2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1106510 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

değerlendirmen için söylemedim bir artısını görmedim dedin ya stoperin gol atması artıdır üstüne asistte yapması görünecek kadar büyük bir artı oluyor görmemek için kör olmak gerekiyor 🤪
Değerlendirmeye gelince onu yıl içindeki istatistiklerine bakıp yapacaksın tek maç değil bütün sezon ve istatistikleride bayağı iyi olduğunu söylüyor dikkat etmemiş olabilirsin saygı duyarım 400 tane falan oyuncu vardır ligde hangi birine dikkat edesin ama dikkat etmediğin bir oyuncu için olumsuz konuşmak tuhaf beşiktaşlı olduğu için oyuncu alınmaz rabi ama iyi bir oyuncunun beşiktaşlı olması başka bir artıdır gönül verdiği takımda oynaması performansını rizedekinin üstüne çıkarabilir gol yememeyi poalistadan daha fazla umursar
Beşiktaşlı olması değerlidir
ben çok olumsuz bir yorum yaptığımı düşünmüyorum bir futbolcu için hele ki çok izleyip bilmediğim bir futbolcu için sürekli ismi geçirilince bende bir acaba oluşturur bu birinci sebep
İkinci ve en önemlisininde en önemli olan olayın sol stoper olduğunu söyleyip orayı bu çocuğa emanet etmek ben bu sene risksiz transfer istiyorum hummels gibi laporte gibi sek kalite koyalım derim
Merih mesela sek kalite ne oynadığını biliyoruz tarftarla coşan bizde de çok iyi tutacağını düşündüğüm adam
Neyse uzatmayayim inşallah ben yanılırım sonuçta alırlarsa ligin en iyi sol stoperinin benim için ama pek sanmıyorum
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2024, 07:16:10 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Djiku falan fransada ayağı ortalama olan oyuncuydu bizim ligde o ortalama özellik elit seviye oldu bizim ligi fazla abartıyorsunuz ayağı ortalama her stoper bizim ligde elit seviye oyun kurar

Çevrimiçi murat

işde oralarda zayıf olduğu için güçlensin diye oynatıyorlar sekizde çok zayıf kalıyor sağ kanattada sarkık on nu ara gibi oynar sosa kadar yani milli takımdada on numara oynuyor transfermarkette son dönemler sekizde oynatıldığı için merkez orta saha demişler ama değil bildiğin safkan bir on nu ara yumuşak ayaklı topa hakim ispanyaya attığı gol harikaydı izle
Muratla konuştum o alt yapıyı iyi takip eder oda on numara diyor mesela berkayıda 6 oynatıyorlar ama sekiz dedi işde anladığım srkizin savunma meziyetini grliştirmek için altıya zorluyorlar on numarayıda oyun kurma özelliği gelişsin direnci artsın diye sekiz oynatıyorlar
konuya şöyle bir açıklık getireyim.fahrinin ayağının yumuşaklığı tam bir 10 numara ama altyapıda forvet arkası değil de sağ iç sol iç pozisyonunda oynuyor.kesinlikle bir merkez ortasaha olarak oynamıyor.muhtemelen ortasahada defansif özelliklerini biraz daha olgunlaştırmak için yapılıyor olabilir.şu seviye ile Beşiktaş'ta oynaması pek mümkün değil ama oynama şartı ile süper ligde Rizespor ve dengi takımlarda oynayabilecek yeteneği şu an için bile var ama daha mantıklı olan bir sene 1. Lig sonraki sezon Rize ve dengi bir takımda  kendini geliştirebilir.tabi belki olduğu gibi de kalabilir.bu biraz futbolcunun potansiyeline ve çalışmasına bağlı.mesela Berkay kenötemurdan çok ümitliydim ama transfer olmuş.tam  8 numara özellikleri olan bir oyuncu ama onu da uzunca bir süre 6 numarada oynatıyorlardı.

Çevrimiçi murat

Sol beke Berkayı alalım, gerçi juveye vermediler biz nasıl alabiliriz bilemedim.
u 19 maçını seyrettim hiç beğenmedim.hatta en beğenmediğim 4-5 oyuncu arasındaydı.

Çevrimiçi murat

yusuf sertkaya fizikli sert çocuk ilk yarı itibariyle en dikkat çekici performansı sergiledi önlibero stoper oynat gayet iyi çocuk bodrum bursadan 185 bine almış bizde rotasyona alsak oldukça faydalı olur nejiple takas edelim isterlerse
en beğenmediğim oyuncu bu 6 numara ile oynayan çocuktu.2. sağbek ve 3. 7 numaraydı.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2024, 08:22:45 murat ]

Çevrimiçi murat

emirhan bencede iyi transfer ben can ı neden aldık ona anlam veremedim adı çıktıktan sonra görüntülerini izledim pek birşey göremedim ama youtube görüntüsüyle karar verilmez
geçen sezonun 3-5 göze batan oyuncusundan biriydi Anadolu kulüplerinde.onur aydın ile karşılaştırmalı bir verilerine bakmak lazım.

Çevrimiçi murat

Ya sağ açık sol açık ve sağ bek alıp masuaku ile devam etmek zorundayız yada hazır elimizde doğru düzgün bek ve kanat yok stopere enşrhanı da alıp 3 lü savunmada paulistanemirhan Tayyip Emirhan ile 3 lümoynaıp sol winger gedson sağ winger raşitsa 6 da musrati(amir,demir)Salih(transfer) önğnde rafa santraforda çiftli sistem immobile yanına (Semih,muçi, muleka,Mustafa,) şeklinde olabilir.muçi oynadığında rafa ya yakın 2 forvet arkası gibi.semih muçi muleka Mustafa kenarda oynayamıyor.crza sahası içinde hepsinden verim alabiliriz.kanat oyuncusu alırsak bunların hepsi ıskartaya çıkmış olacak.bizim hala çok iyi bir 8 ihtiyacımız var sistem farketmeksizin.kanat oyuncusu eksiğimiz ise oynayacağımız sisteme göre  belkide hiç gerekli değil.

Çevrimiçi kartalizma190399

Yeni yabanci kurali bizim acimizdan pek iyi olmamis. Mac kadrosu hala ayni, sadece 2 tane gonderecegin yabanci’yi tutup sakatlik durumunda kadro’ya alma sansin var o kadar. Bize faydali olmasi icin rakamin daha yuksek olmasi lazimdi ve/veya mac kadrosuna alma imkani verilmesi lazimdi. Bu haliyle yine en cok GS’ye yarayacak. Onlarin yabanci sayisi o kadar fazla degil, su +2 tam da Dubois, Oliveira gibi pahali kontratlardan zararina cikmak yerine tribune oturtma sansi veriyor. FB’nin zaten pek sikintisi yok. Buyukseksi gitti ama nasil oluyorsas hala kararlar en cok GS’nin isine yarayacak sekilde cikiyor, inanilmaz.

Sadece 1960-tarzı hocalar kanatsız oynar.

Van Bronckhorst nereli? Hollandalı.

Hollandılar hep kanatlı oynar. Kanatsız asla oynamaz.

Hollanda futbolu kanat-futboludur. Ekolleri kanatlı futbol. Yani 4-4-2 unutun.

Üstelik Beşiktaşa 4-4-2 yakışmasmz.

Kanatsız kartal olmaz.

Iyi hoca formasyonu kafasina gore degil kadro’ya gore belirler. Kadro 3’lu gerektirirse gerekirse uclu oynatirsin.
Ancelotti Milan’da 4-3-1-2, Bayern’de 4-2-3-1, Chelsea’de 4-3-3 oynatti. Real’de 4-3-3 oynatiyordu, Benzema satilip yerine iyi bir forvet degil de Bellingham gelince 4-2-3-1’de ezbere devam edecegine orta sahayi kalabalik tutup Bellingham, Vinicius ve Rodrygo’ya tamamen serbestlik verip kaleye yakin oynatacagi bir oyun tercih etti. Ezbere 4-2-3-1’de devam edip Bellingham’i sahte 9 degil de orta saha gibi kullansa, Vinicius’u kaleye yakin oynatmak yerine sol kanada yapistirsa, forvette kazma Joselu’yu oynatsa bu kadar basarili olurmuydu?
GvB’yi cok istedim ama koru korune savunacak degilim. Kendisi tipik 4-3-3 total futbol hastaligina yakalanacaksa ve onu empoze edecekse o da biz de kaybederiz, devre arasini goremez. Dominant total futbol oynatma dusuncesi guzel de, bu kadro’ya bunu oynatmak icin cok para’ya ve sabir’a ihtiyac var. Bizde ikisi de yok.

Emirhan konusunda baya bir tereddut var gibi. Bence, aramizda Rizeli olmadigini var sayarsak, hic birimiz her hafta sonu acip zevkle Rize’yi izlememistir. Ama denk geldigmiz maclarda ve en onemlisi, verileri goz onunde bulundurursak, bence bir cok kisinin istedigi o sol stoppere uygun bir isim. Bu cocuk verilere gore ligin en basarili stoperlerinden biri; hem kesicilikte, hem de oyun kurma da. Daha 23 yasinda, sol ayakli ve Besiktas’li.

Cocugun ismi Emiros Topcukas olup ayni verilerdi Panathinaikos da gosterseydi, insanlar buyuk ihtimalle daha sicak bakar di. Bence, ama bu benim sahsi fikrim, veriler en onemli referans. Buna dayanarak Emirhan gayet iyi bir transfer olur.

Bizim denk geldigimiz maclar buyuk takimlara karsi oynadigi maclar kafadan referans degil zaten bizdeki performansi icin. Bizim ligde derin oynayacagimiz mac sayisi 1 elin parmagini gecmeyecek. Hata zaten burada basliyor. Emirhan konusunda yaptigin sey tamamen wishfull thinking. Hepimiz biliyoruz ki Hummels gundemdeyken ve sicakken pat diye Emirhan gelip yabanci stoper gelmeyecek dense kiyamet kopardi, kimse bunu kabul etmezdi. Simdi ust duzey yabanci stoper transferi sogudu, kontenjan sikintisi cikti vs taraftar bir sekilde kafasinda bu durumu kabul etti ve eldekilere bakip kendini kandirip pozitif bakiyor. Ayni seyi gecen sene transfer doneminde de yasamistik.

Bahtiyar 85 mevkii’de oynayan super transferdi, cok kullanisli olacakti. Chamberlain cok dinamik caliskan tecrubeli oyuncuydu, hatta yanlis hatirlamiyorsam sen ove ove bitirememistin Chamberlain’i. Rebic tam Senol Gunes’in parlatacagi tipte uzak forvetti, ondan cok iyi verim alip tekrar parlatacakti falan filan.

Çevrimiçi Samet Ç

Lenglet'de olabilir sol stopere biraz yumuşak ama kurtarır

Çevrimiçi gokhans

Marcao'yu menajerleri bize önermişler haberi var..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Sağ bekede Boey çekelim kiralık geseliler bir şok daha geçirsinler

Çevrimdışı ONUR KOLCU

En azından Sol ayaklı düzgün bir stoper almamız lazım aksi takdirde sıkıntı diğer mevkiiler transfer döneminde hallolur ama savunmasında Omar Colley olan bir takım Allah sabır versin.

Çevrimiçi Samet Demir

u 19 maçını seyrettim hiç beğenmedim.hatta en beğenmediğim 4-5 oyuncu arasındaydı.
Bende izledim abi, Fahrinin de geliştirmesi lazım kendini. Berkayın bizdeki Emrecan dan farkını pek göremedim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Bende izledim abi, Fahrinin de geliştirmesi lazım kendini. Berkayın bizdeki Emrecan dan farkını pek göremedim.
evet fahri biraz yumuşak kalıyor.lig tecrübesi şart. 

Çevrimdışı İzmitlibjk

Yanımda passoligi olmayan biriyle genclerbirligi macina gidicez, bilet alabilmek için passolig mi cikartmasi gerekiyor

Çevrimiçi murat

Marcao aslinda profil olarak tam aradigimiz adam. Mantikli bir satin opsiyonuyla kiralik gelse gayet iyi olur. Emirhan yerine onu tercih ederim.

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gaziantep bu Kozlowski yi nasıl aldı aklım almıyor, Çocuk çok iyi.

Çevrimiçi levitate

Lenglet'de olabilir sol stopere biraz yumuşak ama kurtarır
gördüğüm en abartılmış futbolculardan birisi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Marcao'yu menajerleri bize önermişler haberi var..
zırt pırt sakatlanmasa evet derdim
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

sağ kanat için faivre ve blas isimleri geçmiş hmmm
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2024, 14:51:53 levitate ]
bipbipbupbup

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Emrecandan ağzımız yandı çünkü bir daha riske girmek bilemedim
Tayyip Talha gelmeden izlemiş gayet iyi bulmuştum Karabük’te bile iyiydi çocuk bu kötü yada iyi demiyorum ben çok fark yarattığını görmedim iyi diyenler varsa alalım ama zar atacak durumda değiliZ
Tahminim her 2 kanatta da oynayabilen çok yönlü, Bronchost'un en başta talep ettiği hız, teknik gibi özelliklere sahip olduğu ama daha önemlisi geliştirilebileceğine gerekirse sol beke bile evrilebileceğine inandıkları için aldılar Karagümrük'ten gelen çocuğu.

Etiketler: