2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1101193 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

Rebic Lecce ye gitmiş, Amartey 1.8 istiyormuş fesih için
2 sene antrenman yaparak  alacağı garanti para 1,7x2=3,4 m€
Görüştüğü kulüp yıllık 700-800 bin veriyordur.
Aradaki kaybını biz karşılayacaz kuzu kuzu.
Böyle durumlarda futbolculara değil yapılan sözleşmelere lanet ediyorum ben.

Çevrimdışı Ravenman

18 gün kaldı.

Solbek
Sağbek
Sol açık
Sağ açık

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rebice zaten fesih için 1.6m ödeyeceğiz.
Yeni sözleşmeden herhangi bir fark yansimayacak.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Angela için 31 Ağustosa kadar Chelsea yi bekleyeceğiz. Öncelikle satmak istiyorlarmış, satamazlarsa kiralama onayı vereceklermiş.

Çevrimdışı murat baltacı

Şu an stoper rotasyonumuz; Felix, Paulista, Emirhan, T. Talha, Colley şeklinde. Felix ve Emirhan ile sol stoper işini halletmiş oluyoruz. Eğer Omar Colley - Paok işi olursa ve hem stoper hem sağ bek oynayabilen bir oyuncu sağ tarafta elimizi baya rahatlatır. Masuaku dan çıkıp iyi bir solbek de alabillirsek defans hattını sorunsuz şekilde tamamlamış oluruz.
Nasıl bir enkaz belli değil alıyoruz yolluyoruz hala içimize sinecek defans hattını kuramadık lig başladı gelecek oyuncular en azından fizik form durumu olarak hazır olmalı uyum meselesi zamanla aşilacak artık bu dediğin olsa bile yine iki bekinde yedeği olmayacak asları alalimda yedeklerini sonra düşünürüz
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Zafer55

Rebice zaten fesih için 1.6m ödeyeceğiz.
Yeni sözleşmeden herhangi bir fark yansimayacak.
Amartey için yazdım.
Rebic içinde aynı durum zaten kalsa 2,5 alacaktı. Lecce 900 vermiş aradaki farkı biz.
Oyuncu zarar etmiyor(etmemeli de zaten) alan zarar etmiyor. Gönderen zarar ediyor.

Çevrimdışı Zafer55

Angela için 31 Ağustosa kadar Chelsea yi bekleyeceğiz. Öncelikle satmak istiyorlarmış, satamazlarsa kiralama onayı vereceklermiş.
Mario isminin çıkması, bu durumu destekliyor. Angelo: olursa bir fırsat transferi olacak demek ki
A planı değil. A planı Mario veya benzeri biri olacak.

Çevrimiçi Samet Demir

Kulüp yöneticiliği bu kadar kolay olmamalı ya. Bahsedilen rakamların tamamını geçtim farkını bile bir çoğumuz ömür boyu çalışarak kazanamıyoruz. Anç birde iyi kadro kurmuş gibi başarı gelirse beni unutmayın diyordu. Bu verilen paraların hesabı ne olacak?

Aklıma gelmişken Anç ve saz arkadaşı şenol aynı durumu sizde yaşarsınız umarım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı murat baltacı

Ben merti hicbir zaman begenmedim. Bu sezonda cok basarisiz buluyorum, bizim net kaleciye ihtiyacimiz var ozellikle avrupada kupa alabilmek icin. İngiltere ve ispanyadaki kalecilere bakiyorum sonra donup bizim ligimize bakiyorum ciddi anlamda kaleler boş. Özellikle premier lig kaleci konusunda zirve. Herhangi bir takımın 2. Kalecisini bile alsak takim lig atlar bence.
Merti beğenirim ama gerek yaş gerek form durumu beni düşündürüyor işin kötüsü hazır olmadığı maçlarda kendini riske atmadan oynuyor ama tam performans veremiyor haliyle arkasına yetenekli bir kaleci almak lazım ama yabancı sınırı malum yerlide iyi kaleci yok kale işi başımızı ağrıtacak muhtemelen
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Zafer55

Kulüp yöneticiliği bu kadar kolay olmamalı ya. Bahsedilen rakamların tamamını geçtim farkını bile bir çoğumuz ömür boyu çalışarak kazanamıyoruz. Anç birde iyi kadro kurmuş gibi başarı gelirse beni unutmayın diyordu. Bu verilen paraların hesabı ne olacak?

Aklıma gelmişken Anç ve saz arkadaşı şenol aynı durumu sizde yaşarsınız umarım.
İstisnalar hariç aslında kulüp yöneticisi olmak için  ilk şart zengin olmak. Yani para kazanıyor ve kazandığın parayı iyi yönetiyor olmalısın. Yanında doğru adamlar çalıştırıp doğru ticari ilişkiler içinde olmalısın .
Bunlar iş hayatında yapmadıkları hataları kulüp yönetirken yapıyorlar. Çünkü bedel ödemiyorlar.

Çevrimiçi annoca

Merti beğenirim ama gerek yaş gerek form durumu beni düşündürüyor işin kötüsü hazır olmadığı maçlarda kendini riske atmadan oynuyor ama tam performans veremiyor haliyle arkasına yetenekli bir kaleci almak lazım ama yabancı sınırı malum yerlide iyi kaleci yok kale işi başımızı ağrıtacak muhtemelen
tirabzonda genç bir kaleci var ona baya iyi diyorlar, gese olsa bedavaya verirlerdide bize gelince sağlam para isterler.

Çevrimiçi kartalizma190399

Bizi m futbolumuzda baskan ve yonetici olanlar genelde cok iyi yonetici oldugu icin zengin/basarili olmus tipler olmuyor.
Daha cok babadan kalma zengin oluyorlar. Mesela Ali Koc, ANC vs.
Kaldi ki cogu sirket sahibi iyi bir yonetici de degil, genelde iyi bir fikir ve pazar eksikligi yakalayip basarili olmus insanlar oluyor.
Yonetimi profesyonellere birakiyorlar.

Çevrimdışı Necmi

tirabzonda genç bir kaleci var ona baya iyi diyorlar, gese olsa bedavaya verirlerdide bize gelince sağlam para isterler.
ülkenin en iyi genç kalecisi zaten bizde bu sene bile kalede görebiliriz

Çevrimdışı Zafer55

ülkenin en iyi genç kalecisi zaten bizde bu sene bile kalede görebiliriz

https://eksisozluk.com/emir-yasar--1653850?p=2
 Güzel şeyler yazmışlar hakkında

Çevrimdışı Necmi

bu sene pişirirler diye tahmin ediyorum seneye yada ondan sonraki sene as kalecimiz olur

Çevrimdışı Necmi

eğer seçimi çebi kazansaydı bu çocukların hepsi telef olacaktı

Çevrimiçi Samet Demir

eğer seçimi çebi kazansaydı bu çocukların hepsi telef olacaktı
Çebi ile 1 transfer sezonu daha düşünemiyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Çebi ile 1 transfer sezonu daha düşünemiyorum.
kim bilir ne bitik topçular çakacaklardı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

kim bilir ne bitik topçular çakacaklardı
Bitik topçu çaksa sorun yok, tutup en karaktersizin nasıl buluyorlar. Aslında adamlarda da suç yok. Öyle kontratlar yapıyorlar ki. Biz gidip futbolcuları suçluyoruz.

Çevrimiçi mayguntr

Bitik topçu çaksa sorun yok, tutup en karaktersizin nasıl buluyorlar. Aslında adamlarda da suç yok. Öyle kontratlar yapıyorlar ki. Biz gidip futbolcuları suçluyoruz.
Taraftar olarak biraz bizim de ozelestiri yapmamiz lazim, Abu gelirken eminim forumun yarisindan fazlasi mutluydu tekrardan gelmesinden, bi kismi da sampiyonluga giderken bizi satmasindan (Sergen Yalcin donemi), karaktersizliginden sikayet edip gelmesini istemiyordu. Ilk geldiginde de nasil gittigi belli olan bir oyuncuydu, bile bile 3 kere lades yapti hem yonetim hem taraftarin bir kismi.

Çevrimiçi gokhans

Taraftar olarak biraz bizim de ozelestiri yapmamiz lazim, Abu gelirken eminim forumun yarisindan fazlasi mutluydu tekrardan gelmesinden, bi kismi da sampiyonluga giderken bizi satmasindan (Sergen Yalcin donemi), karaktersizliginden sikayet edip gelmesini istemiyordu. Ilk geldiginde de nasil gittigi belli olan bir oyuncuydu, bile bile 3 kere lades yapti hem yonetim hem taraftarin bir kismi.
o bir kısım taraftar hala duruyor. Bi şenol eleştir bak neler oluyor :D
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Necmi

o bir kısım taraftar hala duruyor. Bi şenol eleştir bak neler oluyor :D
ben artık eleştiri çizgisini geçtim aklıma geldikçe sövüyorum

Çevrimiçi Samet Demir

Kaleci: Mert, Ersin, Emir

Sol Bek: Masuaku, Emrecan, Bahtiyar(x)

Sağ Bek: Svenson, Onur

Stoper: Paulista, Felix, T. Talha, Emirhan

Orta saha: Musrati, Ndour, Gedson, Onana, Demir Ege, Salih

10 numara : Rafa, Muci

Sağ kanat : Rachica, Can

Sol Kanat:

Forvet: İmobile, Semih, Mustafa

Gidecekler: Amartey, Colley, Bahtiyar, Ox, Abubakar

5 oyuncu giderse 12 yabancı oyuncu elde kalıyor. Sağ ve sol kanat için bu 5 oyuncuyu yollamak yeterli. Böylece Muci ve Rachica bu 2 kanat ve Rafayı yedekler.

Bunlara ek olarak Masuaku yerine fırsat transferi de yapılabilir.

Şuan en acilinden 2 kanat oyuncusuna ihtiyacımız var.

Etiketler: