2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1093279 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

mert 

tayyip           paulista        colley
                                                               montero
                                                               e.uzunhan
                                                               e.topçu

can keleş           musrati            transfer                     masuaku
  raşitsa              demir              gedson(joker)            (gedson)
                         salih
                         amir     

rafa

immobile                     semih
                                                muleka
                                                abubakar
                                                 mustafa
                                                 muçi 
                                                 hasiç           

bazı maçlarda immobile tek santrafor arkasına muçi hasiç denenebilir.şut tehtidi olan oyuncular.4231 oynattığımızda 6 tane santafor oyuncumuz verimsiz oldukları bir bölgede oynadıkları için çöp oluyor.sergen dönemi gibi sağda bir gezzalimiz yok arkada larin gibi iş yapsınlar.bu sistemde oynarsak hiç transfer ihtiyacımız olan bir bölge kalmıyor sadece kaliteyi arttıracak bir 8 bir sağ kanat yeterli olur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

tamam işte sağdaki swvensonu çıkart rakımdan bir stoper ekle.sağ kanada da masuaku benzeri bir oyuncu at iyi bir 8 al işi bitir.

Sağ tarafa sevenson yerine fizikli güçlü dinamik bitmek bilmeyen enerjisi olan bir adam müthiş rahatlatır takımı, ve tertemiz sol ayağı olan bir stoper. ilk etapta gerçekten güzel temel olur takım için.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mesela Fikret Orman dönemi transferleri överiz çoğu zaman ama fikret orman zamanı transferler genelde bu vakitlerde başlardı. Birazda beklemek lazım diğer takımların kadrolarında düşünmediği bize yarayacak fırsat transferide beklemek lazım. Şuan için en öncelikli mevkii sol stoper bu transferin bu hafta sonuçlanması lazım.

Çevrimiçi murat

oğuzhan akgün de kadro da tutulmalı.semih gibi santrafor çıkışlı ama kanada evrildi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

oğuzhan akgün de kadro da tutulmalı.semih gibi santrafor çıkışlı ama kanada evrildi.

Bence o kiralanmaya devam etmeli.

Çevrimiçi murat

Bence o kiralanmaya devam etmeli.
bence biz(kulüp) futbolcularımızı yeterince geliştiremiyoruz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bence biz(kulüp) futbolcularımızı yeterince geliştiremiyoruz.

Altyapıya daha çok önem verilmeli ve her sezon 1 2 topçu 18 kişilk kadroya yazılacak seviyede olmalı, mesela Emirhan Topçu kovalamamız lazım anadoludan alacağımız türk çok yetenekli olmalı. Rotasyon oyuncularını kendi altyapmızdan çıkarmalıyız.

Çevrimiçi kartalizma190399

Semih fizik olarak çok güçlü oyuncu, adam eksiltme yeteneği var ve golcü sezgileri iyi, bizim bu adamı İmmobile ye yakın oynatmamız şart. Sen safkan kanat gibi oynatırsan sırıtır. Ama larin tipi oynatırsan 15 20 arası yazar.

Bence maçta da çok iyiydi Gedson dan aldığını gol yapabilirdi, rafa ya attığı olağanüstü pas vardı bunlar ondan beklenenler bunlar olumlu sonuçlanınca zaten semih değerli olacak.

Iyi guzel de Larin’le Semih’in uzaktan yakindan alakasi yok. Larin gollerinin cogunu beke fiziksel ustunluk saglayarak, dogru arka direk kosusu yaparak atti. Semih ne zaman kafa topu aldi ben hatirlamiyorum. Uzak direk kosusuyla birak attigi gol, girdigi pozisyon yok. Ben antrenorlerin Semih’e sakin ceza sahasina kosu atmak vs dedigini pek sanmiyorum. Kendisi forvet olarak yetisip topu ayagina almaya alistigi icin kanatta konumlaniyor ve o sekilde oynuyor. Ama topu kaleye 30m uzak kanatta almak baska sey, ceza sahasi cevresinde almak baska sey. Semih iyi driplingci, ama hiz driplingcisi degil. N’Koudou Zaha Saint Maximin o isi yapar, Semih yapamaz. Onlar da ceza sahasi cevresinde dar alanda etkisiz kalir, Semih de tam tersi orada basarili olur, cunku o teknik driplingci.

Semih’in attigi gollerin tamami ayni zaten. Topu ayagina alir, 1 veya max 2 adam eksiltir, kisa dripling yapar ve sut ceker. 3-4 adam eksiltip attigi tek gol var (Trabzonspor) o da 20 macta 1 kere olur zaten. Kisa calimi bu kadar iyi, ayagi yere saglam basan, mukemmel sut ceken adami kaleye yakin oynatirsin, uzak oynatmazsin ki maksimum verim alasin. Her 1.80 alti forveti kanada atinca icinden bir Babel, Kuyt, Larin cikacak diye birsey yok maalesef. Larin bir kere tuttu diye elimizdeki santrfor oynayamayacak her forveti kanada koyup Larin olmasini bekleyeceksek isimiz var. Muleka da mesela olmadi, olmaz da. Ama Muleka da mesela inanilmaz caliskan, gol sezgisi cok iyi oyuncu. Onu kaleye yakin oynat, gol vurusu iyi olmamasina ragmen cok fazla pozisyona girer ve iyi bir gol rakamina ulasir. Ama kanatta olmuyor, olmaz da. Teknigi bu kadar dusuk, adam eksiltemeyen, oyun zekasi dusuk adamdan kanat forvet yaratamazsin.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2024, 09:33:17 kartalizma190399 ]

Çevrimiçi murat

Altyapıya daha çok önem verilmeli ve her sezon 1 2 topçu 18 kişilk kadroya yazılacak seviyede olmalı, mesela Emirhan Topçu kovalamamız lazım anadoludan alacağımız türk çok yetenekli olmalı. Rotasyon oyuncularını kendi altyapmızdan çıkarmalıyız.
sanırım kovalamamamız lazım demek istedin.aslında emirhan topçu transferi bana mantıklı geliyor.keşke bütçe olsa her sene 2-3 tane deneme amaçlı böyle transferler yapabilsek ama bizim şu durumda boş atma lüksümüz yok.her sene 3 tane denemeden 1 tane tutturabilsek 7-8 sene faydalanabileceğin genç oyuncular sana senelik 1 milyon bedelle oynayacak.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sanırım kovalamamamız lazım demek istedin.aslında emirhan topçu transferi bana mantıklı geliyor.keşke bütçe olsa her sene 2-3 tane deneme amaçlı böyle transferler yapabilsek ama bizim şu durumda boş atma lüksümüz yok.her sene 3 tane denemeden 1 tane tutturabilsek 7-8 sene faydalanabileceğin genç oyuncular sana senelik 1 milyon bedelle oynayacak.

Aynen abi kovalamamamız lazım demek istedim, mesela Serdar Saatçı, Rıdvan Yılmaz, Emirhan İlkhan,Semih , Demirege ve mustafa erhan. diğer oyuncularıda kaybetmemiş olsaydık. 6 tane pırlanta gibi alt yapı topçusu 0 maliyet.

Çevrimiçi kartalizma190399

Bu forumda herkes birilerine takık durumda

Masuaku ya takanımız var,
Paulista yetersiz diyen var.
Musrati Medel gibi olmadığı için her 6 numarayı öyle olması gerektiğini düşünen var, tek pasla 3 kişiyi ekarte ediyor orasını görmüyorlar,
Semih e takan var. Bu adam maradona değil arkadaşlar bu adam forvet normalde en fazla 1 çalım atması gerekirken biz kanat oynatıyoruz ama yine de iyi zaten. 18 yaşında çocuk mario gomez gibi olmadığı için özür dileriz.
İmmobil e takan var.

Gedson a takan var, kusura bakmayın arkadaşlar eğer oraya hem defansif katkı verecek hem ayakları iyi adam gelmeyecekse ortasahsa otoban olur.
Rachica yı kimse beğenmiyor herkes sallıyor, belli ki hoca beğeniyor arkadaşlar,

Herkesin fikri başka. her mevkii ye a kalite adam.

çok iyi sağ bek çok sol beki sol stoper, 8 numara, sağ kanat, sol kanat.

Hayal dünyasından çıkın arkadaşlar rakibimiz Manchester City değil.

Hepimiz takimin mukemmel olmasini isteriz de, once temel eksikleri gidermek lazim.
2 transfer doneminde takimi 10 uzerinden 3’lukken 9 yapamazsin. Ona zaman da butce de kontenjan da yetmez.
Bazi arkadaslar sinirsiz butcemiz oldugu hayaline kapilmis olsa da onlar hayal kuruyor, oyle bir gerceklik yok.
Elde daha cikmamiz gereken 10 tane yabanci dururken bu takimi mukemmel hale zaten getiremeyeceksin.
Temel gerekli hamlelerle takimi mukemmelestirecek hamleleri ayirt ederek yorum yapmak lazim.

Bu takima karsi ligde 10 rakipten 8’i topu birakip oynayacaksa sen saha’ya 2 hamle stoperiyle cikamazsin, buyuk sikinti yasarsin.
Ayagi duzgun stoper olmadan sikinti yasarsin. Sana karsi 10 takimdan 8’i tamamen oyunu sikistiracaksa hucumda oyun sikistiginda ustun yetenekleri, oyun zekasi, top teknigiyle sikisik oyunu acacak bir yaratici olmadan sikinti yasarsin. Bunlar sampiyon olmak icin temel gereklilikler.

Ha, biz gormuyormuyuz Svensson’un vasat oldugunu. Tabii ki goruyoruz. Prime Rosier ve prime G. Gonul’u izlemis bir taraftar kitlesi olarak Svensson’u ovecek degiliz. Ama Svensson’a gelene kadar temel eksiklikleri var takimin. GS gider sagbekine 9 milyon euro bayilabilir. Sampiyon olmus, temelini oturtmus takim. Biz once bir temeli oturtalim, yan mevkiler sonra mukemmelesir zaten. Biz 2015/2016 senesinde sagbek Andreas Beck, solbek Ismail Koybasi’yla tas gibi top oynayip sampiyon olduk. O sene para’yi Gomez’e gommek yerine daha vasat bir golcu alip daha iyi 2 bek alsak mumkum degil sampiyon olamazdik. Takimin stoper hatti orta sahasi forveti oturduktan sonra gittik Adriano Caner G. Gonul’u aldik. Dogru siralama da budur zaten. Evinde calismayan bir buzdolabi varken gidip arabani upgrade etmezsin, once buzdolabini degistirirsin. Bu takimin su anki derdi Masuaku, Svensson, Gedson degil, olmamali.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hepimiz takimin mukemmel olmasini isteriz de, once temel eksikleri gidermek lazim.
2 transfer doneminde takimi 10 uzerinden 3’lukken 9 yapamazsin. Ona zaman da butce de kontenjan da yetmez.
Bazi arkadaslar sinirsiz butcemiz oldugu hayaline kapilmis olsa da onlar hayal kuruyor, oyle bir gerceklik yok.
Elde daha cikmamiz gereken 10 tane yabanci dururken bu takimi mukemmel hale zaten getiremeyeceksin.
Temel gerekli hamlelerle takimi mukemmelestirecek hamleleri ayirt ederek yorum yapmak lazim.

Bu takima karsi ligde 10 rakipten 8’i topu birakip oynayacaksa sen saha’ya 2 hamle stoperiyle cikamazsin, buyuk sikinti yasarsin.
Ayagi duzgun stoper olmadan sikinti yasarsin. Sana karsi 10 takimdan 8’i tamamen oyunu sikistiracaksa hucumda oyun sikistiginda ustun yetenekleri, oyun zekasi, top teknigiyle sikisik oyunu acacak bir yaratici olmadan sikinti yasarsin. Bunlar sampiyon olmak icin temel gereklilikler.

Ha, biz gormuyormuyuz Svensson’un vasat oldugunu. Tabii ki goruyoruz. Prime Rosier ve prime G. Gonul’u izlemis bir taraftar kitlesi olarak Svensson’u ovecek degiliz. Ama Svensson’a gelene kadar temel eksiklikleri var takimin. GS gider sagbekine 9 milyon euro bayilabilir. Sampiyon olmus, temelini oturtmus takim. Biz once bir temeli oturtalim, yan mevkiler sonra mukemmelesir zaten. Biz 2015/2016 senesinde sagbek Andreas Beck, solbek Ismail Koybasi’yla tas gibi top oynayip sampiyon olduk. O sene para’yi Gomez’e gommek yerine daha vasat bir golcu alip daha iyi 2 bek alsak mumkum degil sampiyon olamazdik. Takimin stoper hatti orta sahasi forveti oturduktan sonra gittik Adriano Caner G. Gonul’u aldik. Dogru siralama da budur zaten. Evinde calismayan bir buzdolabi varken gidip arabani upgrade etmezsin, once buzdolabini degistirirsin. Bu takimin su anki derdi Masuaku, Svensson, Gedson degil, olmamali.

Tuğlaları yavaş yavaş koyacağız bu sene yarıştan kopmamak ve güzel futbol benim için yeterli. GVB hocaya karşı bi önyargım vardı ama şuan en büyük destekçisiyim ortaya iyi oyun koyma niyeti çok belli.

Hocanın g.birliği maçında Colley i konumlandırdığı pozisyona bakarsak oraya çok temiz ayaklı ve lider adam aradığımız belli oraya öyle bir oyuncunun gelmesi ortasahayı daha ileri çekecektir.

Sol Stoper ve sağ kanat işini çözersek diğer eksiklerde zamanla çözülecektir bence.

seninde dediğin gibi Rhodolfo Tosic başlayan stoper ikilisi vardı sonra rhodolfo gitti marcelo ve delgado geldi. 2015/16 da.

İyi bir takım kimyası yakalarsak bazı bölgelerdeki eksiklerimiz kendiliğinden kapanacaktır.

Çevrimdışı CemMert

Şahsi görüşüm olarak masuakunun arkasına potansiyelli bi sol bek çekip devam etmek mantıklı olabilir.

Svensondan çıkıp sağ bek almamız gerekiyor

Colleyden çıkıp Sol stoper almamız gerekiyor.

Sağ açık almamız gerekiyor.

İhtiyacımız olan net 3 transfer var. Sol açık için Allah hocaya yardım etsin diyorum. Semih orayı oynayamayacak gibi. Yerine birini alsan çocuğun önünü kapatıyorsun forvete koysan koyamıyorsun. Semihi iyi bi paraya satıp orjini sol açık olan birini almak mantıklı olacaktı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dün Ertan Süzgün haberiydi galiba Svenson dan çıkılıp oraya daha iyi adam alınacak deniliyordu inşallah gerçekleşir. Sol stoper sağ bek. Transfer kapanana kadar sağ açık alırız orada kesin fırsat transferi düşecektir, transfer dönemi kapanana kadar Rachica idare eder zaten.

Rachica' nın mücadelesi temposu iyi lakin bize topun kıymetini bilen ve topu kullanırken Rafa ve İmmobile yi hatta Gedson ve musrat' yi oyunun içine sokacak kanat oyuncusu takımımızın seviyesini yukarı çekecektir.

İnşallah yönetimde bizim gibi düşünüyordur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu arada Colley yerine Bahtiyar çok daha iyi oynar orada.

Colley denen keresteye tahammülüm yok.

Çevrimdışı Mehmet57

Yeni bir hafta ve tez vakitte Abou, Muleka, Onana, Rebic ve Ox'un (ne kadar transferini istemis olsam da) gitmesi dilegiyle.

Umarim kisa surede Emirhan Topcu'yu renklerimize baglariz. Haberlere gore Emirhan'i alsak da yabanci bir sol stopper daha gelecekmis. Hermoso icin teklifimizi yollamisiz tekrardan.

Uclu stopper de Paulista-Hermoso-Topcu ideal olur. Ucu de topu kullanabilen (ozellikle Hermoso) stoperler. Kabiz gibi Necip ve Colley'den boyle bir stopper hattina gecebilirsek arkadan oyun kurmakta hic sikintilarimiz kalmaz, ve Musrati/Gedson'un eksikleri bu kadar goze batmaz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yeni bir hafta ve tez vakitte Abou, Muleka, Onana, Rebic ve Ox'un (ne kadar transferini istemis olsam da) gitmesi dilegiyle.

Umarim kisa surede Emirhan Topcu'yu renklerimize baglariz. Haberlere gore Emirhan'i alsak da yabanci bir sol stopper daha gelecekmis. Hermoso icin teklifimizi yollamisiz tekrardan.

Uclu stopper de Paulista-Hermoso-Topcu ideal olur. Ucu de topu kullanabilen (ozellikle Hermoso) stoperler. Kabiz gibi Necip ve Colley'den boyle bir stopper hattina gecebilirsek arkadan oyun kurmakta hic sikintilarimiz kalmaz, ve Musrati/Gedson'un eksikleri bu kadar goze batmaz

Hermoso çok yüksekten uçuyor muhtemelen ücret konusunda ama mutalaka iyi araştırma ile çok net adam bulunur oraya bu kadar zor olmamalı.

Sağ bek konusunda da daha net hücum gücü ve temposu adam alırsa bence takım fena olmaz. (Preciado diyorlardı bir ara)
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2024, 11:53:42 ONUR KOLCU ]

Çevrimiçi LORDBJK

Arkadaşlar herkes gene bana kızacak ama bence yanlış bölgelere adam bakıyoruz ve inanın hermoso falan beni heyecanlandırmıyor. Biz Neciple bile kaç maç kazandık Türkiye de önemli olan ileri uç. Benim seyrettiğim takım 10 tane gol pozisyonuna girsin beni heyecanlandırsın sonra olmadı bir gol yiyip maçı kaybetsin ben gene alkışlarım ama geçen seneki gibi gol pozisyonsuz ruhsuz maç izlemek istemiyorum. O zaman önce geçen senenin teşhisini iyi yapı caz.

Seneye Şenol Güneşle başladık ve Şenol Güneş bu takımı bir önceki senenin devre arasında aldı ve takım uçuyordu Galatasaray ve Feneri yendik 2 yarı en çok puan toplayan takımdık herkes memnundu peki bir sonraki sene niye aynı oynu oynayamadık Takımın hemen hemen tüm oyuncuları aynı çünkü N'Koudou ve Redmond gitti yerlerine Rebic ve Rashica aldık ve bu oyuncular adam eksiltip geçemediği için kanada giden her top defansa geri gitti böylece karşı takımı hiç eksik yakalayamadık kanada giden her top defansa geri gönüyor adamlarda kapanıyor. Allah aşkına Rashica nın ayağına top geldiği zaman şimdi bu adamı bire birde geçer kim hissetti ben direk yanına kim yaklaştıysa ona pas verecek diye hissediyorum orta bile açamıyor. O beğenmediğiniz N'Koudou nun bile sürati ile kaç tane adam geçip dağlara taşlara orta yaptığını hatırlıyorum :) yani arkadaşlar demek istediğim futbol kanatsız olmaz ve biz aynı kanat oyuncuları ile yıla başlıyoruz. Yıldız oyuncu alınacaksa kanatlara alınması lazım. Günümüz futbolunda kanatlar çok önemli bakın İspanya'ya nasıl şampiyon oldu kanattaki oyuncuların hızlı olmasının ne gibi katkısı oldu kaç gole katkı yaptılar inceleyin. Öyle ortada top çevirmekle olmuyor bazı şeyler kanatlar gerçekten çok önemli ve ne yazık ki bizim kanat oyuncumuz yok. Bence yönetimde teşhisi iyi koyamıyor ileri uç ve defansla uğraşıyoruz ama bu takımın en büyük sıkıntısı orta saha arkadaşlar.

Bakın iddaa ediyorum o beğenilmeyen  Masuaku nun önüne N'Koudou gibi çabuk bir oyuncu koyun yemin ederim kimse o kanatta defans olmak istemez birini tutsa diğeri geliyor adam hangisini tutacak. Bırakın defans yapmasın ileri çıktığı zaman 3'lü defansa dönelim ne olacak ama önemli olan karşı takım çıktığı zaman bu kanadı nasıl kapatıcaz diye düşünmesi.

Yani demem o ki bize çok acil kanat oyuncuları lazım takımın şuan iskeleti iyi ama şampiyonluğa oynayacaksak bu kanatlarla olmaz üzgünüm inşallah yönetim bunu görüp Hermoso la falan uğraşmayı bırakıp bize iki tane iyi kanat oyuncusu bulur bu sezon tek dileğim bu.

[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2024, 12:43:58 LORDBJK ]

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Arkadaşlar herkes gene bana kızacak ama bence yanlış bölgelere adam bakıyoruz ve inanın hermoso falan beni heyecanlandırmıyor. Biz Neciple bile kaç maç kazandık Türkiye de önemli olan ileri uç. Benim seyrettiğim takım 10 tane gol pozisyonuna girsin beni heyecanlandırsın sonra olmadı bir gol yiyip maçı kaybetsin ben gene alkışlarım ama geçen seneki gibi gol pozisyonsuz ruhsuz maç izlemek istemiyorum. O zaman önce geçen senenin teşhisini iyi yapı caz.

Seneye Şenol Güneşle başladık ve Şenol Güneş bu takımı bir önceki senenin devre arasında aldı ve takım uçuyordu Galatasaray ve Feneri yendik 2 yarı en çok puan toplayan takımdık herkes memnundu peki bir sonraki sene niye aynı oynu oynayamadık Takımın hemen hemen tüm oyuncuları aynı çünkü N'Koudou ve Redmond gitti yerlerine Rebic ve Rashica aldık ve bu oyuncular adam eksiltip geçemediği için kanada giden her top defansa geri gitti böylece karşı takımı hiç eksik yakalayamadık kanada giden her top defansa geri gönüyor adamlarda kapanıyor. Allah aşkına Rashica nın ayağına top geldiği zaman şimdi bu adamı bire birde geçer kim hissetti ben direk yanına kim yaklaştıysa ona pas verecek diye hissediyorum orta bile açamıyor. O beğenmediğiniz N'Koudou nun bile sürati ile kaç tane adam geçip dağlara taşlara orta yaptığını hatırlıyorum :) yani arkadaşlar demek istediğim futbol kanatsız olmaz ve biz aynı kanat oyuncuları ile yıla başlıyoruz. Yıldız oyuncu alınacaksa kanatlara alınması lazım. Günümüz futbolunda kanatlar çok önemli bakın İspanya'ya nasıl şampiyon oldu kanattaki oyuncuların hızlı olmasının ne gibi katkısı oldu kaç gole katkı yaptılar inceleyin. Öyle ortada top çevirmekle olmuyor bazı şeyler kanatlar gerçekten çok önemli ve ne yazık ki bizim kanat oyuncumuz yok. Bence yönetimde teşhisi iyi koyamıyor ileri uç ve defansla uğraşıyoruz ama bu takımın en büyük sıkıntısı orta saha arkadaşlar.

Bakın iddaa ediyorum o beğenilmeyen  Masuaku nun önüne N'Koudou gibi çabuk bir oyuncu koyun yemin ederim kimse o kanatta defans olmak istemez birini tutsa diğeri geliyor adam hangisini tutacak. Bırakın defans yapmasın ileri çıktığı zaman 3'lü defansa dönelim ne olacak ama önemli olan karşı takım çıktığı zaman bu kanadı nasıl kapatıcaz diye düşünmesi.

Yani demem o ki bize çok acil kanat oyuncuları lazım takımın şuan iskeleti iyi ama şampiyonluğa oynayacaksak bu kanatlarla olmaz üzgünüm inşallah yönetim bunu görüp Hermoso la falan uğraşmayı bırakıp bize iki tane iyi kanat oyuncusu bulur bu sezon tek dileğim bu.
sola Babel olmasa bile bir Olcay koyabilmeliyiz sağa koyacağımız adam belli ya di Maria ya asensio para yok felan denmesin her şey var bizde stoper konusunda hemfikiriz bu stoper tandemi bizi kotarır zaten kaç tane bizi zor maç var ligde iş derbilere kalırsa Colleyin kötü maçını hatırlamıyorum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sola Babel olmasa bile bir Olcay koyabilmeliyiz sağa koyacağımız adam belli ya di Maria ya asensio para yok felan denmesin her şey var bizde stoper konusunda hemfikiriz bu stoper tandemi bizi kotarır zaten kaç tane bizi zor maç var ligde iş derbilere kalırsa Colleyin kötü maçını hatırlamıyorum

Asensio nun sağ kanatta istenilen profiller alakası yok bence, herkesin fikri kendisi için değerli ama bence alakasız.

Di maria ve asensio nun alakası yok. Bu kadar üst düzey ve yüksek skor yapan takımlarda oynamasına rağmen sadece 60 küsür asisti olması bence baya düşük bi sayı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yedekte dursaydı diyecektim ama ayrılmayı kendi istemiş

Adamı geçen sene günah keçisi yaptık, en ufak hatasında alacağı tepkiden çekinmiştir adam. O kadar kötü bir oyuncu değildi ama geçen seneki takım Messi yi bile çöp gösterirdi.

Çevrimiçi murat

evet sol kanada bir Olcay bulamasakta Babel ayarında  biri işimizi görürdü.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

evet sol kanada bir Olcay bulamasakta Babel ayarında  biri işimizi görürdü.

Babel tarzı olan adam David Neres olsa gerek. Şutu var adam eksiltmesi var, asist özelliğide mevcut. Lig içinde baya uygun profil.

Etiketler: