etti. Helal olsun.. Medyayı Nevzat Dindar, uzundurukan, evren, levent tüzmen gibi fanatik ruh hastası, anti objektif gs militanları ele geçirmiş. Şu ortamda Bülent Uslu'yu pamuklara sarmalıyız..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Bulent Uslu
Kesinlikle katiliyorum.. Bulent Uslu ve Adnan Aybaba gibilerinin yaptigi  dinsizin hakkindan imansizin gelme durumudur. Helal olsun hic de laflarini sakinmadan dikey olarak yuzlerine tepeden indiriyorlar yumruk gibi ..  Oyle  kele oyle takke gerek. En hafifinden oyle  yoksa (...) derdim ki cok agir olur bu bu mecrada  :D
Yorgo

Çevrimdışı Necmi

Bulent Uslu  Kesinlikle katiliyorum.. Bulent Uslu ve Adnan Aybaba gibilerinin yaptigi  dinsizin hakkindan imansizin gelme durumudur. Helal olsun hic de laflarini sakinmadan dikey olarak yuzlerine tepeden indiriyorlar yumruk gibi ..  Oyle  kele oyle takke gerek. En hafifinden oyle  yoksa (...) derdim ki cok agir olur bu bu mecrada  :D
evet ağır olur 😂

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

evet ağır olur 😂
  evet abi haklısın onların seviyesine düşmek bize yakışmaz. Kel-takke teşbihi işimizi yeterince gördü sanırım  :D :D
Yorgo

Çevrimiçi Samet Demir

Bülent Usluyu bizden çok gsliler takip ediyor 😁

X'de kendini camianın ağır abisi zannedip, insanlara atar gider yapan, sözde tek derdi Beşiktaş olan, gizliden gizliye Anç'nin devamını tekrar yönetime getirmeye çalışan ne idüğü belirsiz kişileri dinlemektense 1000 defa Bülent Uslu derim ben.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

X'de kendini camianın ağır abisi zannedip, insanlara atar gider yapan, sözde tek derdi Beşiktaş olan, gizliden gizliye Anç'nin devamını tekrar yönetime getirmeye çalışan ne idüğü belirsiz kişileri dinlemektense 1000 defa Bülent Uslu derim ben.
anç sosyal medyadaki tetikçilerini iyi kullanıyor kimsede koyun olup prşlerine takılmasın taraftar az aklını kullansın bence

Çevrimdışı Necmi

renkliler nefret ediyor bu normalde bazı arkadaşlar neden hoşlanmıyor esas ilginç olan o renklilerin ayarını bozan beşiktaş için sosyal medyada çarpışan biri bir beşiktaşlıyı neden rahatsız eder işin esas ilginç noktası bu 🤔

Çevrimdışı Necmi

Transfer gece 12 demi bitiyor son dört saat 20 dakika bitsinde artık işimize bakalım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi hasankale

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1834637881844846687
Artık oyuncumuz olmadığına göre rahatca söyleyeyim.Bu karaktersiz kesinlikle birileri tarafından yönlendirildi ve son güne kadar bilerek bekledi.Eger bu sezon ki tüm alacağını alıp gittiyse yönetim büyük hata yapmış demektir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

o açıdan bakıyorsan ciro rafa poalista raşirsa gedson sakatlanmasın diye dua edelim hangisinin yeri dolar sence
Kurtulduk bir karektersizden🙏🏻 Ben zannetmiyorum ama sizce bir transfer olacak mı?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Artık oyuncumuz olmadığına göre rahatca söyleyeyim.Bu karaktersiz kesinlikle birileri tarafından yönlendirildi ve son güne kadar bilerek bekledi.Eger bu sezon ki tüm alacağını alıp gittiyse yönetim büyük hata yapmış demektir.
3 milyon 10 taksit

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Savaş

Rahat rahat giydirebiliyor muyuz şimdi bu vasıfsıza?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

aynen katılıyorum yönetimin yapabileceği birşey yok lisans çıkartsmıyoruz anlaşamasalar iş fifaya gider ve ağır tazminat öderiz hatayı yapan çebiydi elmayla armutu birbirine karıştırmamak lazım

Çevrimdışı Necmi

Rahat rahat giydirebiliyor muyuz şimdi bu vasıfsıza?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
herkes değeri kadar önemsenir buna giydirmek bile değer vermektir böylelerini yok sayacaksın en iyi tavır adam yerine koymamaktır

Etiketler: