2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1108155 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Piyasaya göre transferler yapılıyor doğru ama 25 senedir bu böyle. En azından bu sene kaliteli ayaklar geliyor da seviye belli bir düzeyde kalıyor. Sizin dediğinizin olması için futbolda bir reform hareketi olması lazım anlayışın değişmesi için

Hasan Arat’in desteklenme nedeni zaten buna son vermeyi vaad etmesi degil mi? Ben tam da bu yuzden umutluydum zaten, beklentim yuksekti. ANC yonetiminin tek sorunu cimri olmasimiydi yani? Bence cimrilikleri kadar plansizliklari ve beceriksizlikleri de sorundu. Ayni sorun mevcut yonetimde de devam ediyor. Plansizlik diz boyu, menajerlere piyasa’ya bagimli sekilde davraniyoruz. Ha, tek fark Hasan Arat yonetimi daha cok para harciyor cimrilik yapmiyor. Kalite de haliyle artiyor, ama bize faydasi olmayacaksa neyleyim ben kaliteyi. Gelecek sene sportif olarak basarisiz olacaksak ve ondan sonraki sezonlara bir miras kalmayacaksa ne isime yarayacak? Sadece daha fazla para harcamis olacaksin.

Çevrimiçi sefaköykartali

Asensio pahalı geliyorsa da o profilde biri şart. Oyunumuza baktığımızda sağ kenar pozisyonu bu sezon çokça pozisyona girecek gibi duruyor, Rashicanın o fırsatların hepsini değerlendireceğini düşünerek sezona giremeyiz

Çevrimiçi Samet Demir

Asensio pahalı geliyorsa da o profilde biri şart. Oyunumuza baktığımızda sağ kenar pozisyonu bu sezon çokça pozisyona girecek gibi duruyor, Rashicanın o fırsatların hepsini değerlendireceğini düşünerek sezona giremeyiz
Sol taraf ve 10 numarayı Muci, sağ kanadı da Rachica yedekler. Sağ kanada iyi biri alındığı takdirde ilerisini büyük çoğunlukla halletmiş oluruz. Sol stoper, sağ bek, sol bek alarak 4 tane acil 11 ihtiyacız var. Gedson giderse de yerine 8 numara alınmalı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

Napoli ile gorusmeler acaba kim icin. Biz mi verecez, yoksa alacaz mi. Rrahmani icin olabilir, daha yeni iki stopper takviyesi yaptilar.

Çevrimiçi Samet Demir

Napoli ile gorusmeler acaba kim icin. Biz mi verecez, yoksa alacaz mi. Rrahmani icin olabilir, daha yeni iki stopper takviyesi yaptilar.
Bir ara kosavadan biriyle görüşüyoruz diye haber çıkmıştı. 1 ay falan önceydi sanırım. O nedenle bana da Rahmani gibi geliyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi sefaköykartali

Sol taraf ve 10 numarayı Muci, sağ kanadı da Rachica yedekler. Sağ kanada iyi biri alındığı takdirde ilerisini büyük çoğunlukla halletmiş oluruz. Sol stoper, sağ bek, sol bek alarak 4 tane acil 11 ihtiyacız var. Gedson giderse de yerine 8 numara alınmalı.
Katılıyorum, farklı olarak sağ bek alınmayacağını düşünüyorum sadece.

Çevrimiçi Samet Demir

Katılıyorum, farklı olarak sağ bek alınmayacağını düşünüyorum sadece.
Diğer 3 bölgeye istenilen kalite gelirse sağ bek Svenson olabilir bence.

Çevrimdışı Savaş

İlk etapta bir stoper ve bir skorer kanat oyuncusu lazım. Bekler bir süre idare eder yine. Fakat stoper ve kanat almadan sezona başlamak hata olacak.

Nasıl bir enkaz bu arkadaş ben böyle birsey görmedim.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı levitate

Bir ara kosavadan biriyle görüşüyoruz diye haber çıkmıştı. 1 ay falan önceydi sanırım. O nedenle bana da Rahmani gibi geliyor.
yine sağ stoper hoşuma gitmedi (adam iyi tabii)

birisi brezilyalı birileriyle görüşüyorlar demiş ya jesus ya da adını unuttuğum genç eleman o da sol ayaklı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

yine sağ stoper hoşuma gitmedi (adam iyi tabii)

birisi brezilyalı birileriyle görüşüyorlar demiş ya jesus ya da adını unuttuğum genç eleman o da sol ayaklı
Natan da olabilir. Hem sol bek hem sol stoper.

Çevrimiçi annoca

İlk etapta bir stoper ve bir skorer kanat oyuncusu lazım. Bekler bir süre idare eder yine. Fakat stoper ve kanat almadan sezona başlamak hata olacak.

Nasıl bir enkaz bu arkadaş ben böyle birsey görmedim.

skorer kanattan ziyade kreatif oyun kurucu kanat lazım. immobile semih rafa bu adamlar bitiriciler asıl amaç bu adamlara topu getirebilmek.

Çevrimiçi Samet Demir

Gedson + 5 milyona Wendel takası adam ayrılmak istiyor zaten Gedson'a da teklifleri vardı Bahtiyar yüzünden olmamıştı sezona da sağlam girdi adam 1 gol 4 asist ile
İyide bize gedson için verdikleri para 20 değil miydi. Wendel içinde gs den 15 istemişler. Bu durumda wendel + 5 milyon vermeleri lazım gedsonu alabilmeleri için.

Bu arada ilicic mi ne vardı bunların istedikleri o işe sanırım Rus hükümeti onay vermemiş. Bugün bir Rus medyası yazmış. İbre gedsona dönebilir tekrardan.

Çevrimiçi Samet Ç

İyide bize gedson için verdikleri para 20 değil miydi. Wendel içinde gs den 15 istemişler. Bu durumda wendel + 5 milyon vermeleri lazım gedsonu alabilmeleri için.

Bu arada ilicic mi ne vardı bunların istedikleri o işe sanırım Rus hükümeti onay vermemiş. Bugün bir Rus medyası yazmış. İbre gedsona dönebilir tekrardan.
Geseden 30 istediler gese 15 milyon 3 milyonu nakit gerisi taksit teklif etti

Çevrimdışı sEuL

Takım iskeletini kampa yetiştirdik lafına ben de hiç katılmıyorum. Eksikler gün gibi ortada. Ama ben listeye şimdi değil eylülde bakacağım. 14 eylülde iki bek stoper iki de kanat 11 oyuncusu gelmişse iyi iş diyeceğim. Neden mi? Çünkü kaliteli oyuncuyu eylülde 3’e alıyorken temmuzda 5’e alıyoruz. Fikret orman ezberletti sağolsun.

Ama şu da var. Keşke rafa immobile yerine sol stoper sağ açık iki de bek alınsaydı kampa giderken de kemik kadro lafı öyle kullanılsaydı. O zaman daha hoş olurdu.

Diğer arkadaşın dediği gibi piyasa transferleri yapılıyor ama bu bize temmuzda havlu attırmaz yapmayın. Fb’nin gs’nin kadrolarına bakıp da ümitsizliğe kapılmak da gereksiz. O 100 puanlar sadece transferlerle yapılmadı malum kurumun malum şahsı ile de yapıldı. Bu sene o da yok.

Lafın kısası eylülde eksikler tatmin edici şekilde giderilmişse ben okeyim. Ama atıyorum sol stoper hala yoksa o zaman ben de lafımı söylerim
Herkes aynı görüşte olacak diye bir şey yok tabi, farkli düşünüyoruz bu konuda görüşüne saygı duyuyorum.

Avrupa’da transfer penceresinin kapanmasını bekleyeceksek eğer işimiz zor. Eylül’de alınacak oyuncular ne süper kupaya yetişir, ne ligin başına yetişir, ne de UEFA play-off’larina yetişir.

Firsat transferi adi altında yapılacak bir yada iki transferi anlarım ama bizim maalesef takımın yarısı yok. Gelen oyuncunun direkt katkı vermesini de çok olası bulmuyorum - bir iki tanesi olur gerisi alışana kadar çok süre geçer. Zaten yönetimin şu anki bahaneside bu değil, eldeki oyuncuları gonderemedigimiz için transfer yapamıyoruz diyorlar. Benim eleştirimde tam bu noktada, geçen senenin son maçını Mayis’ta oynamamıza rağmen geçen senenin devre arasından beri gidecek oyuncuların hepsi belliydi. Bu süre zarfında Samet hocanın bunları göndereceğiz merak etmeyin gereksiz açıklamaları dışında pek birsey yapılmamış.
Son dakika bir Amerika’liyi getirip sorunu o herifin üstüne yıktılar - bari o herifle erken anlaşip daha çok zaman verebilseydik. Yapacak bir şey yok ama, herseyin bizim için hayırlı olması dileği ile.

Çevrimdışı levitate

Natan da olabilir. Hem sol bek hem sol stoper.
ha aynen oydu adını unuttum
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

Normalde 4-2-3-1 oynayan takimda 5 tane kanat oyuncusu olur. 2 sol 2 sag 1 tane altyapidan yedek.
Bizde gercek anlamda 4-2-3-1 kanadi diyecegin oyuncu sayisi 1, o da Rashica. O bolge’ye koyacagin Semih, Muleka, Rafa Silva, Onur Bulut, tamami yama olur, hicbirinin asil mevkisi o degil. O mevki’deki ihtiyaci karsilamadigin gibi oyunculari asil mevkilerinin disinda oynatarak verimini de dusuruyorsun. Bu takim 4-2-3-1/4-3-3’le olmaz, yaratici kanat gelse de olmaz.
Elde kanat olmadigini, kadro’nun bu formasyona uygun olmadigini kabul edip 3-5-2 veya 4-3-1-2’ye gecmek lazim. Niye senelerdir bu 4-2-3-1 inadi devam ediyor anlamiyorum. Yillarin 4-2-3-1 takimi Real Madrid gecen sene santrforsuz kalinca hic zorlamadi 4-3-1-2’ye gecti. Neden bu israr anlamiyorum.
Bek transferi yapamıyorsak iki sağlam stoper alip 3’lu savunmaya geçmek en mantıklısı gibi. Barış Alper’in bile bek olarak fark yarattığı bir ligde Gedson’u hiç denememiz düşündürücü.

3 sağlam stoper ile Rashica ve Gedson’dan kanat beki olarak çok farklı bir performans alabiliriz. Bende anlamıyorum neden her gelen hoca aynı şeyleri deneyip duruyor ama Gio için erken daha. Gelmeden önce yapılan yorumlarda tek bir formasyona takılı kalmayan ve maçlara göre farklı formasyonlarla sahaya çıkabilen bir hoca analizi yapılmıştı. Bekleyip göreceğiz artık

Çevrimiçi Necmi

Herkes aynı görüşte olacak diye bir şey yok tabi, farkli düşünüyoruz bu konuda görüşüne saygı duyuyorum.

Avrupa’da transfer penceresinin kapanmasını bekleyeceksek eğer işimiz zor. Eylül’de alınacak oyuncular ne süper kupaya yetişir, ne ligin başına yetişir, ne de UEFA play-off’larina yetişir.

Firsat transferi adi altında yapılacak bir yada iki transferi anlarım ama bizim maalesef takımın yarısı yok. Gelen oyuncunun direkt katkı vermesini de çok olası bulmuyorum - bir iki tanesi olur gerisi alışana kadar çok süre geçer. Zaten yönetimin şu anki bahaneside bu değil, eldeki oyuncuları gonderemedigimiz için transfer yapamıyoruz diyorlar. Benim eleştirimde tam bu noktada, geçen senenin son maçını Mayis’ta oynamamıza rağmen geçen senenin devre arasından beri gidecek oyuncuların hepsi belliydi. Bu süre zarfında Samet hocanın bunları göndereceğiz merak etmeyin gereksiz açıklamaları dışında pek birsey yapılmamış.
Son dakika bir Amerika’liyi getirip sorunu o herifin üstüne yıktılar - bari o herifle erken anlaşip daha çok zaman verebilseydik. Yapacak bir şey yok ama, herseyin bizim için hayırlı olması dileği ile.
oyuncu göndermenin planı nasıl yapılır gitmek istemeyen oyuncuyu nasıl göndereceksin
Lig ve kupa devam ederken seni kadroda düşünmüyoruz diye sözleşmeli oyuncuya nasıl söylenir bir iki oyuncu olsa hafi anlarım söylersin bütün takıma nasıl söyleyeceksin üstelik takımı zerre düşünmeyen bir sürü yediği kapa eden hain varken
Doğru söyşüyorsun herkes aynı fikirde olmaz olmamalıda ama eleştiriyide az düşünüp yapmak lazım bak aynı şeyleri fo ya yaptık sonuç ortada beşiktaşın son dört beş yılına bakıp kimse ders çıkartmıyor
Lig devam ederken ne oyuncu transfer edebilirsin nede oyuncu gönderebilirsin yapmaya kalksan bile kim izin verecek sana oyuncusuyla görüşmeni zaten izin vereceği adamda senin işine yarayacak adam olmaz
Şöyle düşün elinde değerli bir oyuncu var ligde veya kupada veya avrupada ilerliyorsun ve bir kulüp geldi oyuncunla görüşmek istedi izin verirmisin sen taraftar olarak buna sessiz kalırmısın
Ocak ayında üç oyuncu aldılar şimdi üç oyuncu daha alındı altı oyuncuyu kampa yetiştirmiş oldun bu bence gayet başarılı bir iş  esas önemli olan stoper altı on ve forvetin kampa yetimiş olması bunların oturması önemli takımın iskeleti bunlar oluyor bek ve kanatlar yan mevkilerdir masuaku kalacağım derse bek transferi bile yapmayız bu gerçeği kimse görmek istemiyor o zaman tek sorunumuz kanat ve stoperde kalıyor
Güzel hayeller vardır ama birde acı gerçekler vardır tff yönetiminin değişmesi bile transfer politikasını değiştirir sen geçen seneden karar verilmiş olmalıydı diyorsun

Çevrimdışı sEuL

oyuncu göndermenin planı nasıl yapılır gitmek istemeyen oyuncuyu nasıl göndereceksin
Lig ve kupa devam ederken seni kadroda düşünmüyoruz diye sözleşmeli oyuncuya nasıl söylenir bir iki oyuncu olsa hafi anlarım söylersin bütün takıma nasıl söyleyeceksin üstelik takımı zerre düşünmeyen bir sürü yediği kapa eden hain varken
Doğru söyşüyorsun herkes aynı fikirde olmaz olmamalıda ama eleştiriyide az düşünüp yapmak lazım bak aynı şeyleri fo ya yaptık sonuç ortada beşiktaşın son dört beş yılına bakıp kimse ders çıkartmıyor
Lig devam ederken ne oyuncu transfer edebilirsin nede oyuncu gönderebilirsin yapmaya kalksan bile kim izin verecek sana oyuncusuyla görüşmeni zaten izin vereceği adamda senin işine yarayacak adam olmaz
Şöyle düşün elinde değerli bir oyuncu var ligde veya kupada veya avrupada ilerliyorsun ve bir kulüp geldi oyuncunla görüşmek istedi izin verirmisin sen taraftar olarak buna sessiz kalırmısın
Ocak ayında üç oyuncu aldılar şimdi üç oyuncu daha alındı altı oyuncuyu kampa yetiştirmiş oldun bu bence gayet başarılı bir iş  esas önemli olan stoper altı on ve forvetin kampa yetimiş olması bunların oturması önemli takımın iskeleti bunlar oluyor bek ve kanatlar yan mevkilerdir masuaku kalacağım derse bek transferi bile yapmayız bu gerçeği kimse görmek istemiyor o zaman tek sorunumuz kanat ve stoperde kalıyor
Güzel hayeller vardır ama birde acı gerçekler vardır tff yönetiminin değişmesi bile transfer politikasını değiştirir sen geçen seneden karar verilmiş olmalıydı diyorsun
Bunun hesabını yönetime talip olduklarında yaptıklarını söylemişlerdi. Yönetmek ikna etmek onların isi, yapamıyorsan öyle sezon devam ederken bunlardan bi cacık olmaz hepsini gondereceğiz diye boş açıklamalar yapmayacaksın.

Samet hoca sagolsun her hafta futbolculara posta koyuyordu basın toplantısında, hava limanında orda burada. Belkide farklı bir yol cizilmeliydi demek ki.

TFF değişiminden bahsediyorsunda, herkes biliyordu geçen sene açıklanan yabancı kuralının yürürlüğe geçmeyecegini. Biz bile forumda yazdık, orada duruyor mesajlar - büyük ihtimalle böyle birsey olmayacak diye. Bunu öngörememekte artık neyse. Büyükeksi kazanmış olsa bile ben o yabancı kuralının olacağına ihtimal vermiyordum. 3 büyükleri bırak Anadolu takımlarında bile 14-15 kontratlı oyuncu var.

FO’ya neler yapmıştık şuna şöyle yapmıştık destek olun falan yorumlarınıda anlamıyorum. Geçende bir başkası destek olun falan diye alintiliyordu.

Görende Twitter yada Facebook’ta yönetimi istifaya çağırıyoruz yada inanılmaz negatif bir algı yaratiyoruz sanacak. Şurada yıllardır düzenli olarak toplasan 50 kişi falan anca düşüncelerimizi paylaşıyoruz kendi aramızda. Twitter, Facebook, Instagram falanda kullanmiyorum ben, Beşiktaş taraftar forumunda fikirlerimizi paylasiyoruz. Ama bir eleştiride yada negatif yorumda hemen bırakın bunları destek olun gibi saçma sapan boş yorumlar yapiliyor. Kendince yanlış olduğunu düşündüğün bir fikri paylaşmak destek olmamak anlamına mı geliyor.
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2024, 20:38:52 sEuL ]

Çevrimiçi yaço58

Bence plansızlık devre arasında başladı muçi maalesef 10 M verilecek oyuncu değil  şuanda yedek konuma düştü 3 Milyona iyi transfer derdik belki aynı şekilde öusratide 12 M fazlaydı üstüne gittik yabancı kotasını dolduracak Svensson hamlesi yaptık 22 milyon daha efektif kullanılabilirdi

Çevrimdışı Savaş

Bence plansızlık devre arasında başladı muçi maalesef 10 M verilecek oyuncu değil  şuanda yedek konuma düştü 3 Milyona iyi transfer derdik belki aynı şekilde öusratide 12 M fazlaydı üstüne gittik yabancı kotasını dolduracak Svensson hamlesi yaptık 22 milyon daha efektif kullanılabilirdi
Muci de Musrati de piyasası olan oyuncular. Satmak istesen 1 hafta içinde en azindan aldığın paralara gider ikisi de.

Yönetime haksızlık yapılıyor biraz sanki.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi yaço58

Muci de Musrati de piyasası olan oyuncular. Satmak istesen 1 hafta içinde en azindan aldığın paralara gider ikisi de.

Yönetime haksızlık yapılıyor biraz sanki.

Umarım öyledir muçi için inşallah iyi futbolcu olur diyorum ben mutlu olurum beşiktaşımız iyi olsun yeter ki ama sahada maalesef vasatı aşamıyor şimdi Semih var rafa var sağa transfer gelecek diyorlar 10 milyonluk yedek maalesef çok ama çok lüks

Etiketler: