2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1096282 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu gece haberler akacak gibi  :biggrinking:

Çevrimdışı Talisca1903

amarteyde ikna olmuş diyorlar dubai yolcusu kalmasın

Çevrimiçi Samet Ç

Dün üçüncü bölgede 95 pas yapmışız isabet oranı %81 City falan anca yapar bunu 3 takviyeyle hoca bambaşka şeyler hayal ettiriyor

Çevrimiçi Samet Demir

Abubakar elimizde kalacak sanırım. Kendi bilir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Abubakar elimizde kalacak sanırım. Kendi bilir.
listeye yazmayız büyük ihtimal oturup parasını alır

Çevrimdışı Talisca1903

listeye yazmayız büyük ihtimal oturup parasını alır
gider bence son gün
blöf yapıyor yemeyeceğiz onun blöfünü

Çevrimdışı Liquidator

https://x.com/Besiktas/status/1825578809309159586?t=x20vJF0OQ49bnGdRgWv8xg&s=19

Geliyor gelmekte olan

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Samet Demir

gider bence son gün
blöf yapıyor yemeyeceğiz onun blöfünü
Keyfi bilir, ya 1 sene tribünden maç izler ya da yola gelir bir takımla anlaşır en kötü 2-3 sene daha kontrat alır.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

salih ile sozlesme uzatmasaydik keske gereksiz oldu.

Çevrimiçi annoca

hakemler acımadan sarı çıkarmaya devam ediyorlar bize. illa yararı olacaktır.

Çevrimiçi Necmi

yaklaşık 60 maç oynayacağız

Çevrimiçi mayguntr

Rafa haric hala bence teknik/pas kalitesi olarak en iyi orta sahamiz. Hoca tempo ve pres kalitesine cok onem veriyor ondan dolayi sans bulamadi, yukseltirse performansini turkiye kupasi veya avrupa donusu maclarinda sans bulur.

Çevrimdışı qp 383

3 kulvarda en az 50 maç oynayacağız. Sakatlıklar, cezalılar, rotasyon vs. derken Salih'e hatta Onana'ya bile forma şansı gelir. Geniş bir orta saha olması önemli. Fred sakatlandığı zaman Fener'in halini görüyorsunuz.

Gedson ve Musrati'yi Ndour, Salih ve Onana yedekler.
Muci'nin varlığı da önemli. Rafa Silva'yı o yedekleyecek.
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi annoca

şafak malatya'nın yayını vardı. sol bek ile sol stoper alınacak dedi. sağ bek ise akşam piyasası dedi.

ox gidici büyük ihtimal ama abou ile amartey diretiyor her yolu deniyor vb. şeyler dedi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

şafak malatya'nın yayını vardı. sol bek ile sol stoper alınacak dedi. sağ bek ise akşam piyasası dedi.

ox gidici büyük ihtimal ama abou ile amartey diretiyor her yolu deniyor vb. şeyler dedi.

Demek ki bazı şeyleri illegal yapacaksın, buradan çıkan  sonuç bu.

https://beinsports.com.tr/haber/tehdit-ediliyor-di-marianin-zor-zamanlari

Çevrimiçi sEuL

Demek ki bazı şeyleri illegal yapacaksın, buradan çıkan  sonuç bu.

https://beinsports.com.tr/haber/tehdit-ediliyor-di-marianin-zor-zamanlari

Tehdit falan diyorsan eger sacmalik olur. Abou'yu gelirkende istemeyen ender kisilerdendim ve kendisine benim kadar kufur edende yoktur heralde. Amartey'de ayni sekilde, az aglamadik burada gelmesin diye ama bu adamlari ikna ederek, kontrat vererek getirdiler (ANC ve Senol yatacak yeriniz yok sizin). Maalesef elimizden birsey gelmez, tehditle zorbalikla kontratli oyunculardan cikmaya calisirsak klubun itibari zedelenir ve ondan sonra kimseyi kolay kolay getiremeyiz. Umarim bu oyuncularda biraz haysiyet ve futbol sevigisi vardirda giderler diyecegim ama Abou'nun nasil bir (Hakaret Yasak)₅ oldugunu hepimiz cok iyi biliyoruz. Sanirim kontratinin son yilinda ve gitmek icin parasinin tamamini istiyor, sartlari bu sekilde ise eger paf takimla antrenmanlara yollasinlar ve bir yilini heba etsinler. Antrenmana cikmadigi her gunde ceza kesip maasindan dussunler. (...)

Çevrimdışı İzmitlibjk

3 kulvarda en az 50 maç oynayacağız. Sakatlıklar, cezalılar, rotasyon vs. derken Salih'e hatta Onana'ya bile forma şansı gelir. Geniş bir orta saha olması önemli. Fred sakatlandığı zaman Fener'in halini görüyorsunuz.

Gedson ve Musrati'yi Ndour, Salih ve Onana yedekler.
Muci'nin varlığı da önemli. Rafa Silva'yı o yedekleyecek.

Fred hep sakat ben hiç oynadiğıni görmedim ki, fenerin bu seneki en buyük hatası fredden kurtulmamak ve orta sahaya 2 tane garanti oyuncu almamak oldu, morinyo ve aldiklari transferler aciklandiginda bile onlari rakibimiz olarak gormedim. Bu sene tek rakibimizi galatasaray goruyorum onunda sebebi hakemler, yoksa her mac adil olsa rakibimiz yok direk sampiyonuz derdim.

Çevrimdışı Ravenman

Solbek ne alaka yahu.

3 tane solbek var, üstelik Emirhan Topçuyu sayarsan 4 tane olur.

Sağbekte 2 tane var, Necipide saysan 3.

Yazık günah.

Solbekin yerine birtane Angelo gibi kanat daha lazım.

Çevrimdışı Akil Emre

Gedsonun ve musratinin kalması ve üstüne n dourun alınması uzun süredir sıkıntı yaşadığımız orta sahada elimizi çok güçlü kılıyor, fenerin fred gs ise torreria hariç alternatifleri yok, ben hocadan ve takımdan çok umutluyum muçinin yedekten katkı sağlaması bile çok değerli umarıım uzun yıllar hocayla devam ederiz.

Çevrimiçi annoca

Solbek ne alaka yahu.

3 tane solbek var, üstelik Emirhan Topçuyu sayarsan 4 tane olur.

Sağbekte 2 tane var, Necipide saysan 3.

Yazık günah.

Solbekin yerine birtane Angelo gibi kanat daha lazım.
nicelik değil nitelik lazım bize. Yoksa takımı 100-200 bin den git 2. liglerden doldur. Kaliteli olmadıktan sonra bi anlam ifade etmez

Çevrimiçi annoca

Gedsonun ve musratinin kalması ve üstüne n dourun alınması uzun süredir sıkıntı yaşadığımız orta sahada elimizi çok güçlü kılıyor, fenerin fred gs ise torreria hariç alternatifleri yok, ben hocadan ve takımdan çok umutluyum muçinin yedekten katkı sağlaması bile çok değerli umarıım uzun yıllar hocayla devam ederiz.
ayrıca onana bile şu ana kadar çok az fırsat almasına rağmen kötü gözükmedi. O basit hatalarını yapmadı hatta iyi paslar dağıttı. Tamamen karşıya yıktığımız maçlarda da salih gibi bir orta saha da bize iyi katkı verecektir

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ne çok futbol bilenler vardı be paulsita ve svenson için burda neler söylendi.

Stoper sağ açık ve eğer çıkış olursa masuaku yerine bir tempo ve pas ustası oyun kuran sol bek ile güzel seviyeye geliriz.

Daha iyi olacağız inşallah

Etiketler: