2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1107275 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

https://beinsports.com.tr/haber/euro-2024un-en-genc-ikinci-takimi-turkiye

Cekya dan sonra biz ikinciydik
bizim turnuvaya katılan en genç milli takım olduğumuzu söylemişlerdi ben onların yalancısıyım

Çevrimiçi Georgetown

Ben mümkün oldugunca kanatsiz bir sistemde ve formasyonda oynayacagimizi düşünüyorum. Man. City tarzi genel olarak teknik ve kosu kapasitesi yüksek isimler aliyoruz can keles de buna dahil. Daha cok 4-3-3/4-4-2/4-3-1-2 gibi hücum edecegimizi düşünüyorum. Bu formasyonlarda onde press avantaji cok yuksek çünkü gecis hücumu orta sahadan yapilir genel olarak ve bizim orta hattimiz zeki ve guclu isimlerle dolu. Ben yillardir izledigimiz kanatli formasyonlarin dışında 2 ve 3 forvetli ve sayica fazla yaratici ve gole yakin isimle oynayacagimizi düşünüyorum. Cok gol atacagimiz bir sezon olacak ama bunun icin bir cok arkadasin dedigi gibi beklerin önemi gercekten cok büyük. Bence orta sahamizda kalite yeterince yüksek.rafa semih ve ciro banko oynarlar.
GURURLAN!

Çevrimiçi Necmi

Abi semih'i ne yapıcaz skorer sol kanat alırsak? Santraforunda immobile var sola adam aldın sağ taraf da bas bas bagiriyo transfer diye gerçi can keleş geldi umut bağlanacak oyuncu mu göreceğiz. Kesinlikle dediğin profil biri lazım ama semih'i satmadan da öyle bir oyuncu getirmek=semih'in yedek kalıp piyasasının düşmesi. Gerçekten zor bir karar yönetim için, ben olsam semih ve muçi'yi değerini bulduğu gibi satar senin dediğin yoldan giderim ama gitmeseler de diyecek bir şey yok.
dostum burası beşiktaş burda forma verilmez alınır srmih iyiyse alır zaten formayı zorla oynatırsan oynarkende piyasası düşer ve daha kötü olur hiç bir oyuncunun önü kapanmaz ne hoca ne teknik kadro iyi oyuncuyu kulübede tutmaz iyi fiyata satmak istiyorsan zaten çiroyuda alınan kanatıda kesebilmesi lazım

Çevrimiçi Necmi

Ben mümkün oldugunca kanatsiz bir sistemde ve formasyonda oynayacagimizi düşünüyorum. Man. City tarzi genel olarak teknik ve kosu kapasitesi yüksek isimler aliyoruz can keles de buna dahil. Daha cok 4-3-3/4-4-2/4-3-1-2 gibi hücum edecegimizi düşünüyorum. Bu formasyonlarda onde press avantaji cok yuksek çünkü gecis hücumu orta sahadan yapilir genel olarak ve bizim orta hattimiz zeki ve guclu isimlerle dolu. Ben yillardir izledigimiz kanatli formasyonlarin dışında 2 ve 3 forvetli ve sayica fazla yaratici ve gole yakin isimle oynayacagimizi düşünüyorum. Cok gol atacagimiz bir sezon olacak ama bunun icin bir cok arkadasin dedigi gibi beklerin önemi gercekten cok büyük. Bence orta sahamizda kalite yeterince yüksek.rafa semih ve ciro banko oynarlar.
bende yaklaşık aynı fikirdeyim kanat alınsa bile orta sahanın ya larında oynayabilen kanat alınır eldeki beklerle kanatsız oynayamayız o yüzden transferleri bekliyorum bakalım göreceğiz fazla kalmadı

Çevrimiçi Necmi

Transfere dönecek olursak stoper alacaksak illa ki
Brezilyadan devam en verimli stoperlerimiz hep Brezilyalı oldu
paulista brezilyalı değilmi bir tane yeter işde yanına soğuk kanlı hava hakimiyeti olan bir stoper lazım

Çevrimiçi Georgetown

bende yaklaşık aynı fikirdeyim kanat alınsa bile orta sahanın ya larında oynayabilen kanat alınır eldeki beklerle kanatsız oynayamayız o yüzden transferleri bekliyorum bakalım göreceğiz fazla kalmadı

Abi evet. Zaten ismi cikan kanatlarin neredeyse tamami orta sahaya sık sık giren ve kosu,pas,şut atabilen isimler. Bir de tabi gönül Beşiktaş'ın Kartal gibi saldirmasini istiyor her zaman :) leverkusen city gibi bir yapi arzu ediyoruz. Umarim olur
GURURLAN!

Çevrimiçi Samet Ç

bir tane sağlam sağ kanat alsınlar yeter Can iyi transfer kimsenin umrunda olmasa bile sol tarafı Semih ve Can götürür sağ tarafı da alacağın elit kanat ile Rashica götürür 10 numarada da rotasyon hazır Rafa ve Muci 6-8 numaralarda da Musrati, Gedson, Salih, Amir, Demir Ege kurtarır Gedson'u satıp daha iyi bir oyuncu alınabilir ama mümkün gözükmüyor geriye kalıyor 2 bek 1 stoper hatta mümkünse 2 stoper 1 yabancı 1 yerli olmak üzere

Çevrimiçi Samet Ç

Kanatsız oynaman için beklerin çift haneli skor katkısı yapması lazım bizde öyle bir bek rotasyonu tarihte olmadı ayrıca tüm skor yükünü merkeze yıkarsan hele bizim gibi kısır merkezi olan bir takım ocakta lige havlu atarsın hem hocanın kanatsız oynama gibi bir düşüncesi olduğunu düşünmüyorum olsa hazırlık maçlarında görürdük zaten hazırlık maçlarında hep 4-2-3-1 ve 4-3-3 oynattı kanatsız oynama düşüncesi olsa herhalde takımı ona göre hazırlardı ayrıca kanatsız oynatacak veya oynatmalı dediğiniz adamın takımları hücum organizasyonlarını çok büyük bir yüzdeyle kanattan hazırlıyor

Çevrimiçi Samet Ç

Yabancı sayısı 14 oldu eldekileri satamıyorsak ya da gitmiyorlarsa parasını verip sözleşmelerini feshetmek lazım elde kalırlarsa da ödeyeceğiz zaten paralarını
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2024, 18:54:43 Samet Ç ]

Çevrimdışı Talisca1903

paulista brezilyalı değilmi bir tane yeter işde yanına soğuk kanlı hava hakimiyeti olan bir stoper lazım
1 brezilyalı stoperden daha iyisi 2 brezilyalı stoper

Çevrimdışı KartalPencesi

1. MERT ( Ersin, Emir, Göktuğ)
2  Transfer ( onur ya da swenson )
3. Paulista ( Tayyip Talha, Necip)
4. Transfer ( Transfer [Emirhan topcu])
5. Transfer ( Bahtiyar)
6. Musrati ( Amir, Ege )
8. Gedson ( Salih ucan)
7. Transfer ( Rachica, can)
10. Rafa (Muci, fahri )
11. Transfer ( Transfer [semihi burda düşünmüyorum])
9. Immobile ( Semih, Musfafa)

14 yabancı kuralına göre oluşturdum en minimal transfer politikası bence bu olmalı isim olarak sadece Emirhan topcu yu yazdim digerlerinde bjk kalibresinde yabancı herkese artık razıyım şu olsun  bu olsun demeyi bırakıyorum Avrupa da transfer hızlandı malum istediğimiz isimler bir bir gidiyor
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2024, 18:57:54 KartalPencesi ]

Çevrimdışı mellfred

can keleş isimden kaybediyor
tam 2. lig topçusu adı  var

Çevrimiçi Necmi

Hamit şutlanmış yerine ceyhun getirilmiş

Çevrimdışı Talisca1903

tüh ya Hamite de ne kadar ihtiyacımız vardı yazık olmuş :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı levitate

Tanıtım videosunu hic beğenmedim
okay denen adam geldiğinden beri iletişim ve sosyal medyada sıvıyoruz, immobile videosu da berbattı bence

twitter'dan bulacakları rastgele 5-6 çocuğa verseler çok daha iyi işler çıkardı
bipbipbupbup

Çevrimiçi kartalizma190399

Kanatsız oynaman için beklerin çift haneli skor katkısı yapması lazım bizde öyle bir bek rotasyonu tarihte olmadı ayrıca tüm skor yükünü merkeze yıkarsan hele bizim gibi kısır merkezi olan bir takım ocakta lige havlu atarsın hem hocanın kanatsız oynama gibi bir düşüncesi olduğunu düşünmüyorum olsa hazırlık maçlarında görürdük zaten hazırlık maçlarında hep 4-2-3-1 ve 4-3-3 oynattı kanatsız oynama düşüncesi olsa herhalde takımı ona göre hazırlardı ayrıca kanatsız oynatacak veya oynatmalı dediğiniz adamın takımları hücum organizasyonlarını çok büyük bir yüzdeyle kanattan hazırlıyor

Kime gore neye gore? Tavernier disinda kac tane cift haneli sayida gol atacak bek var ki zaten?
Bizim 100. yil kadromuzda kaan dobra ve i.uzulmez cift haneli gol mu atiyordu? Veya efsane milan kadrosunda maldini ve cafu? Veya son yillarda 3-5-2yle basarili olan inter'de di marco ve dumfries cift haneli gol mu atti? Aklima baska kanatsiz basarili takim gelmedi, ama oyle beklerin cift haneli gol atma gerekliligi vs yok. Aksine bu sistemde santrforlar ve orta sahalardan biri asiri serbest ve kaleye yakin oynar ve cok fazla gol atarlar. Bu potansiyel de bizde fazlasiyla var.

Çevrimiçi Samet Demir

Yabancı sayısı da 14'e çıkmış. Bakalım yeni planlama ne olcak, mevcuta göre 2 yabancı hakkımız doğmuş oldu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

bir tane sağlam sağ kanat alsınlar yeter Can iyi transfer kimsenin umrunda olmasa bile sol tarafı Semih ve Can götürür sağ tarafı da alacağın elit kanat ile Rashica götürür 10 numarada da rotasyon hazır Rafa ve Muci 6-8 numaralarda da Musrati, Gedson, Salih, Amir, Demir Ege kurtarır Gedson'u satıp daha iyi bir oyuncu alınabilir ama mümkün gözükmüyor geriye kalıyor 2 bek 1 stoper hatta mümkünse 2 stoper 1 yabancı 1 yerli olmak üzere
yerli yedek sayımız az bence 4-5 kişi alınmalı diye düşünüyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı KartalPencesi

Şenol da milli takimin başına geçer

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol da milli takimin başına geçer
ceyhun varken geçemez bence.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Sol beke Berkayı alalım, gerçi juveye vermediler biz nasıl alabiliriz bilemedim.

Çevrimdışı KartalPencesi

Hacıosmanoğlu anlaşmış diyorlar senolla

Çevrimiçi Samet Ç

Kime gore neye gore? Tavernier disinda kac tane cift haneli sayida gol atacak bek var ki zaten?
Bizim 100. yil kadromuzda kaan dobra ve i.uzulmez cift haneli gol mu atiyordu? Veya efsane milan kadrosunda maldini ve cafu? Veya son yillarda 3-5-2yle basarili olan inter'de di marco ve dumfries cift haneli gol mu atti? Aklima baska kanatsiz basarili takim gelmedi, ama oyle beklerin cift haneli gol atma gerekliligi vs yok. Aksine bu sistemde santrforlar ve orta sahalardan biri asiri serbest ve kaleye yakin oynar ve cok fazla gol atarlar. Bu potansiyel de bizde fazlasiyla var.
Skor katkısı yazıyorum gol atacak yazıyorsun kilit açmaktan bahsediyorum golcülükten değil Tavernier'i es geç duran top çok kullanıyor yazdığın diğer bekler İbrahim Üzülmez hariç çift haneli skor katkısı yapıyor zaten gol - asist olarak senin beklerinin hangisi golü boşver 7-8 asist yapabilir bir sezonda orta sahanda Rafa hariç hangi oyuncun kilit açabilir elindeki forvetlere hazırlaman lazım atmaları için sadece Rafa ile mi hazırlayacaksın sizinki boş hayaller peşinde koşmak

Bu arada küçümsediğin Kaan Dobra ve İbrahim Üzülmez bile 100. yılda bizim beklerden fazla direkt skora katkı yaptı 6 gol 9 asist 15 gole katkı bizim beklerin ikisi toplamda şu skor katkısına ulaşamaz ki geçen sezon ikisinin toplam istatistiği iki asist  ayrıca 100. yıl kadrosunda Tümer ve Sergen gibi iki çok iyi kilit açan adam vardı ön tarafta ki bunların ikisinden sadece Tümer doğru dürüst oynamamasına rağmen 30 gole katkı aldık  yine hücumda gol repertuarı geniş Pancu ve İlhan gibi oyuncular vardı o kadroyla bu kadro karşılaştırılıp eldeki kadroda o oyunu rahat oynar diyemezsin

Çevrimiçi Samet Ç

ceyhun geldiyse banko olur bu arada bu federasyonun süreside maksimum 1 sene

Çevrimiçi Samet Ç

katılıyorum ama adam yok Yasin Özcan'a bile 7 istiyorlar

Etiketler: