2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1104687 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

valla necmi fo gibi arat gibi seba ekolünü bilen, beşiktaşlılık duruşunu, vizyonunu benimseyen yönetimler bu duruma düşmezdi. Tamamen çebi yönetiminin eseri. Bu kulübü ne hale getirdiler, şampiyonluk yarışında 3 kuruş için seni satan, sakatım diyen, kaçan herifi tutup yine getirdiler.
bu ekolü bilmeme olayı değil ts liye kulüp teslim edersen başka nasıl sonuç beklersin kulüp üyesi olmaması gereken adamı kulüp başkanı yaparsak sonuçlarıda kabullenmemiz gerekiyor sonuçta kongre seçti

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Semih sol forvette nasıl pozisyon alacagi konusunda Keremi izlemeli  Sol kanatta çizgiye yapismadan içeri katederek oynamalı. Yetenek fazlasıyla var ama pozisyon bilgisini geliştirmeli.

Çevrimiçi Darkeagle

Antalyaspor denilince hemen Samuel Etoda yaptıkları aklıma geliyor.. Vermiyecekleri oyuncu üzerinden dümen çevirip başkanı düşürdükleri durumu anımsıyorum. Ben olsam günahımı dahi vermem.
[ Son Düzenleme: 11 Eylül 2024, 00:39:02 Darkeagle ]
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı Necmi

Çevrimiçi Darkeagle

İstemem yan cebime koy hesabı. Normalde alım güçleri ile asla alamayacakları topçuları oynatacaklar, paraları da biz  ödeyelim. Ne kadar istemezsek daha az öderiz düşüncesine sahipler galiba.
[ Son Düzenleme: 11 Eylül 2024, 00:38:03 Darkeagle ]
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı BlackEagle16

Oxlade takım antrenmanlara başlıyormuş
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı abdusta

yabancı kuralı degişmiyor haberi ortalıga düştü
.bu durumda yeni transfer beklemiyorum. dagılalım.
saygılar

Çevrimdışı BlackEagle16

saygılar
Amerteyden kurtulsakkardir
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Zafer55

Oxlade takım antrenmanlara başlıyormuş
İlerleyen günlerde ; İyi ki de kalmış dedirtebilecek kalitesi var. Hayırlısı olsun

Çevrimdışı Zafer55

saygılar
Değişseydi zaten "Amartey kuralı" diye anılırdı muhtemelen yeni kural 😁

Çevrimdışı Necmi

İlerleyen günlerde ; İyi ki de kalmış dedirtebilecek kalitesi var. Hayırlısı olsun
biz tam derken sakatlanır

Çevrimiçi Serdar3444

U21 milli takımda Livan Burcu, sol kanat, çocuk olmuş, çok net alınabilecek oyuncu, geleceği parlak. Maçta Cihan Çanak'la birlikte çok göze batıyorlar. Bu maç özelinde Başar Önal'ı almadığımıza hiç üzülmedim. Ali Akman'da da hiçbir numara yok, resmen top kaybetme makinası...
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2024, 22:16:24 Serdar3444 ]

Çevrimdışı Savaş

Olurda oyuna girerse bir gün girdiği andan itibaren maç sonuna kadar deli gibi ıslık ve küfür yiyecek.

Taraftar çok bilendi.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

hiçbir şey olmaz ondan

Çevrimiçi Samet Ç

Ox'a 3.250 vermişiz fesih için önce kabul etmiş sonra vazgeçmiş Amertey'e de 2.2 vermişiz o da önce kabul etmiş sonra vazgeçmiş

Çevrimiçi Samet Ç

Son dört sezonda 89 maç yapıp dakikaya vurduğun zaman 41 tane tam 90 dakika almış adamdan bir şey beklemeyin bunun üstüne birde kamp falan görmedi halı sahada ancak oynar
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2024, 22:52:55 Samet Ç ]

Çevrimdışı Zafer55

Ox hepimizi şaşırtacak :)
 Şu saatten sonra pozitif düşünmek lazım.
Kendisine güvenerek iskelet kurmuyoruz neticede...başarısız olması , sakatlanması falan planlarımızı alt üst etmeyecek.Adam 12+2 nin +2 si olacak. Böyleyken 50 maçlık yolculukta 5-6 maç katkı sağlasa kafi. Yada biraz kendine gelir ara dönemde memleketine yolcu olur belkli.

Çevrimiçi Samet Demir

Ox hepimizi şaşırtacak :)
 Şu saatten sonra pozitif düşünmek lazım.
Kendisine güvenerek iskelet kurmuyoruz neticede...başarısız olması , sakatlanması falan planlarımızı alt üst etmeyecek.Adam 12+2 nin +2 si olacak. Böyleyken 50 maçlık yolculukta 5-6 maç katkı sağlasa kafi. Yada biraz kendine gelir ara dönemde memleketine yolcu olur belkli.
Ox'u ben diğerlerinden ayrı tutuyorum. Oynadığı 2-3 maçta elinden geleni yaptı. Koca sezon 2-3 maç oynayabileceğini bilen yönetim buna nasıl böyle kallavi bir sözleşme yaptı onu aklım almıyor. Hiç mi sağlık raporu almadınız. Adam 3 gün kapımızda yattı. Sessiz sedasız sözleşme imzaladınız. Bu transfer %99 eski yönetime yazar. Umarım önümüzdeki ay onun dönemi ibra edilmez.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Ox'u ben diğerlerinden ayrı tutuyorum. Oynadığı 2-3 maçta elinden geleni yaptı. Koca sezon 2-3 maç oynayabileceğini bilen yönetim buna nasıl böyle kallavi bir sözleşme yaptı onu aklım almıyor. Hiç mi sağlık raporu almadınız. Adam 3 gün kapımızda yattı. Sessiz sedasız sözleşme imzaladınız. Bu transfer %99 eski yönetime yazar. Umarım önümüzdeki ay onun dönemi ibra edilmez.
%1 kime yazıyor
Ben düşündüm bulamadım

Çevrimiçi Samet Demir

%1 kime yazıyor
Ben düşündüm bulamadım
Bize abi kime olacak herif 3 gün İstanbulda takıldı tepki göstermedik 😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Bize abi kime olacak herif 3 gün İstanbulda takıldı tepki göstermedik 😁
yıllarca çebinin beşiktaşı yerle bir edişini izleyip tepki göstermedik görmek isteyene daha gelmeden belliydi ne olduğu

Çevrimiçi gokhans

yıllarca çebinin beşiktaşı yerle bir edişini izleyip tepki göstermedik görmek isteyene daha gelmeden belliydi ne olduğu
olurmu aga, seba gibi, bilgili gibi, fo gibi beşiktaş’ı düşünen, yararlı olmuş, yukarılara çıkarmış  başkanlar olacakki taraftarımız tepki göstersin. Yoksa adam tutup taraftarı dövdüren başkanları bile ibra etmiş taraftarız biz..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi yaço58

abi peki fikret ormana tribünlerden o kadar tepki gelirken ahmet nur çebiye nasıl gelmez biz fikret başkanı paralar nerede diyerek gönderdik bence hakettik

Çevrimiçi kartalizma190399

Ox digerlerinden farkli. Ox'un sorunu sakatliginin nuksetmesi. Sadece back-up olarak dusunuldugu ortamda sikinti olmaz da zaten. Varsa az sure alabilir, yoksa eksikligi hissedilmez. Gedson'un muadili olabilecek tek oyuncu kadro'da, sag kanatta oynama aliskanligi da var. Gerektiginde topla kat etmesi icin sag kanada da atarsin. Bazi lig maclarinda son 20 dakika oyuna atilabilir.

Aboubakar, Amartey'le kiyaslanmaz bence. Aboubakar ahlaki olarak zaten kadroda bulunmamasi gereken biri. Amartey'in de sportif olarak bir katkisi olamaz, ama Ox'un olabilir.
Bence kadro'ya donmesi mantikli. Devre arasinda gitme ihtimali olursa zaten gider, su yolunu bulur.

Etiketler: