2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1095124 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Abi gedson hayatının asistini bize yapmıştır hatırla ayak dışıyla babel'e yaptığı asisti. Bizim sorunumuz biraz da savunma arkası koşusu hiç atmamamız yıllardır yok böyle oyuncumuz yapımız isteğimiz. Dün de ayağına bekliyor iki kenar oyuncumuz topu mesela. İşte rafa ve ciro bu yüzden önemli bu oyuncular deniyor yoruyor zorluyor rakip defansı özellikle rafa, bu sadece dün için değil benfica'da da böyleydi bu oyuncu boşa kaçar ister devamlı. İşte bu oyunculara bir tane daha böyle bir akıl ekleyip gedson'u izlemek lazım dediğin gibi ama gedson'un karar aksiyonlarına hala gram güvenmiyorum ne yalan söyleyim.
kardeşim alternatifsiz bir oyuncu ve kötü bir oyuncu değil hatta bunu sürekli atağa çıkıp hiç pas vermeyip topu kaybettiğini söyleyen ve gedson eleştirisini forumda ilk başlatan kişi olarak söylüyorum gedson gömmek çok yersiz ve saçma bir iş eliöizdeki en değerli oyuncu ve boka sokup çımarıyoruz sonrada birşey bekliyoruz renkliler olsa yere göğe sığdıramaz ama bizim ysotığımız tek şey kendi oyuncularımıza çamur atmak bizim hak ettiği şekilde davrandığımız ve kovduğumuz cenki fener havada kaptı gedsonu kapıya koy şimdi iki renkli kapmak için birbirini keser biz elimizdekinin değerini bilmiyoruz daha değerli kılacağımıza çöpe döndürüyoruz renklilerde gedsonun alternatifi yok

Çevrimiçi Necmi

var da güvenilmez yarın ben oynamıyorum diyebilir
kötü takımda kimse oynamak istemez iyi takımda herkes oynamak ister ve seneye sözleşmesi bitiyor kendini gösterip yeni bir sözleşme kapmak yada transfer olmak istemezmi bu sene gayette oynayacak şu anda bile belli oluyor bu

Çevrimiçi tolga1903

Şuan gedson gitmiyorsa adamı boşuna yerine dibine sokmaya gerek yok. Takımda o bölgede ondan iyi oynayacak kimse de yok. İyi yaptığı meziyetler konusunda ona görev verip diğer yükümlülükleri de etrafındaki adamlar üstlenirse oldu bitti maşallah. Gedson yerini kaybetmeyip, topuda ayağında çok bekletmezse takım içinde çok sırıtmaz. Şuan dediğiniz gibi eleştirilecek kişi gedson değil. Kontratı oyuncu uzun da performansını düşürmeye gerek yok.

Zaten ondan iyisi yok takımda dikkat edersen "neden şu değil de gedson oynuyor" diyen kimse yok çünkü kör olmak lazım. Ama bizim gibi oynadığı her kulvarı domine etmek isteyen takımın orta sahası gibi oynamadığı da gerçek değil mi? Beklentimiz umudumuz kadro baştan aşağı yenilensin ve kendini bulsun tekrar 100 milyon euroluk serbest kalma bedellerine ulaşsın ama gelişim için yaşı ilerliyor bu sezon çok kritik gedson için. Zaten sezon başı belli eder kendini dua edelim ki alışsın yeni yapı ve oyunculara.

Çevrimiçi Samet Ç

Colley'nin menajeride araplardan teklif getireceğini söylemiş

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/KartalRecord/status/1817636504237412828

https://twitter.com/KartalRecord/status/1817634888255979671

Masuaku kalabilirmiş

E halt mı var da aldınız yani svenson'u çok mu lazımdı şampiyon mu yapacaktı? Yani yeni yönetim diye kimse laf edemedi o gün ama şu transfer kadar gereksizi eneramo danny falandı. Bu yöneticilerin basireti mi bağlanıyor anlamıyorum şimdi gönderecek takım bul o kontrattan üstüne iyi sağ beke milyonlar bayıl.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

. Masu ya güvenip yola çıkılmaz.
Kendini verse üstüne oyuncu yok ama gel gör işte güvenemezsin.

Çevrimdışı levitate

E halt mı var da aldınız yani svenson'u çok mu lazımdı şampiyon mu yapacaktı? Yani yeni yönetim diye kimse laf edemedi o gün ama şu transfer kadar gereksizi eneramo danny falandı yani. Yani bu yöneticilerin basireti mi bağlanıyor anlamıyorum şimdi gönderecek takım bul o kontrattan üstüne iyi sağ beke milyonlar bayıl.

samet aybaba aldırmadı mı? normalde atal isteniyordu, hatta nice ile rosier-atal takası konuşuluyordu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

svensson işi sevindirdi, masu kalırsa büyük aptallık olur
Bir tarafı halledelim de diğerini devre arası hallederiz iki tane vasat adamla girmek çok daha kötü olur

Çevrimdışı İzmitlibjk

Genclerbirligi maçının ilk yarısında masuaku hemen önümdeki çizgide oynadı, asisti felan 2 metre önümden yaptı, ilk yarı boyunca buna kitlendim, attığı her adımı izledim, size şunu çok net söyleyebilirim bu adamla bu sezon olmaz.

Masuakuyu şöyle tarif edebilirim, halısaha macına 1 eksik olur, eski topcu adami zor bela ikna edip cagirirsin, gelir ve herkesi kucumseyerek takilir ya, aynısı işte.

Beşiktaşın öylesine sahada takılan adama ihtiyacı yok. semihin ayagina top gelince masuaku beyfendi direk tribe giriyor... Neyse uzatmaya gerek yok, fena kuruldum buna, bir maçta 3 asist 2 gol felan yapsada yaranamaz bana, gitsin.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Ya aslında bu bek olayını en iyi şöyle özetleyebiliriz sanırım

Svensonun isteği arzusu masuakunun yetenek setiyle birleşse bizim ihtiyacimiz olan bek cikiyor ortaya, ikisini birleştirecek bir teknoloji olmadigina gore ikiside gitsin mumkunse 🤣

Çevrimiçi Necmi

E halt mı var da aldınız yani svenson'u çok mu lazımdı şampiyon mu yapacaktı? Yani yeni yönetim diye kimse laf edemedi o gün ama şu transfer kadar gereksizi eneramo danny falandı. Bu yöneticilerin basireti mi bağlanıyor anlamıyorum şimdi gönderecek takım bul o kontrattan üstüne iyi sağ beke milyonlar bayıl.
eneramoyu ameliyat masasında transfer etmiştin üstelik beyin ameliyatı olmuştu sanırım ondan daha haini gelmedi kimse onunla mukayese edilmez ağır hakaret kapsamına girer 😂

Çevrimiçi Necmi

Genclerbirligi maçının ilk yarısında masuaku hemen önümdeki çizgide oynadı, asisti felan 2 metre önümden yaptı, ilk yarı boyunca buna kitlendim, attığı her adımı izledim, size şunu çok net söyleyebilirim bu adamla bu sezon olmaz.

Masuakuyu şöyle tarif edebilirim, halısaha macına 1 eksik olur, eski topcu adami zor bela ikna edip cagirirsin, gelir ve herkesi kucumseyerek takilir ya, aynısı işte.

Beşiktaşın öylesine sahada takılan adama ihtiyacı yok. semihin ayagina top gelince masuaku beyfendi direk tribe giriyor... Neyse uzatmaya gerek yok, fena kuruldum buna, bir maçta 3 asist 2 gol felan yapsada yaranamaz bana, gitsin.
belkide semihi önünde yeterli bulmuyordur kendi oyununu etkilediğini düşünüyordur haksızda sayılmaz

Çevrimdışı levitate

Demin kızdığım konunun üstüne geldi Beşiktaş ın sosyal medyası bunun gibiler işte  bunlara prim veren taraftarda bizim taraftarımız işte şunu gs li yapsın onların taraftarı twiterını kapattırır. Bizimkiler takip edip twitter da görmeyenlere de benim gibilere taşır algı yaratır işte bundan kaybediyoruz.
Mevzu Asensio iyi midir 9 m eder mi etmez mi konusu değil Beşiktaş 9 m veremez algısı Beşiktaş 3. takım algısı kim bu tanımam etmem sen yöneticimisin kulüpte başkan mısın da Beşiktaş ın ağzıyla konuşuyorsun. bunu takip eden de buraya taşıyan da bilerek veya bilmeyerek Beşiktaş a zarar veriyor. Bu Asensio yarın öbür gün gider başka takıma 3 m a falan bize de buna benzer ortak oldukları menejerlerin oyuncularını önce duyum diye paylaştırır taraftardan iyi tepki gelirse sonra da kitlerler bize. Rebiç tarzı falan. Taraftarda transfer yaptık diye sevinir.

levitate şahsına değil yanlış anlama lütfen. hatta tam örnek oldu üstüne teşekkür ederim.

estağfurullah abi ne demek

bu muhabirlerin hepsi böyle abi, murat özen mesela 3 aydır her konuşulan isme zor zor çok zor biz bu paraları veremeyiz deyip duruyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı İzmitlibjk

belkide semihi önünde yeterli bulmuyordur kendi oyununu etkilediğini düşünüyordur haksızda sayılmaz

Vücut dili aynen bunu anlatıyor, ayrıca gedsonuda sevmiyor (haksız sayılmaz) gedson kanada derin pas atsa çok iyi olabilir ama atmiyor, gedson topa basıp geri donüp ters kanada çevirince hemen tribe giriyor, ama mesela musratinin ayaginda olsun top daha hevesli oluyor. Sizinde bildiginiz şeyler aslında, bilmiyorum napıcaz biz bunlarla ya

Gedsonun yerinde uzun boylu rafa silva olsa masuakuda biraz istekli olsa varya seneye real madride satarızda işte... Ne diyim

Çevrimdışı mellfred

mert paulista gedson musrati rafa immobile ile 6 iyi oyuncu var
rotasyondakileri saymadan bu sayıyı 9’a çıkarabilirsek iyi 10 yapabilirsek harika olur
ancak bu sayı şampiyonluk için çok uzak

Çevrimdışı Talisca1903

rotasyondakileri saymadan bu sayıyı 9’a çıkarabilirsek iyi 10 yapabilirsek harika olur
sağa asensio solada chiesa çeksek stoperide boşver sağbek sol bek alsak bence yeterde artar bile 10  iyi adam oldu işte

Çevrimiçi Necmi

Vücut dili aynen bunu anlatıyor, ayrıca gedsonuda sevmiyor (haksız sayılmaz) gedson kanada derin pas atsa çok iyi olabilir ama atmiyor, gedson topa basıp geri donüp ters kanada çevirince hemen tribe giriyor, ama mesela musratinin ayaginda olsun top daha hevesli oluyor. Sizinde bildiginiz şeyler aslında, bilmiyorum napıcaz biz bunlarla ya

Gedsonun yerinde uzun boylu rafa silva olsa masuakuda biraz istekli olsa varya seneye real madride satarızda işte... Ne diyim
önümüzdeki sene transferi var ve bu oyuncular yeteneklerini köreltiyor bunlar profesyonel oyuncu neden hem hırpalanıp hemde kötü görünsün bence yerden göğe kadar haklı bu konuda semih için bu olacakları söylemişdim zaten yarın rafada sorun çıkarır immobilede bizim taraftar bunu göremiyor egoist davranan oyuncuyu iyi oyuncular sevmez ve harcar gedsondada şikayet edilen konu aynı topla vedalaşmıyor atakları harcıyor peki bunun en büyük zararını kim görüyor gedsonun kaptırdığı her topta bek geriye koşmak zorunda bunu maçta sıkıntı çıkartmadan kaç defa yapar çünkü gücünü kaybediyor kendi kötü görünüyor

Çevrimiçi Necmi

muçi de iyi oyuncu

Çevrimiçi LORDBJK

Herkes tutturmuş Masuaku Colley kötü değişsin her yere yıldız oyuncu gelsin. Ben artık bu Beşiktaş taraftarının futboldan anladığını düşünmüyorum şahsen .Neyse kendi düşüncemi yazayım Bu takımın en önemli eksiği orta saha özellikle ön 2 kanat hiç iş yapmıyor bizim defansı bırakıp acil çok iyi hızlı çalım atabilen 2 kanat oyuncusu almalıyız sonrada futbol aklı olan atiba gibi bir orta saha ondan sonra para kalırsa defansa bakabiliriz. Yoksa kanatlarsız bu takımdan gene bir şey olmaz.
Dün beğenmediğin masuaku sol arkada oynamasına rağmen semih ve raşitsa dan daha çok bindirme yapıp orta yapmıştır. Beğenilmeyen Colley bence dünkü maçta Pauistadan iyi oynamıştır lütfen at gözlükleri ile bakmayın ikiside yeterli daha yüksek maaşlar vererek bence başka futbolcu almaya gerek yok ama çok acil ön 2 kanat ve futbol aklı olan bir orta saha almalıyız.

Çevrimiçi Necmi

bu arada çıplak gözle izleyince bazı şeyler göze farklı geliyor değilmi tv de seyrettiğin gibi değil sizin orda bir hazırlık maçı daha olması lazım
Maça gidiyoruz tribünde bir oyuncu çok beğeniliyor takımın en iyisi deniyor foruma geliyorum bir bakıyorum maç boyu gömmüşlerde gömmüşler bu lar yanlışlıkla başka maçmı izlediler diyorum 😂

Çevrimiçi Necmi

Herkes tutturmuş Masuaku Colley kötü değişsin her yere yıldız oyuncu gelsin. Ben artık bu Beşiktaş taraftarının futboldan anladığını düşünmüyorum şahsen .Neyse kendi düşüncemi yazayım Bu takımın en önemli eksiği orta saha özellikle ön 2 kanat hiç iş yapmıyor bizim defansı bırakıp acil çok iyi hızlı çalım atabilen 2 kanat oyuncusu almalıyız sonrada futbol aklı olan atiba gibi bir orta saha ondan sonra para kalırsa defansa bakabiliriz. Yoksa kanatlarsız bu takımdan gene bir şey olmaz.
Dün beğenmediğin masuaku sol arkada oynamasına rağmen semih ve raşitsa dan daha çok bindirme yapıp orta yapmıştır. Beğenilmeyen Colley bence dünkü maçta Pauistadan iyi oynamıştır lütfen at gözlükleri ile bakmayın ikiside yeterli daha yüksek maaşlar vererek bence başka futbolcu almaya gerek yok ama çok acil ön 2 kanat ve futbol aklı olan bir orta saha almalıyız.
güzel yorum masuaku gömüldü durdu ama semihe tek laf yok masuakunun bir uzun pası vardı rafaya ceza sahasının yan çizgiside rafa kaçırdı peşinden immobile kaçırdı 60 70 metreden asist yapmış olacaktı yaptığı asistte dan dun değildi rafanın haraketlendiğini gördü koşu yoluna attı topu orda hiç kimse yoktu rafa tv kadrajında değildi nereye atıyorsun topu dememe ramak kaldı rafa tıktı lafı ağzıma

Çevrimdışı pinehitman

Masuakudan hala bir minik beklentim olsa da Colley konusunda gelen eleştiriler gayet yerinde bence.

Etiketler: