2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1102774 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
En az 3 adam daha lazım yazık olacak.
Gidenler hemen gitsin gelenler hemen gelsin

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat

adama doğru düzgün basmadılar bile iki maçta da elini kolunu sallayarak oynadı lig maçlarını açın bir izleyin derim gesenin kötülüğünden iyi gözüktü çocuk bu arada bizim takım Young Boys'a iki maçta toplam 6-7 tane atardı
aynen öyle olmadık yerlere saçma sapan paslar verdi de GS nın koşacak basacak hali yoktu.maçın ilk 10 dakikasında direk adamın numarasını verdim WhatsApp grubunda.gs o kanattan işi çözer diye düşündüm ama oraya hamleyi düşünmediler.ben olsam aktürkoğlunu onun üstüne salardım.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2024, 21:53:52 murat ]

Çevrimdışı Necmi

hatırlarsan bende 3 numara el bombası demiştim.çok abuk subuk yerlere paslar veriyor.hiç beğenmemiştim.neyseki karşısında GS nın 30 milyonluk yıldızı vardı çok iş düşmedi.abartılacak bir oyuncu değil.belki ileride olur.
ben ilk maçtada çok riskli bulmuştum büyük ihtimal hocalarıda öyle görüyorki ilk hamleyi oraya yapıyor yüksek enejiyle oynuyor milleti mest eden o oldu herhalde maçta yb yi yakacak bu diye izledim belki ilerde olur belkide olmaz

Çevrimdışı Necmi

aynen öyle olmadık yerlere saçma sapan paslar verdi de GS nın koşacak basacak hali yoktu.maçın ilk 10 dakikasında direk adamın numarasını verdim WhatsApp grubunda.gs o kanattan işi çözer diye düşündüm ama oraya hamleyi düşünmediler.ben olsam aktürkoğlunu onun üstüne salardım.
ilk maçta beğenmemiştim sen dedikten sonra daha dikkatli izledim
Bu forumu zaten anlamıyorum maçta birini beğenirim foruma bakarım herkes sövüyor yada biri berbat oynuyor stadda sövüyoruz eve gelip foruma bakıyorum methiyeler düzülmüş 😂

Çevrimiçi tolga1903

adama doğru düzgün basmadılar bile iki maçta da elini kolunu sallayarak oynadı lig maçlarını açın bir izleyin derim gesenin kötülüğünden iyi gözüktü çocuk bu arada bizim takım Young Boys'a iki maçta toplam 6-7 tane atardı

Atardı bir o kadar da yerdi muhtemelen gs balıydı dünkü skor. Lugano'dan iyi takım young boys. Pekala öyle olsun masuaku'yu tedirgin edecek bir sol bek gerekiyor her durumda

Çevrimiçi tolga1903

Yahu adam maçın en çok top kesen oyuncusu iken neden maç full gs'nin sol kanadından oynanmış gibi izledin ki abi:( sadece forum değil bu arada necmi abi çocuğu x platformunda da baya renkli takım taraftarı beğenmiş forumla alakalı durum değil yani. Aynen kesinlikle bu forumda 3 4 kişi var onların izlediği futbolu başka hiç kimse izlemiyor gerçekten ben de şaşırıyorum bu duruma:)

Çevrimiçi kartalizma190399

Gs maçında 70'de oyundan alınma sebebi tek başına neredeyse gs'nin sağından gelen her atağı kesmesi çocuğun. Kolay değil baris alper bek oynarken hem barış hem ziyech mücadele etmek ki ziyech çıkarıp jelert aldı oraya taze güç olarak bir de bence colley fazla yardıma gelmedi özellikle ilk yarıda mest etti beni eleman baskıdan topu driblingle çıkarması falan bilmiyorum belki gs çok iyi göstertti çocuğu ama sağ beklerini mesela hiç beğenmedim

Masuaku 90 dakika o gs ve ziyech'e karsi hatasiz oynarken de boyle ovulmusmuydu acaba?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu forumu zaten anlamıyorum maçta birini beğenirim foruma bakarım herkes sövüyor yada biri berbat oynuyor stadda sövüyoruz eve gelip foruma bakıyorum methiyeler düzülmüş 😂

abi maçtan hemen sonra artık alınamaz diye niye mesaj yazdın?
eğer o kadar sıradan oyuncu ise isterse CL yi kazanan takımdan oyuncu olsun alırsın.
çevir kazı yanmasın durumu sezdim gibi.

Çevrimdışı Necmi

eğer o kadar sıradan oyuncu ise isterse CL yi kazanan takımdan oyuncu olsun alırsın.
ne alaka bu beğenmeyle alakalı değil şl ye katılsan sen transfer döneminin sonunda verirmisin oyuncunu kendi takım dengesini kurmuş alalım diyenlere alamazsın artık deme sebebim buydu yoksa gs ile oynadığımız maçta bizim bek performasımız çok daha iyiydi ben o lafı söyledikten sonra beğenmediğimi söyledim başkasının fikrine cevap vermek başka birşey kendi fikrini söylemek başka birşey çelişki değil yoksa gs ye karşı süper oynamış bike olsa bu onu iyi oyuncu yapmaz gs yi kötü takım yapar yb sıradan oyunculardan oluşan sıradan bir takım fizikle oynuyor o çocukta fizikle oynuyor yb ve oyuncularını yücelterek gs nin düştüğü rezaletin üstünü örtmeyin o takımda beşiktaşta oynayabilecek kapasitede oyuncu yok kaldıki bir oyuncuyu beğenmek başka birşey beşiktaşa lsyık görmek başka birşey vasat sevici olmayalım

Çevrimdışı Necmi

bu arada sadece alınamazda demedim isviçre takımları tok takımlar dedim öyle şl ye giderken paraya temah edip kadrosunu bozmaz oyuncuyu beğendiğime dayir birşey söylemedim zaten ilk hangi oyuncudan bahsedildiğini anlamadım lafım geneldi sonra 3 numaradan bahsedildiğini anladım beğenmediğimi söyledim zaten maç oynanırken muratlada what sapda onun sohbetini yapmışdık beğendiğimi söylediğim yada ima ettiğim tek mesajımı göremezsinki kıvırayım benim yb de az buçuk beğendiğim oyuncu bile olmadı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ne alaka bu beğenmeyle alakalı değil şl ye katılsan sen transfer döneminin sonunda verirmisin oyuncunu kendi takım dengesini kurmuş alalım diyenlere alamazsın artık deme sebebim buydu yoksa gs ile oynadığımız maçta bizim bek performasımız çok daha iyiydi ben o lafı söyledikten sonra beğenmediğimi söyledim başkasının fikrine cevap vermek başka birşey kendi fikrini söylemek başka birşey çelişki değil yoksa gs ye karşı süper oynamış bike olsa bu onu iyi oyuncu yapmaz gs yi kötü takım yapar yb sıradan oyunculardan oluşan sıradan bir takım fizikle oynuyor o çocukta fizikle oynuyor yb ve oyuncularını yücelterek gs nin düştüğü rezaletin üstünü örtmeyin o takımda beşiktaşta oynayabilecek kapasitede oyuncu yok kaldıki bir oyuncuyu beğenmek başka birşey beşiktaşa lsyık görmek başka birşey vasat sevici olmayalım

abi çok yazmışsın ama alakasiz. eğer oyuncu zaten vasatsa ve sen 2m luk oyuncuya 4 veriyorsan takımı her türlü satar. vasat oyuncu eşeğin kuyruğu gibi ne uzar ne kısalır.
bir de her lafı Beşiktaş'ta oynamaya bunu mu layık görüyorsun diye zubukzade yaklaşıma gerek yok. Biraz ayaklar yerde bassın öyle oyuncu seçecek ne bilgiye ne kültüre ne de scouta sahibiz.
Bazen Rafa gibi düşeş atarsın bazen ve çoğunlukla da pulun kirikken düşeş atar oyuna giremezsin. Yoksa ben de isterim kanata Mpabbe gelsin diger kanatta Coman oynasin ama durumunun da farkında olacaksın.

Çevrimiçi tolga1903

Masuaku 90 dakika o gs ve ziyech'e karsi hatasiz oynarken de boyle ovulmusmuydu acaba?

Masuaku'nun övgü alması için önce şu saçma sapan dengesiz performansını bi düzeltmesi lazım. Senin anlamadığın veya anlamak istemediğin şey masuaku'nun bir maç prime marcelo bir maç leş umut meraş'a bağlaması. İnsanlar da böyle bişey izlemek yerine her maç 10 üzerinden 6 7 verecek oyuncu peşine düştü, svensson bunu karşılıyor mesela kimsenin sağ bek beklentisi kalmadı ama bu adam güvenilmez bir adam sakatim diye turnuvaya kadar oynamayip afrika uluslar kupasındaki tüm maçlarda oynayan bir adam bu.

Çevrimdışı Necmi

abi çok yazmışsın ama alakasiz. eğer oyuncu zaten vasatsa ve sen 2m luk oyuncuya 4 veriyorsan takımı her türlü satar. vasat oyuncu eşeğin kuyruğu gibi ne uzar ne kısalır.
bir de her lafı Beşiktaş'ta oynamaya bunu mu layık görüyorsun diye zubukzade yaklaşıma gerek yok. Biraz ayaklar yerde bassın öyle oyuncu seçecek ne bilgiye ne kültüre ne de scouta sahibiz.
Bazen Rafa gibi düşeş atarsın bazen ve çoğunlukla da pulun kirikken düşeş atar oyuna giremezsin. Yoksa ben de isterim kanata Mpabbe gelsin diger kanatta Coman oynasin ama durumunun da farkında olacaksın.
ben beşiktaşa göre değerlendiriyorum bizim için vasat olan onlar için ideal olabilir takım zaten o tarz oyunculardan kurulu ayaklarımı yere badmam vasat gördüğüm oyuncuyu kabullenmem anlamına gelmezki beşiktaş daha iyisini alacak kapasiteye sahip ya tabanda yada tavanda olmaya gerek öyle beke 4 5 bonservis verdinmi çok daha iyilerini bulursun git 100 m lik oyuncu iste demiyorum sizin dengeniz yok luganoda şu takımdan çok daha iyi oyuncular var ama ben ordanda oyuncu beğenmedim biraz teknik becerileri olsa gs yi üçlük dörtlük yaparlardı

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı murat

aynen öyle.yazsam mı yazmasam mı tereddüt ettim :lol: bu forumda hatta genel olarak Olcay Şahan bile beğenilmiyordu.her sene 20+ gole katkı yapan pres yapıp oyun kuran verkaça giren araya sızan adamı beğenmediler.3 maç iyi oynamış redmond göklere çıkarıldı.örneğ aynı mevki olduğu için verdim.yada daha iyi örnek babel.olcay mı istersin Babel mi diye sorsak yüzde 80 Babel çıkar heralde.

Çevrimdışı murat

Yb de mesela sonradan oyuna giren vnicyus mu neydi onu beğendim ama Beşiktaş'a alınsın süper oyuncu diyemem çünkü karşısında Nelson bulmuş sağından atıp solundan geçmiş 10 metre fark atmış diye kıstasım bu olamaz.gd nın hakemler olmadan performansı bu.bşzden 5 yemiş takıma iyi performans göstermiş kıstas olamaz.izleyin ligde 3-5 maçını ondan sonra şurada şöyle bir oyuncu var deyin eyvallah.

Çevrimdışı murat

https://www.transfermarkt.com.tr/alan-virginius/profil/spieler/654415 sol bek PSG altyapısı bunu da Lille 4.2 ye almış kiralık göndermiş.biri serbest bırakılmış birine para verip almışlar.güncel u20 Fransa oyuncusuymuş.şl ön elemesi 1 maç 1 gol İsviçre kupası 1 maç 3 gol.belki bu çocuk birşeyler yapabilir ileride
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2024, 06:53:31 murat ]

Çevrimdışı Zafer55

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1828910570617065701?t=BkBKlqyVgH1ghV6r463lXg&s=19

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk
Daha yeni mi rapor vermiş hoca :)

Sağ ayaklı ,sol ayaklı , sağ/sol farketmez kanat olsun yeter...

İki kanat için elimizdeki oyuncular Rashica,Semih,Can

Semih'e kanat dersek santrafor bölgemizde sadece İmmobile ve Mustafa var.

Bu bölgelerde henüz hakkında bir fikrim olmayan 22 yaşındaki Can ve 19 yaşındaki Semih ile 17 yaşındaki Mustafa mevcut.

Merkezdeki 3 pozisyon için :8 oyuncumuz var. Kanat ve santrafor daki 3 pozisyon için : 5 oyuncu.

İki tane kanat alırız biri Rafa seviyesinde olmak üzere diye umuyorum. Ya da yine bir A kalite kanat bir tane de santrafor alırız. Semih'i nerede düşündüğü önemli hocanın.

Çevrimiçi Samet Ç

Atardı bir o kadar da yerdi muhtemelen gs balıydı dünkü skor. Lugano'dan iyi takım young boys. Pekala öyle olsun masuaku'yu tedirgin edecek bir sol bek gerekiyor her durumda
Young Boys Lugano'dan iyi takım değil Lugano olsa gese ilk maçta turu kaybetmişti bek konusunda ben iki bekinde değişmesini istiyorum zaten

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1828910570617065701?t=BkBKlqyVgH1ghV6r463lXg&s=19

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk
Sola Danjuma iyi olurdu ama o da sezona iyi başladı göndermezler

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Young Boys Lugano'dan iyi takım değil Lugano olsa gese ilk maçta turu kaybetmişti bek konusunda ben iki bekinde değişmesini istiyorum zaten
young boys, lugano’dan değil, iyi takım hiç değil. Lugano, young boys gibi yeteneksizde değil, girdilermi atıyorlar. Young boys nedir öyle yahu, bomboş yakalayıp içine ediyorlar her pozisyonun. Lugano ile eşleşse elek olurdu gs..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: