garantisi yok!! Abdulkadir ömür, oğuzhan, uğurcan örnekleri ortada.. değerini bulanı satki, eksiklerini kapat. Stoperini, beklerini alırsın gelen paraya. Semih’e de yazık aston villa’da öğrenecekleri ve tecrube onu dahada ileri taşıyacaktır. En iyi seçenek %25 civarı pay ile satmak. Alttan mustafa’da gelio zaten..
ersin için herkes uçuyordu avrupanın en iyi genç kalecisiymiş 20 ler 30 lar uçuşuyordu o zaman ne demişdim 5 veren varsa gönderelim bu çocuk kaleci falan değil herkes bana kızıyordu semihin şöyle garantisi yok o saydığın isimler oynuyor sürekli mevkileri belli 11 oyuncusu semihin bu beşiktaşta 11 oynama ihtimali çok düşük ha bir iki kritik maçta oynar gol atar şansı açılır ama işde şansa bağlı hiç kimse garanti veremez peki bu sezon biz bu riske girebilirmiyiz hiç sanmıyorum getçekleri kimse görmüyor beşiktaşta kendini ispatlamak zorunda olan bir yönetim var ve kendini ispatlamak xorunda olan td var son sezonu iyi geçmemiş ve kendini tekrar ispatlamak için takım değiştirmiş büyük bir forvet aldık portekiz dışında hiç oynamamış yine ispat etmek zorunda olan bir 10 numara aldık bu kadar ispat zorunluluğu olan takımda gençlerin kendini ispat etme şansı nedir üstelik çok kötü sezon geçirilmiş ve hiç bir kredisi olmayan takımda ve bu kadar kırılgan bir taraftar varken
Gelecek vadeden her oyuncu belli rakamı gördüğünde satılır öyle durumdayızki bugün gelecek 1 lira yarın gelecek 5 liradan değerli bu gün gelen 1 lirayla ekmek alır doyar yarına sağlıklı kalmayı garantilersin ama yarına bırakırsan gelecek 5 lirayla sağlığını belki geri kazamayacaksın kaybettiğin şey çok büyük olacak biz yaşam savaşı veriyoruz zar atacak lüksümüz yok
Belki kimse tam farkında değil ama beşiktaş tarihinin en kötü dönemini yaşıyoruz ve bu duruma düşmedik bilerek ve isteyerek düşürüldük ayağa kalkmak için bütün butonlara var gücümüzle basmamız gerekiyor bazen yüzeye çıkmak için biraz daha dibe gitmemiz gerekiyor