2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1085114 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

Digne ile ilgileniyormuşuz
hayır desem dayak yer miyim

gsye hayır demiş gelmek istemiyor buralara glb
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

antalyayı sahamızda geçeriz bir hfta bay var kanat iyi olsun ben 3hafta daha bekliyelim derim

Çevrimiçi Samet Demir

Digne ile ilgileniyormuşuz
Fm de hep alırdım sanırım 2012 de falan. Hemen gelsin başlasın. Ama ben Arnavut çocuğu istiyorum ya. Yaşıda genç.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Fm de hep alırdım sanırım 2012 de falan. Hemen gelsin başlasın. Ama ben Arnavut çocuğu istiyorum ya. Yaşıda genç.
https://www.transfermarkt.com.tr/el-hadji-malick-diouf/profil/spieler/1111589

ben bunu istiyorum

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi hasankale

Muci ve Musrati ye verilen bonservis işinde yonetim ağır cuvallamis bunu kabul edelim.O paralara çok daha doğru işler yapılabilirdi.

Çevrimiçi Necmi

antalyayı sahamızda geçeriz bir hfta bay var kanat iyi olsun ben 3hafta daha bekliyelim derim
geçerizde peşinden playoff maçı var

Çevrimiçi levitate

alonso yaşıyor mu hala
zamanında bir muhabir menajeri türk takımlarına önerip duruyor diyordu piyango bize patladı
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

şu adamların menajer önerisi olduğu o kadar belli ki

sözde listeler yapıldı zart zurt ama mentalite aynı, gidin adam gibi birini alın
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Bazı arkadaşlar futbolda dört çeyreğin bir tam ettiğini sanıyor, sanırım. Beşiktaş'ın şu anda iki mevkiisinde "oynayacak futbolcu yok." Yani ilk 11 olarak sahaya yazılabilecek futbolcu yok. Biri stoper, diğeri sağ kanat.

Kaç tane yedek stoper olduğu beni ilgilendirmiyor. Sağ stoperde bir adet, sol stoperde sıfır adet ilk 11 futbolcusu var. Sağ kanatta da sıfır. Sağ bek ve sol bek mevkilerini de buna dahil edebiliriz fakat arada bir tık seviye farkı var.

Svenson ve Masuaku, "Beşiktaş'ın ilk 11'indeki kötü futbolcular" olarak anılabilecek oyuncular. Colley ve Rashica ise "Beşiktaş" ve "ilk 11" geçen herhangi bir cümlenin öznesi olamazlar. Bu yüzden haftaya Antalyaspor maçına yetişmesi gerekecek kadar acil olan transferler stoper ve sağ kanat transferleridir.

Ardından sağ ve sol bek transferleri yapılmalı. Sonrasında yedek santrfor ve yedek/rekabetçi sol kanat transferleri düşünülmeli. Bunların dışında bir de orta saha konusu var ki bence yedek santrfordan bile daha öncelikli bir konu; fakat orada Musrati mevzusu var. Rekor transfer ücretiyle elimizde patlayan bir Musrati var. Bu işin içinden nasıl çıkılır, ben bilemiyorum. Orasını da teknik ekip ve yönetim düşünecek.

Çevrimdışı qp 383

Musrati ve Muci'ye harcadığımız bonservis bedelleriyle çok daha iyilerini alabilirdik.
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/futbolarena/status/1822749544356122645
Ox, amartey ve Montero gidiyor sanırım. Masuaku'da Aek. Abu ve mulekayı de sepetlersek epey rahatlarız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bu hafta hareketli bir hafta olacak gibi.
Gelenler gidenler derken.

Milli takım arasına kadar 2 iç sahada lig maçımız var. Ic saha bambaska olacaktır. Bunları bir şekilde kayıpsız atlatmamız gerek. Gelenlerin alışması gerek.

Avrupada da turu alıp kendimizi bir şekilde Eylül'e atmamız gerekli.

Çevrimiçi Samet Demir

Digne ne ara 31 yaşına geldi yahu. Hızı ne alemde acaba? Son durumunu hiç bilmiyorum. Portekizden 20 li yaşlarda birini alamıyor muyuz?

Çevrimdışı KartalınGücü

Şaka gibi Oxlade, Aboubakar, Amartey, Bahtiyar, Muleka gidici veya düşünülmeyen oyuncular. Muci keza hoca yer bulamıyor. Colley, Onur, Onana hoca mecburen kullanıyor. 2-3 Rafa kalitesinde oyuncu alsak, 2 tane de orta seviye başka bir şey izleyeceğiz. Resmen tek elimiz arkada bağlı dövüşüyoruz.

Çevrimiçi sEuL

Digne ne ara 31 yaşına geldi yahu. Hızı ne alemde acaba? Son durumunu hiç bilmiyorum. Portekizden 20 li yaşlarda birini alamıyor muyuz?
Samet bir önceki mesajında 12 yıl önce FM’de alırdım diyorsun şimdi bu adam nasıl 31 oldu diyorsun

Çevrimiçi Necmi

Bazı arkadaşlar futbolda dört çeyreğin bir tam ettiğini sanıyor, sanırım. Beşiktaş'ın şu anda iki mevkiisinde "oynayacak futbolcu yok." Yani ilk 11 olarak sahaya yazılabilecek futbolcu yok. Biri stoper, diğeri sağ kanat.

Kaç tane yedek stoper olduğu beni ilgilendirmiyor. Sağ stoperde bir adet, sol stoperde sıfır adet ilk 11 futbolcusu var. Sağ kanatta da sıfır. Sağ bek ve sol bek mevkilerini de buna dahil edebiliriz fakat arada bir tık seviye farkı var.

Svenson ve Masuaku, "Beşiktaş'ın ilk 11'indeki kötü futbolcular" olarak anılabilecek oyuncular. Colley ve Rashica ise "Beşiktaş" ve "ilk 11" geçen herhangi bir cümlenin öznesi olamazlar. Bu yüzden haftaya Antalyaspor maçına yetişmesi gerekecek kadar acil olan transferler stoper ve sağ kanat transferleridir.

Ardından sağ ve sol bek transferleri yapılmalı. Sonrasında yedek santrfor ve yedek/rekabetçi sol kanat transferleri düşünülmeli. Bunların dışında bir de orta saha konusu var ki bence yedek santrfordan bile daha öncelikli bir konu; fakat orada Musrati mevzusu var. Rekor transfer ücretiyle elimizde patlayan bir Musrati var. Bu işin içinden nasıl çıkılır, ben bilemiyorum. Orasını da teknik ekip ve yönetim düşünecek.
yedek rekabetçi sol kanat kiminle rekabet edecek 🤔
Masuaku olmasa bu akşam rakip sahaya geçemeyecektik colley ve masuakunun nasıl bir yanluşını gördün bu akşam hadi bu akşamıda geçtim son üç oynadığımız resmi maçta nasıl yanlışlar yaptılar söylede aydınlanalım
Ha bu arada semihle rekabete girecek bir sol açık yok dünyada kim gelirse gelsin aktif oynayan sol açıklardan gelir formayı giyer sahaya çıkar
Hani raşitsanın yerine sağ açık isteyip duruyorsunuz ya bence istemeyin çünkü sağ açık gelir formayı alır raşitsada direk sol açık oynar kulübeye gitmez yani 😀

Çevrimiçi Necmi

Abu kadroda varmıydı kulübede görmedim son zamanlar adı bile telafuz edilmiyor

Çevrimdışı KartalınGücü

yedek rekabetçi sol kanat kiminle rekabet edecek 🤔
Masuaku olmasa bu akşam rakip sahaya geçemeyecektik colley ve masuakunun nasıl bir yanluşını gördün bu akşam hadi bu akşamıda geçtim son üç oynadığımız resmi maçta nasıl yanlışlar yaptılar söylede aydınlanalım
Ha bu arada semihle rekabete girecek bir sol açık yok dünyada kim gelirse gelsin aktif oynayan sol açıklardan gelir formayı giyer sahaya çıkar
Hani raşitsanın yerine sağ açık isteyip duruyorsunuz ya bence istemeyin çünkü sağ açık gelir formayı alır raşitsada direk sol açık oynar kulübeye gitmez yani 😀

Rashica sola geçse belki daha hayırlı olur. Sağ kanat ya çizgiye inip orta yapacak, ya forvetle al ver yapacak top tutup ya da içeri katedecek şut atacak. Rashica kayda değer şekilde hiçbirini yapamıyor sağda.

Çevrimiçi Samet Demir

Samet bir önceki mesajında 12 yıl önce FM’de alırdım diyorsun şimdi bu adam nasıl 31 oldu diyorsun
Burada ana fikir benim yaşlanmaya başlamam :)

Çevrimiçi Samet Demir

Abu kadroda varmıydı kulübede görmedim son zamanlar adı bile telafuz edilmiyor
Bir kaç yerde hocanın abu ile bu hafta görüştüğünü ve onu takımda kullanmayacağını yazmışlar. Abu takımda kalmak istiyormuş..

Etiketler: