2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1102726 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hadi bir kaç oyuncudan çıkalım da hem bütçemiz hem de elimiz rahatlasın.

https://x.com/ertansuzgun/status/1829467908520481045

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Rashica teknik anlamda bekleneni veremedigi icin elestiriliyor eyvallah. Ama Immobile ve 60'tan sonra defansif anlamda dusen Rafa varken Rashica yerine daha tembel bir adamin takimdaki dengeleri bozacagini da dusunmek lazim. Rashica surekli orta saha'ya ve bekine yardim ediyor, Musrati ve Svensson'un aciklarini da kapiyor.

Semih'i ilk defa bu kadar begendim sol kanatta gol-asist olmamasina ragmen. Bana ilk defa sol acikta bu sezon oynarim ve verimli de olurumu gosterdi.

Yedek forvet meselesi umarim basimiza is acmaz. Simdi rahat maclarda Hekimoglu girip takiliyor kafasina gore eyvallah, ama yarin oburgun Antep deplasmaninda son 20 dakika'ya berabere girip oyun sikistiginda gole ihtiyacimiz olan anda bu top kayiplari vs cok goze batar. Transferde bence yedek santrfor da akillarda olmali.
hepsinden çıkarız bir şekilde Abu falan dahil

Çevrimiçi yaço58

Kanat ve bek transferi çok önemli umarım 2 iyi adam alıp kapatabiliriz transferi sağlam kanat hucüm anlamında çok daha elini rahatlatır hocamın

Çevrimdışı Talisca1903

Hüseyin Başkan kanat ve bek 2-3 güne iner dedi Avrupa listesine yazacağız sanırım

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/KartalRecord/status/1829488819105898610

Yetistirsinler de şu uefa maçlarına. Gitmiyorsa eğer abubakar'ı da kullanırım ben immobile mustafa ile yıpranır takım çok zor maçlara çıkacağız 2 3 maçta kullansak kâr niye parasını ödeyip kadro dışında tutuyoruz

Çevrimiçi Samet Ç

Yetistirsinler de şu uefa maçlarına. Gitmiyorsa eğer abubakar'ı da kullanırım ben immobile mustafa ile yıpranır takım çok zor maçlara çıkacağız 2 3 maçta kullansak kâr niye parasını ödeyip kadro dışında tutuyoruz
TR kupasıda grup saçmalığına döndü geri orada oynar abu amartey falan eğer gitmezlerse

Çevrimdışı Necmi

oynamayan adamı nasıl kullanacaksın

Çevrimdışı Necmi

TR kupasıda grup saçmalığına döndü geri orada oynar abu amartey falan eğer gitmezlerse
gitmezse biz transfer yapamayız

Çevrimdışı Zafer55

Hüseyin Yücel'in kura çekimi sonrası yaptığı açıklamadan anladığım;
Bir solbek bir kanat ile kesin anlaşmışız. Gönderilecek yabancılardan sonra geleceklermiş.
Bir-iki oyuncu için de avrupa transfer sezonunun bitişini bekliyormuşuz.

Çevrimiçi tolga1903

oynamayan adamı nasıl kullanacaksın

Oynayacak essek gibi afedersin abi de ne demek oynamayan adam 3 milyonu cebine indirirken iyi

Çevrimdışı Zafer55

İki tane kanat almazsak veya 1 kanat 1 santrafor almazsak  Abu yu 2-3 maçtan çok daha fazla kullanmak durumunda kalırız.Sıfır zarar ile sözleşmesinden çıkamayacaksak Kullanmak mantıklı duruyor

Çevrimdışı underworld

Abu yu bu saatten sonra düğünde bile oynatmayız.
Onun işi bitti artık.
Mustafa ve Semih yeter

Çevrimiçi tolga1903

İki tane kanat almazsak veya 1 kanat 1 santrafor almazsak  Abu yu 2-3 maçtan çok daha fazla kullanmak durumunda kalırız.Sıfır zarar ile sözleşmesinden çıkamayacaksak Kullanmak mantıklı duruyor

Santrafor bence planlamada yok fırsat transferi vs olmazsa. 1 kanat 1 sol bekle kapatacak yönetim transferi ox colley gitti varsayarsak. Onana da mesela ndour gelince düştü rotasyondan keşke çıkılsa da santrafor alıp aboubakar'a kalmasak ama zamanımız kalmadı. Mecbur sıra gelecek abou'ya kim ne derse desin uel 8 maç üzerine lig üzerine türkiye kupası. Yok öyle 3 milyon indirip maçlardan kaçmak gitmiyorsa oynamak zorunda ama hocanın da hiç gözünde yok gibi.

Çevrimiçi tolga1903

Gönül ister ki ox amartey abou ve onana'dan çıkıp sol bek sağ bek sağ ön ve bir kanat forvet alalım o zaman işte biz acayip bi kadro oluruz yedeklerimizle aslarımızla geniş rotasyonlu harika takım oluruz. Svensson da mesela yedeği yok ne yazık ki masuaku yedeği yok rashica yedeği yok

Çevrimiçi Kartal Ç

Avrupada transfer dönemi bu gece bitiyorsa OX beyin de kaderi birkaç saate belli olacak herhalde.

Çevrimdışı Necmi

Gönül ister ki ox amartey abou ve onana'dan çıkıp sol bek sağ bek sağ ön ve bir kanat forvet alalım o zaman işte biz acayip bi kadro oluruz yedeklerimizle aslarımızla geniş rotasyonlu harika takım oluruz. Svensson da mesela yedeği yok ne yazık ki masuaku yedeği yok rashica yedeği yok
dört oyuncudan çıktığımızda anca iki oyuncu alabiliyoruz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

dört oyuncudan çıktığımızda anca iki oyuncu alabiliyoruz

Nasıl abi colley'den çıktığımızı var sayıyorum paok'a gitmiş o. Paulista masuaku svensson udokhai musrati ndour gedson muci rafa immobile rashica şu an bizim yabancılarımız değil mi eldeki diğerlerinden çıktık varsay. 3 oyuncu gelebiliyor böyle bir durumda unuttuğum var mı elde olan oynayacak bir yabancı

Çevrimdışı sefaköykartali

Konu dışı olacak özür dilerim şimdiden ancak avrupada deplasmana gitmiş bir ağabeyim var mıdır forumda? Almanyada yaşıyorum ve bu sezon avrupadaki deplasmanlardan birine gitmek istiyorum. Nasıl yapılıyor bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim. Tekrar konu dışı yaptığım için özür dilerim.

Çevrimiçi tolga1903

Ndour gelmese onana da sayalım hadi ama sanki daha forma göremez gibi salih falan son dakika giriyor oyuna.

Çevrimiçi tolga1903

?

https://twitter.com/LEquipe237/status/1829500479476224244

Yok canım artık 4m euro verdiğimiz adamı da feshedip göndermeyelim yahu yönetim hiç mi 1 tl kazanamıcan oyuncu satıp

Çevrimiçi Samet Demir

Yok canım artık 4m euro verdiğimiz adamı da feshedip göndermeyelim yahu yönetim hiç mi 1 tl kazanamıcan oyuncu satıp
Alırken kazanmak lazım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: