2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1103166 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

valla dediğin gibi ama bu haini başımıza saranlar yatacak yeriniz yok.
Ulan bir de utanmadan başkanlığa aday falan oluyorlar.

Abu konusunda bizde suçluyuz abi, 2.defa gelirken karşı çıkacaktık, ama böyle olacağını bilemedik işte.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

biraz daha zorlarsan senetle falan halledeceksin 😂

E muci musrati'yi yıllara yayarak aldık abi nolcak😀

Çevrimiçi annoca

Şu Bahtiyar'a 4,5 milyon euro verdik. Young Boys sol beki gibi adamlar bulamıyoruz, scout ekibi ne iş yapıyor  :akuma:
bende eskiden öyle düşünüyordum  da şunu fark ettim. bizde yıllardır kendini geliştiren üstüne ekleme yapabilen oyuncu olmadı. 6/10 ile maçlar yapıp da 1-2 yıl içinde 7.5/10 civarlarında performans veren olmadı. gelen oyuncu iyiyse iyi oynadı, vasat vasat performans sergiledi heybesine ekleme yapan çıkmadı uzun yıllardır.

Çevrimdışı Necmi

E muci musrati'yi yıllara yayarak aldık abi nolcak😀
isviçre takımları tok takımlar aynı zamanda mütevaziler kolay ikna edemezsin

Çevrimiçi tolga1903

Kesinlikle eskiden hızlı-kısa oyuncular bende bir adım öndeydi artık futbol evrildi 1.80 altı oyuncu bakmamak lazım. Bu adam hepsini karşılıyor, yaşıda genç.

Fizikli bekler yeni trend oldu çocukta sadece fizik değil top sürme kalitesi oyun aklı da var öyle apır sapır vurmuyor baskı altında ileri. Neyse alamayız oyle bir hayal kurdum sadece ama düşününce bizde istedikleri düzeye çıkacak para muhtemelen yok adamlar da şl vitrinine koymak ister

Çevrimiçi Samet Demir

Fizikli bekler yeni trend oldu çocukta sadece fizik değil top sürme kalitesi oyun aklı da var öyle apır sapır vurmuyor baskı altında ileri. Neyse alamayız oyle bir hayal kurdum sadece ama düşününce bizde istedikleri düzeye çıkacak para muhtemelen yok adamlar da şl vitrinine koymak ister
Şimdi baktım da psg alt yapısında yetişmiş.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Kartal Ç

bonservisi 2 yerine 4 verirsin alırsın.
Emin ol oyuncu yıllık 300b eurodan fazla almiyordur.

en azından bu sezon için kulübü ikna olsa oyuncuyu ikna edemeyiz. şampiyonlar liginde kendini gösterme fırsatını bizim vereceğimiz maaşa tercih edecektir.

Çevrimiçi kartalizma190399

Naci Unuvar'i mutlaka almaliyiz, Espanyol transferini bitirmek uzereymis. Anadolu'nun sacma topcularina paralari bayilacagimiza Naci cok daha mantikli bir risk. Profil olarak da aradigimiz oyuncu, hem kanat hem 10 numara oynayabilen yaratici teknik orta saha.

Çevrimdışı Zafer55

Nantes dan devre arasında  almışlar. Nantes da 1,5
sezon oynamış. İlk senesinde 8 maç 11 çıkmış 5 maç sonradan girmiş...ikinci yarım sezonda ise  8 maç son 10-15 dakikada oyuna girmiş sadece.
Young boysta geçen sezonun ikinci yarısında 12 maç ilk 11 çıkmış bunların 6 tanesinde 90 dak kalmış 6 sında oyundan alınmış. 4 maçda ise sonradan oyuna girmiş.

Adamın son iki sezonunda 90 dakika sahada kaldığı toplam maç sayısı 11...(masuaku:36)
gs maçlarında da iki maçtada dakika 70 olmadan alındı oyundan

Nantes , psg den 300k ya alıp YB ye 1,3m€ ya satmış. Bir ay önce biz YB den 2,5 a falan alırdık ama kimse tatmin olmazdı sanırım.

Çevrimdışı mellfred

bugün antrenmanı izledim onur hala takımdaymış biz bunu kiralık göndermemiş miydik ?

Çevrimdışı Necmi

bugün antrenmanı izledim onur hala takımdaymış biz bunu kiralık göndermemiş miydik ?
yoo

Çevrimiçi tolga1903

Nantes dan devre arasında  almışlar. Nantes da 1,5
sezon oynamış. İlk senesinde 8 maç 11 çıkmış 5 maç sonradan girmiş...ikinci yarım sezonda ise  8 maç son 10-15 dakikada oyuna girmiş sadece.
Young boysta geçen sezonun ikinci yarısında 12 maç ilk 11 çıkmış bunların 6 tanesinde 90 dak kalmış 6 sında oyundan alınmış. 4 maçda ise sonradan oyuna girmiş.

Adamın son iki sezonunda 90 dakika sahada kaldığı toplam maç sayısı 11...(masuaku:36)
gs maçlarında da iki maçtada dakika 70 olmadan alındı oyundan

Nantes , psg den 300k ya alıp YB ye 1,3m€ ya satmış. Bir ay önce biz YB den 2,5 a falan alırdık ama kimse tatmin olmazdı sanırım.

Gs maçında 70'de oyundan alınma sebebi tek başına neredeyse gs'nin sağından gelen her atağı kesmesi çocuğun. Kolay değil baris alper bek oynarken hem barış hem ziyech mücadele etmek ki ziyech çıkarıp jelert aldı oraya taze güç olarak bir de bence colley fazla yardıma gelmedi özellikle ilk yarıda mest etti beni eleman baskıdan topu driblingle çıkarması falan bilmiyorum belki gs çok iyi göstertti çocuğu ama sağ beklerini mesela hiç beğenmedim

Çevrimdışı levitate

Kesinlikle eskiden hızlı-kısa oyuncular bende bir adım öndeydi artık futbol evrildi 1.80 altı oyuncu bakmamak lazım. Bu adam hepsini karşılıyor, yaşıda genç.
+1903

artık kanatlara bile kısa adam bakmıyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Başkan Hasan Arat geçen günlerde verdiği bir röportajda "Mayıs ayında scout ekibine katılan yeni isimlerin çalışmaları ve hocamızın çalışmaları ile artık transferde hata yapmayacağız" gibisinden bir açıklama yapmıştı.Hatta yeni scout ekibine "Psg-Chalsae'de kimleri alabiliriz?Çalışın bakalım" dediklerini ve sonucunda Cher N'dour isminide yeni ekibin verdiğini söyledi.Psg-Chalsae'den oyuncuyu bulmak kolay.Scout ekibini ben şimdi test edeceğim bakalım bana SOL BEK bulabilecek mi?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Serdar3444

Gs maçında 70'de oyundan alınma sebebi tek başına neredeyse gs'nin sağından gelen her atağı kesmesi çocuğun. Kolay değil baris alper bek oynarken hem barış hem ziyech mücadele etmek ki ziyech çıkarıp jelert aldı oraya taze güç olarak bir de bence colley fazla yardıma gelmedi özellikle ilk yarıda mest etti beni eleman baskıdan topu driblingle çıkarması falan bilmiyorum belki gs çok iyi göstertti çocuğu ama sağ beklerini mesela hiç beğenmedim
İlk maçta da çok iyiydi, aynı işleri yaptı, adam klas...

Çevrimdışı Necmi

bahsettiğiniz 3 numaramı ben dediğiniz gibi artısını göremedim süper kupa maçında atak yaptırmadığımız şu renkli oyuncularınımı durdurmuş 😂 renkliyi durdurmak zor birşeymi adamlar isviçre liginin sonuncusu

Çevrimiçi tolga1903

bahsettiğiniz 3 numaramı ben dediğiniz gibi artısını göremedim süper kupa maçında atak yaptırmadığımız şu renkli oyuncularınımı durdurmuş 😂 renkliyi durdurmak zor birşeymi adamlar isviçre liginin sonuncusu

İsviçre liginin sonuncusuyla biz de oynasak çok zorlanırdık abi küçümseye küçümseye 12 bin puana düşmüşüz kaldı ki daha önümüzde bela bir takımla maçımız var. Çok değil 1 2 seneye görürsek o günleri nereye kaça transfer yapmış bakarız artısını görmedim dediğin adam:)

Çevrimdışı Zafer55

(İlk gs maçında da 67. Dakikada alınmış oyundan)
Ben de beğendim. Beğenmedim değil. Maçta dikkatimi çekti. Onun için de maçlarına falan baktım. 2 sezonda 90 dakika sahada kaldığı maç sayısı 11...Bir bekin bu kadar çok oyundan alınması  tuhaf geldi bana. Bizde masu 36, svenson 47 maç 90 dakika sahada kalmış mesela 2 sezonda.
  Şöyle adamı biz niye bulamıyoruz diyoruz ya şimdi. Bulsaydık ve 1 ay önce bu adamı alsalardı ben bu açıdan eleştirirdim en azından.

Çevrimiçi tolga1903

(İlk gs maçında da 67. Dakikada alınmış oyundan)
Ben de beğendim. Beğenmedim değil. Maçta dikkatimi çekti. Onun için de maçlarına falan baktım. 2 sezonda 90 dakika sahada kaldığı maç sayısı 11...Bir bekin bu kadar çok oyundan alınması  tuhaf geldi bana. Bizde masu 36, svenson 47 maç 90 dakika sahada kalmış mesela 2 sezonda.
  Şöyle adamı biz niye bulamıyoruz diyoruz ya şimdi. Bulsaydık ve 1 ay önce bu adamı alsalardı ben bu açıdan eleştirirdim en azından.

Hocaları değişik profil olabilir abi veya yedeği de iyidir küstürmek istemiyordur formda tutmaya çalışıyordur sahaya atarak bilmiyoruz ki niye olduğunu. Aslında dün de pek yorulduğu söylenemez çıkana kadar mücadele etti almasa kimsenin aklına gelmezdi şu sol beki çıkar demek. Sol bekte 30+ yaş oyuncu geleceğine boylesine gidilebilir bence illa bu çocuk olsun diye değil ama böyle fizikli sürati iyi koridoru tek başına götürebilecek genç bir beke yatırım yapılsa fena olmaz.

Çevrimdışı Zafer55

Hocaları değişik profil olabilir abi veya yedeği de iyidir küstürmek istemiyordur formda tutmaya çalışıyordur sahaya atarak bilmiyoruz ki niye olduğunu. Aslında dün de pek yorulduğu söylenemez çıkana kadar mücadele etti almasa kimsenin aklına gelmezdi şu sol beki çıkar demek. Sol bekte 30+ yaş oyuncu geleceğine boylesine gidilebilir bence illa bu çocuk olsun diye değil ama böyle fizikli sürati iyi koridoru tek başına götürebilecek genç bir beke yatırım yapılsa fena olmaz.
👍 inşallah öyle birini alırız.

Çevrimiçi Samet Demir

Ne gelen var ne giden, ufak bir esinti çıksa keşke. Oda yok

Çevrimiçi annoca

Bi mert - bi de gedson hariç ilk 11 tüm takımı yenilediler veya yenilenecek. (semih geçen yıl sene sonu ayrılıyordu yeni yönetim ikna edip kaldı) Geçen yıldan ilk 11 için 2-3 kişi daha yeterli olsaydı kalan yerler için çok daha sağlam topçulara para verilebilirdi. hem gelen için hem giden için para harcıyorlar ne sponsor ne de oyuncu satışı var.

Çevrimdışı Necmi

Bi mert - bi de gedson hariç ilk 11 tüm takımı yenilediler veya yenilenecek. (semih geçen yıl sene sonu ayrılıyordu yeni yönetim ikna edip kaldı) Geçen yıldan ilk 11 için 2-3 kişi daha yeterli olsaydı kalan yerler için çok daha sağlam topçulara para verilebilirdi. hem gelen için hem giden için para harcıyorlar ne sponsor ne de oyuncu satışı var.
sponsorluklarımız dolu hepsini ucuz pahalı demeden verip paraları toplayıp gittiler bu yönetimin işi gerçekten zor şu kadar para koydum kefil oldum diye sallayıp duruyordu kaç lira alacağı var çebinin bunu fikret orman yönetiminede yaptıydı son yıl dara düşme nedeni çebiydi

Çevrimdışı murat

hatırlarsan bende 3 numara el bombası demiştim.çok abuk subuk yerlere paslar veriyor.hiç beğenmemiştim.neyseki karşısında GS nın 30 milyonluk yıldızı vardı çok iş düşmedi.abartılacak bir oyuncu değil.belki ileride olur.

Çevrimiçi Samet Ç

İsviçre liginin sonuncusuyla biz de oynasak çok zorlanırdık abi küçümseye küçümseye 12 bin puana düşmüşüz kaldı ki daha önümüzde bela bir takımla maçımız var. Çok değil 1 2 seneye görürsek o günleri nereye kaça transfer yapmış bakarız artısını görmedim dediğin adam:)
adama doğru düzgün basmadılar bile iki maçta da elini kolunu sallayarak oynadı lig maçlarını açın bir izleyin derim gesenin kötülüğünden iyi gözüktü çocuk bu arada bizim takım Young Boys'a iki maçta toplam 6-7 tane atardı

Etiketler: