Gedson olmassa ortasahamız çökerdi diyen (...) yorumlar gördüm. 200-250 milyon değerindeki kadroları olan takımlarla şampiyonluk yarışına gireceksek, 1.lig takımına karşı çöken orta sahayı gedson ayakta tuttuysa vay halimize.. Maç boyunca 2 dik pas attı, biri asistin asistinden gol, diğerinide semih harcadı. Beşiktaş’ın 8 numarası bunu 90 dk. boyunca sürekli yapmalı, sürekli oyunun içinde olmalı, yapamıyorsa zaten bu takımda işi yok, hücumda 1 kişi eksik bırakmayacaksın, pas oyununda olacaksın, hücumda pozisyona gireceksin, koşamayan salih bile 6 numara oynarken pozisyona giriyor, her topu geri yana oynayıp, pas almamak için saklanmayacaksın. . 1.ligin vasat takımına 2dripling ve bir kaç kritik müdahele futbolu bilmeyenlerin gözünü boyar ancak.. bu takıma acil box to box 8 şart. Tabi daha önce 2 bek 1 kanat ve 1 sol stoper lazım. Rakibinin birinde fred diğerinde torreira var adamlar komple orta saha. Bizde musrati öne iyi savunma pamuk, gedson geri iyi ileri pamuk. Pas oyunu oynayan sadece rafa ve immobile var, rashica ve semih’in çapları yetmiyor ayak uydurmaya, gedson zaten yok ortada, paulista ve musrati’nin süpriz uzun pasları destek oluyor sadece. Süper lig takımları boş alan bırakmayıp otobüs çekiyorlar, rafa şapkadan tavşan çıkarmassa vay halimize… gününde olmassa geçen seneki gibi neden pozisyon üretemiyoruz diye kafamızı vururuz!!
Rakipleri çokta büyütmeye gerek yok, elimizde de fark yaratacak sadece rafa yok, iyi bir atak kadromuz var ve kadromuz tamamlanınca, lig ilerleyip taşlar yerine oturunca göreceğiz, geçen sene sorun büyüktü, plansızlık ile birlikte vizyonsuzluk vardı, takımda bazı mevkilerde hiç adam yoktu, bazı mevkilerde kör, bazı mevkilerde hem kör hem topaldık. Bazı mevkilerde ise çokta kötü değilsekde takım dağıldı mı toplamak çok zordur. Biz geçen sene şanzımanı tümden dağıttık araba artık gidemedi...
Bir yarışa girilecek ama 250 milyon euro'luk aptalca kurulmuş kötü kadrolar bunlar, fenerde fark yapan 3 topçu var, osai, Fred ve ferdi, gerisi çokta parlak top oynayamıyor.... El nesiri öyle çok büyük topçu felan değil bana göre...
Cincon da da toreyra falan yoklukta abdurrahman Çelebi, sadece kalecileri ve forvetleri çok iyi, ben öyle elit bir topçuları olduğunu düşünmüyorum.
Avrupa'da nasıl rezil oldular gördük...Lig o kadar kötüydü ki, birşey yapabilir gibi göründüler. Beşiktaş maçında da fener maçında da top felan oynamadılar. Hakemler ittirmese görürdüm ben o kel tavukları. Hakemler fenerede düzenli penaltı verdi. Beşiktaş'a sadece selam veren hakemler ikisini de net kolladılar.
Ben beğenmediğin Gedson seviyesinde orta sahalarını göremiyorum... Düşen tiyatrocu tavuk Toreyra dahil. Komşunun tavuğu bize kaz görünmesin, hepsi gürültülü tavuk gibiler hemde kel tavuk. Onları bu sene nasıl "bıkbık"lattıracağız hepsi görecek...
Sadece 250 milyon euroluk kadro olunca iş bitmiyor...Hatta başlarında Morinho da olsa görecekler...