2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1101592 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı CemMert

Sanırım sadece kanat alıp transferi kapatacağız.

Abou Ox ve Amarteyede 3 milyondan toplamda 10 milyon euro boşa para vereceğiz.

O kadar iyi gelmiştik ki sonuna kadar finali yapabilsek kusursuz olacaktı.

Yönetiminde yapacağı bişey yok biz nasıl göndermek istiyorsak onlarda yapabileceklerini yapmışlardır. Ahmet çebi ettiğim bütün bedduaların sahibisin. Seçildiğin ilk gün başladım sana bela okumaya. İğrenç insan sen Beşiktaşlı felan değilsin. Hain.

Çevrimdışı Ravenman

Abuyu ve Amarteye kışına kadar öyle bi zülüm eddlimki, bari devre arası gitsinler.

Çevrimiçi Kartal Ç

Sanırım sadece kanat alıp transferi kapatacağız.

Abou Ox ve Amarteyede 3 milyondan toplamda 10 milyon euro boşa para vereceğiz.

O kadar iyi gelmiştik ki sonuna kadar finali yapabilsek kusursuz olacaktı.

Yönetiminde yapacağı bişey yok biz nasıl göndermek istiyorsak onlarda yapabileceklerini yapmışlardır. Ahmet çebi ettiğim bütün bedduaların sahibisin. Seçildiğin ilk gün başladım sana bela okumaya. İğrenç insan sen Beşiktaşlı felan değilsin. Hain.

Millet her maç 12 km koşarken bu 3 lünün yata yata alacağı 10 milyon bir noktada takım içinde huzursuzluk çıkaracak. Bu hastalığı kangreni ortadan kaldırmak için kesip atmak lazım. Bugün 1 tane 2.kalite topcunun maliyeti artık 10-12 milyon zaten. Bu 3 ünün gönderilmesinin takıma vereceği fayda 2.sınıf bir topçunun takıma vereceği faydadan çok çok daha fazla bence.
Bunları gönderip 3 transfer yapacağıma 2 transfer yaparım takım içinde huzurum olur en azından.

Hadi Ox 6 milyonunun hepsini istiyormuş, en kötü ihtimal 3.1 alacağı kalan abu ve 1.7 x2 kalan amarteyden çıkılmalı. Abu kadroya giremediği için +1 yıl opsiyonunu devam ettirecek kriterleri de sağlamıyor zaten.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2024, 11:41:06 Kartal Ç ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Demir Ege gittiyse demek ki hoca ciddi eksiklikler gördü derim.
Kendisinin gelişimi için bir takıma kiralanması iyi olurdu o da o yolu seçmiş. Yolu açık olsun.

Çevrimdışı levitate

Bu haberin doğruluğu yoktur herhalde. Bur de opsiyon 5 milyon yazmışlar.

https://twitter.com/resatcan_ozbdak/status/1829645670283972652
rio ave max 2.5 harcamış şu ana kadar hayatta 5 vermezler

neyse umarım gelişir geri döner
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Şimdi benim anlamadığım bu 14 yabancı kuralı "hiçbir şekilde 14 yabancı oyuncu harici kimseyle sözleşme yapamazsın" şeklinde mi yoksa "istersen 20 yabancın olsun lisans çıkarabileceğin sayı 14'ü geçemez" mi? Yani ben takıma takviye yapmak için niye 3 tane kapı gibi sözleşmeli futbolcunun keyfini bekliyorum fenerbahçe'de indiriyor çatır çatır yabancı oyuncu hiç duymuyorum fenerbahçe yönetiminden "şu çöpler gitmeden oyuncu alamıyoruz" lafını bakıyorum 16 yabancısı var inanmayan baksın https://www.transfermarkt.com.tr/fenerbahce/startseite/verein/36/from/newsansicht

Yani takımın ihtiyacı bu kadar bariz ve fener 15 yabancı oyuncusu varken 7. orta sahasını alıp getirebiliyorsa ben niye iki tane şımarığı bekliyorum?

Çevrimdışı İzmitlibjk

https://twitter.com/HaberKartali/status/1829646302659166276

Sözleşme sartlarini tam bilmeden bu transfer hakkında yorum yapmak istemiyorum, tamamı 5se eleştiririm, sonraki satıştan yüzde 30umuz varsa, yuzde 70i 5 milyon bana ideal geldi.

Çevrimdışı Ravenman

Şimdi benim anlamadığım bu 14 yabancı kuralı "hiçbir şekilde 14 yabancı oyuncu harici kimseyle sözleşme yapamazsın" şeklinde mi yoksa "istersen 20 yabancın olsun lisans çıkarabileceğin sayı 14'ü geçemez" mi? Yani ben takıma takviye yapmak için niye 3 tane kapı gibi sözleşmeli futbolcunun keyfini bekliyorum fenerbahçe'de indiriyor çatır çatır yabancı oyuncu hiç duymuyorum fenerbahçe yönetiminden "şu çöpler gitmeden oyuncu alamıyoruz" lafını bakıyorum 16 yabancısı var inanmayan baksın https://www.transfermarkt.com.tr/fenerbahce/startseite/verein/36/from/newsansicht

Yani takımın ihtiyacı bu kadar bariz ve fener 15 yabancı oyuncusu varken 7. orta sahasını alıp getirebiliyorsa ben niye iki tane şımarığı bekliyorum?

Bunu bende anlamadım.

Abu, Ox ve Amarteye lisans çıkarma yine kontenjan boşalır.

Git al bi sağ ve sol kanat.

Çevrimdışı CemMert

Bunu bende anlamadım.

Abu, Ox ve Amarteye lisans çıkarma yine kontenjan boşalır.

Git al bi sağ ve sol kanat.

Dün bi yayında dinlemiştim sanırım lisans çıkartmak zorundayız. Lisans dondurma gibi bi muhabbet yokmuş herhalde zorunlu olmadıkça.
Futbolcunun UEFA ya şikayet etme hakkı doğuyormuş. Tabi anlaşırsak o ayrı mesele.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Dün bi yayında dinlemiştim sanırım lisans çıkartmak zorundayız. Lisans dondurma gibi bi muhabbet yokmuş herhalde zorunlu olmadıkça.
Futbolcunun UEFA ya şikayet etme hakkı doğuyormuş. Tabi anlaşırsak o ayrı mesele.

Ya nasıl lanet bir piyasaysa oyuncu ve oyuncuyla sözleşmeyi yapanlara karşı bir tane bile kozun yok şu piyasada. Adam harika performans gösteriyor diğer sezon maaşımı artırın diyor antrenmana çıkmıyor bir şey yapamıyorsun veya şu heriflere sözleşme yapan dönemin yönetim kurulu hainlerine bir şey yapamıyorsun. Olmaz olsun böyle iş

Çevrimdışı Zafer55

Yabancı kontenjanı açmaya çalıyoruz.
Ndour alıp Demir Ege'yi gönderiyoruz.
Demirin aldığı kuş kadar ücretten mi tasarruf ediyoruz?
Saçmasapan bir hamle.

Çevrimdışı uğur07

lisans cikartmak zorunda degiliz. eger sözleşmesinde aksi bir madde yoksa. abubakarin var. o yuzden sozlesmesini fesh etmezsek her zaman 14 kisilik yabanci kontenjaninda olacak. ama hic bir zaman 12 kisilik mac listesinde olmayacak. gitmesi icin 3.1 mn euroluk tum parasini istiyor. bu da ona kiyak cekmek olur. ustune gider bu sene baskasiyla anlasir. daha fazla kazanir.

amartey ve oxlade da belli ki 14 kisilik kadroya yazmak zorunlulugu yok. o yuzden kisi basi 1 milyon tl. federasyona odeme yaparak fazladan tutabiliriz. fb gecen sene yapti. sadece su an tff nin sitesinde amartey gorunuyor. onu anlamadim. muhtemelen 13 eylule kadar takimlar ve federasyon pek sallamiyor o listeyi. sozlesmeli ve federasyondan lisans cikartmis olman yetiyor su an. 13 eylulden sonra o kurallar devreye girecek. mesela sirbistana kiralanan aytug batur da gorunuyor ama adam gitti.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı uğur07

yani su an

masuaku, felix, paulista, swensson
musrati, gedson, rafa silva, ndour, onana, muçi
immobile, rashica, Abubakar olmak üzere 13 yabanci var

oxlade ve amartey hic dusunulmuyor. en kotu parasi verilip altyapida antrenmana cikarilacak

colleyin gitmesi bekleniyor.

onlarla 16 adam var.

Çevrimdışı uğur07

sol bek gelmesi icin abubakarin veya masuakunun sozlesmesinin feshedilmesi veya onananin kiralanmasi/satilmasi/sozlesmesinin feshedilmesi gerekiyor.

neden bunlar?

felix paulista ndour rafa immobile yeni transfer

swensson musrati gedson rashica ilk 11 oyuncusu

muci yuksek bonservisli gitmesi tepki alir.

Çevrimdışı uğur07

su an 11 adet 14 kisilik yerli listesine yazabilecegimiz adam var.

mert g., ersin d., Bakhtiyar z., emirhan t., talha s., necip u., onur b., salih u., abdullah a., oguzhan a., can k.,

goktug b., emir y., serkan emrecan t., arda berk ö., fahri k.a., demir ege t., yakup a.k., semih k., mustafa ertan h.
1 ocak 2004 ve sonrasi dogumlu oldugu ve besiktas altyapisindan yetismis olduklari icin 28 kisilik liste disinda oynatilabiliyor dolayisiyla kontenjan isgal etmiyor.

sadece goktug genc olmasina ragmen 28 kisilik kadroda en az 3 kaleci bulunmasi gerektigi icin bir ust 14 kisilik yerli listesinde dusunulecek.

dolasiyisiyla 12 yerli gibi düşünebiliriz. bunlardan abdullah a. ve oguzhan a. e lisans hic cikartilmadi. bunlari dus 10 yerli var. sonuc olarak istesek yerli kategorisinde kaleci haric 4 futbolcu daha transfer edebiliriz.

Çevrimdışı uğur07

buna hayir oyle degil diyecekler icin

https://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/STATULER/2024-2025/2024-2025-Sezonu-Trendyol-Super-Lig-Musabakalari-Statusu.pdf

bunu okuyup oyle itiraz etsinler. ben okudum.

Çevrimdışı uğur07

sonuc olarak

colley gider sagacik gelir.

masuaku veya onana gider sol bek gelir. abubakar gitmez diye dusunuyorum.

Çevrimiçi kartalizma190399

Yonetim kaliteli adamlar getiriyor da maddi olarak bir o kadar basarisizlar.
Immobile ve R. Silva geldi, ama tarihimizin en yuksek maaslarini vererek getirdik.
Giden kimse’den 5 kurus para kazanamadik. Hadi absurt maaslilar neyse, Rosier’den vs bile 5 kurus kazanamadik.
Kariyerinde neredeyse resmi maci olmayan oyuncu’ya opsiyon koydurtamadik.
Adamlar 15’e aldigi, kendi takiminda sure almamis ve gecen sene kiralik olarak cok iyi bir performans gosterememis adama 25 milyon paund opsiyon koydurtuyor. Biz gidiyoruz Demir Ege’ye 5 milyon euro opsiyon koyduruyoruz, agir basiretsizlik olmus.
Anadolu takimlarina vasat bir oyuncusu icin selaminaleykum desen zaten 4-5’ten aciliyor kapi.
Demir Ege icin 5 milyon cok cok kotu anlasma.

Bu arada ANC’de biraz Besiktas’lilik varsa en azindan su 3 oyuncunun fesih bedellerini karsilar ve yonetime maddi olarak destek saglar. O kadar para harcadiniz sizin onunuzu acmak icin ben karsiliyorum der ki hem taraftarin biraz olsun gonlunu alsin hem de gonul verdigi takima destek olsun. Ben tuttugum takimi o kadar zarara soksam yuzum kizarir ve en azindan boyle birsey yaparim. Bu adamin Besiktas’li olmadigina inandim iyice, zaten Trabzonspor roportaji vs yeterince akil karistiriyordu.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2024, 14:53:02 kartalizma190399 ]

Millet her maç 12 km koşarken bu 3 lünün yata yata alacağı 10 milyon bir noktada takım içinde huzursuzluk çıkaracak. Bu hastalığı kangreni ortadan kaldırmak için kesip atmak lazım. Bugün 1 tane 2.kalite topcunun maliyeti artık 10-12 milyon zaten. Bu 3 ünün gönderilmesinin takıma vereceği fayda 2.sınıf bir topçunun takıma vereceği faydadan çok çok daha fazla bence.
Bunları gönderip 3 transfer yapacağıma 2 transfer yaparım takım içinde huzurum olur en azından.

Hadi Ox 6 milyonunun hepsini istiyormuş, en kötü ihtimal 3.1 alacağı kalan abu ve 1.7 x2 kalan amarteyden çıkılmalı. Abu kadroya giremediği için +1 yıl opsiyonunu devam ettirecek kriterleri de sağlamıyor zaten.

Niye cikarsin? Oyuncular neyin ne oldugunu bilmiyor mu? Sergen Yalcin donemindeki sampiyonlukta da Lens, Douglas vs kadro disiydi. Uc kurus maasla o dar kadroyla deli gibi mucadele edip sampiyon olduk. Hicbirsey olmaz, sadece bizim odedigimiz paralara yazik olur o kadar.

Mesele bence prosedur degil de maddi. Immobile ve R. Silva’ya deli gibi maas veriyoruz zaten. Kac senedir ne sampiyonluk var ne CL geliri, zaten geliri 3 buyukler arasinda en dusuk takim biziz. Bu kadar maddi yuk varken bir de 3 kadro disi oyuncunun yuksek maasini odemeye devam edip ustune 2-3 yabanci daha alamayiz gibisinden anladim ben aciklamayi. Amartey Ox Aboubakar’in maasindan cikabilsek cuzi bir para’ya maas butcesi bosaliyordu zaten. Yonetime hak verebiliyorum acikcasi.

Rakiplerimizin toplayabileceği puanlara göre hesap ederekten maalesef şampiyonluk için beklerimizi yetersiz buluyorum.Elimizdeki beklerle deplasmanlar üzer bizi maalesef.Hücum hattı içinse Rafa çıktığı an "Kral çıplak" olur! Yönetim transfer konusunda okyonusu geçip derede boğulacak gibi!

Gecen sene solbeki Kohn olan sampiyon oldu, solbeki 35 milyonluk Ferdi olan degil.
Gecen sene sagbeki K. Ayhan olan sampiyon oldu, Osayi olan degil.
Bizim beklerimizin su an rakiplerinden beklerinden o kadar da geride oldugunu dusunmuyorum.
Sampiyonluk icin de beklerin onemli oldugunu hele hic dusunmuyorum. Gecmis zaten bu konuda kimin hakli oldugunu ortaya koyuyorken hala israrla bek tartismasi yapilmasi, bek konusunun gundemde olmasi sacma geliyor bana.

Çevrimdışı Zafer55

Onana ve Ox u gönderemedik Demir Egeyi gönderdik.
Sıra da ne var;
Amartey in yerine Tayyipi
Abubakarın yerine Mustafayı mı gönderecez.

Para yok kontenjan yok deyip Ndour getirip Demir'i göndermek!
Ndoura opsiyon koydurmayıp,Demire koydurmak.

Madem O bölgede adam fazlalığın vardı niye koşa koşa Ndour aldınız? Takımda kanat yokken.

Etiketler: