2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1100899 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sefa Kara

Bizim sol bek kanat yalan olacak bence icime oyle dogdu yada en kotu kanat gelir ama sol bek kesin yalan olacak.

Çevrimiçi Samet Ç

elde kalanlardan oynatılacaksa bir Ox olur Gedson yerine 20-25 dakika sahaya atılır abuya falan gerek yok

Çevrimiçi sEuL

elde kalanlardan oynatılacaksa bir Ox olur Gedson yerine 20-25 dakika sahaya atılır abuya falan gerek yok
Bugün ki açıklamalardan sonra Ox’un takıma dahil olacağını düşünmüyorum.

Tribünde parasını taksit taksit alır artık. Mesleğine saygısı varsa son bir iki yılı kalmış zaten, oynayabileceği bir takıma gidip futbolun tadını çıkarsın.

Çevrimiçi Kartal Ç

Abou konusunda benim fikrim sahaya çıktığında bilerek kötü oynadığı şeklinde. Güvenmiyorum. Sahada jogging yaparak bizimle alay edeceğine evinde otursun tv den izlesin. Kontrati bitince de babayi bulur bir daha rekabetci takimi.

Abunun camiayla arasındaki bağ koptu. Öyle yada böyle kontratı süresince idmanlara çıkıp takımla vakit geçirecek.

Genel olarak oyuncuların sözleşmesi sebebiyle yaptıklarının kanuni olması etik olmasını sağlamıyor malesef.
Bu tarz oyuncular gitmiyorlarsa da takımlarından uzak durmalı. 2.kez aldatan manitayla ayrıldıktan sonra biz arkadaş olarak kalalım görüşelim gibi birşey olur yoksa. Zaman içinde fitne ortaya çıkar.

Çevrimdışı Savaş

İkisini de oturtsunlar tribüne. Paf ile idmana çıksınlar hatta u15 falan. Taksitle alsınlar paralarını.

Son vurgunu yapiyolar işte. Yazık yonetimde hiç suç yok. Bundan önceki Beşiktaş düşmanlarının abv.

Kendileri gibi adamlar getirmişler.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı levitate

Abou konusunda benim fikrim sahaya çıktığında bilerek kötü oynadığı şeklinde. Güvenmiyorum. Sahada jogging yaparak bizimle alay edeceğine evinde otursun tv den izlesin. Kontrati bitince de babayi bulur bir daha rekabetci takimi.

+1903 geçen sezon son maçlarda maça girince tur atıyordu sahada
bipbipbupbup

Çevrimdışı İzmitlibjk

Haber sıcak, sıcağı sıcağına yorum yapalım, hermoso galatasarayda olmasının imkanı yok, şl kalmış olsalar inanırdım ama şlsız bu paraları karşılamaları imkansız. İlgilendigimiz oyuncu oldugu için yaziyorum, bizimkilerin bu topa girmemesi cok iyi olmuş, bütçenin çoğunun sağ açık için kullanılması lazım, rashica da bazı maçlarda sol oynayabilir, içe çekip şut atması işimize gelir, sağ tarafta şut katkısı alamıyoruz

Nasıl bir kontrat verdiniz arkadaş bu adamlara hiç biri gitmiyor.büyük ihtimalle öyle alt yapıya fln da gönderemezsin özel maddeler vardır.
Ben onu bunu bilmem arkadaş bur şekilde gönderin yazık olacak tüm havaya 3 tane a class adam lazım

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi sEuL

Oxlade'den ciktik mi acaba?

Soyle bi TFF sitesine gireyim dedim son saatlerde, Abuhain ve Amartey listede gozukuyor ama Ox'u bulamadim listede.

Çevrimdışı Sefa Kara

Soyle bi TFF sitesine gireyim dedim son saatlerde, Abuhain ve Amartey listede gozukuyor ama Ox'u bulamadim listede.

insallah cikmisizdir.

Çevrimiçi Mehmet57

Var, lisans numarasi 18637

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

60 tane maç yapıcaz bunu niye yolluyorsunuz

Demek ki Ox kadroya giriyor. Ox'un İngiltereye gitme ihtimalinin bittiği saatte Demir Ege'nin gidiş haberinin gelmesi aklıma başka bir şey getirmiyor.

Çevrimdışı KartalınGücü

Demir Ege Ndour geldiği gün gitmişti. Orada 2 kişilk kontenjan var, Mousrati, Gedson, Onana, Ndour, Salih varken sıra muhtemelen gelmezdi. Ama 5 mio ise opsiyon az olmuş. Artık çekirdek parası bunlar.

Çevrimiçi sEuL

Var, lisans numarasi 18637

Ismi o kadar uzunmus ki ben ismini aradigimda bir turlu bulamadim kendisini. Sonra klubun 2024-2025 aktif ve aktif olmayan oyuncu listesini cikardim onu bulmak icin ama bulamadim. Yanlis yerlere bakmis olabilirim tabi.

Çevrimdışı murat baltacı

Bu saatten sonra abu ox amartey onanadan çıkıp sol bek kanat alıp sağ bekede fırsat transferi indirebilirsek yönetimi ayakta alkışlarim şuana kadar yaptıkları bile büyük iş son hamleyide yapabilirlerse şampiyonluktan ziyade Avrupa'dada birşeyler olabilir
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Bu saatten sonra abu ox amartey onanadan çıkıp sol bek kanat alıp sağ bekede fırsat transferi indirebilirsek yönetimi ayakta alkışlarim şuana kadar yaptıkları bile büyük iş son hamleyide yapabilirlerse şampiyonluktan ziyade Avrupa'dada birşeyler olabilir
Ben Rebic de zorluk çıkarır diye düşündüm ama ilk gidenlerden oldu adam.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aboubakar en çok sıkıntı çıkaracak kişi açık ara. O giderse gerisi kolay gözüyle bakıyorum. Tabi Avrupa'nın coğunda transfer penceresi kapandı. Bu saatten sonra ancak fesih gelir yada Avrupa dışinda bir yere göndermeye çalışırız ANÇ dönemi futbolcularını.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu haberin doğruluğu yoktur herhalde. Bur de opsiyon 5 milyon yazmışlar.

https://x.com/resatcan_ozbdak/status/1829645670283972652

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat baltacı

Rebicte bunlardan farklı değil geldiği sene ful yatıp maaş aldığı için doymuştur yoksa oda gitmezdi gram kişilik karakter futbolculuk yok bunlarda bir oyuncu için oynamadan para almak ne demek
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

5 büyük ligde transfer penceresi kapandı. Ox, Amartey, Aboubakar üçlüsünü nasıl göndereceğiz? Bunlardan çıkmadan sol bek almamız çok zor demiş yöneticilerimiz. Bu iki ekleme yapılmayacak mı şimdi? Bunun cevabını 2-3 gün içerisinde acı veya tatlı şekilde öğreneceğiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Rakiplerimizin toplayabileceği puanlara göre hesap ederekten maalesef şampiyonluk için beklerimizi yetersiz buluyorum.Elimizdeki beklerle deplasmanlar üzer bizi maalesef.Hücum hattı içinse Rafa çıktığı an "Kral çıplak" olur! Yönetim transfer konusunda okyonusu geçip derede boğulacak gibi!
Hayatta Beşiktaş

Etiketler: