2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1103041 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

4 Eylül 01:00 yazmışlar twitter'da bir kaç hesaptan böyle gördüm. Aslında son tarih 3 eylül olmuş oluyor. 4 Eylüle girdikten 1 saat sonra bitiyor.

Bu durumda 5 tam gün var demek oluyor.
UEFA Avrupa Ligi için kadro bildirim süresi 2 Eylül'ü 3 Eylül'e bağlayan gece TSİ 01.00'de bitiyor
Böyle yazıyor

Çevrimdışı Talisca1903

muçi satılsa ben okeyim 10 milyon verdiğim adam  yedekte bekletiyorum sahaya girincede fark yaratamıyor kanat alırım yerine takım daha da yükselir

Çevrimiçi sEuL

Karsdorpu niye almıyoruz sağbek olarak hemde bedava.

PSV ilgileniyor şu an. Adam Van Bronkhorstun eski öğrencisi.

Alın şunu Svensson'a 5 basar.

Bos adam, Svenson'a 5 basacagi bir ortam yok.
Bize seviye atlatacak oyuncular lazim, boyle vasat oyuncularla takimi doldurmaya gerek yok.

Çevrimdışı murat baltacı

Racisha eleştirileri anlamsız oyuncu buydu zaten ondan alacağımız verim skor katkısı değil ilerde pres oyununa katkı sağlaması oraya daha yetenekli bir kanat alınacak zaten belki racisha beke evrilecek ki ben bunun hem kendisi hem bizim için daha iyi olacağını düşünüyorum.

Bide arkasında hücum ağırlıklı bir bek olsa racishada bu kadar sırıtmaz ben enerjisinden memnunum maçına göre verim alırsın racisha senin şampiyonluğuna engel olmaz katkısı olur asıl mesele bekler bence oralara odaklanmak lazım masuyu zorlayacak olmadığında formayı alacak defansı ofansı iyi komple bir bek alsak işler daha kolay olacak.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mellfred

maç 1-0 ya da 1-1 iken rachica ve immobileyi çıkarıp semih’i ileri atmak lazım ama kanat yok yazmıştım
gerçi hemen golleri bulduk ama takımda bir tane kanat yok
rachica bu takımda takımın skoru bulduktan sonra oyuna atacağı topçu olabilir çok olsa
 ya da ne biliyim uefa da roma deplasmanında oynatırsın
takımın bin atlı  çocuklar gibi şendik ataklarında eline ayağına dolaşır
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2024, 00:17:51 mellfred ]

Çevrimiçi Samet Demir

Karsdorpu niye almıyoruz sağbek olarak hemde bedava.

PSV ilgileniyor şu an. Adam Van Bronkhorstun eski öğrencisi.

Alın şunu Svensson'a 5 basar.
Masuaku yetmez sağ tarafa da muadilini mi alalım diyorsun yani :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

maç 1-0 ya da 1-1 iken rachica ve immobileyi çıkarıp semih’i ileri atmak lazım ama kanat yok yazmıştım
gerçi hemen golleri bulduk ama takımda bir tane kanat yok
rachica bu takımda takımın skoru bulduktan sonra oyuna atacağı topçu olabilir çok olsa
 ya da ne biliyim uefa da roma deplasmanında oynatırsın
takımın bin atlı gibi çocuklar gibi şendik ataklarında eline ayağına dolaşır
Şuan kanat yok ama mecburi Rachica oynuyor, iyi bir adam aldığın zaman rotasyonda Rachica elimizi epey güçlendirir. Yazın ya da devre arası gerekirse onuda değiştirirsin.

Bence Semih ilerde tek kaldığı zaman eziliyor, kendi de söylüyor benim düşüncem de Semih kanatta daha rahat oynuyor gibi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sEuL

Racisha eleştirileri anlamsız oyuncu buydu zaten ondan alacağımız verim skor katkısı değil ilerde pres oyununa katkı sağlaması oraya daha yetenekli bir kanat alınacak zaten belki racisha beke evrilecek ki ben bunun hem kendisi hem bizim için daha iyi olacağını düşünüyorum.

Bide arkasında hücum ağırlıklı bir bek olsa racishada bu kadar sırıtmaz ben enerjisinden memnunum maçına göre verim alırsın racisha senin şampiyonluğuna engel olmaz katkısı olur asıl mesele bekler bence oralara odaklanmak lazım masuyu zorlayacak olmadığında formayı alacak defansı ofansı iyi komple bir bek alsak işler daha kolay olacak.

Bende kacirdigi pozisyonlarda kizdim kendisine ama Rashica gibi askerlerede ihtiyacimiz olacak uzun maratonda. Iyi bir kanat oyuncusu geldiginde, donusumlu olarak cok yararli olacaktir. 5 macta 3 asisti var, lig ilerledikce umarim daha da iyi olacaktir.

Çevrimiçi kartalizma190399

Rashica teknik anlamda bekleneni veremedigi icin elestiriliyor eyvallah. Ama Immobile ve 60'tan sonra defansif anlamda dusen Rafa varken Rashica yerine daha tembel bir adamin takimdaki dengeleri bozacagini da dusunmek lazim. Rashica surekli orta saha'ya ve bekine yardim ediyor, Musrati ve Svensson'un aciklarini da kapiyor.

Semih'i ilk defa bu kadar begendim sol kanatta gol-asist olmamasina ragmen. Bana ilk defa sol acikta bu sezon oynarim ve verimli de olurumu gosterdi.

Yedek forvet meselesi umarim basimiza is acmaz. Simdi rahat maclarda Hekimoglu girip takiliyor kafasina gore eyvallah, ama yarin oburgun Antep deplasmaninda son 20 dakika'ya berabere girip oyun sikistiginda gole ihtiyacimiz olan anda bu top kayiplari vs cok goze batar. Transferde bence yedek santrfor da akillarda olmali.

Çevrimdışı sefaköykartali

muçi satılsa ben okeyim 10 milyon verdiğim adam  yedekte bekletiyorum sahaya girincede fark yaratamıyor kanat alırım yerine takım daha da yükselir
Bugünkü maçı izlemedin mi abi? Girdikten sonra çok iyiydi bence. Yedekten Muçi, Salih, Ndour, Rashica ve Mustafs gibi kaliteli adamları sonradan oyuna atabilmek elimizi güçlendirecek, İyi bir sol bek ve bir kanat transferi de iyice derinleştirir rotasyonu.

Çevrimdışı Zafer55

Rashicayı satalım eğer 3 tane kanat transferi yapacaksak ve üçünün de Rashicadan fazla katkı vereceğinin garantisi varsa.
 Bugün çok iyi bir sağ kanat alsak yarın Rashica yine 11 başlar. Bu sefer sol kanata koyar hoca Onu.
 5 resmi maç yaptık hocanın hamleleri/değişiklileri hep sol kanat üzerineydi.

Çevrimiçi Serdar3444

Bugünkü maçı izlemedin mi abi? Girdikten sonra çok iyiydi bence. Yedekten Muçi, Salih, Ndour, Rashica ve Mustafs gibi kaliteli adamları sonradan oyuna atabilmek elimizi güçlendirecek, İyi bir sol bek ve bir kanat transferi de iyice derinleştirir rotasyonu.
Bir değil iki as bir yedek  kanat oyuncusu daha lazım bize, geniş kadro ne kadar kaliteli ise o kadar ileriye gidebiliriz, sakatlık var kart var, hastalık var, iyi yedek çok çok önemli artık, kulübe kalitesi iyi ama bu kalitenin artması şart...

Çevrimiçi Samet Ç

hoca sol beke Gosens'i istiyormuş

Çevrimiçi sEuL

hoca sol beke Gosens'i istiyormuş
Hoca istiyorsa çekip alsınlar hemen, yaş fena değil, adam Alman bi kere yamukluk olmaz, kendi takımında her sene 35+ maça çıkıyor. Bence bize böyle oyuncular lazım.

Sergio Reguilon ismi de geçiyor mesela, hiç istemiyorum bu tür ‘ya tutarsa’ transferlerini. Adam son 3 sezonda sadece 20 maçta ilk 11’de kendine şans bulmuş. Bize hazır, disiplinli, ve sürekliliği olan oyuncular lazım. Ya tutarsa transferi yapılacağına Masuaku kalsın daha iyi, o da zaten bütün sezonu ya tutarsa performansı ile geciriyor.

Geçen sene yapılmış olan ya tutarsa transferleri yüzünden bi taraflarımızı yırtıyoruz sene başından beri.

Gosens gelip hemen başlasın, sol stopere de Alman cektik uyum sorunu da yaşamaz. Mario Gomez, Ernst, Hilbert, Munch, Fink, Kuntz kim varsa arasın hepsi koşa koşa Beşiktaş’a git der zaten.

Çevrimdışı murat baltacı

Gosensin gelme durumu nasıl bilmiyorum ama ya swenson ya masu birinin yerine kaliteli komple bir bek almalıyız swenson yine istikrarlı masuakuya göre ama onunda kapasitesi belli mücadelesine diyecek lafım yok Türkiye şampiyonluğu için işimizi görür lakin Avrupa'da dalınca affetmiyorlar Lugano bile affetmedi hedef Avrupa'da başarı ise ya onurdan çıkıp arkasına birini bulacağız yada swensondan çıkıp yerine birini bulacağız.

Aynı sıkıntı forvet içinde var Semihi solda kullanacaksak ciroyu kopyalamamiz lazım yedeğide Hekimoğlu çok zor ikisinin ligi bitirmesi form durumu sakatlık cezalı falan bu Angelo gelirse hoca duruma göre soldada oynatıp Semihi forvet rotasyonuna sokarsa olur ancak. Kaledede ersine işimiz düşerse sıkıntı topla topla bitmiyor arkadaş sıfırdan takım kursak daha kolay olurdu.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi blackeagle35

İngiltere ve Avrupa’nın büyük liglerinde transfer bugün kapanıyor. Chamberlain’in İngiltere’ye gitme ihtimali yüksekti. Kalmaz umarım takımda.

Çevrimdışı celiker1

açık olarak düşünülen buysa hiç yeterli değil genç ve tecrübesiz üstelik kiralık oyuncularla şampiyonluk yarışınamı girilir
Bu güne kadar önceden çok bilmeyipte 4-5 maçını izleyip en çok heyecanlandığım ikinci oyuncu.Birincisi İsak Hien'di ve maalesef son anda Verona'ya gitmişti.Rafa Silva gibi karşısındakini çaresiz bırakan tertemiz oyuncu.
Hayatta Beşiktaş

Bir değil iki as bir yedek  kanat oyuncusu daha lazım bize, geniş kadro ne kadar kaliteli ise o kadar ileriye gidebiliriz, sakatlık var kart var, hastalık var, iyi yedek çok çok önemli artık, kulübe kalitesi iyi ama bu kalitenin artması şart...
Bu sezon oynadığımız oyunun en önemli yerlerinden biri top kaybından sonra baskı yapıp reaksiyonla topu kapma işi. Dünkü maçta Rashica + Semih 7şer top kazanmış. Hocanın da Rashicayı oynatarak sağ kenarda kreatiflikten feragat etme sebebi bu. Yani planına cuk oturuyor. Evet dün bana da saç baş yoldurdu birkaç pozisyonda ki en iyi oynadığı maçlardan biri değildi, ama antalya maçındaki performansı gayet iyiydi. Ben bu oyunda gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Yani ileri üçlünün üçünü de Rafa gibi kaliteli ayak koyduğunda oyun planı patlar, hoca da bunu istemez. Yine de oyun planına çeşitlilik kazandırmak için yeri geldiğinde iki kanattan birine yaratıcılık kazandırabilecek, kenardan iyi orta yapabilecek kaliteli bir kanat lazım, dediğin gibi allah korusun Rafa’ nın 2-3 hafta olmadığı bir periyotta o işi kanatta görebilecek bir opsiyon lazım. Ben bu senaryoda Mucinin de 10 numara oynayacağını ve oldukça katkı vereceğini düşünüyorum.

Geçen sezon kimsenin istemediği Gedson bu sezon parlıyor resmen, her sorunu transferle çözemeyiz bazı sorunları kadronun içinden halletmemiz gerekiyor, Chelsea gibi 50 tane adam alacak bütçemiz yok, Football Manager de oynamıyoruz.

Çevrimdışı Ravenman

60 tane maç falan oynayacaz ve Türk hakemleri bizi sarı ve kırmızı kartlara boyacak.

O Aspordaki meymenetsizin dediği gibi Rafa Silva'yı sakatlayacaklar.

Acil transfer şart. Kadromuz bu ligin en dar kadrosu.

- Solbek
- Sağbek
- Sol açık
- Sağ açık
- Kaleci

Çevrimdışı CemMert

Güne yüzümüzdeki gülücüklerle uyandık. Bu duyguyu en son hanıma aşık olduğumda 11 sene önce hissetmiştim. Aşık olmak ne güzel şeymiş. Herif aşık etti kendine RAFA sı olan herkes mutlu :)

Çevrimiçi yaço58

Beşiktaş iyiyse bizde iyiyiz kanata her iki kanatta da oynayabilecek rafa kalibresinde birini getirebiliriz umarım yalnız bu sene Svensson gayet iyi oynuyor sırıtmıyor

Alın 4 kaliteli adam daha yazık etmeyin bu seneye 60 maç oynayacak bu takım

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Hoca istiyorsa çekip alsınlar hemen, yaş fena değil, adam Alman bi kere yamukluk olmaz, kendi takımında her sene 35+ maça çıkıyor. Bence bize böyle oyuncular lazım.

Sergio Reguilon ismi de geçiyor mesela, hiç istemiyorum bu tür ‘ya tutarsa’ transferlerini. Adam son 3 sezonda sadece 20 maçta ilk 11’de kendine şans bulmuş. Bize hazır, disiplinli, ve sürekliliği olan oyuncular lazım. Ya tutarsa transferi yapılacağına Masuaku kalsın daha iyi, o da zaten bütün sezonu ya tutarsa performansı ile geciriyor.

Geçen sene yapılmış olan ya tutarsa transferleri yüzünden bi taraflarımızı yırtıyoruz sene başından beri.

Gosens gelip hemen başlasın, sol stopere de Alman cektik uyum sorunu da yaşamaz. Mario Gomez, Ernst, Hilbert, Munch, Fink, Kuntz kim varsa arasın hepsi koşa koşa Beşiktaş’a git der zaten.
Reguilon alınacağına Masuaku kalsın ikiside ne zaman ne oynayacağını bilemeyeceğin topçu ayrıca Reguilion'u kariyerinde iyi oynadığı 1.5 ay var sadece gerisi vasat fizik olarak vasat zaten geliştirmediyse kendini

Çevrimiçi Samet Demir

Reguilon alınacağına Masuaku kalsın ikiside ne zaman ne oynayacağını bilemeyeceğin topçu ayrıca Reguilion'u kariyerinde iyi oynadığı 1.5 ay var sadece gerisi vasat fizik olarak vasat zaten geliştirmediyse kendini
Mitaj alalım sulh yolu ile halloldu şu iş :) en kötü Portekize gidip sakatlık geçmişi olmayan bir bek oyuncusu alsınlar. Tutmama ihtimali çok az.

Etiketler: