2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1096201 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Angelo Suudi işi bozulduysa muhtemelen biz tekrar devreye gireriz.
Bu koşullarda masaya elimiz daha güçlü oturacagimizi düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

yatmadı açıkladılar

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Cherki alsak keşke

bildiğim çok disiplinsiz tam yatışa geçecek Kuzey Afrikalı modu.
Yeteneğine ise tek kelime söylenemez

Çevrimiçi Necmi

elimiz güçlü değil çünkü kiralık gönderemiyor satış yapması şart ve biz onun parasını ödeyemeyiz chelsea nın sahibi abd liydi sanırım herşeye kaar olarak bakıyormuş 15 verdi para kazanmadan göndermiyor düşük bir bonservise ikna edebilirseler büyük başarı olur ama imkansız ölçüde zor

Çevrimiçi Samet Ç

bildiğim çok disiplinsiz tam yatışa geçecek Kuzey Afrikalı modu.
Yeteneğine ise tek kelime söylenemez
Kuzey Afrika tayfa direkt gelip ilk sene katkı veriyor genelde ikinci senesinde satarız

Çevrimiçi Özgür Gültekin

elimiz güçlü değil çünkü kiralık gönderemiyor satış yapması şart ve biz onun parasını ödeyemeyiz chelsea nın sahibi abd liydi sanırım herşeye kaar olarak bakıyormuş 15 verdi para kazanmadan göndermiyor düşük bir bonservise ikna edebilirseler büyük başarı olur ama imkansız ölçüde zor

abi bitti o iş Alnassr açıkladı.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

abi bitti o iş Alnassr açıkladı.
gördüm şimdi zaten olmasını beklemiyordum  joao maria ismi çıktığında zaten o defter kapanmıştı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

LAFC den Cristian Oliveira zorlayabiliriz. Uruguay milli her iki kanatta oynuyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

@Necmi abi Enes Cinemre neden kadro dışı bırakıldı?

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi Enes Cinemre neden kadro dışı bırakıldı?
bir açıklama yapmadılar disiplinsiz davranışı olmuştur

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bir açıklama yapmadılar disiplinsiz davranışı olmuştur

Bonservisi ile gönderilecek diye gördüm ki bu kadar sert gerekce ne olabilir acaba? Bana sözleşme uzatmama hikayesi var gibi geliyor.

Çevrimiçi annoca

10 no koloksiyonumu kuracağız
10 değil daha çok kanat oynuyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Mehmet57

Mario’nun oyun zekasi, pas kabiliyeti, top kontrolu gercekten ust duzey. Fener’de Tadic’in yaptigini biz de kolaylikla yapabilecek biri. Bir de sahayi genis tutan, hizli bir bek alsak.

Çevrimdışı celiker1

Bu istatistiği yaptığı sezonun büyük bölümünü sağ kanatta oynuyormuş Mario .Ama tahminime göre Semih'in yerine dün Muçi'nin başarılı olamadığı görevde düşünüyor.15 + gol-asist çıkardığı sürece sorun yok.Şu takıma N'Kodou'nun akıllısı sprinter bir oyuncu isterdim ayrıca

https://twitter.com/fatihdogan_38/status/1830716374252933521?s=46
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2024, 00:44:49 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Bonservisi ile gönderilecek diye gördüm ki bu kadar sert gerekce ne olabilir acaba? Bana sözleşme uzatmama hikayesi var gibi geliyor.
16 yaşında ne sözleşmesi uzatacak bence menejeri birşeyler karıştırmıştır orda samet var böyle karar aldılarsa doğrudur sorunlu kimse bırakmasınlar gereksiz yere beşiktaşın kaynaklarını tüketiyorlar
Hiç sorgulamadım vardır haklı nedenleri

Çevrimiçi Samet Ç

Aston Villa'nın Semih için yaptığı son teklif iyiymiş keşke kabul etseydik 20 bonservis + 1 sene Semih bizde kiralık kalacak + Diego Carlos kiralık

Çevrimiçi Necmi

Bu istatistiği yaptığı sezonun büyük bölümünü sağ kanatta oynuyormuş Mario

https://twitter.com/fatihdogan_38/status/1830716374252933521?s=46
oda böyle istatistik yaptığı tek sezon sanırım çok fazla kiralık dolanmış lige her türlü yeter oynamaya geliyorsa

Çevrimdışı pinehitman

Etiketler: