2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1106803 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

karagümrük açıklama yapmış bizimkiler de video yüklemiş
iyi bari bir kanadımız oldu çok olumlu bulmasamda inşallah yanıltır beni

Çevrimiçi tolga1903

Skor yapan sol kanat almak lazım bu hem Semih’in hem Muçinin hayrına yoksa sol kanat olmayan bu adamların eleştiri yemesi işten değil

Abi semih'i ne yapıcaz skorer sol kanat alırsak? Santraforunda immobile var sola adam aldın sağ taraf da bas bas bagiriyo transfer diye gerçi can keleş geldi umut bağlanacak oyuncu mu göreceğiz. Kesinlikle dediğin profil biri lazım ama semih'i satmadan da öyle bir oyuncu getirmek=semih'in yedek kalıp piyasasının düşmesi. Gerçekten zor bir karar yönetim için, ben olsam semih ve muçi'yi değerini bulduğu gibi satar senin dediğin yoldan giderim ama gitmeseler de diyecek bir şey yok.

Çevrimiçi Necmi

Her gördüğü solağın 10 numara olduğunu sanmak Fahriyi ısrarla şıraya ilk yazan benim bu çocuk sağ kanat ve 8 oynuyor  hiç bilmeden sallayınca 10 numara der çıkarsın Aytuğ Batur felan çok sallamıştı Sırp takımına gitti yazmış olmak işin yazıyor altyapıdaki tek maçı izlediyse bende bir şey bilmiyorum
Fahri’nin henüz fiziksel sıkıntıları var
ısrarla yok Demir Ege oynasın  diye yazarlar Şahini görmezler bu çocukta var fizik şansı bu hakediyor ayrıca Sercan’da çok teknik ama fiziği zayıftı en son
tozluğunu Sosa gibi aşağı çekenlerden tozluğunu böyle takan adamlar iyi futbolcu olur Sercanda var o Vibe
öyle transfermarkte bakım konuşmakta olmuyor fahri tam anlamıyla on numara sekizde zayıf kalıyor sekiz oynatma nedenleri orda güçlendirmek için yoksa tipik on numara sağdada oynar ama kanat gibi değil
Nasıl mustafa gerçek bir santrafor ama bir süredir alt yapıda sağda oynatıldı sırf meziyetleri gelişsin diye u19 unda on numarası fahri özelliklede sordum fahri sekizde oynarmı diye canlı izleyen birilerini aradım ben yanlış gözlemlemiş olabilirim diye beşiktaş alt yapısında oyuncuları  farklı mevkilerde oynatırlar meziyet geliştirsin diye

Çevrimdışı celiker1

Umarım Ersin'i bu transfer sezonunda bir yere veririzde Göktuğ ve Yaşar'ın önünü tıkamaz.Olmayacak oyunculardan çok geç çıkıyoruz çok!Yıllardır böyle bu durum.Kalitesi düşük seviyede olan oyuncular takıma bir şey katmadığı gibi diğer oyuncuların idman kalitesinide aşağı çekiyordur muhakkak.Çürük meyve sebzeler yanındakileride çürütür!

https://twitter.com/besiktas/status/1815392953361117627?s=46
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2024, 17:34:20 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

öyle transfermarkte bakım konuşmakta olmuyor fahri tam anlamıyla on numara sekizde zayıf kalıyor sekiz oynatma nedenleri orda güçlendirmek için yoksa tipik on numara sağdada oynar ama kanat gibi değil
Nasıl mustafa gerçek bir santrafor ama bir süredir alt yapıda sağda oynatıldı sırf meziyetleri gelişsin diye u19 unda on numarası fahri özelliklede sordum fahri sekizde oynarmı diye canlı izleyen birilerini aradım ben yanlış gözlemlemiş olabilirim diye beşiktaş alt yapısında oyuncuları  farklı mevkilerde oynatırlar meziyet geliştirsin diye
kaç maçını izlediysem ya 8 ya sağ kanat oynadı 10 numara yazabilir transfermarkettemi nerede yazıyorsa ben 10 numarada görmedim bu çocuğu millet Demir Ege diye ısrar ederken ilk yazanda benim benim gördüğüm 8 ve sağ açık oynadığı

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu kanat rotasyonuyla 4231 oynayacağımızı hiç düşünmüyorum.

4312 eldekilere göre en doğru sistem. Hem bu merkez orta saha kalabalığını hem de kanatların eksikliğini anca böyle çözeriz.

Sağ 8 - Musrati - Gedson ve rotasyonunda Amir, Salih, Demir Ege, kalacaksa Onana gibi bir merkez rotasyonu için sağ içe Brightondaki Pascal Groß tarzı bir profil lazım.

Svensson - Paulista - Emirhan - Sol bek
Sağ iç - Musrati - Gedson
Rafa
Ciro - Semih.

Kalan iki yere sağlam performans alabileceğimiz adamlar lazım.

Çevrimiçi Necmi

Abi semih'i ne yapıcaz skorer sol kanat alırsak? Santraforunda immobile var sola adam aldın sağ taraf da bas bas bagiriyo transfer diye gerçi can keleş geldi umut bağlanacak oyuncu mu göreceğiz. Kesinlikle dediğin profil biri lazım ama semih'i satmadan da öyle bir oyuncu getirmek=semih'in yedek kalıp piyasasının düşmesi. Gerçekten zor bir karar yönetim için, ben olsam semih ve muçi'yi değerini bulduğu gibi satar senin dediğin yoldan giderim ama gitmeseler de diyecek bir şey yok.
semih sol kanat değil dostum orayı ona bırakıp kanat almazsan hem semihi bitirir hem sezonun içine edersin hele masuaku kalırsa semih solda linç edilir o zaman oraya hücumcu bek koyar srmihi sol forvet olarak oynatırsın her yere semih deyip çocuğa boş yere misyon yüklüyorsunuz solda oynayacak yeteneği varmı eh işde ama oynayamıyor kayboluyor illaki solda biri oynayacaksa mustafa oynar semih forveti yedekler ama ikiside beşiktaşı özelliklede bu sene taşıyacak kapasitede değil bir tane zorlanacaksa ileriye genç mustafa zorlanır

Çevrimdışı Talisca1903

yedek kalacak önü tıkanacak diye adam almazsak 10 hafta yelkenleri suya indiririz
Benim fikrim geçen sene olmayan bu senede olmayacak ne Muleka ne Rashica uçup kaçmayacak saç baş yoldurmaya devam edecek Masuaku yarı yolda bırakacak illa ki yapmadığı şey değil
Svenson ne kadar yırtınırsa yırtınsın sağ beki kotaramayacak
Sonuçta ne kaldı elde Semih İmmobile Rafa yetecek mi?
Muçi geçen sene bir şey vadetti mi?
Bunların cevabına evet diyebiliyorsak kesin ve net biçimde transfer yapmayalım
Bence bu hücum hattı yetersiz yönetimde biliyor devam edecek transfere benim zerre şüphem yok

Çevrimdışı Talisca1903

Alacağımız 2 kanat ile Rafayıda uçururuz hem sağ hem sol kanat şart transfer şımarıklığı değil bu net ihtiyaç

Çevrimiçi Necmi

kaç maçını izlediysem ya 8 ya sağ kanat oynadı 10 numara yazabilir transfermarkettemi nerede yazıyorsa ben 10 numarada görmedim bu çocuğu millet Demir Ege diye ısrar ederken ilk yazanda benim benim gördüğüm 8 ve sağ açık oynadığı
işde oralarda zayıf olduğu için güçlensin diye oynatıyorlar sekizde çok zayıf kalıyor sağ kanattada sarkık on nu ara gibi oynar sosa kadar yani milli takımdada on numara oynuyor transfermarkette son dönemler sekizde oynatıldığı için merkez orta saha demişler ama değil bildiğin safkan bir on nu ara yumuşak ayaklı topa hakim ispanyaya attığı gol harikaydı izle
Muratla konuştum o alt yapıyı iyi takip eder oda on numara diyor mesela berkayıda 6 oynatıyorlar ama sekiz dedi işde anladığım srkizin savunma meziyetini grliştirmek için altıya zorluyorlar on numarayıda oyun kurma özelliği gelişsin direnci artsın diye sekiz oynatıyorlar

Çevrimdışı Talisca1903

işde oralarda zayıf olduğu için güçlensin diye oynatıyorlar sekizde çok zayıf kalıyor sağ kanattada sarkık on nu ara gibi oynar sosa kadar yani milli takımdada on numara oynuyor transfermarkette son dönemler sekizde oynatıldığı için merkez orta saha demişler ama değil bildiğin safkan bir on nu ara yumuşak ayaklı topa hakim ispanyaya attığı gol harikaydı izle
Muratla konuştum o alt yapıyı iyi takip eder oda on numara diyor mesela berkayıda 6 oynatıyorlar ama sekiz dedi işde anladığım srkizin savunma meziyetini grliştirmek için altıya zorluyorlar on numarayıda oyun kurma özelliği gelişsin direnci artsın diye sekiz oynatıyorlar
ben gördüğümü yazıyorum Berkayda transfer oldu bu sene

Çevrimiçi Necmi

Tanıtım videosunu hic beğenmedim
bende bunu neden aldık diyordum demek çizgileri çektirmek için almışız 🤪
Bahtı yolu açık olsun hepimizi utandırır inşallah

Çevrimiçi Samet Demir

Tanıtım videosunu hic beğenmedim
Bunu yazmak için çekimserdim, demek herkesle hem fikiriz. Neden böyle birşey yapmışlar amaç ne anlayamadım valla.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

o zaman on numara değil diye iddaa etme bizi yalancı yapıyorsun mesela bende hiç sağ açıkta izlemedim sadece oyun akışına bakarak sağda sosa kadar oynar diyorum ama izlemedim
Zaten alt yapı takip etmek özel yetenek istiyor zor buluyorum maçları canlı izlemek pek mümkin olmuyor doğru karar sürekli takip edilerek verilir

Çevrimiçi Samet Demir

Karagümrük'ten açıklama:

"Can Keleş'in transfer sürecinde tüm transfer etiğine uyan Beşiktaş Kulübü'ne teşekkür ederiz."

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

zaten olacak olanları tutuyorlar gerisini gönderiyorlar kadroya alt yapıdan çok oyuncu geldi daha fazlasını kaldırmaz takım fahri yakup u19 a geri gider diye tahmin ediyorum oynamaları lazım forma bulamazlar semih mustafa demirege terzi anca forma görür

Çevrimdışı Talisca1903

o zaman on numara değil diye iddaa etme bizi yalancı yapıyorsun mesela bende hiç sağ açıkta izlemedim sadece oyun akışına bakarak sağda sosa kadar oynar diyorum ama izlemedim
Zaten alt yapı takip etmek özel yetenek istiyor zor buluyorum maçları canlı izlemek pek mümkin olmuyor doğru karar sürekli takip edilerek verilir
seni neden yalancı yapayım ben izlediğim maçlarda gördüğüm şeyi yazıyorum bende fırsat bulursam izliyorum yotubeden felan
Benim demek istediğim hiç izlemedikleri adamları göklere çıkartıyorlar medya haberleriyle bu çocukların adı anılmıyor
Seninle alakalı bir durum yok

Çevrimdışı Talisca1903

zaten olacak olanları tutuyorlar gerisini gönderiyorlar kadroya alt yapıdan çok oyuncu geldi daha fazlasını kaldırmaz takım fahri yakup u19 a geri gider diye tahmin ediyorum oynamaları lazım forma bulamazlar semih mustafa demirege terzi anca forma görür
Terziden olmaz bence Demir Egeden de bizim kalibre çıkmayacak gibi

Çevrimiçi Necmi

Karagümrük'ten açıklama:

"Can Keleş'in transfer sürecinde tüm transfer etiğine uyan Beşiktaş Kulübü'ne teşekkür ederiz."
kendileri bize karşı etik olmadığı için beklemiyorlardı herhalde

Çevrimdışı Talisca1903

Transfere dönecek olursak stoper alacaksak illa ki
Brezilyadan devam en verimli stoperlerimiz hep Brezilyalı oldu

Çevrimiçi Necmi

seni neden yalancı yapayım ben izlediğim maçlarda gördüğüm şeyi yazıyorum bende fırsat bulursam izliyorum yotubeden felan
Benim demek istediğim hiç izlemedikleri adamları göklere çıkartıyorlar medya haberleriyle bu çocukların adı anılmıyor
Seninle alakalı bir durum yok
zaten bende onu demek istemiştim sosyal medyada yaygara koparanların bir kere bile alt yapı maçı izlediğini sanmıyırum gündemde diye fahriyi söyledim çok güzel gol attı ama kimse beşiktaşın böyle oyuncusu var demedi beşiktaş kadrosunda olduğunu bile bilmiyorlardır sonrada çıkıyorlar millete akıl öğretiyorlar

Etiketler: