2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1101708 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Ben "eldekiler gitmediği için transfer yapamadık" mevzusuna asla katılmıyorum. Asla inanmıyorum. %100 olarak reddediyorum bu bahaneyi. 4.5 milyona yapılacak bir transfer varsa Aboubakar'ın sözleşmesini feshedip o transferi 8 milyon'a yapmış varsayacaksın. Oyuncuya ederinden 3.5 milyon fazla verdik olarak sayacaksın kendini. Bu kadar basit. Yani demem o ki yeni transfer yapılmamasının sebebi eldekilerin gitmemesi değil, eldekilerin gidişinin maliyetine katlanılmak istenmemesi. Ayrıca kontenjan sıkıntısı varsa  neden Ndour aldın? Salih var, Ege vardı. Ndour ne kadar gerekliydi?

Çok saçma bir transfer sezonu oldu. Geçiş sezonu kadrosu desen değil, şampiyonluk kadrosu desen o da değil. Arada kalmış saçma bir durum oluştu.

Geçmiş olsun. Şampiyonluk için mucize beklicez. Hüseyin Yücel diyor ya: "Bundan sonra seni bir transfer daha yapabilmemiz için mucize olması gerek." Öyle işte. Mucizelere kalmış işimiz.

Şimdi gelir "enseyi karartmayın"cılar. Bu kanat rotasyonuyla, bu bek rotasyonuyla hiçbir halt olmaz "uzun maraton"da. Bir başarı gelirse bu %100 olarak Giovanni Van Bronckhorst mucizesi olur. Heykelinin falan dikilmesi gerekir öyle bir durumda.

Yönetim özellikle oyuncu satma konusunda sınıfta kaldı. Gönderdiği tüm futbolcular sözleşme feshi ile gönderildi tamamen veya kısmen ücretleri ödenerek. Brad friedel halbuki tam da bunun için gelmişti. Yıllarca premier lig'de oynayan amartey oxlade gibi oyuncuların pazarlanamaması korkunç bir şey yahu geçen sene geldi bu adamlar ondan önceki senelerde iyi kötü şans bulan oyunculardı epl'de. Maaşları problem evet anç ve şükerası hainliğine doymasın ancak elin adamı bakambu gibi bir bitiği "5 milyon euro'ya sattık" diye açıklayıp maaşını ödemeye devam ederek gönderebiliyorsa siz de yapacaktınız. Bahane falan değil bu oyuncuların gitmemesi aynen dediğin gibi arafta bırakıldı sadece lig için olsa yeter de artar bu kadro ama 8 tane çataçat avrupa oynayacaksın ve en iyi kadronun yaş ortalaması 30 31. Üzücü oldu bizim için finali yapabilmeliydik.

Çevrimdışı BlackEagle16

Ben "eldekiler gitmediği için transfer yapamadık" mevzusuna asla katılmıyorum. Asla inanmıyorum. %100 olarak reddediyorum bu bahaneyi. 4.5 milyona yapılacak bir transfer varsa Aboubakar'ın sözleşmesini feshedip o transferi 8 milyon'a yapmış varsayacaksın. Oyuncuya ederinden 3.5 milyon fazla verdik olarak sayacaksın kendini. Bu kadar basit. Yani demem o ki yeni transfer yapılmamasının sebebi eldekilerin gitmemesi değil, eldekilerin gidişinin maliyetine katlanılmak istenmemesi. Ayrıca kontenjan sıkıntısı varsa  neden Ndour aldın? Salih var, Ege vardı. Ndour ne kadar gerekliydi?

Çok saçma bir transfer sezonu oldu. Geçiş sezonu kadrosu desen değil, şampiyonluk kadrosu desen o da değil. Arada kalmış saçma bir durum oluştu.

Geçmiş olsun. Şampiyonluk için mucize beklicez. Hüseyin Yücel diyor ya: "Bundan sonra seni bir transfer daha yapabilmemiz için mucize olması gerek." Öyle işte. Mucizelere kalmış işimiz.

Şimdi gelir "enseyi karartmayın"cılar. Bu kanat rotasyonuyla, bu bek rotasyonuyla hiçbir halt olmaz "uzun maraton"da. Bir başarı gelirse bu %100 olarak Giovanni Van Bronckhorst mucizesi olur. Heykelinin falan dikilmesi gerekir öyle bir durumda.
Amma yangın yaptınız be arkadas adamlar enkazdan en fazla bu kadar çıkabilirdi cikabildikleri kadar çıktılar. Şimdi gelirmiş enseyi karartmayincilar lafida pek sahaneymis bilinsiz transferin kralıni yapan renkliler siz bizi begenmiyorsunuz
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Yönetim özellikle oyuncu satma konusunda sınıfta kaldı. Gönderdiği tüm futbolcular sözleşme feshi ile gönderildi tamamen veya kısmen ücretleri ödenerek. Brad friedel halbuki tam da bunun için gelmişti. Yıllarca premier lig'de oynayan amartey oxlade gibi oyuncuların pazarlanamaması korkunç bir şey yahu geçen sene geldi bu adamlar ondan önceki senelerde iyi kötü şans bulan oyunculardı epl'de. Maaşları problem evet anç ve şükerası hainliğine doymasın ancak elin adamı bakambu gibi bir bitiği "5 milyon euro'ya sattık" diye açıklayıp maaşını ödemeye devam ederek gönderebiliyorsa siz de yapacaktınız. Bahane falan değil bu oyuncuların gitmemesi aynen dediğin gibi arafta bırakıldı sadece lig için olsa yeter de artar bu kadro ama 8 tane çataçat avrupa oynayacaksın ve en iyi kadronun yaş ortalaması 30 31. Üzücü oldu bizim için finali yapabilmeliydik.
Babacim adamlar almışlar kaymakli kontejyani amarteye her ülkeden teklif gelmiş adam gitmiyorrr teklif gelmede sorun yok adam gitmiyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Yav Allah aşkına bir excel tablosu oluşturup gelen giden hesabını yapsan en basit haliyle bile bu transferleri yapamazsın. Denk bütçe diye bir şey var. Kol gibi de adamların kontratları var. Şu adamları alana ve gelmesini onaylayana bu kadar tepki göstermediniz.

Yani yönetimi tabikide eleştir buna birşey dediğim yok da. 3 tane adamın sözleşmesini fesh etsen min 20 milyon gidecek. Sürekli olumsuzluk pompalıyorsun az gevşe yahu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı BlackEagle16

İki sert eleştirim olacak 1 can Keles 2 ndour ikiside elzem bir oyuncu değildi ne amaçla kim tarafından ne düşünceyle alındı bilmek isterdim

Çevrimdışı BlackEagle16

Yav Allah aşkına bir excel tablosu oluşturup gelen giden hesabını yapsan en basit haliyle bile bu transferleri yapamazsın. Denk bütçe diye bir şey var. Kol gibi de adamların kontratları var. Şu adamları alana ve gelmesini onaylayana bu kadar tepki göstermediniz.

Yani yönetimi tabikide eleştir buna birşey dediğim yok da. 3 tane adamın sözleşmesini fesh etsen min 20 milyon gidecek. Sürekli olumsuzluk pompalıyorsun az gevşe yahu.
Hayır olumsuzluk pompalamak la bizide gerdi

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Hüseyin Yücel: "Yaptığımız tüm transferler, hocamızın tercihlerinden oluştu. İlk tercihimiz Angelo'ydu ama maalesef Araplar devreye girdi. Dün akşam hocamızla hızlı bir toplantı yaptık. 'Joao Mario'yu kesinlikle istiyorum. Hazır durumda.' dedi. 'Patron sensin, sen ne dersen o' dedik ve Joao Mario'yu indirdik. Hiçbir panik transfere imza atmadık ve atmayacağız."

Son cümleye dikkat!

Çevrimiçi Mehmet57

Her seyden ziyade onemli olan sistem ve takim olarak ortaya konulan futbol. Hoca zaten mac icinde ucluye dondugunde en kotu ihtimal Gedson'u kanat'a atar, ki Gedson bos alan buldugunda cok etkili. Ortaya da Mario/Salih/Ndour gecirebilir.

Yani gonul ister bir bek/kanat alalim ama olacak gibi durmuyor. O zaman zorla Chamberlain'den faydalanacaz, malum sonucta yuklu maas oduyoruz. Ki Chamberlain'de asla kotu futbolcu degil. Kanat/kanat beki/10/8 mevkilerinde gayet rostasyonda bulunabilecek biri.

Çevrimdışı Ravenman

İki sert eleştirim olacak 1 can Keles 2 ndour ikiside elzem bir oyuncu değildi ne amaçla kim tarafından ne düşünceyle alındı bilmek isterdim

Ndour'u bilmem lakin kaç kere anlattım Can Keleş bizim Sezonluk Yöresel Kazık (SYK).

Her sezon bir Yöresel Kazığımız var. Hiç değişmedi bu.

Basıyoruz kamyon kadar parayı alıyoruz bi yerliyi Anadoludan, sonra gören olmaz, neredeyse hiç oynatmadan kiraya miraya veriyoruz.

Kimsede hesap vermez niye aldık diye.

Galiba Divan Kurulunda bir menejer var veya bir menejerin akrabası, onun fısıldamaları veya tercihleri. Belki son 15 yılda bir 20 milyon euro kazanmış komisyonlardan. Yani yıllardır bu kulüpten para kazanan bir çete var Divan Kurulunda.

2024/25 : Can Keleş
2023/24: Kerem Atakan Keskin
2022/23: Emrecan Bulut
2021/22: Emrecan Uzunhan
2020/21: Bilal Ceylan
2019/20: Umut Nayir
2018/19: Atakan Üner
2017/18: Aras Özbiliz
2016/17: Orkan Çınar
2015/16: Ömer Şişmanoğlu
2014/15: Kerim Frei
2013/14: Gökhan Süzen
2012/13: Sezer Öztürk
2011/12: Burak Kaplan
2010/11: Mehmet Akyüz

Çevrimdışı Savaş

Öyle bir kitle var ki, yok kongrede görüşürüz, yok gideceksiniz.

Ağzıma geliyor da söylemeye dilim varmıyor sonucta Beşiktaş taraftarı...

24 oyuncu gitmiş. Bak 24! Akli basinda bi td. gelmiş. Karakterli topçular alınmış. Ama kanat ve bek eksik diye gideceksiniz.

Şu tepkinin birazını kongrede ibra edildiği zaman verseydiniz keşke Beşiktaş düşmanlarının.

3 yılda düzelir dediğimiz takım şu yıl şampiyonluk konuşuyorsa önce yönetime yazar.

Stad düzeltiliyor, altyapıdan oyuncu çıkıyor, düzgün transfer geliyor, adam gibi yönetim var ama ney? Kongrede gideceksiniz.

Yemin ederim hak bunlara Anç. Vallahi hak.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2024, 14:52:58 Savaş ]

Çevrimdışı İzmitlibjk

3 büyüklerin geniş kadro grafiklerini yan yana koyun ve bakın, en iyi(uyumlu) kadronun bizde olduğunu göreceksiniz, bu transfer döneminde yönetim ve hoca el ele vererek çok iyi bir kadro olusturdu, takım uyumu ve arkadaslik ortami bizim ekstra iyi oldugumuz yerler. Futbol takım oyunu ve gercekten iyi "takım" olabilenler basarili oluyor. Bizim kadromuzu gayet güçlü buluyorum, birbiri için savaşacak adamlar goruyorum. Negatif düşünmeyi bırakın, güzel günler yakın.
En gereksiz gordugunuz oyuncu bile turkiye kupasinda cikar oynar, içerde ilk yaridan 3-0 4-0 yaptigimiz maçlarda devrede girer as dinlendirir, illaki herkesin faydası olacak. Geçen sezonu unutmayin ve yapılanları küçümsemeyin, baya büyük bir operasyon yapıldı.
Ox takımla çalışsın. Aboubakar ve amartey kesinlikle calismamali.
Ortamı bozacak her şeyi tesislerden uzak tutmak lazım.

Çevrimdışı 38life

Şu adamları alana ve gelmesini onaylayana bu kadar tepki vermediniz mi?  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hahahhaa. :D

Bak Ahmet Nur Çebi başkanlık için adaylığını açıkladığında bu forumda karşı çıkan, çok büyük hata olur diyen bir Necmi abi vardı bir de ben vardım. Öyle başlangıçta alkış tutup sonra iş işten geçtikten sonra tepki gösterenlerle karşılaştırma beni. Ben Çebi yönetimi göreve gelmeden önce başladım eleştirmeye ve ayrılana kadar eleştirdim. Şampiyon olduk Sergen Yalçınla. Şampiyon olduğumuzun ertesi günü Çebi yönetimini eleştiriyordum ben Mesajlar orada duruyor. Açıp bakabilirsin. O yüzden öyle ezbere konuşma. Bir yanlış başka bir yanlışı doğru göstermez. Sınıfta 10 üzerinden 1 alan öğrenci var diye 10 üzerinden 6 alan öğrenci iyi not almış olmuyor. Bu cümlemi bir düşün sen.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2024, 15:09:09 38life ]

Çevrimdışı İzmitlibjk

24 oyuncu gitmiş. Bak 24! Akli basinda bi td. gelmiş. Karakterli topçular alınmış. Ama kanat ve bek eksik diye gideceksiniz.

Şu tepkinin birazını kongrede ibra edildiği zaman verseydiniz keşke Beşiktaş düşmanlarının.

3 yılda düzelir dediğimiz takım şu yıl şampiyonluk konuşuyorsa önce yönetime yazar.

Stad düzeltiliyor, altyapıdan oyuncu çıkıyor, düzgün transfer geliyor, adam gibi yönetim var ama ney? Kongrede gideceksiniz.

"Ben her şeyi eleştiririm takımın faydası için yapıyorum" kafasıyla yapıyorlar ama beni tatmin eden bir şeyleri olmadı, sürekli x neden geldi y gelseydi, vay efendim onu neden arabistana kaptirdin, yahu birinizde cikin kadro disi oyunculardan nasil kurtulacagini soyleyin, yonetim acikladi işte teklif getirtmisiz ama oyuncular biz bir yere gitmiyoruz demişler, napacak yönetim vuracak mı adamlari? Zaten malum 3lü gitse hem kontenjan hem butceden yer ayrılsa çatır çatır gelecekti oyuncular, bu seferde diyorlarki ndour yerine kanat alinsaydi tamam kabul de bu seferde musrati sakatlaninca kim oynayacak diyeceklerdi, yani elestirmek isteyen illa bir açık bulabilir çünkü bizim real madrid gibi bütcemiz yok. Sonuç olarak artık sonuna kadar destekleme zamani, bu takim bu işi yapar.

Çevrimiçi gokhans

devre arasında ox-abou ve amartey'den çıkabilirsek, kanat beklere trippier ve sppinazzola'yı çeksek acayip bir şey oluruz. düşünsenize kanatları komple bu 2 adama teslim ediceksin rashica ve masuakunun yerine, o kanadı otobana çevirirler, inanılmaz bir takım oluruz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı 38life

O kitle fırsatçı kitle. Zaten en başından beri yönetim bir hata yapsa da istifa desek diye bekleyen kitle. Eleştiri başka, zulmetmek başka. Taraftar her zaman daha iyisini talep eder, daha iyisi için eleştiri yapar. Yönetim "geçer not" alırken de eleştiri yapılır. Ama "geçer not" alırken istifa, görüşecez vs. gibi yorum yapanların başka hesapları vardır. Derdi Beşiktaş değildir.

Benim için Arat yönetimi geldiği günden bu yana yaptıklarıyla geçer not aldı. Ama bu durum benim transfer ile ilgili eleştiri yapmamı engellemez. Bizim millette şöyle bir durum var. Bir şeyi ya full savunmak zorundasın ya da full karşı çıkmak zorundasın. Mesela x partisinin yaptığı tek bir yanlışı söylesen sen "x parti düşmanı" ilan edilirsin. X partinin yaptığı tek bir olumlu şeyi söylersen de x parti savunucusu ilan edilirsin. Futbolda da aynı. Yönetimi beğeniyorsan asla eleştiremezsin. Yönetimi beğenmiyorsan asla övemezsin. Böyle bir kafa. Ne yazık ki bu forumda da var bu kafa. Çeşitliliğe tahammül yok.

Çevrimdışı 38life

devre arasında ox-abou ve amartey'den çıkabilirsek, kanat beklere trippier ve sppinazzola'yı çeksek acayip bir şey oluruz. düşünsenize kanatları komple bu 2 adama teslim ediceksin rashica ve masuakunun yerine, o kanadı otobana çevirirler, inanılmaz bir takım oluruz.

Şuanda benim tek umudum bu. Devre arasına kadar bir şekilde lider ya da şöyle max 3-4 puan geride girsek devre arasında eksikleri tamamlayarak şampiyonluğa yürüyebiliriz. Ama bu 3 ay boyunca bu oyunculardan çıkamayıp devre arasında nasıl çıkacaz tamamen soru işareti. İşte aslında mesele de bu. Biz bu oyunculara tazminatlarını verip göndermeyerek herhangi bir tasarruf sağlamıyoruz. Tek tasarrufumuz zaman. Bugün tazminat vermiyoruz 6 ay sonra, 1 yıl sonra, 2 yıl sonra maaş olarak vemriş olacaz zaten o parayı. Giren, çıkan değişmeyecek ki. E bu oyunculardan biz faydalanmayacaksak tazminat olarak vermek ile maaş olarak vermek arasındaki fark ne? Hüseyin Yücel diyor ya sözleşmeyi feshedersek x transferin bedeli y milyon euro olacaktı diye. E yine öyle olacak ki. Yine ödeyeceksin o parayı tribünde, hatta evinde yatan adama. Benim en çok eleştirdiğim nokta da bu. Mantık hatası var burada. Kullanmayacağın adamın fesih tazminatından kaçınıyosun. Mantıksız.

Ama bu şekilde devre arasına kadar sağlam gitmek de zor olacak. Çok yoğun bir fikstür var. Bu rotasyonla çok zor. Tek umudum hoca. Ona güveniyorum.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2024, 15:16:47 38life ]

Çevrimiçi Samet Demir

Şu adamları alana ve gelmesini onaylayana bu kadar tepki vermediniz mi?  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hahahhaa. :D

Bak Ahmet Nur Çebi başkanlık için adaylığını açıkladığında bu forumda karşı çıkan, çok büyük hata olur diyen bir Necmi abi vardı bir de ben vardım. Öyle başlangıçta alkış tutup sonra iş işten geçtikten sonra tepki gösterenlerle karşılaştırma beni. Ben Çebi yönetimi göreve gelmeden önce başladım eleştirmeye ve ayrılana kadar eleştirdim. Şampiyon olduk Sergen Yalçınla. Şampiyon olduğumuzun ertesi günü Çebi yönetimini eleştiriyordum ben Mesajlar orada duruyor. Açıp bakabilirsin. O yüzden öyle ezbere konuşma. Bir yanlış başka bir yanlışı doğru göstermez. Sınıfta 10 üzerinden 1 alan öğrenci var diye 10 üzerinden 6 alan öğrenci iyi not almış olmuyor. Bu cümlemi bir düşün sen.
Yav sen ne anlatıyorsun ki, sana yapıyorsun demedim yapıyorsunuz dedim. Forumda binlerce insan var kim ne ye ne tepki gösterdi onun çeteresini tutacak halim yok. Sen zamanında eleştirmiş olabilirsin eyvallah da şuan alana değil gönderemeyene laf edip karşındakini de haklıymış gibi salak yerine koyuyorsun. Olumsuzluk olsun da sitem edeyim triplerindesin resmen. Böyle dediğimiz zamanda zorunuza gidiyor.

Rakibine 5 atmışsın, ligde 3 te 3 yapmışsın, Avrupada gruplara kalmışsın. Olumlu şekilde eleştirin yap da sürekli motivasyon düşürmenin ne anlamı var.

Çevrimdışı Zafer55

Önemli olan göndermek dediler.
Göndermeliyiz dediler.
Gönderemezsek, alamayız dediler
Gönderemediler. Alamadılar.

Çevrimdışı 38life

Hadi pozitif bir şey söyleyeyim. Joao Mario havalimanında kendisine sorulan "Benfica taraftarına kırgın mısınız?" sorusuna "zamanı gelince konuşacağım" diye cevap veriyor. Bu aslında kırgınlıktan ziyade kızgın olduğunu ifade eder. Ki size bir bilgi daha vereyim. Joao Mario'nun 17 Ağustosta Benfica'da çıktığı son maçta oyundan alınırken ıslıklanınca tribünlere dönüp alkışlayarak tribünleri protesto etmişti. Bu neden bizim için olumlu? Çünkü oyuncu "zamanı gelince konuşacağım" dese de aslında en büyük cevabı muhtemelen sahada vermek isteyecek. Çünkü eğer Beşiktaş'ta kötü performans sergilerse Benfica taraftarını haklı çıkarmış olur. Şuanki durumda isteyeceği son şey bu.

Çevrimdışı Zafer55

Aldıkları da yeter. En iyi işleri Gio yu takımın başına getirmek oldu. Hoca bana çok umut veriyor.
Bu sene Şampiyonuz .

Çevrimiçi mayguntr

Göndermeliyiz dediler.

Ben 23 kisi saydim gonderilen ama, belki yanlis saymisimdir, gozlerim bozuk diye.

Çevrimiçi Darkeagle

Göndermeliyiz dediler.
Nokta.
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimiçi tolga1903

Babacim adamlar almışlar kaymakli kontejyani amarteye her ülkeden teklif gelmiş adam gitmiyorrr teklif gelmede sorun yok adam gitmiyor.

Tamam da arkadaş hadi bu 3'ünün kaymaklı kontratı var omar colley'den 1 tl kazanamadık rosier'den alamadık hiçbir oyuncudan kuruş kazanamadık ki biz nasıl limit açacaksın da takımı tamamlayacaksın.

Çevrimdışı 38life

Yav sen ne anlatıyorsun ki, sana yapıyorsun demedim yapıyorsunuz dedim. Forumda binlerce insan var kim ne ye ne tepki gösterdi onun çeteresini tutacak halim yok. Sen zamanında eleştirmiş olabilirsin eyvallah da şuan alana değil gönderemeyene laf edip karşındakini de haklıymış gibi salak yerine koyuyorsun. Olumsuzluk olsun da sitem edeyim triplerindesin resmen. Böyle dediğimiz zamanda zorunuza gidiyor.

Rakibine 5 atmışsın, ligde 3 te 3 yapmışsın, Avrupada gruplara kalmışsın. Olumlu şekilde eleştirin yap da sürekli motivasyon düşürmenin ne anlamı var.

Yapıyorsunuz diyince beni de dahil etmiş oluyorsun o gruba. Yapılıyor, yapıyorlar vs. demen gerek. Ben alanlara eleştirimi çok yaptım. Eğer olumsuzluk olsun da sitem edeyim triplerindeysem Allah benim iki cihanda belamı versin, gün yüzü göstermesin. Ama eğer sen suizanda bulunuyorsan aynı şey senin için geçerli olsun mu? İnsanlar hakkında bu kadar genelleme yapmayın. Bu kadar bir tarafa yamamaya, etiketlemeye yer aramayın. Benim kimsenin motivasyonunu düşürdüğüm falan yok. Ben sosyal medyada düzenli olarak futbolcuların paylaşımlarının altına sürekli motive edici yorum yaparım. Özellikle o gün hangi futbolcu kötü oynadıysa onun paylaşımının altına yorum yaparım sen şöyle iyisin, böyle başaracaksın vs. diye. Burası taraftar forumu. Burada eleştiri yapılır. Kolaya kaçıp insanları etiketleme alışkanlığınız size çok yanlış insanlara çok kötü ithamlarda bulunmanıza sebep oluyor. Vazgeçin bu alışkanlıktan. Her sakallı dedeniz değil, her eleştiri yapan Beşiktaş düşmanı değil. Tüm dünya da sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil. Bu kadar zorbalık iyi değil.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2024, 15:34:12 38life ]

Etiketler: