2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1102756 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Angelo gelsede iyi bir kanat izlesek

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Rashica 3. lig topçusu gibi kalıyor Gedson-Rafa-İmmobile yanında 2 çok iyi kanat gelmezse Rafa ya yazık olacak. 2 süper kanat lazım oraya onun yerine Muçi satıp diğer gereksizlerden maaş boşaltıp kanatsız  Tavernier-Tagliafico-Talisca ile transferi kapatsak her maç 3-1 başlarız. İmmobile-Rafa-Talisca 3 lü forvet ligi kapatır net.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi sEuL

Formatin degismesi ile Avrupa liginde fazla maca cikacagiz, lig/avrupa/kupa derken cok maca cikacagiz.

Umarim en az bir kaliteli bek alabiliriz, kanatlarada bir yada iki transfer gerekli diye dusunuyorum.

Forvete hic transfer falan gerekmiyor, Mustafa'ya bayiliyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

Rashica 3. lig topçusu gibi kalıyor Gedson-Rafa-İmmobile yanında 2 çok iyi kanat gelmezse Rafa ya yazık olacak. 2 süper kanat lazım oraya onun yerine Muçi satıp diğer gereksizlerden maaş boşaltıp kanatsız  Tavernier-Tagliafico-Talisca ile transferi kapatsak her maç 3-1 başlarız. İmmobile-Rafa-Talisca 3 lü forvet ligi kapatır net.
1-2 ne alsak kar sat gitsin boşa kontenjan dolduruyor rashicadan olmaz dediğimize yemediğimiz laf kalmadı

Çevrimiçi Mehmet57

Rashica calisiyor, cabaliyor ama son aksiyonlarda aksiyor baya. Bu gun orda Angelo olsaydi cok farkli olur du.

Umarim Angelo’nun yani sira bir sag kanat da aliriz.

Çevrimdışı Talisca1903

Rashica calisiyor, cabaliyor ama son aksiyonlarda aksiyor baya. Bu gun orda Angelo olsaydi cok farkli olur du.

Umarim Angelo’nun yani sira bir sag kanat da aliriz.
sıfır etki çabalamasıda 20 dk yorulunca savunmada yapamıyor tam 2. lig topçusu yedek klübesi bile çok buna direk sat kontenjan aç

Çevrimiçi yaço58

Angelo artı sol bek ve sağlam kanat şart

Çevrimiçi Samet Demir

sıfır etki çabalamasıda 20 dk yorulunca savunmada yapamıyor tam 2. lig topçusu yedek klübesi bile çok buna direk sat kontenjan aç
Biraz gevşe ya. 5 gol atmışız. Hala Rachica Rachica.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Ben Semihi çok beğendim, bütün sezon övülen Barış alperden en az 2 kat iyi fiziği var, bugün karşısındakiler çirkef ve pis oynamalarına rağmen fizik olarak hiç ezilmedi. Muçi de girdikten sonra süperdi. Sağa bir tane baba bir kanat ve sol bek şart.
topla vedalaşmayı bilse büyük oyuncu olacak barış kim ya onunla aynı cümlede adı geçmez gömsekte renklilerle mukayese edilmez bu maç çok mücadele etti ama iyi değildi el freni oluyor çalım aşkı eleştirmekten korkmayın bu genç çocuk doğru eleştiriyle yönlendirirsin

Çevrimdışı Talisca1903

Biraz gevşe ya. 5 gol atmışız. Hala Rachica Rachica.
ne oldu rashica iyot gibi ortaya çıktı diye mi bu siitemin böyle var olup yok olan futbolculardan acilen kutulacaksın ki tkım ilerlesin

Çevrimdışı Necmi

Formatin degismesi ile Avrupa liginde fazla maca cikacagiz, lig/avrupa/kupa derken cok maca cikacagiz.

Umarim en az bir kaliteli bek alabiliriz, kanatlarada bir yada iki transfer gerekli diye dusunuyorum.

Forvete hic transfer falan gerekmiyor, Mustafa'ya bayiliyorum.
burda daha adı bilinmezken harika bir forvet geliyor demiştim ama daha sorumluluk vermek için erken ısındırmak lazım hocada bu işi iyi yapıyor

Çevrimdışı 38life

Bugün Masuaku bile iyi oynadı. Ama bu yanıltmaması gerek. Takımda 10 oyuncu iyi oynarken zaten sen kötü oynamazsın. 4 Eylül'e 1 haftadan az kaldı. Sol bek ve sağ kanat işi bir an önce çözülmeli. gs maçından sonraki rehavetin aynısını yaşamaz umarım yönetim.

Bugün inanılmaz bir eforla oynadık. 2 gün sonra Sivasspor ile oynucaz. Takımda umarım yorgun olan çok oyuncu olmaz. Ama kadro kalitesi kesinlikle yükseltilmesi gerekiyor. İlk 11 transferleri dışında da eksikler var. Sağ bek, sol bek yedekleri yok. Kadroda sadece 2 tane forvet var. Semih'i forvetlerin arasına dahil edersek o zaman kadroda sol kanat yok. 0 adet sol kanat oyuncumuz var. Hal böyleyken bu maçtaki harika oyunu görüp rehavete kapılmak çok büyük hata olur. Maça göre transfer planlaması değiştirmez hiçbir profesyonel yönetim. Umarım yönetim şimdiye kadar yaptığı güzel işlerin devamını getirir. Süper ligde şampiyonluk olmak zor iş. Sezon boyunca çok iyi oynamak zorundayız.

Çevrimdışı Necmi

Bugün Masuaku bile iyi oynadı. Ama bu yanıltmaması gerek. Takımda 10 oyuncu iyi oynarken zaten sen kötü oynamazsın. 4 Eylül'e 1 haftadan az kaldı. Sol bek ve sağ kanat işi bir an önce çözülmeli. gs maçından sonraki rehavetin aynısını yaşamaz umarım yönetim.

Bugün inanılmaz bir eforla oynadık. 2 gün sonra Sivasspor ile oynucaz. Takımda umarım yorgun olan çok oyuncu olmaz. Ama kadro kalitesi kesinlikle yükseltilmesi gerekiyor. İlk 11 transferleri dışında da eksikler var. Sağ bek, sol bek yedekleri yok. Kadroda sadece 2 tane forvet var. Semih'i forvetlerin arasına dahil edersek o zaman kadroda sol kanat yok. 0 adet sol kanat oyuncumuz var. Hal böyleyken bu maçtaki harika oyunu görüp rehavete kapılmak çok büyük hata olur. Maça göre transfer planlaması değiştirmez hiçbir profesyonel yönetim. Umarım yönetim şimdiye kadar yaptığı güzel işlerin devamını getirir. Süper ligde şampiyonluk olmak zor iş. Sezon boyunca çok iyi oynamak zorundayız.
2 eylül diye biliyorum uefa listelerini vermek için

Çevrimdışı Sefa Kara

Kanat lazim takimda hic kanat yok semih kanat degil rasitsa yedekten girip etkili olabilecek bir oyuncu ilk 11 seviyesinde degil maalesef.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

1-2 ne alsak kar sat gitsin boşa kontenjan dolduruyor rashicadan olmaz dediğimize yemediğimiz laf kalmadı

Rafa Sergen-Alex-Hagi etkisi yapacak belli, o olmasa derim zaten bu sene bizden bir halt olmaz transfere gerek yok ama o kadar maaş veriyoruz alıp getirmişiz yanına sağlam bir destekçi ile aldırır ligi, rashica gibi düz hücumcularla adamı da köreltmeyelim. Bugün 1-1 bitse maç uzatma ya da penaltılarda elensek herkes rashica svenson dan çıkaracak acısını hatta ciro ya bile sövecekti. Semih in paşalığı bitecekti. Herif öyle bir pas attı ki kilidi çözdü yine. Onun rahatlığı ile Ciro attığı golde adam eksiltip gitti yoksa yana garanti oynar biterdi o pozisyon. Tek başına ileride yeterince top tutup hava hakimiyeti kuramıyor Talisca yazmamın sebebi de ona hem pivotumsu forvetlik yapacak Ciro yu da tam verimlilikte kullanabileceğiz hem de duran top ve şut ile kilit çözecek. 2 tane 20 şer gole katkı yapacak kanat bulmak ve almak daha maliyetli. 2 ve 4 gol arası Beşiktaş çocukluğumun efsane dönemini andırdı 5 dakikada Beşiktaş zamanlarını Talisca-Immobile-Rafa- MAF gider TIR gelir. :bandit:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı sefaköykartali

topla vedalaşmayı bilse büyük oyuncu olacak barış kim ya onunla aynı cümlede adı geçmez gömsekte renklilerle mukayese edilmez bu maç çok mücadele etti ama iyi değildi el freni oluyor çalım aşkı eleştirmekten korkmayın bu genç çocuk doğru eleştiriyle yönlendirirsin
Ben beğendim abi şahsen, biraz mentali toplarsa ki sol kanat oynadığı bi mevki değil, her maç üstüne koya koya gidiyor. Şöyle ligde bi maçta 2 tane sıkıştırsa çiçek gibi olur.

Çevrimiçi sEuL

burda daha adı bilinmezken harika bir forvet geliyor demiştim ama daha sorumluluk vermek için erken ısındırmak lazım hocada bu işi iyi yapıyor

Aynen oynatmasi gerektigi gibi oynatip sureleri veriyor Mustafa'ya! Baska bir TD olsa Ciro iki gol atmis 89'da cikartip alkislattirayim diye dusunurdu ama Gio hoca tamda yapmasi gerektigini yapiyor.

Salih yorumunada katiliyorum, son haftalarda forma sansi bulamadigi icin biraz uzulmustum kendi adina ama bugun girip golunu atmasi sevindirdi. Bence Salih'e cok ihtiyacimiz olacak bu uzun maratonda. Bugun Muci'ye cok klas bir pasida vardi ama yararlanamadi Muci. Performansini bu sekilde surdurmesi dilegi ile

Çevrimdışı CemMert

Geçen seneki kadroyu şu hale getiren yönetimin önünde saygıyla eğilmek gerekiyor. Eminim ne yaptıklarını biliyordur rahatlayalım ve maçların tadını çıkaralım zaten yapılması gerekeni yönetim yapacaktır :)

Kimse yanlış anlamasın ama 20-25 tane adam gönderip nokta atışı transferler ile bu noktaya gelebilmek bile çok çok büyük bir şey bence.

Çevrimiçi gokhans

rashica’nın yetersiz ollduğu bilinen birşeyde, konu kişisel nefrete dönüştürmeninde bir mantığı yok. Az kaldı geliyor kanat bugün yarın az sabır. Hoca’da dinamik, hem savunmada hem ilerde hiç durmuyor, pres yapıyor top alıyor koşuyor, bazen kritik paslar atıyorki her maç asisti var bu yüzden oynatıyor, alternatifide yok. Son hamlede beceriksiz adam yapcak bişey yok yani, düşman askeri muamelesi yapmakda gereksiz, maçı kaybettirir hep beraber söverizde 5 atmışız, adamların attığı 10yorumun 9u rashica nefreti, hayır kulüp geçen sene batma aşamasında şenol savunan, laf ettirmeyen, cenk savunan adamlarsınız.. sakin biraz yahu..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı 38life

2 eylül diye biliyorum uefa listelerini vermek için

4 Eylül 01:00 yazmışlar twitter'da bir kaç hesaptan böyle gördüm. Aslında son tarih 3 eylül olmuş oluyor. 4 Eylüle girdikten 1 saat sonra bitiyor.

Bu durumda 5 tam gün var demek oluyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bronchorst da bu gerçeği görüyor. Tahminim her 2 kanatta da oynayabilen tercihen sol ayaklı Rashica'yı yedeğe koyacak bir kanat oyuncusu istiyor.

Çevrimdışı Necmi

Ben beğendim abi şahsen, biraz mentali toplarsa ki sol kanat oynadığı bi mevki değil, her maç üstüne koya koya gidiyor. Şöyle ligde bi maçta 2 tane sıkıştırsa çiçek gibi olur.
inşallah

Çevrimdışı Talisca1903

Bronchorst da bu gerçeği görüyor. Tahminim her 2 kanatta da oynayabilen tercihen sol ayaklı Rashica'yı yedeğe koyacak bir kanat oyuncusu istiyor.
asıl mesele şu kontenjan sıkıntısı varken colley gibi gayet iş yapan stoperi gönderiyorsak beleşten rashica gibi yeteneksizi neden tutalım hiç bir işe yaramazken hoca svenson rashicayı beğeniyor diyenin ağzına kürekle vuracaksın almadın adam mebur oynatıyor başka hoca bunlardan şunu bekliyor demek başka ne yapacak adam zorunluklara mecbur kalmış durumda

Çevrimdışı Ravenman

Karsdorpu niye almıyoruz sağbek olarak hemde bedava.

PSV ilgileniyor şu an. Adam Van Bronkhorstun eski öğrencisi.

Alın şunu Svensson'a 5 basar.

Etiketler: