2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1106588 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

X'de sürekli kerem demirbay ve Bahtiyar'ın yabancı olacağını yazmışlar.
kurallar değiştiğinde mağdur olanın aleyhine kural işlemez kontratı bitene kadar yerli statüsünde oynar zaten tv lerde bahtiyar yerli statüsünde deniyor ama burda berşey olabilir

Çevrimiçi Mehmet57

https://twitter.com/srncbycom/status/1815479257700974886

Umarim dogrudur. Merih + Emirhan al, yaslan arkana. Merih, Emirhan, Paulista, Emrecan, Tayyip orayi cok iyi goturur.

Çevrimdışı Talisca1903

Umarim dogrudur. Merih + Emirhan al, yaslan arkana. Merih, Emirhan, Paulista, Emrecan, Tayyip orayi cok iyi goturur.
merih al emirhana gerek yok bu emirhan çk mu iyi yahu bizim maçlarda hiç bir artısını göremedim ben menajeri şişiriyor olmasın

Çevrimiçi gokhans

tecrubeli oyun kurucu sol stoper birinci hedef olmalı. Eksikleri doldurmadan aforizma peşinde koşuyoruz. Hollanda ekolünden her hoca solda sol ayaklı stoper ister, savunmadan oyun kuracağız..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı sEuL

Ben oyle arkaya yaslanmalik bir durum goremiyorum. Arkaya yaslanmaktan kastin, takim olarak geriye yaslanip derinde savunma yapmak ise evet bu oyuncularla derinde savunmayi daha iyi yapabiliriz, ama ligde bir iki-uc mac disinda rakibi derinde karsilayacagimizi dusunmuyorum.
Yillardir savunmadaki en buyuk sorunumuz, geriden oyun kuramamiz oldu. Stoperler oyun kuramadigi icin, orta sahadan bir oyuncu eksiltip (Amir/Musrati) bu oyuncuyu iki stoperin arasina kadar getirip oyun kurmalarini bekledik. Rakiplerin iside cok kolaylasti tabi, Amir/Musrati'yi kilitledikleri anda yaptiklari preslerde diger oyuncularimiz topu dan dun sisirmekten baska birsey yapamadilar. Bunun sonucunda vasat Anadolu takimlari bile ozguven kazanip bircok macta kendi sahamizda bizden ustun oynadilar.

Merih ile Paulista sert ve iyi kesiciler ama ikisininde ayagi kotu. Geriden oyun kurma anlaminda yetersizler - 4'lu oynayip stoper ikilisini bu arkadaslarla kuracaksak sorunlarimiz ayni sekilde devam edecektir. Yok bunlarin yanina birde Saiss tarzi ayagi iyi olan bir general alip 3'lu oynayacaksak ne ala, cok iyi olur. Ahh Senol ahhh, Saiss gibi mis bir oyuncuyu bizden etti. Adam bir cok macta orta sahadaki oyuncularimizin toplamindan fazla kilit pasi atiyordu. Neyse, ben Merih - Paulista stoper hatti ile derinde rakibi karsiladigimiz maclarda iyi olabilecegimizi ama yillardir sure gelen sorunlarimizin devam edecegi kanisindayim.

Çevrimiçi levitate

merih al emirhana gerek yok bu emirhan çk mu iyi yahu bizim maçlarda hiç bir artısını göremedim ben menajeri şişiriyor olmasın

nasıl abi 3-2 biten son maçta 1 gol 1 asist yaptı savunmada da iyiydi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

paulistanın ayağı gayetde iyi göründü maçlarda öyle kazma cinsinden değil Merih glirse stoperde byağı kalite artırmış oluruz

asıl topla çıkmadaki sıkıntı bekler ve kanatlar masuaku gönlü olursa sıkıntı yok ama svenson tıkanıp kalıyor

rashicanın ayağında top 2 sn durmuyor first touch yok attığın top geri geliyor nasıl çıkacaksın böyle sahandan Mulaka kavalıyla top tutan adam sen 2 iyi kanat ve bek al bak bakalım stoperlre iş kalıyormu?

Çevrimdışı Talisca1903

nasıl abi 3-2 biten son maçta 1 gol 1 asist yaptı savunmada da iyiydi
vallahi kardeşim çok beğenemedim bilmiyorum açık sahada patlar gibi bizim stoperimiz olamaz gibi derinde beklemekle lerde oynamak arasında dağlar kadar fark var

Çevrimiçi kartalizma190399

Haberler dogruysa ihtiyaca gore degil de piyasaya gore transferler full devam, stoper hattinda cuvallayacagiz belli ki.
Sana karsi ligin 90%i topu birakip oynayacaksa lige 4 hamle stoperiyle baslayamazsin, baslarsan cezasini cekersin. Futbolda yeni fikirler yaraticilik vardir ama altin kurallari cignersen zararini gorursun. Boyle baslarsan 4. hafta taraftar Musrati'ye sover niye hucumda hic yok diye, Gedson'a sover niye bu kadar pas hatasi yapiyor diye. Halbuki sorun bunlarda degil, sorun stoper hattinda. Emirhan profil olarak dogru ama kalite ve tecrube olarak soru isareti. Merih iyi oyuncu ama ihtiyac degil. Paulista bir cuval inciri berbat etti. Onu almak yerine Saiss cekip Saiss-Talha yapsan cok daha iyi olurdu. Nino cekip Colley-Nino yapsan da daha iyi olurdu. Merih-Paulista kalite olarak doyursa da uyum ve ihtiyac olarak cok kotu bir ikili.
2 senedir ayagi duzgun lider ozelligi olan kaliteli stoper ariyoruz, su basit ihtiyaci dolduramayip piyasa ne verse disunmeden taraftarin gazini almak icin getiren insanlar tarafindan yonetiliyoruz. GvB'ye yazik olacak. Saiss'i kusturup gonderip bizi Colley'e emanet eden cakma filozof'a da selam olsun.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2024, 00:11:22 kartalizma190399 ]

Çevrimiçi hasankale

Biz Savici niye almadık anlamıyorum.Paulista ile birlikte taş gibi stoper hattı olurdu.

Çevrimiçi annoca

Merihten milli takımdaki performansı beklemeyin bence. Orada daha başka konsantrasyonla oynuyor. Ben son zamanlarını pek beğenmiyordum hee colleyden her türlü iyidir.

Çevrimiçi annoca

anadoludaki bu yılın en iyi iki yerlisinden biri. Rizedeki perfprmansının aynısını verebilirse bizde ilk 11 oynar bence. İşte sıkıntı büyük takım psikolojisini yenebilmek adapte olabilmek. Yaptığı istatistikleri belçikada yapsaydı 7-8 den açarlardı kapıyı.

Çevrimiçi Necmi

bir gol bir asistle oynadı nasıl görmedin artısını 😀 ligde oynayan bir oyuncuyu menejeri nasıl şişirebilir sende herkesi salak yerine koydun 23 yaşında ve geleceği var üstelik iyi beşiktaşlıymış
Bunlar önemli değilde önemli olan bu kadar yerli stopere ihtiyaç varmı 

Çevrimdışı Talisca1903

bir gol bir asistle oynadı nasıl görmedin artısını 😀 ligde oynayan bir oyuncuyu menejeri nasıl şişirebilir sende herkesi salak yerine koydun 23 yaşında ve geleceği var üstelik iyi beşiktaşlıymış
Bunlar önemli değilde önemli olan bu kadar yerli stopere ihtiyaç varmı
colleyin kaç tane golü var stoperi attığı golle mi değerlendireceğiz  Tayfurda iyi Beşiktaşlı kriterlerler bunlarsa

Çevrimdışı Talisca1903

yerli alacaksak bodrumlu yusuf ve antalyalı emreyi alalım bu çocuklar yetenekli izlediğim maçta gayet göz doldurdular iyi futbolcu bağırıyor zaten

Çevrimdışı Ravenman

Avrupa kupasındaki yaş ortalaması en genç milli takımlardan biri olduğumuzu bilmeden işkembeden sallayınca böyle oluyor demekki.

Semih, Ahmetcan ve Bertuğ kaç dakika

Çevrimiçi annoca

Cuyper adı kesildi bir anda. Grönbaek kaçtı bari bu kaçmasa.

Çevrimiçi Samet Demir

Semih, Ahmetcan ve Bertuğ kaç dakika
Turnavada ki en genç 2. milli takım oluşumuz yeterli cevap. Kenan oynadı. Onu neden yazmıyorsun? Ardayı söylemiyorum bile.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Cuyper adı kesildi bir anda. Grönbaek kaçtı bari bu kaçmasa.
O kadar para veremeyiz diye çekilmişizdir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ravenman

Sadece 1960-tarzı hocalar kanatsız oynar.

Van Bronckhorst nereli? Hollandalı.

Hollandılar hep kanatlı oynar. Kanatsız asla oynamaz.

Hollanda futbolu kanat-futboludur. Ekolleri kanatlı futbol. Yani 4-4-2 unutun.

Üstelik Beşiktaşa 4-4-2 yakışmasmz.

Kanatsız kartal olmaz.

Çevrimiçi Mehmet57

Emirhan konusunda baya bir tereddut var gibi. Bence, aramizda Rizeli olmadigini var sayarsak, hic birimiz her hafta sonu acip zevkle Rize’yi izlememistir. Ama denk geldigmiz maclarda ve en onemlisi, verileri goz onunde bulundurursak, bence bir cok kisinin istedigi o sol stoppere uygun bir isim. Bu cocuk verilere gore ligin en basarili stoperlerinden biri; hem kesicilikte, hem de oyun kurma da. Daha 23 yasinda, sol ayakli ve Besiktas’li.

Cocugun ismi Emiros Topcukas olup ayni verilerdi Panathinaikos da gosterseydi, insanlar buyuk ihtimalle daha sicak bakar di. Bence, ama bu benim sahsi fikrim, veriler en onemli referans. Buna dayanarak Emirhan gayet iyi bir transfer olur.

Çevrimiçi Necmi

Emirhan konusunda baya bir tereddut var gibi. Bence, aramizda Rizeli olmadigini var sayarsak, hic birimiz her hafta sonu acip zevkle Rize’yi izlememistir. Ama denk geldigmiz maclarda ve en onemlisi, verileri goz onunde bulundurursak, bence bir cok kisinin istedigi o sol stoppere uygun bir isim. Bu cocuk verilere gore ligin en basarili stoperlerinden biri; hem kesicilikte, hem de oyun kurma da. Daha 23 yasinda, sol ayakli ve Besiktas’li.

Cocugun ismi Emiros Topcukas olup ayni verilerdi Panathinaikos da gosterseydi, insanlar buyuk ihtimalle daha sicak bakar di. Bence, ama bu benim sahsi fikrim, veriler en onemli referans. Buna dayanarak Emirhan gayet iyi bir transfer olur.
emirhan bencede iyi transfer ben can ı neden aldık ona anlam veremedim adı çıktıktan sonra görüntülerini izledim pek birşey göremedim ama youtube görüntüsüyle karar verilmez

Çevrimdışı Talisca1903

Emrecandan ağzımız yandı çünkü bir daha riske girmek bilemedim
Tayyip Talha gelmeden izlemiş gayet iyi bulmuştum Karabük’te bile iyiydi çocuk bu kötü yada iyi demiyorum ben çok fark yarattığını görmedim iyi diyenler varsa alalım ama zar atacak durumda değiliZ

Çevrimiçi Necmi

colleyin kaç tane golü var stoperi attığı golle mi değerlendireceğiz  Tayfurda iyi Beşiktaşlı kriterlerler bunlarsa
değerlendirmen için söylemedim bir artısını görmedim dedin ya stoperin gol atması artıdır üstüne asistte yapması görünecek kadar büyük bir artı oluyor görmemek için kör olmak gerekiyor 🤪
Değerlendirmeye gelince onu yıl içindeki istatistiklerine bakıp yapacaksın tek maç değil bütün sezon ve istatistikleride bayağı iyi olduğunu söylüyor dikkat etmemiş olabilirsin saygı duyarım 400 tane falan oyuncu vardır ligde hangi birine dikkat edesin ama dikkat etmediğin bir oyuncu için olumsuz konuşmak tuhaf beşiktaşlı olduğu için oyuncu alınmaz rabi ama iyi bir oyuncunun beşiktaşlı olması başka bir artıdır gönül verdiği takımda oynaması performansını rizedekinin üstüne çıkarabilir gol yememeyi poalistadan daha fazla umursar
Beşiktaşlı olması değerlidir

Etiketler: