2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1103528 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Aynen öyle ızdırap gibi bir sezon geçti.

Ben Hummels çok isteme sebeplerimden birisi bu Paulista sol stoper oynuyor çok rahat Hummels gibi bir stoper bu topraklar görmemiştir, yun kurma konusundaki ustalığı ve savunmaya yapacağı liderlik vs.  diğer oyuncularıda yukarı çekebilecek bir oyuncuydu Türkiye ligine bakınca en az 6 7 gol katkısı bile verirdi.
Gelmeyeceği belliydi biraz, yoksa hummels ı kim istemez. Talpelerini arttırdı bizim sayemizde.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi annoca

Önce defansı iyi olsun sonra ekstra özellikler. Colley kaç gol attı ama yedirdiklerinin yanında hiç bişey.

Çevrimiçi Samet Ç

Amir'i kiralık gönderiyormuşuz güzel haber

Çevrimiçi Samet Ç

Hermoso'da ortada kaldı gibi Napoli'de vazgeçmiş

Çevrimiçi annoca

Amir'i kiralık gönderiyormuşuz güzel haber
umarım italya ligidir. Oyun yapısı orası için gayet uygun alıcıda bulabiliriz.

Çevrimiçi Samet Ç

umarım italya ligidir. Oyun yapısı orası için gayet uygun alıcıda bulabiliriz.
Rize'ye yurt dışından kimse 1 yılı boş geçirmiş adamı kiralamaz

Çevrimiçi Kartal Ç

https://twitter.com/timeaglee/status/1816033050578317348?s=46

Oyuncuyu hiç izlemedim tanımıyorum ama Ekşideki adamla ilgili başlıkta nerdeyse tüm iletilerde gömmüşler :D

Çevrimiçi annoca

Rize'ye yurt dışından kimse 1 yılı boş geçirmiş adamı kiralamaz
sakatlık öncesi 7.5 milyon haberleri vardı. Teklif varsa satıcan beklediğimizde hep hüsranla bitiyor malesef.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

3 iismden çekiniyorum 2 sinin adı çıktı.
Lenglet, Lindelöf ve sakarlar krali Maguire

Çevrimiçi Kartal Ç

3 iismden çekiniyorum 2 sinin adı çıktı.
Lenglet, Lindelöf ve sakarlar krali Maguire

Rönesans tablosu gibi  :evillol:

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi gokhans

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Valla bunu Da Vinci bile hayal edip cizemezdi.

Çevrimiçi gokhans

Hazırlık maçını izliyorumda can keleş’i hiç beğenmedim. Umarım ilerleyen zamanlarda yanıltır..

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu kadar beceriksiz insani gecen senelerde nasıl toplamışız takıma. Yedek takim cok kötü.

Çevrimdışı mellfred

Hazırlık maçını izliyorumda can keleş’i hiç beğenmedim. Umarım ilerleyen zamanlarda yanıltır..
yayın ?

Çevrimdışı Talisca1903

Bir çiçekle bahar gelmez transfere devam etmek zorundayız Emşrhanla felan uğraşacak zaman değil gidecekler belli artı Rashica be Muleka yılda hemen postala yer açılsın kanser hücresi bunlar Svensonda var bak onu unuttum Msrati immobile paulista rafa gedson gerisi katkı vermeyecek belli

Çevrimdışı Necmi

hahahha takımın en iyisi o düşün durumumuzu şu hazırlık maçlarını neden oynatmayacağumız oyuncularla yaparız hazırlık dediğin şey gerçek takımı hazırlamak değilmi

Çevrimiçi gokhans

yerine hasic girdi. Net hasic daha iyi oynuyor. Buarada salih iyiydi, demir ege kendini geliştirmiş onuda beğendim. Terzi’den olmayacak sanırım.
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2024, 19:33:45 gokhans ]

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı celiker1

"Adam olacak çocuk" oynadığı bir kaç maçta Semih Kılıçsoy gibi Mustafa Erhan Hekimoğlu gibi kendini bir kaç maçta belli ediyor.Demir Ege ve Emrecan Terzi'nin belli bir eşiği atlama umudu bende oynadıkları her maç sonu azalıyor.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

"Adam olacak çocuk" oynadığı bir kaç maçta Semih Kılıçsoy gibi Mustafa Erhan Hekimoğlu gibi kendini bir kaç maçta belli ediyor.Demir Ege ve Emrecan Terzi'nin belli bir eşiği atlama umudu bende oynadıkları her maç sonu azalıyor.
demirege toparlar ciddi sakatlıktan sonra normal o çocukta yetenek var zaten buraya kadarda teteneğiyle geldi yoksa alt tapıda birşey konmamış üstüne futbol bilgisi yok yetenekle oynuyor a takımda futbol bilgisini alırsa olur terzi için aynı fikirdeyim demirege son oynadığımız hazırlık maçında iyiydi

Etiketler: