2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1099986 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sefa Kara

Transferde cok guzel geldik son noktayi koymak zorundayiz kanat ve sol bek transferi sart.

Çevrimdışı uğur07

(...) bu kadar kontenjan dertleri varken neden ndour getirsin adamlar kafalarina göre, hoca istemis iste  belli ki. salih ve demir ege karsilamiyor demek ki, onana da karsilamiyor. demek ki orta sahaya onem veriyor adam. (...)
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı uğur07

ndour geldi adam direk kadroya aldi. bakhtiyari bir kere kadroya almayan adam, istemedigi ndouru direk neden alsin kadroya. azicik dusunun

Çevrimdışı uğur07

Mesele bence prosedur degil de maddi. Immobile ve R. Silva’ya deli gibi maas veriyoruz zaten. Kac senedir ne sampiyonluk var ne CL geliri, zaten geliri 3 buyukler arasinda en dusuk takim biziz. Bu kadar maddi yuk varken bir de 3 kadro disi oyuncunun yuksek maasini odemeye devam edip ustune 2-3 yabanci daha alamayiz gibisinden anladim ben aciklamayi. Amartey Ox Aboubakar’in maasindan cikabilsek cuzi bir para’ya maas butcesi bosaliyordu zaten. Yonetime hak verebiliyorum acikcasi.
olabilir. belki de limit engelliyor su an

Çevrimdışı Mehmet57

Ndour cok yetenekli, bunu aldigi kisa surede herkesin gorebilmesi gerek. O boya, o fizige ragmen o top kontrolu ve sakinligi ben topcuyum diye bagiriyor. Cocuk bosu bosuna Benfica’dan PSG’ye gitmedi.

Çevrimdışı uğur07

14 yabanci uzeri icin ilave 1.000.000 tl

Çevrimdışı Necmi

Şimdi benim anlamadığım bu 14 yabancı kuralı "hiçbir şekilde 14 yabancı oyuncu harici kimseyle sözleşme yapamazsın" şeklinde mi yoksa "istersen 20 yabancın olsun lisans çıkarabileceğin sayı 14'ü geçemez" mi? Yani ben takıma takviye yapmak için niye 3 tane kapı gibi sözleşmeli futbolcunun keyfini bekliyorum fenerbahçe'de indiriyor çatır çatır yabancı oyuncu hiç duymuyorum fenerbahçe yönetiminden "şu çöpler gitmeden oyuncu alamıyoruz" lafını bakıyorum 16 yabancısı var inanmayan baksın https://www.transfermarkt.com.tr/fenerbahce/startseite/verein/36/from/newsansicht

Yani takımın ihtiyacı bu kadar bariz ve fener 15 yabancı oyuncusu varken 7. orta sahasını alıp getirebiliyorsa ben niye iki tane şımarığı bekliyorum?
çünkü hainler öyle sözleşme vermişki lisans çıkartamazsak tazminat alıyorlar yönetim birinden çıkacak ikisinede avrupa listesinde yazıp tff listesinde yazmayacak gibi duruyor bu durumda sadece bir oyuncu alırız oda kanat olur iyi bek olmadan şampiyon olursun ama kanatsız birşey yapamazsın yönetimin tek hatası onana demirege salih varken ndouru alması oldu gereksiz kontenjan doldurdu faydasından ayrı yazıyorum mantıklı değil sanki psg nin rica transferi bu alın biraz pişirin bize iade edin demiş gibi duruyor

Çevrimiçi blackeagle35

Limit başabaş gidiyor demişti Başkan. Muhtemelen limit de engelliyor transferi.

Çevrimiçi annoca

Gedson-musrati-salih-ndour-onana forma giydi bi demir ege giymedi. Yaşı gereği oynaması gerek. Nerde oynıcak. 2-3 dk ile olmaz o iş. Gösterdiği performans ahım şahım değil hee potansiyel vadediyor. Şu an 5 veren olsa satılmaz mı? Ha şimdi ha seneye. Orda bile iyi performans veremezse  ne satılır ne de bizde şans bulabilir.

Çevrimdışı Ravenman

Bencede bek lazım değil.

Galatasaray yarım yamalık beklerle ṣampiyon olurken, Fenerbahçe lig tarihinin en iyi bekleriyle 10 sezondur şampiyon olamiyor (R.Carlos, Caner, Gökhan, Osayi, Ferdi, Andre Santos, Van der Wiel vesayre).

Çevrimdışı Talisca1903

Demir Egenin gitmeside Ndourun gelmeside doğru işler kanat ve bek alınmazsa o zaman yanlış yapılmış olur.Ox Abu gitmiyorsa Onana gönder Rashica gönder ama 2 kaliteli kanat çek bu kadar yoğun maç trafiğini Bir Rafa bir Ciroyla bitiremeyiz

Çevrimiçi yaço58

Kiralik bir hücumcu alalım çok ama çok elzem rafa kalitesinde bir hücumcu daha çok şey değiştirtir yönetime şu noktada kızıyorum elimiz darda iken muciye neden 10 m verdik bizim için muci çok lüks yedek

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Demir Egenin gitmeside Ndourun gelmeside doğru işler kanat ve bek alınmazsa o zaman yanlış yapılmış olur.Ox Abu gitmiyorsa Onana gönder Rashica gönder ama 2 kaliteli kanat çek bu kadar yoğun maç trafiğini Bir Rafa bir Ciroyla bitiremeyiz
Hem kanat hem sol bek lazım ama önceliğe göre gideceksek senin mantığın doğru olan önce hücum ayağını tamamlamak zorundayız yani kanat alınmalı. Diğer taraftan fransızca konuşan Afrikalı tayfanın diğer bir üyesi olan istikrarsız Masuaku'ya da güvenmiyorum. Bu adam takımı yakacak sonra futbol dersi vermeye başlayacak sistem, oyun kurulumu gibi terimlerle abudik gubudik şeyler anlatmaya başlayıp kafa ütüleyecek çok bilmiş tayfa yine. Yönetim, teknik ekip bence kimlerin gitmesi kimlerin kalması gerektiğini çok doğru tespit etti. Belki Oxlade için sezon başında kadro dışı bırakılmamalı kampa katılmalıydı diyebilirdik. Küçük nüanslar bunlar da.

Çevrimiçi Samet Demir

Hem kanat hem sol bek lazım ama önceliğe göre gideceksek senin mantığın doğru olan önce hücum ayağını tamamlamak zorundayız yani kanat alınmalı. Diğer taraftan fransızca konuşan Afrikalı tayfanın diğer bir üyesi olan istikrarsız Masuaku'ya da güvenmiyorum. Bu adam takımı yakacak sonra futbol dersi vermeye başlayacak sistem, oyun kurulumu gibi terimlerle abudik gubudik şeyler anlatmaya başlayıp kafa ütüleyecek çok bilmiş tayfa yine. Yönetim, teknik ekip bence kimlerin gitmesi kimlerin kalması gerektiğini çok doğru tespit etti. Belki Oxlade için sezon başında kadro dışı bırakılmamalı kampa katılmalıydı diyebilirdik. Küçük nüanslar bunlar da.
İlk defa sana katılıyorum, geçen senenin planlamasını yapanların enkazını yönetim zorda olsa toparladı. Burda yıllardır yabancı hoca dedik dilimizde tüy bitti. Çok şükür doğru yolu bulduk. Oyunumuz Gio ile daha da iyileşecek. Sabrederek önümüzdeki yaz çok daha güzel şeyler hayal edebiliriz. Gio ne istiyorsa, 11 de kimi tutuyorsa bize sadece saygı duyup desteklemek düşer. Bu adam bunu hak ediyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

kesinlikle ben yinede son dk operasyonu bekliyorum angelo geldi sayarsak bundan başka 2 oyuncu daha alacaklardır diye düşünüyorum
can keleş operasyonu çok gereksiz oldu gibi duruyor o paraya 2 gurbetçi kovalasak daha mantıklı olabilirdi inşallah takım bütünlüğüne katılıp katkı verebilirde seneye yeni bir takas sorunumuz olmaz
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2024, 17:07:00 Talisca1903 ]

Çevrimiçi tolga1903

kesinlikle ben yinede son dk operasyonu bekliyorum angelo geldi sayarsak bundan başka 2 oyuncu daha alacaklardır diye düşünüyorum
can keleş operasyonu çok gereksiz oldu gibi duruyor o paraya 2 gurbetçi kovalasak daha mantıklı olabilirdi inşallah takım bütünlüğüne katılıp katkı verebilirde seneye yeni bir takas sorunumuz olmaz

Angelo geldi nasıl sayıyoruz hani nerde angelo? Chelsea vermeyecek o oyuncuyu gelecek adam şimdiye elli kere gelirdi yok sterling gitsin tamam yok lukaku gitsin kesin saçma sapan bahaneler

Çevrimdışı Talisca1903

Angelo geldi nasıl sayıyoruz hani nerde angelo? Chelsea vermeyecek o oyuncuyu gelecek adam şimdiye elli kere gelirdi yok sterling gitsin tamam yok lukaku gitsin kesin saçma sapan bahaneler
olumlu düşünmek istiyorum kesinlikle transfer yapılacan en az 3 tane başka bir düşünce büyük hata olur

Çevrimdışı simocan

Transferi kapatırız herhalde eldekileri gönderemezsek
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı 38life

Dün bi yayında dinlemiştim sanırım lisans çıkartmak zorundayız. Lisans dondurma gibi bi muhabbet yokmuş herhalde zorunlu olmadıkça.
Futbolcunun UEFA ya şikayet etme hakkı doğuyormuş. Tabi anlaşırsak o ayrı mesele.

Avrupa kadrosuna 16 yabancı bildirebiliyoruz. Aboubakar'ı avrupa kadrosuna bildiririz, oynatmayız.

Çevrimiçi gokhans

angelo işi yattı sanırım 25milyon pound opsiyondan dolayı 19 yaşında başka bir adaya yönelmişiz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Zafer55

angelo işi yattı sanırım 25milyon pound opsiyondan dolayı 19 yaşında başka bir adaya yönelmişiz.
Bu 19-20 yaşındakileri hep Friedel mi buluyor acaba!

Çevrimiçi tolga1903

Avrupa'ya liste verilecek umarım yarına kadar gelir o adaylardan biri. Orijini kanat olan tek bir oyuncuyla 8 maça çıkma olayini düşündükçe afakanlar basıyo çünkü

Çevrimdışı Zafer55

Avrupa'ya liste verilecek umarım yarına kadar gelir o adaylardan biri. Orijini kanat olan tek bir oyuncuyla 8 maça çıkma olayini düşündükçe afakanlar basıyo çünkü
Salı gece 01.00 a kadar vakit var. O zamana kadar 2 transfer gelir.

Çevrimdışı CemMert

Angelodan bugün haber gelecekti. Hüseyin yücel öyle söylüyordu sanırım o haberde yok kapadık mı şimdi transferi.

Çevrimiçi tolga1903

Salı gece 01.00 a kadar vakit var. O zamana kadar 2 transfer gelir.

İşte gelmesi için de gitmesi lazım diyolar allak bullak bizim olaylar

Etiketler: