2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1101758 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

demirege toparlar ciddi sakatlıktan sonra normal o çocukta yetenek var zaten buraya kadarda teteneğiyle geldi yoksa alt tapıda birşey konmamış üstüne futbol bilgisi yok yetenekle oynuyor a takımda futbol bilgisini alırsa olur terzi için aynı fikirdeyim demirege son oynadığımız hazırlık maçında iyiydi
hiç bir zaman bizde oynayacak seviyeye gelemeyecek yok olmuyor zorlamanın anlamı yok

Çevrimdışı celiker1

demirege toparlar ciddi sakatlıktan sonra normal o çocukta yetenek var zaten buraya kadarda teteneğiyle geldi yoksa alt tapıda birşey konmamış üstüne futbol bilgisi yok yetenekle oynuyor a takımda futbol bilgisini alırsa olur terzi için aynı fikirdeyim demirege son oynadığımız hazırlık maçında iyiydi
Sakatlıktan sonra bir sezon geçti abi.Artık toparlasın diye bekliyoruz.Fizik kalitesinden ziyade çok geriye yana etkisiz pas ile oynaması ve bunlarıda bazen olumsuz kullanması benim ümidimi azaltıyor.Beşiktaş'ta daha fazlasını denemesi lazım.Geçen sene başında dripling,şut filan görüyorduk.Uzun zamandır o da yok.Tam GÖNDER tuşuna basarken çektiği şutları yapmasından bahsediyordum.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

Bu uzunhan değişik bi stoper, paslaşarak ileri falan çıkıyor, hava toplarını topladı, fiziği güçlü sert, işlense bişeyler olacak gibi yarım saat oynadı ama beğendim ben. Hasic iyiydi ya can keleş yerine girdi kanat çalışır hale geldi onur’u bile oyuna soktu.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı mellfred

bu sene hazırlık maçları neden bu kadar ciddiyetsiz organize edilmiş
adam gibi bir rakip atmosfer görmeden kupa finaline çıkıyoruz

Çevrimdışı Necmi

Sakatlıktan sonra bir sezon geçti abi.Artık toparlasın diye bekliyoruz.Fizik kalitesinden ziyade çok geriye yana etkisiz pas ile oynaması ve bunlarıda bazen olumsuz kullanması benim ümidimi azaltıyor.Beşiktaş'ta daha fazlasını denemesi lazım.Geçen sene başında dripling,şut filan görüyorduk.Uzun zamandır o da yok.Tam GÖNDER tuşuna basarken çektiği şutları yapmasından bahsediyordum.
hahahha şut attı
Sorun fizik kalitede değil genç çocuk öyle ciddi sakatlığın arkası dan yeniden sakatlanma korkusunu yenemez birçok oyuncunun dönüşü iki yıldan önce olmuyor talhada aynı durumda emin ol birçok oyuncuyu görünce sıra bunlara gelmiyor hasi.e bak yıllardır burda ama ne kadar umursamaz oynuyor çocuğun beşiktaşta kalmak gibi bir derdi yok çabasıda yok

Çevrimdışı Necmi

bu sene hazırlık maçları neden bu kadar ciddiyetsiz organize edilmiş
adam gibi bir rakip atmosfer görmeden kupa finaline çıkıyoruz
sorma sanki zorla hazırlık maçı yaptırıyorlar bize ne organizasyon var nede sahada istekli bir takım var
Görev savmak gibi bir durum söz konusu

Çevrimiçi gokhans

hahahha şut attı
Sorun fizik kalitede değil genç çocuk öyle ciddi sakatlığın arkası dan yeniden sakatlanma korkusunu yenemez birçok oyuncunun dönüşü iki yıldan önce olmuyor talhada aynı durumda emin ol birçok oyuncuyu görünce sıra bunlara gelmiyor hasi.e bak yıllardır burda ama ne kadar umursamaz oynuyor çocuğun beşiktaşta kalmak gibi bir derdi yok çabasıda yok
hasic’i beğenmemene şaşırdım. Top tuttu, al ver yaptı, şut attı, dripling yaptı, yani can’dan beklediklerimi yaptı, önceki hazırlık maçında aşırı kötüydü ama bu maç beğendim ben.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

son 15e yetiştim
çok iyi yaptın ızdırap gibi birşeydi o kaçırdığın 75 dakika senin eziyetin 15 dk sınırlı kalmış en azından

Çevrimdışı Talisca1903

İlk 11 i gireni çıkanıyla leş attı takım futboldan soğuttular geçen sene bu senede kusturacaklar belli oldu
Ha bunlar yedek desek ilk 11 de çok matah değil transfer yapın artık tren kaçacak panik tuşu aktif hale geldi bende  yavaştan

Çevrimdışı celiker1

2,5 milyon euro verildiği söylenen Can Keleş transferiyle maalesef kadro mühendisliğinde hata yaptık.Bizim sağ ön yabancı oyuncusu transfer etmek planlarımız içinde.Şu an için sol tarafı Semih-Muçi gibi sağ önüde yapılması planlanan  transfer-Rashica olarak düşünürsek bu dar zamanda Can Keleş'e 2,5 milyon euro vermek kadro mühendisliği hatasıdır.Bu transferi bir tek Rashica satılırsa olumlu görebilirim.Rashica satılmayacaksa Can Keleş'e vereceğin paraya biraz daha ekleyip Kasımpaşa'nın  18 yaşındaki sol stoper-sol bek oynayan oyuncusu Yasin Özcan'ı bitirmeliydik.Emirhan Topçu'yu bitirdik diye düşündüğüm için onu bu denkleme katmıyorum.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

çok yarım yamalak izledim maçı kamera açıları yüzünden çok zor oldu :d

bilmem kaç kere dendiği gibi rotasyon kalitesi yerlerde ve alternatifimiz yok, hocanın yedek kulübesine full çoluk çocuk götürmesi gayet açıklayıcı hatta. ha hüseyin beye kalsa frene basmak lazımmış 3-4 oyuncuyla nereye basıyorsak :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

hasic’i beğenmemene şaşırdım. Top tuttu, al ver yaptı, şut attı, dripling yaptı, yani can’dan beklediklerimi yaptı, önceki hazırlık maçında aşırı kötüydü ama bu maç beğendim ben.
birçok atak başlangıcında topu rakibe attı adam geçerken kaptırdı ligde böyle hata yaparsan topu kalendrn çıkarırsın bir maçta bu kadar rakibe top paslanmaz ciddiyetten uzaktı bunu oyun sebebiyle oyun akışıyla yapılan hsta olarak görsem önemli değil detim ama ciddiyetten uzak haraketlerdi

Çevrimdışı levitate

sağ kanat
sağ bek
sol bek
sol stoper ve yedeği
orta saha (bence)
3-4 tane de yerli

hoca da eskilerden bir iki tanesini rotasyona dahil edebilirse kadro bir şeye benziyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1816176059857133886

amir'i de önermişler (ki saçma bence orta sahada adam yok) hayır demiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Hermoso - Emirhan - Paulista - Tayyip
transfer dönemi başında kimse hermoso istemiyordu 😂

Çevrimdışı celiker1

MERT

X
PAULİSTA
X
X

MUSRATİ
GEDSON

X
RAFA
SEMİH

İMMOBİLE

Şampiyonluk için kaderimizi belirleyecek 4 üst düzey transfer lazım.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

Bu kadar süründüren ve herkesin istediği adamlar genelde patlar.

Hiç hermoso taraftarı değilim ben. Teixeira olayına dönecek bence. Herkesin olup bittigi ama patates olan topçu.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı KartalPencesi

Bugun de kimseden kurtulamadik

Çevrimdışı levitate

Bu kadar süründüren ve herkesin istediği adamlar genelde patlar.

Hiç hermoso taraftarı değilim ben. Teixeira olayına dönecek bence. Herkesin olup bittigi ama patates olan topçu.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
katılıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

transfer dönemi başında kimse hermoso istemiyordu 😂
O gelse şükredecek kıvama geldim ben 😁

Etiketler: