2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1085295 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

zaten çok ışık vermedi geçen sene alameti farikası şutları deniyordu şöyle daha çat çat vurduğunu görmedim
hareket getirmişti kupa finaline çıkardı falan ama hocaya sormak lazım
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

2 tane daha rafa kalitesi koymak zorunda yönetim hücum hattına stoper felan gerekmez al işte nejipte yamulttu samsunun zenciyi anadolu takımları bu kadar işte biz ileride oynayamadığımız için sürekli git gelli maç oluyor

Çevrimdışı Talisca1903

hareket getirmişti kupa finaline çıkardı falan ama hocaya sormak lazım
ben geçen senede demiştim satılabilirse satılsın diye 10 verdim hiç ekmek getiremiyor 6 verdiğimiz her maç yazıyor çünkü sek kalite olmuş adam  kar zarar noktasında hangisi olumlu sence

Çevrimdışı levitate

https://x.com/ilkecancanoglu/status/1822737913433477457

bu arkadaş menajerlik falan yapıyor diye biliyorum inş dorudur + geçenlerde fena sağ kanat geliyor demişti
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

İki bek bir stoper bir oyun kurucu kanat lazım direkt ama bir bek bir stoper bir oyun kurucu kanata razıyım ben

Çevrimdışı levitate

ben geçen senede demiştim satılabilirse satılsın diye 10 verdim hiç ekmek getiremiyor 6 verdiğimiz her maç yazıyor çünkü sek kalite olmuş adam  kar zarar noktasında hangisi olumlu sence
bizimkilerin saçma sapan beklentileri olmasa satarsın 15-18 civarına, kesin 30 istiyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Telles fizik olarak nasıl acaba çıkmak istiyordu takımı ondan

Çevrimdışı Savaş

Valla oyuncu değişikliklerini hiç anlamadım ama muci şu maçta bile oyuna giremediyse bi sıkıntı var demektir.

Madem oynamayacak satalım kanat alalım baba bitane

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/ilkecancanoglu/status/1822737913433477457

bu arkadaş menajerlik falan yapıyor diye biliyorum inş dorudur + geçenlerde fena sağ kanat geliyor demişti
Aek'ya gidiyormuş

Çevrimdışı levitate

Telles fizik olarak nasıl acaba çıkmak istiyordu takımı ondan
savunması başa iş açarda hücumuyla telafi eder, masuaku gibi salak salak işlere gireceğini hiç sanmıyorum zaten
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Montero'da İspanya'ya gidiyormuş

Çevrimdışı Talisca1903

bizimkilerin saçma sapan beklentileri olmasa satarsın 15-18 civarına, kesin 30 istiyorlar
yok artık kupada 10 dk üre aldı 15 görse binidr uçağa

Çevrimdışı mellfred

benchten
necip onur muleka onana
alan takım şampiyon falan olamaz ki sahadakiler de onlardan hallice
mexip colley savunması mı diyim
rachida semih kanatları mı
beğenmediğimiz swenson parlıyo bunların içinde o kadar diyim

Çevrimiçi gokhans

Pau-colley önünde mustati ve gedson’un oynadığı bir takım bu sezonunun ligde ilk 2’de bitirme ihtimali yok. Acı ama gerçek. Bu maçı kazanmamız mucize, transfer tahtası kapalı rakip 20 şut atmış, organize atağımız yok, biri kontra diğeri duran top goller. Pres yapan bir takıma karşı 2 pas üstüste yapamıyoruz. Sadece musratiye kitleyip, stoperlere pres yapsalar, uzun oynayıp topu yine rakibe veriyoruz zaten.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

eğer 5 transfer yapacaksak sıralamam
1 sağ kanat
2 sol kanat
3 sağbk
4 santrofor
5 stoper olur elimizde 4-5 tane stoper var biz bölgesi boş olan yerlere değilde hala savunmaya mı adam alacağız

Çevrimdışı 38life

Yönetim durumun ciddiyetinin ne kadar farkında bilmiyorum ama Beşiktaş'ın haftaya pazar gününe kadar eksik bölgelere transfer yapmalı ve bu transferler hem a kalite hemde direkt takıma katılıp ertesi gün maça çıkacak kadar hazır olmalı. Bu söylediğim şımarıklık veya hayalcilik değil. Yönetimin ne kadar geç kaldığını, ne kadar geriden gittiğini ifade etmeye çalışıyorum.

Çevrimdışı KartalınGücü

eğer 5 transfer yapacaksak sıralamam
1 sağ kanat
2 sol kanat
3 sağbk
4 santrofor
5 stoper olur elimizde 4-5 tane stoper var biz bölgesi boş olan yerlere değilde hala savunmaya mı adam alacağız

Katılıyorum stopere sıra gelmez. Paulista, Colley, Emirhan, Tayyip, Necip götürür orayı. Oyunu tutamamayı defansa bağlayanlara da şaşırıyorum, arkaya Pique koy topu attığı adam Rashica, Semih top kontrol edecek basan beki ekarte edecek adamlar değiller. Immobile de pivot santrafor değil. Quaresma, Redmond, Weghorst olsa ileride anlarım, bu arkadaşlara kim nasıl top atarsa atsın uzay boşluğuna gidecek.

En büyük aciliyet her iki kanada top tutacak, top taşıyacak, ayağı düzgün iki teknik adam. Sonra sol bek bakılır. Masuaku gerçekten gidiyorsa onun yerine alınacak tabii mecburen ama daha iyisini şu anda bulabilir miyiz bilmiyorum.

Çevrimdışı 38life

Çebi yönetimi varken her sezon aynı şeyi söylemek durumunda kalıyorduk burada. "Sen fırsat transferi yapacam diye Eylüle kadar beklersen ligin ilk haftalarında yaptığın puan kayıpları yüzünden zaten şampiyonluğu kaybetmiş oluyorsun. Bu ligde birinci ile ikinci arasında 20 puan değil 3-5 puan farkı oluyor zaten. Senin ligin başında kaybettiğin bir kaç puan şampiyonluğu kaçırmana sebep oluyor."

Şimdi yeni yönetim bize aynı cümleleri kurdurursa ne farkı kalacak eski yönetimden?

Çevrimiçi Samet Ç

Digne ile ilgileniyormuşuz

Çevrimdışı qp 383

Lugano bizim şuanki kadroyu eler.
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimiçi kahyaoglueren

Digne ile ilgileniyormuşuz
3 gün önce gs haberleri çıkmıştı. Acaba menejeri ortalığı kızıştırıyor olabilir mi ?

Çevrimiçi Samet Ç

3 gün önce gs haberleri çıkmıştı. Acaba menejeri ortalığı kızıştırıyor olabilir mi ?
Tr'deki kulüplerin transfer listelerini menajerler belirliyor zaten önemli olan doğru profili seçmek oradan

Çevrimdışı qp 383

Euro 2024'ü bahane ettiler, biteli 1 ay oldu neredeyse. Transferleri ne zaman yapmayı planlıyorlar puan kayıpları gelince mi?
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Etiketler: