2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1100612 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ravenman

Emirhan'a 3 milyon verelim alalım.

İlk sezon 2 maç sonra Kartalspora kiralık gider.

İkinci sezon Ümraniyespora kiralık veririz.

Üçüncü sezonda sözleşmesinin fesih bedelini veririz.

Karnımız tok bu oyunlara.

Beşiktaş Anadolu Kulüpler Kiralık Vakfıspor.

Çevrimdışı levitate

sende mi boş yapıyorsun yoksa :icool:
emirhan konusunda katılmıyorum ama...
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

rafa silva F-16 dan 1 tık hızlı

Çevrimiçi Samet Ç

Hocanın Rashica kullanımı çok iyi hep finalde hiç atak hazırlamasını falan beklemiyor güzel

Çevrimdışı levitate

Top kayibi, faul. Sezon basi, macin ilk anlari bu kadar konsantresiz olmasi cok sey ifade ediyor.
kimden bahsediyoruz maçı açtığımda dakika 2ydi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Rafa Silva’nin hizlanisi cok iyiydi

Çevrimiçi Mehmet57

kimden bahsediyoruz maçı açtığımda dakika 2ydi

Solbekteki arkadasimiz

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı levitate

Solbekteki arkadasimiz
az önce konsantresizliğinden immobile'nin pasını izledi, tahmin etmeliydim aslında...
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Direk elden çıkarmak lazım direk

Derhal. Laubalilik akiyor. Hadi Svensson onun kadar yetenekli degil, ama en azindan disiplinli.

Musrati haric ne kadar Afrikali varsa tez vakitte gitmeleri dilegiyle

Çevrimdışı levitate

musrati hoca korkuttu bir an bayılcaktım az daha
bipbipbupbup

Çevrimiçi kartalizma190399

Ne demesini bekliyorsun Beşiktaş bizim topçumuzu istiyor 500bin verin götürün mü desin adam? Takımının en değerli oyuncusu, bazı verilerine bakınca Abdulkerimden bile iyi olan verileri var. Yöneticiside kendi takımının menfaatini düşünüyor ve ona göre konuşmuş. Hem Ceyhunun tuttuğu bir oyuncuyu alıyoruz. Milli takım yoluda açık. Kısaca masada eli güçlü taraf onlar. Oyuncu bizi istediği için bizim elimiz de güçlü. Daha gelmeden adamı yermeyelim.

(Benim bu haberi paylaşma amacım bu transfer buradan dönmez gibi duruyor onu belirtmek.)

Bu kadar kor fanatizme gerek yok. Adam gayet hakli. Biz Rizespor’a kizacagimiza bitik yasli adamlara piyasa degerinin 2-3 kati maas verenlere kizalim. Bu dongu’yu kiracagimiza her transfer doneminde bu sacmaliklari alkisliyoruz. Adamlar bizim su sacma maasli kontratlarimizi karsilamamakla gayet hakli.

Aston Villa simdi bizden Semih’i istese ve kadro disi biraktigi 3-4 kelepir adami teklif etse biz kabul edecekmiyiz yani?
Yuz-goz olmaya gerek yok. Emirhan’in normal sartlar altinda piyasa degeri belli, 1.5-2 milyon euro max. O para’yi teklif edersin, kabul ederlerse eyvallah, etmezlerse satsinlar istediklerine. Sacma bir kural yuzunden vasat topculara 3-4 kati para vermek zorunda degiliz.

Çevrimdışı Talisca1903

paulista her topa müdahale ediyor adam çok iyi

Çevrimdışı Talisca1903

semih 1 poziyon önce sağ taraf bomboş atmadı eliyle özür diledi şimdide pası immobilenin arkasına attı

Çevrimiçi Mehmet57

Svensson’un su dakikaya kadar hic bir atagi kesememesi hic ic acici degil.

Çevrimdışı Talisca1903

normal

Çevrimdışı levitate

svenssonla olmaz bu iş acil iki bek
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

rafa babam o nası top istoplamak öyle top patlamış gibi oldu kalite sen ne güzel bir şeysin

Çevrimiçi tolga1903

Bekler kan ağlatıyor ya. Bir de bu musrati sakat cezali olursa bu takım oyun kuramaz asla şu bek ve stoperlerle. Böyle bir ön bölgeye şu geri 4lü hadi paulista iyi izlenim verdi ama kalan 3lü hiç yakışmıyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi tolga1903

Colley'in bu ayaksızlık kanser etti beni hermoso gel artık isteyenin kalmadı be oglum

Çevrimdışı levitate

colleyin pasa hayran kaldım
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

@Necmi, senin yorumların sağlıklı ve istikrarlı, Beşiktalılığını ve tarzını seviyorum o nedenle çoğu konu da farklı düştüğümde dahi sana bir şey yazmıyorum ama bazı konularda ve bazı kişilere karşı önyargıların çok baskın ki çoğu kişi ile ilgili aşağı yukarı bende senin gibi düşünüyorum zaten. Ancak, Ersin konusu ile Semih'i  eşleştirmek sadece çarpıtma aracı olur. Gerçekler değişmez.
Ben gördüklerim üzerinden konuşuyorum, ezbere konuşmam, konuşmuyorum da, genelde de yanılmam, herkes her şeyi görüp algılayamaz. Bende mesela Mustafa Hekimoğlu'nu göremiyordum, Umutlanamıyordum... O ışığı alamıyordum...
Mustafa Hekimoğlu' nun son maçta ki ilk golü de ikinci golü de usta işi ama bayağı bir şey eksik, fiziğinin oturması, omuz omuza mücadele, doğru zamanlama oyun görüşü hususlarında eksik, en az 2 yıllık bir zamana ihtiyacı var...
Yine Semih'le aynı sıklette değerlendiremiyorum bile... Semih'in ışığını göremiyorum. Belki çok daha büyük golcü olacak ama zaten her yönden çok çok farklılar,

Aynı maçları izledik,  özellikle Semih'e kayboldu dediğin neredeyse hiçbir maçta Semih net forvet olarak oynamadı (sadece bir maç bence de kötü oynadı ertesi hafta sakattı, muhtemelen o maçta da sakattı) ,
çocuk zaten sahada nerede duracağını kestiremiyor, özgür değil, üzerinde ki baskı nedeniyle tam kendi olamıyor. (Aslında nerede duracağını biliyor ama ona söylenen sufleler kimyasını bozuyor! Daha 18 yaşında!!) Ama her şey dışarıdan net olarak görünüyor aslında,  Semih'e orta sahaya gelip pres yap denilmiş, defansa destek ol denilmiş, yardımlaş denilmiş, ta defansa gelip kaç top çıkardı,  Semih hisleriyle hareket etmiyor, ona söyleneni yapıyor ki, asıl sorun burada, bu tip genç adamları serbest oynatıp hislerine güvenmek lazım, pozisyon bilgisini geliştirmek için aynı mevkide sürekli oynatmak lazım. İki maçta hatta her maçın kendi içinde bile aynı mevki de sürekli oynatılmadı, sürekli pozisyon değiştirdi.
bu sene Semih'in net forvet olarak oynadığı neredeyse maç yoktu, Çocuğun gerçek rolünü kendi dahil kimse  kabul etmedi. Bir maçta bile forvet başlayıp forvet bitirmedi, sürekli pozisyon değiştirdi, oyun sıkışınca sol beke kadar gelip topu sağ Kanada kadar kaç kere uzun oynadığını  net hatırlıyorum. Çünkü o sırada teknik direktöre saydırıyordum.

Ben eksikliklerinin çoğunun ondan ziyade teknik ekipten kaynaklandığını düşünüyorum.
Bu çocuk kısa mesafede de uzun mesafede de kuvvetli ve köşeye vuruyor. İsabet oranı inanılmaz, önüne adam çıkmazsa o şutları çıkaracak kaleci bu ülkede yok. Ama takım olarak Semih'e bu sene servis edilen gol hatırlamıyorum. Golleri de zaten genel de jeneriklik Kendi golünü kendi atıyor.
Bu arada gol goldür, köşeye istikrarlı bir şekilde net ve sert vuran topçu da bence topçunun babasıdır.
 Asıl bu sene bu kadar yıldız topçunun arasında ben Semih'ten daha da ümitliyim, hangi topçumuza bassalar, ötekine yol açılacak. Güzel günler göreceğiz...
dostum ersimle mukayese etmedim kimseyide etmem o taraftara eleştiriydi ön yargıya gelince semihe asla ön yargılı olmam semihi a takıma alın diye konuşup duruyordum çokda severim ama şu anda olmayan misyonu yüklüyorlar yarın beklentilerine cevap vermediğinde yerler çocuğu yoksa tabiki muhteşem oyuncu ama çok eksiği var herkes dünya yıldızı yapıyor değil sadece potansiyeli var mustafa başka boyut daha ciddi ilk maçını oynadı diyebiliriz oynadıkça kendine güveni artar ve ben zaten üç yıl koydum ona şimdi çıkıp oynasın demiyorum çok değerli diyorum

Çevrimiçi Mehmet57

Ilk kez atagi durdurdu diye dusundum faul yapmis

Etiketler: