2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1102117 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Ne kadar karaktersiz topçu varsa önceki yönetim ve hoca doldurmuş takıma bunları yönetim Friedel falan gönderemez maalesef takımda durup hem takımı hem planlamayı bozup üstüne maaş alacaklarına hepsinin parasını ödeyip yollamak lazım yapacak bir şey yok

Çevrimiçi Samet Ç

2 stoper ( 1 yerli 1 yabancı) 2 bek 1 orta saha 1 kanat bekliyorum hala bunların 5'i ilk 11'e yazılacak rotasyon hala yetersiz ve muhtemelen yetersiz kalacak umarım Demir Ege falan ortalama sezon geçirir

Çevrimdışı Sefa Kara

Bu yonetim de eski yonetimi aratmiyor 3 transfer yapip kampa tam kadro geldik dedi ilk defa kulliyen yalan.

Kadro muhendisligi cok kotu. Takima halen net 4-5 adam gerekiyor yedeklere girmiyorum bile.

Masuakuya guvenip yola cikilmaz surekli sakatlniyor arkasinda bekleyen sol bek oyuncumuz alt yapi oyuncusu ve yetersiz.Orjin sol kanat yok.Rasitsayi yedek birakacak onune adam alinmasi gerekiyordu rasitsa 1.adam oldu arkasina can keles alindi yetersiz bana gore.

Kadroya ilk 11e halen sol stoper sol bek  sol kanat gerekiyor.Ve yedekleri guclendirmek gerekiyor.

gs ve fb ile yarisacak durumda degiliz hatta ts bile ustumuzde.Rafa silva immobile almakla is bitmedi bir sezon daha heba olacak.
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2024, 23:22:02 Sefa Kara ]

Çevrimiçi Samet Demir

2 stoper ( 1 yerli 1 yabancı) 2 bek 1 orta saha 1 kanat bekliyorum hala bunların 5'i ilk 11'e yazılacak rotasyon hala yetersiz ve muhtemelen yetersiz kalacak umarım Demir Ege falan ortalama sezon geçirir
Emirhan - Süpriz yabancı
Spinazzola - Preciado
Shaparenko
Asensio
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı murat

İlk maçı olduğu için can keleşi kötü bulmadım.demir ege çok iyiydi.tayyip ve e.uzunhan her türlü bu takımda oynar veya oynamalı.geçen sene Tayyip döndükten sonra banko oynamalıydı biz ne yaptık necip oynattık.hasiç te yedek olarak kalmalı bazen baskı kurup delemesipimşz maçlarda şut tehtidi ile ile yarar.muçi de uzun zaman sonra ilk defa umut verici oynadı da işte rakip te bandırma.zaten rakibi düşününce kişse iyi oynamadı desek yeridir aslında.

Çevrimdışı Savaş

Gönderilecek adamlara bütçe ayrılması gerektiğini biliyorduk. O kadar (...) adama o kadar acayip kontratlar verdi ki bu besiktas düşmanları inanılmaz. Ve yine her zamanki gibi kollarını sallayarak gittiler kimse bir hesap soramıyor.

Bazen o kadar çok istiyorum ki alsın bir iş adamı şu kulübü. Nasıl olsa kendi parası olacak 40 kere düşünür harcarken.

Ox için 700k dolar, rebic için 500k euro teklif vermişler adamlara. Biri 2.3 alıyor diğeri 2.5 milyon euro.. Yazık hakkaten yazık günah.

Adamların ederi bu biz 4-5 katı kontrat vermişiz heralde gitmez bunlar. Abu 3.5, amartey 1.9 alıyor şu takımda rezalet.

İki yakaniz bir araya gelmesin lan. Bu kadar bedduaya nasil rahat bir hayat geçireceksiniz dicem de kötüye bisey olmaz (Küfür Yasak)₆.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

İlk maçı olduğu için can keleşi kötü bulmadım.demir ege çok iyiydi.tayyip ve e.uzunhan her türlü bu takımda oynar veya oynamalı.geçen sene Tayyip döndükten sonra banko oynamalıydı biz ne yaptık necip oynattık.hasiç te yedek olarak kalmalı bazen baskı kurup delemesipimşz maçlarda şut tehtidi ile ile yarar.muçi de uzun zaman sonra ilk defa umut verici oynadı da işte rakip te bandırma.zaten rakibi düşününce kişse iyi oynamadı desek yeridir aslında.
Abi x'de ne yazdıysalar tam tersini yazmışsın. Bazen oraya hiç bakasım gelmiyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı KartalPencesi

Semih satılmış diye haber dolanıyor villaya

Çevrimiçi Samet Ç

Emirhan - Süpriz yabancı
Spinazzola - Preciado
Shaparenko
Asensio
Spinazzola'yı Napoli aldı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Umarım doğru haberdir  Sonraki satıştan da mutlaka pay vardır.
Unai Emery hocamın tedrisatindan geçecek Semih elit seviyeye rahatlıkla ulaşır.

Çevrimiçi Samet Demir

Eleştirileceğim belki ama bence olumlu haber. Mustafa var arkadan gelen, Semihi bizde nereye koysam olmuyor.

Çevrimiçi tolga1903

Bu yonetim de eski yonetimi aratmiyor 3 transfer yapip kampa tam kadro geldik dedi ilk defa kulliyen yalan.

Kadro muhendisligi cok kotu. Takima halen net 4-5 adam gerekiyor yedeklere girmiyorum bile.

Masuakuya guvenip yola cikilmaz surekli sakatlniyor arkasinda bekleyen sol bek oyuncumuz alt yapi oyuncusu ve yetersiz.Orjin sol kanat yok.Rasitsayi yedek birakacak onune adam alinmasi gerekiyordu rasitsa 1.adam oldu arkasina can keles alindi yetersiz bana gore.

Kadroya ilk 11e halen sol stoper sol bek  sol kanat gerekiyor.Ve yedekleri guclendirmek gerekiyor.

gs ve fb ile yarisacak durumda degiliz hatta ts bile ustumuzde.Rafa silva immobile almakla is bitmedi bir sezon daha heba olacak.

Katılıyorum. 50'şer puan fark yediğimiz iki çok güçlü kadro var karşımızda üzerine takviye yapmaya devam ediyorlar ve hiçbir kritik oyuncuları gitmedi. Yönetim rafa ve ciro'ya 6'şar milyon euro vererek "ben bunlarla rekabet edeceğim" dedi ama o geri 4'lü ile kanatsızlıkla falan olacak şey değil. Bu yolu seçmeyebilirlerdi biz kabuğumuza çekileceğiz ve bikaç yıl yeniden yapılanacağız diyebilirlerdi ancak kulübün 12 milyon eurosunu bir sezonda iki oyuncuya akıtarak tercihlerinin bu olmadığını gösterdiler. O halde madem bir yola girdiniz bu yolu tamamlayın, anç ve şenol'un getirdiği bu karanlık oyunculardan bizi kurtarıp yeni gelecekleri de karartmayın.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Eleştirileceğim belki ama bence olumlu haber. Mustafa var arkadan gelen, Semihi bizde nereye koysam olmuyor.

Kesinlikle, burada kalırsa her fırsatta eleştirilecek, gitmesi en doğru karar olur.

Çevrimdışı Sefa Kara

Gecen seneden farkli olan 3 oyuncu :

Mert

Svensonn        Paulista     Omar      Masuaku

Al musrati   Gedson

Rasitsa                      Rafa             Semih

Immobile     

50 puan-40 puan fark yedigimiz kadrodan sadece 3 oyuncu farkli.Rakiplerimiz ise kadrolarini koruyup ustune takviye yapiyor.Bizim yedeklere girmiyorum bile as kadro bu.as kadro bile vasat yedeklere dustuk mu bolgesel amator oluyoruz.3 kulvarda gidicez bide.

Çevrimdışı Sefa Kara

30 milyon euro veriyorlardi en son ben olsam veririm sol kanat olmuyor o cocuk.Santrafor da sira gelmez immobile ve mustafa hekimoglu daha onunde.Gelir gelsin transfer yapariz hic olmazsa.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Asensio kadro mühendisliği anlamında saçma sapan bir hamle olur.
Bu kadar hareketsiz oyuncunun arkasini toplamak için 2 tane Kante lazım, o da bizde yok.

Çevrimdışı KartalPencesi

Aksam isten geliyorum saatlerce yerli yabancı site geziyorum acaba bisey var mi diye zaten gün içinde bildirim acik ama bisey de gelmiyor sabır demek nereye kadar

Çevrimiçi annoca

bu yönetimle eski yönetimi kıyaslamak bence büyük yanlış. ilk örnek semih gidiyordu geldiler çocuğu ikna ettiler sözleşeme imzalattılar. alınan muci musrati immobile ve rafa silva var. svensson ile keleşin alınması yanlış diyebilirim tabi ne çıkacağı belli değil. kadroda eksik çok mu evet çok ama eldekileri de göndermeden alınması zor. amartey rizeyi kabul etmiyor aynı paraya arabistanı kabul etmiyor falan filan. önceki yönetiminin kazıklarını çıkarmaya çalışıyorlar sen onlarla kıyaslıyorsun. biraz hakkaniyet.

Çevrimiçi annoca

dün villa semih + muci deniyordu olursa iyi olur. umarım semih tek olmaz yanında muci de olur. bizde kalsa yedek olmaz o kadar para verdin ilk 11 de rafa var semih var giremez.
gelen parayla kanat, bek bir de almancı bi 10 numara vardı yedeğe iyi gider.

Çevrimdışı levitate

dün villa semih + muci deniyordu olursa iyi olur. umarım semih tek olmaz yanında muci de olur. bizde kalsa yedek olmaz o kadar para verdin ilk 11 de rafa var semih var giremez.
gelen parayla kanat, bek bir de almancı bi 10 numara vardı yedeğe iyi gider.
şöyle bir paket 40-45 + paya biterse tebrik ederim

bu villa mali olarak takipte diyorlardı herifler nasıl her yaz minimum 100-150 gömüyorlar anlamadım
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

nerede gördünüz bu arada bulamadım bir türlü
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

https://x.com/90PlusGoal/status/1816191661346808233

helal olsun hocam ya bunlara kalsa svensson onur yeterliydi...
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

https://x.com/TimEaglee/status/1815363611146997790

aynı hesap blas, emre mor, zeki çelik diyor

sallamadır ama olsun azıcık muhabbet dönsün
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bu arada BAYAĞI kişi blas yazmış hmmm
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

Bu kadar süründüren ve herkesin istediği adamlar genelde patlar.

Hiç hermoso taraftarı değilim ben. Teixeira olayına dönecek bence. Herkesin olup bittigi ama patates olan topçu.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hermoso isteyen yoktuki herkes hummels istiyordu
hermosoya bin tane kılıf bulmuşlardı şimdi yokluktan mecbur kaldılar :D

Etiketler: