2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1094369 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Asensio nun sağ kanatta istenilen profiller alakası yok bence, herkesin fikri kendisi için değerli ama bence alakasız.

Di maria ve asensio nun alakası yok. Bu kadar üst düzey ve yüksek skor yapan takımlarda oynamasına rağmen sadece 60 küsür asisti olması bence baya düşük bi sayı.
ispanyol olması dışında bir sıkıntı yok hele biz bir alalım
Ha di maria olsa daha da hoş ama ikna olmadı galiba 
Berghuis felan da olmasın yani düşüşte adam

Aslında benim sağ kanadım belli ama hiç ismi geçmiyor düşünülmüyor sanırım
Orsolini
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2024, 14:02:35 Talisca1903 ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ispanyol olması dışında bir sıkıntı yok hele biz bir alalım
Ha di maria olsa daha da hoş ama ikna olmadı galiba 
Berghuis felan da olmasın yani düşüşte adam

Aslında benim sağ kanadım belli ama hiç ismi geçmiyor düşünülmüyor sanırım
Orsolini

Bence Asensio nun ismi aldatıyor herkesi, şut özelliği herkesi cezbediyor gibi geliyor bana.

Çevrimiçi Samet Demir

Adamı geçen sene günah keçisi yaptık, en ufak hatasında alacağı tepkiden çekinmiştir adam. O kadar kötü bir oyuncu değildi ama geçen seneki takım Messi yi bile çöp gösterirdi.
Şenol sağolsun adamı sağ bek harici her yerde oynatınca herif hedef haline geldi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Babel tarzı olan adam David Neres olsa gerek. Şutu var adam eksiltmesi var, asist özelliğide mevcut. Lig içinde baya uygun profil.
bencede neres daha uygun bir isim ama alınabilmeside bir o kadar zor di maria imzaladıysa belki kiralık olarak gelir

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bencede neres daha uygun bir isim ama alınabilmeside bir o kadar zor di maria imzaladıysa belki kiralık olarak gelir

Kira + satın alma yapacaksın abi, Muçi eğer yedek kalacaksa isteyen varsa satıp parayı oraya gömeceksin.

Çevrimiçi Necmi

Bence Asensio nun ismi aldatıyor herkesi, şut özelliği herkesi cezbediyor gibi geliyor bana.
belkide alunması daha kolay olacağı içindir ama hem isoanyol hemde düşüşte oyuncu bana hiç sıcak gelmiyor bonservis olmadan alınacaksa kabul edilebilir nasılsa bu güne kadar hiç bonservis kazandırmamış oyuncu ama neres öyle değil benfica daha iki sene önce 15 vermiş bu rakamın üstüne para kazannadan bırakmaz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

belkide alunması daha kolay olacağı içindir ama hem isoanyol hemde düşüşte oyuncu bana hiç sıcak gelmiyor bonservis olmadan alınacaksa kabul edilebilir nasılsa bu güne kadar hiç bonservis kazandırmamış oyuncu ama neres öyle değil benfica daha iki sene önce 15 vermiş bu rakamın üstüne para kazannadan bırakmaz

Topçu ikna olursa aşağısına biter bence, 10 12 bu piyasada verilir gs sağ bek oyuncusuna 11 verdi. Mesela Correa falan diyorlar oda daha çok 2. forvet tarzı gibi aynı zamanda ucuza düşmeyecek pahalı bir adam.bilmiyorum kafam karışık. Nereden bulacağız iyi bir oyuncu.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2024, 14:57:32 ONUR KOLCU ]

Çevrimiçi Necmi

Kira + satın alma yapacaksın abi, Muçi eğer yedek kalacaksa isteyen varsa satıp parayı oraya gömeceksin.
benficanın isteyeceği para minimum 20 olur fazlasını isterde 20 ye bırakır diyelim bu parayı verebilirmiyiz diyelimki verebiliriz peki verilirmi zaten benficanın kiralık verme ihtimalide di mariaya bağlı bir yıl benficada kalacak deniyordu ama duruma bakılırsa yok öyle birşey di maria ülkesine dönerse neres imkansız hale gelir

Çevrimiçi Samet Demir

benficanın isteyeceği para minimum 20 olur fazlasını isterde 20 ye bırakır diyelim bu parayı verebilirmiyiz diyelimki verebiliriz peki verilirmi zaten benficanın kiralık verme ihtimalide di mariaya bağlı bir yıl benficada kalacak deniyordu ama duruma bakılırsa yok öyle birşey di maria ülkesine dönerse neres imkansız hale gelir
X'de benficanın 20 milyon beklentisi olduğunu yazmışlardı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Amir sakatlanmadan önce geriye stoperlerin arasına kadar girerek geriden oyun kurma işini görüyor stoperlerin açıklarını kapatıyordu ama Bronckhorst'un bu tür önlemler almak yerine kafasındaki oyunu oynatabilecek şekilde geriden oyun kurma işini görecek bir sol stoper isteyeceğine inanıyorum. Sol stoper bence transferde öncelik. Şampiyonluğa oynayan bir takım Masuaku'ya güvenerek yola çıkamaz. Svennson iyi niyetli ama yetersiz, Rashica rotasyonda yer alabilecek ama Rafa Silva,Immobile gibi oyuncuların yanında kilit işleri görebilecek ışığı şu ana kadar vermeyen bir oyuncu. 8 numarada ihtiyacımız olan oyuncu tiplemesi Salih Uçan'ın daha kaliteli daha sert olanı ama oraya transfer için öncelikle Gedson'un durumunun netleşmesi lazım. Eksikler aslında belli, teknik ekip de yöneticiler de bunların farkında.

Çevrimiçi Necmi

Topçu ikna olursa aşağısına biter bence, 10 12 bu piyasada verilir gs sağ bek oyuncusuna 11 verdi. Mesela Correa falan diyorlar oda daha çok 2. forvet tarzı gibi aynı zamanda ucuza düşmeyecek pahalı bir adam.bilmiyorum kafam karışık. Nereden bulacağız iyi bir oyuncu.
kanat bulunması en kolay oyuncu zor olan bize uyacak olanını seçmek
Ben olsam sağ değil sol açık alırım sağ tarafı bir şekilde kotarırızda sol bomboş şu anda bile en zayıf yerimiz maç bittiğinden beri masuaku tartışıyoruz sol bek alıp masuakuyu öne atalım bekten kanat performansı beklediğimize göre

Çevrimiçi kartalizma190399

Adamı geçen sene günah keçisi yaptık, en ufak hatasında alacağı tepkiden çekinmiştir adam. O kadar kötü bir oyuncu değildi ama geçen seneki takım Messi yi bile çöp gösterirdi.

Ben de pek begenmiyorum Onur’u ama yedek sagbek olarak gayet yeterli. Ama iyice saf durumuna dusuyoruz, ne alirken ne satarken hic prensibimiz kalmadi. Sirf oyuncu gitmek istiyor diye ikna etmek yerine 300.000 euro gibi komik bir bonservis bedeline razi oluyoruz. Onur Bulut’u almaya kalksak kafadan 2 milyon euro, bize 300-500 bin euro gibi komik rakamlar Anadolu takimlari topcu birakir mi? Su an onun yerini doldurmak icin kafadan 1.5-2 milyon euro harcamak zorunda kalacagiz. Yok yere durup dururken 1.5 milyon euro zarara girdik. Gitmek istemeyen oyuncular bir yana, su Onur’u ikna edememek de buyuk beceriksizlik. Tayfur’u da gonderdik. Takimda once eksik varken simdi bir de yedek sagbek ara, gereksiz gereksiz isler.

Çevrimdışı Talisca1903

Amir sakatlanmadan önce geriye stoperlerin arasına kadar girerek geriden oyun kurma işini görüyor stoperlerin açıklarını kapatıyordu ama Bronckhorst'un bu tür önlemler almak yerine kafasındaki oyunu oynatabilecek şekilde geriden oyun kurma işini görecek bir sol stoper isteyeceğine inanıyorum. Sol stoper bence transferde öncelik. Şampiyonluğa oynayan bir takım Masuaku'ya güvenerek yola çıkamaz. Svennson iyi niyetli ama yetersiz, Rashica rotasyonda yer alabilecek ama Rafa Silva,Immobile gibi oyuncuların yanında kilit işleri görebilecek ışığı şu ana kadar vermeyen bir oyuncu. 8 numarada ihtiyacımız olan oyuncu tiplemesi Salih Uçan'ın daha kaliteli daha sert olanı ama oraya transfer için öncelikle Gedson'un durumunun netleşmesi lazım. Eksikler aslında belli, teknik ekip de yöneticiler de bunların farkında.
Dediğin gibi eksikler net bizim gördüğümüzü teknik heyette yönetimde görüyordur
Sanırım akşam pazarını bekleyecekler yolda bir kaza yaşamazsak ilk 2 haftayı 3 er 3 er geçelim 3. Bay zaten o zamana kadar düşer bir şeyler

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kanat bulunması en kolay oyuncu zor olan bize uyacak olanını seçmek
Ben olsam sağ değil sol açık alırım sağ tarafı bir şekilde kotarırızda sol bomboş şu anda bile en zayıf yerimiz maç bittiğinden beri masuaku tartışıyoruz sol bek alıp masuakuyu öne atalım bekten kanat performansı beklediğimize göre

Abi kanat oyuncuları genelde çift kanatta görev alabiliyorlar,

Denis Bouanga vardı St.Etienne de almamıştık mesela imkan varken Amerikaya gitmişti mükemmel adamdı. O tip oyuncular bulabilmemiz lazım.

İsimli oyuncu işini İmmobile ve Rafa ile kapattık, bundan sonra iş yapacak profilde oyunculara yönelmemiz lazım

Çevrimiçi Kartal Ç

https://twitter.com/DeportesReports/status/1817877407178653815

https://twitter.com/TimEaglee/status/1817876077018071509

Amartey, Ox ve Rebicden çıkmaz zor olacak. Abu o kadar korkutmuyor.

Gitmek istemeyenlerin bonservisinin yarısını Kolombiya yada meksika kartellerine mi satsak acaba? Transfer konusunda ikna edebilirler mi oyuncuları?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gitmek istemeyenlerin bonservisinin yarısını Kolombiya yada meksika kartellerine mi satsak acaba? Transfer konusunda ikna edebilirler mi oyuncuları?

Andre Pierre Gignac' ın kendi rızası ile 10 senedir Meksika' da durduğuna inanmam mesela :)

Çevrimiçi Samet Ç

Borna Sosa kadro dışı kalmış alırım

Çevrimiçi Samet Demir

Yanlış hatırlamıyorsam bir ara Rıdvan ile takası konuşulmuştu.

Süreçten hiç memnun değilim.bu kafayla ocak ta havlu atarız yine.bu problemleri bilerek geldiniz çözüm istiyoruz bahane değil...

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi gokhans

hermoso atl.madrid ile yeniden görüşmeye başlamış muhtemelen hermoso işide yattı, elimizde lenglet kaldı sol stoper adayı sadece. Saiss’le falan bi görüşseler bari, sağ bek içinde yardır tüm bütçeyi carvajal’a :))
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

hayırdır napmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sadece 1 transfer hakkımız olsa mantık ve maliyet çerçevesinde kimi hangi pozisyon için alırsınız?

Çevrimiçi mayguntr

Sadece 1 transfer hakkımız olsa mantık ve maliyet çerçevesinde kimi hangi pozisyon için alırsınız?
Ayagi duzgun Sol stoper, bu olmazsa her sey aksiyip baska yerlerden fedakarlik yapmamiz gerekecek.

Etiketler: