2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1101285 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Bu istatistiği yaptığı sezonun büyük bölümünü sağ kanatta oynuyormuş Mario .Ama tahminime göre Semih'in yerine dün Muçi'nin başarılı olamadığı görevde düşünüyor.15 + gol-asist çıkardığı sürece sorun yok.Şu takıma N'Kodou'nun akıllısı sprinter bir oyuncu isterdim ayrıca

https://twitter.com/fatihdogan_38/status/1830716374252933521?s=46

O 23 golün 12'si penaltıdan. Sonraki sezon Di Maria geliyor ve penaltıları Di Maria kullanmaya başlıyor. İnsanlar bu detayı bilmeden yorum yapıyor.

Çevrimiçi pinehitman

O 23 golün 12'si penaltıdan. Sonraki sezon Di Maria geliyor ve penaltıları Di Maria kullanmaya başlıyor. İnsanlar bu detayı bilmeden yorum yapıyor.
11 gol 12 asist de gayet beğenilecek bir istatistik değil mi hocam

Çevrimdışı 38life

sahada dolaşıyor demek ki bu güzel ama pres yapan familyadan mıdır bilen var mı

Rashica gibi falan pres yapamaz. Doğru yerde, doğru pas açısını kapatarak prese destek olabilir. Zaten Angelo vs. gibi bizim daha önce peşinde koştuğumuz tiplemelerden tamamen farklı bir oyuncu. O yüzden soru işareti var. Yoksa oyuncu belli bir kalitenin üstünde zaten.

Çevrimiçi pinehitman

Rashica gibi falan pres yapamaz. Doğru yerde, doğru pas açısını kapatarak prese destek olabilir. Zaten Angelo vs. gibi bizim daha önce peşinde koştuğumuz tiplemelerden tamamen farklı bir oyuncu. O yüzden soru işareti var. Yoksa oyuncu belli bir kalitenin üstünde zaten.
Gio onay verdi deniyordu sanki öyleyse ben ümitliyim, umarım hocanın taleplerini karşılayıp hücumda bir seçenek daha olabilir

Çevrimdışı 38life

11 gol 12 asist de gayet beğenilecek bir istatistik değil mi hocam

Tabii ki. Sezon sonu istatistiklerde Joao 11 gol, 12 asist yazsa herkes memnun olur. Ama bunu orada nasıl bir sistemde yaptı. Burada nasıl bir sistemde oynayacak? Bunları bilmeden yorum yapmak mümkün değil. Larin şampiyonluk sezonunda 18 gol atmıştı mesela. Bu bir anomaliydi. Futbol 11 kişiyle oynanıyor ve hiçbir oyuncunun ürettiği istatistik salt kendisinden kaynaklanmıyor.

Çevrimdışı Zafer55

Çevrimdışı 38life

Gio onay verdi deniyordu sanki öyleyse ben ümitliyim, umarım hocanın taleplerini karşılayıp hücumda bir seçenek daha olabilir

Ben şahsen "hoca istedi", "hoca onay verdi" tarzı haberleri ciddiye almıyorum. Özellikle transferin bitmesine 48 saat kala yapılan bir transfer için "hoca istemiş" haberi bana hiç ciddi gelmiyor. Sen hocaya hangi seçenekler sundun da hoca bu seçeneği seçti? Listede 2 isim varsa ve hoca bu ikisinden birini seçerse "hocanın istediği oyuncu" mu olmuş oluyor bu oyuncu. Can Keleş için "hoca istedi, o yüzden 3 milyon verildi" haberleri yapıldı boy boy. E Hoca Can Keleş'in yüzüne bile bakmıyor. Hangisine inanalım? Habere mi, gözümüze mi? Bence kimse hocanın sırtına yük yüklemesin. Yarın Joao Mario tutmazsa hoca sorumlu olmuş olacak. Halbuki ben alakası olduğuna inanmıyorum. Transferin bitmesine saatler kala yapılan transferin hocayla bir alakası yoktur. Olsa da yoktur benim için.

Çevrimiçi Mehmet57

Ox’dan cikis mumkun gorunmuyor. Sercan’a aciklamalari olmus kalacam gibisinden.

Umarim en azindan Abou/Onana/Amartey’den cikabiliriz. Ox’un sag kanat beki olarak oynamisligi var. Belki orda degerlendiririz en kotu ihtimal. 

Çevrimdışı 38life

Ben Joao Mario konusunda nötr'üm. Sahada görene kadar net bir yorum yapmak istemiyorum. Çünkü daha hangi pozisyonda, hangi rolde oynayacağını bile bilmiyoruz. Sivas maçında Muçi'nin yapamadığı rol verilecek Mario'ya diyenler var fakat ben bundan emin değilim. Çünkü biz her maçı Sivas'a karşı oynadığımız gibi oynamıcaz. O Sivas gibi geride bekleyen bir takım için kurgulanmış bir taktikti. Önceki maçlardaki gibi oynarsak da Joao ne Rashica'nın üstlendiği rolü üstlenebilir, ne de Semih'in üstlendiği rolü. Bu durumda ya sistemi modifiye edecek hoca, ya yedekte bekletecek Mario'yu, ya da belki orta sahada kullanacak. Hiçbir şey bilmiyoruz. Çok fazla bilinmezlik var. O yüzden bekleyeceğiz.

Çevrimdışı 38life

Bu arada Sivasspor maçında takımın yaş ortalaması 30.0'dı. Muçi yerine Joao Mario olsaydı takımın yaş ortalaması 30.7 olacaktı.

Trippier falan da konuşuluyor. O da 15 gün sonra 34 yaşını doldurup 35'ten gün almaya başlaycak.

Uyandırıyim.

Çevrimdışı Zafer55

Umarim en azindan Abou/Onana/Amartey’den cikabiliriz. Ox’un sag kanat beki olarak oynamisligi var. Belki orda degerlendiririz en kotu ihtimal.
Onana ve Ox 12+2 nin 2 si gibi görünüyor sanki.
Onana'ya hoca şu kısa periyotta ihtiyaç duydu. Onanada buna fena karşılık vermedi aslında.
Ox'tan ise ben bişey anlamadım. Abuk bir sezonda geldi. Sakatlık falan da yaşadı. Ama kalitesi olan bir futbolcu. Belki de sezonun yeni transferi olur :)

Çevrimdışı KartalınGücü

Ben Ox'tan çok çabuk vazgeçildiğini düşünüyorum, geçen seneki berbat düzende başarılı olamadı doğal olarak ama Amartey ile Aboubakar ile aynı kefeye konmayı da haketmedi bence.

Çevrimdışı 38life

https://twitter.com/talipcan7kapi_/status/1830740916430094412?s=46

https://twitter.com/ajanshaber_1903/status/1830743247787880612?s=46

https://twitter.com/ajanshaber_1903/status/1830742818622492954?s=46

Hah güzel "Şekil A" oldu. İki dakika önce yazdım. Şekil A'da da görüyoruz. Herkes %100 kanatta oynayacak hatta şu kanatta ve şu rolde oynayacak gibi yorum yapıyor fakat gerçek olan tek şey hiçbir şey bilmediğimiz. Belki de dümdüz 8'de asıl mevkiisinde oynatacak adamı. Gedson'u dinlendirecek, Rafa'yı dinlendirecek, hatta belki maçına göre çift 8 Gedson-Mario oynatıp Musratiyi dinlendirecek. Bunların hepsi mümkün.

Çevrimdışı Zafer55

Bu arada Sivasspor maçında takımın yaş ortalaması 30.0'dı. Muçi yerine Joao Mario olsaydı takımın yaş ortalaması 30.7 olacaktı.

Trippier falan da konuşuluyor. O da 15 gün sonra 34 yaşını doldurup 35'ten gün almaya başlaycak.

Uyandırıyim.

Kaleciyi ayrı tutarsak(-ki bizim ortalamayı yükseltiyor)
5 tane 35 yaş 5 tane 25 yaş oyuncunun da ortalaması 30.
10 tane 30 yaşındaki adamın da ortalaması 30.

İlk durum daha riskli bence. Ve bizdeki durum ikinci duruma daha benzer şekilde. Paulista , İmmobile ve Mert var ortalamayı yükselten.
Trippler örneği  gibi 34-35 liklerin sayısı artarsa sıkıntı.
Santrafor bölgemiz ilginç ama As'ın yaşı neredeyse iki yedeğinin yaşları toplamı kadar :)
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2024, 02:20:19 Zafer55 ]

Çevrimdışı Necmi

Onana ve Ox 12+2 nin 2 si gibi görünüyor sanki.
Onana'ya hoca şu kısa periyotta ihtiyaç duydu. Onanada buna fena karşılık vermedi aslında.
Ox'tan ise ben bişey anlamadım. Abuk bir sezonda geldi. Sakatlık falan da yaşadı. Ama kalitesi olan bir futbolcu. Belki de sezonun yeni transferi olur :)
kampa bile götürmediler onu bırak burda bile çalışma programına dahil etmediler amartey ve ox hiç bir şekilde takımda olmaz

Çevrimdışı Necmi

Hah güzel "Şekil A" oldu. İki dakika önce yazdım. Şekil A'da da görüyoruz. Herkes %100 kanatta oynayacak hatta şu kanatta ve şu rolde oynayacak gibi yorum yapıyor fakat gerçek olan tek şey hiçbir şey bilmediğimiz. Belki de dümdüz 8'de asıl mevkiisinde oynatacak adamı. Gedson'u dinlendirecek, Rafa'yı dinlendirecek, hatta belki maçına göre çift 8 Gedson-Mario oynatıp Musratiyi dinlendirecek. Bunların hepsi mümkün.
belki kanatsız oynayacağız bu takımın gol atma sorunu yok jm geldikten sonra hiç olmaz bu ülkede bu hücum hattını tutabilecek savunma varmı kanatlar dengeli pyunlarda çok büyük ihtiyaç bizim dengemiz yok bu kadar alenen takımda hiç kanat yokken ısrarla orta saha orjinli oyuncular alınıyorsa bizim düşünmediğimiz planlar var demektir sivasta maç boyu üçlü savunma oynadık kanat o maçta ne işimize yarardı kanat derken hızlı kanatı kasdediyorum ve biz otuzun üstünde maçı bu şekilde oynayacağız orta saha kemik gibi oldu  en zayıf noktamızdı şimdi orta sahadan gol kralı çıkartma ihtimalimiz bile var hiç şaka değil bu gedson bu oyunuyla her maç atar attıkça iştahlanır rafa zaten başka boyut immobilenin yedeği yok deniyorda rafa oynar artık boşalttığı yerde klas biri var ve bu takım forvetsizde oynar ben gol atamayacağıöız bir maç olacağına ihtimal vermiyorum belki avrupa liginde olur oda zayıf bir belki ve şu an savunmada taş gibi tek sıkıntımız kulübe

Çevrimdışı 38life

belki kanatsız oynayacağız bu takımın gol atma sorunu yok jm geldikten sonra hiç olmaz bu ülkede bu hücum hattını tutabilecek savunma varmı kanatlar dengeli pyunlarda çok büyük ihtiyaç bizim dengemiz yok bu kadar alenen takımda hiç kanat yokken ısrarla orta saha orjinli oyuncular alınıyorsa bizim düşünmediğimiz planlar var demektir sivasta maç boyu üçlü savunma oynadık kanat o maçta ne işimize yarardı kanat derken hızlı kanatı kasdediyorum ve biz otuzun üstünde maçı bu şekilde oynayacağız orta saha kemik gibi oldu  en zayıf noktamızdı şimdi orta sahadan gol kralı çıkartma ihtimalimiz bile var hiç şaka değil bu gedson bu oyunuyla her maç atar attıkça iştahlanır rafa zaten başka boyut immobilenin yedeği yok deniyorda rafa oynar artık boşalttığı yerde klas biri var ve bu takım forvetsizde oynar ben gol atamayacağıöız bir maç olacağına ihtimal vermiyorum belki avrupa liginde olur oda zayıf bir belki ve şu an savunmada taş gibi tek sıkıntımız kulübe

Bakalım. Buna hoca karar verecek.

Çevrimdışı 38life

Joao Mario sanırım çıktığı son maçta ıslıklanmış ve son iki maçta kadroya alınmamış ya da oynamak istememiş. İpler bu şekilde kopmuş. Neden ıslıkladıklarına dair net bir bilgiye ulaşamadım fakat galiba performansla alakalı. Twitter'da Benfica'lı taraftarların yazdıklarına bakıyorum. Genelde sahada yürüyor falan gibi şeyler yazılmış. Mücadele etmediğine dair şikayetler var.

Bi tane Benfica'lı taraftar da şöyle bir tweet atmış. Çevirisi şu: "João Mário gidiyor ve bir kulüp onu almak için bize para mı ödüyor? Bu inanılmaz bir şey, normalde ondan kurtulmak için bizim onlara ödeme yapmamız gerekirdi."
"Yedek olarak kalsa iyi bir seçenek olurdu ama maaşı yüksek" falan yazanlar da var.

https://twitter.com/IzkDavid/status/1830732663054888996
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2024, 03:27:38 38life ]

Çevrimdışı 38life

Joao Mario sanırım çıktığı son maçta ıslıklanmış ve son iki maçta kadroya alınmamış ya da oynamak istememiş. İpler bu şekilde kopmuş. Neden ıslıkladıklarına dair net bir bilgiye ulaşamadım fakat galiba performansla alakalı. Twitter'da Benfica'lı taraftarların yazdıklarına bakıyorum. Genelde sahada yürüyor falan gibi şeyler yazılmış. Mücadele etmediğine dair şikayetler var.

Bi tane Benfica'lı taraftar da şöyle bir tweet atmış. Çevirisi şu: "João Mário gidiyor ve bir kulüp onu almak için bize para mı ödüyor? Bu inanılmaz bir şey, normalde ondan kurtulmak için bizim onlara ödeme yapmamız gerekirdi."
"Yedek olarak kalsa iyi bir seçenek olurdu ama maaşı yüksek" falan yazanlar da var.

Yalnız şöyle bir durum var bu Benfica taraftarı Rafa'yı da eleştiriyormuş ayrılmadan önce. Biraz kolay adam harcayan bir taraftar kitlesi anladığım kadarıyla.

Şöyle de bir diyalog yaşanmış:

Çevrimdışı Necmi

Yalnız şöyle bir durum var bu Benfica taraftarı Rafa'yı da eleştiriyormuş ayrılmadan önce. Biraz kolay adam harcayan bir taraftar kitlesi anladığım kadarıyla.

Şöyle de bir diyalog yaşanmış:

hava değişimi bazen iyi gelir hatta çoğunlukla iyi gelir önemli olan nasıl geldiği kiralık gelmeyi kabul ettiyse kendini ispatla ak isteyecektir birde biz hepimiz deliyiz ama böyle oyunculara karşıda iyi terapistiz önemli olan oynayan oyuncu olması formu iyiyse bu takım onu oynatır takımda futbol iştahı var felix de maç sonu harika şeyler söylemiş gerçekten şu ana kadar buranın değetini bilen ve üstüne değer katmak için uğraşan oyuncular aldık jm yi bir sene öncesine döndürebilirsek bize kadro derinliği sağlayacak oyuncu birde önde rafa sağda di marianın oynadığı takımda düşmesi gayet doğal senden rol çalan daha baskın yetenekler var

Çevrimdışı levitate

Aston Villa'nın Semih için yaptığı son teklif iyiymiş keşke kabul etseydik 20 bonservis + 1 sene Semih bizde kiralık kalacak + Diego Carlos kiralık
pay ekletsen on numara iş olurmuş
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

benfica'lılar bir yıldır kuduruyor daha geçen uzun bir uğraş ile hocalarını da yediler

orada genel bir problem var ama anlayamadım
bipbipbupbup

Çevrimiçi uno_bjk

eyüp başakcity kasımpaşa gibi takımlara göndersek olmazmı bizdeki kanserli hücrelerini
abu ox amartey onana ya desinler yan sahada idman yada az oynayın ama bu kansızlar ilk tercihi seçerler
kontratlarda özel madde konulamazmı anlamıyorum resmen futbolcular istediğini yapabiliyorlar karaktersiz ruhsuzlar

**_bjk1903bjk_**

Etiketler: