2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1115331 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Pas arasi 2,2 vs 1.2, top calma 2.1 vs 0.9, tehlike engelleme 4,9 vs 2.7, adam kacirma 0.7 vs 0.8, uzun top 4.7 vs 3.1

Emirhan istatistiklerde Abdulkerim'i ezmis.

https://twitter.com/just1footbal/status/1813124697472508336
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2024, 12:59:38 Mehmet57 ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Pas arasi 2,2 vs 1.2, top calma 2.1 vs 0.9, tehlike engelleme 4,9 vs 2.7, adam kacirma 0.7 vs 0.8, uzun top 4.7 vs 3.1

Cevap belli forma da sarı olmadığı için :)

Bu çocuğu alalım sol stoper oynasın İlla yabancı olacak diye durum yok.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

8 için en iyi oyuncu salih demirege nin iyi olacak nesini gördün artık duygusal takılmayın ne taraftar ne takım artık en ufak zafiyeti kaldıramaz tekrar exeyimde genç düşmanı ilan edilmeyeyim demiregeyi severim ama sakatlıktan dönemedi daha ve dönsede çok eksiği var yarışan bir takımda oynatılırsa çocuğu yakarız çok yetenekli ama hazır olmadan oynatılması doğru değil

Demir Ege için duygusal bakmıyorum çok güzel çevre kontrolü ve pas kalitesi( DİKİNE) var bence üzerinde biraz titrediğimiz vakit çok güzel topçu olacak fiziğini sahada biraz daha kullanmayı öğrenmesi lazım.

Çevrimiçi Serdar3444

Sol kanadımız yok, transfer girişimi de yok, taşıma suyla değirmen dönmüyor, dönmez...
Semih neden ceza sahasında devleşiyor da, bunu sol kanatta ya forvet arkasında neden yapamıyor? !!!
Semih tam bir ceza alanı canavarı, Semih'in ilk adımı çok hızlı. İlk ivmelenmesi iyi yani en yüksek hızına çok kısa sürede geliyor ama Max ivmelenme(hızlanma) seviyesi düşük, bu kadar, hızlanması çok kısa mesafelerde iyi. (70 km ye 2 saniyede geliyor ama 71 km yi görmüyor) hızlı değil çünkü Semih çok kaslı, iri ve kısa bacaklı, uzun mesafeli koşu yaparsa hem çok yorulacak hemde geçilecektir. Kısacası Semih'ten sol kanat yani kanat olmaz, Semih forvet doğmuş, net.
 Ceza alanında reaksiyon hızı, ani hızlanması, gücü, dönüşü ve isabet oranı yüksek adamın yeri forvettir.
 Böyle her maç farklı pozisyonda oynatınca da pozisyon bilgisini, gelişimini engelliyoruz, özsaygısını düşürüyoruz. Bu adamı tüm takımın net forveti olarak kabul edip oynatırsak olacakları ben tahayyül ediyorum ama adama bir türlü fırsat verilmiyor...

Çevrimiçi gokhans

Demir Ege için duygusal bakmıyorum çok güzel çevre kontrolü ve pas kalitesi( DİKİNE) var bence üzerinde biraz titrediğimiz vakit çok güzel topçu olacak fiziğini sahada biraz daha kullanmayı öğrenmesi lazım.
Demir Ege'nin 2023-2024 ısı haritası ve pas istatistikleri;

Toplam Maç: 21, İlk 11: 6 kez, Maç Başına ortalama dakika: 33dk
Maç Başına İsabetli:20.2 (90%) - Amir: 46.1 (87%) - Gedson: 31.9 (84%)
Kendi Yarı Sahasında İsabetli:9.2 (95%) - Amir: 21.3 (93%) - Gedson: 12.4 (87%)
Rakip Yarı Sahada İsabetli:11.0 (85%) - Amir: 25.7 (76%) - Gedson: 19.8 (78%)
İsabetli Uzun Top:0.7 (64%) - Amir: 3.8 (69%) - Gedson: 2.1 (67%)
İsabetli Havadan Pas:0.4 (50%) - Amir: 4.0 (67%) - Gedson: 1.4 (61%)

Gelişime açık, pas oyunu için iyi ve çok daha iyide olacaktır. Pas istatistiklerinde amir'in de gedson'unda ilerisinde istatistik yapmış ama defansif açıdan onların çok gerisinde kalmış.  Herşey kendisinde bitiyor.

[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2024, 14:34:25 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Demir Ege'nin 2023-2024 ısı haritası ve pas istatistikleri;

Toplam Maç: 21, İlk 11: 6 kez, Maç Başına ortalama dakika: 33dk
Maç Başına İsabetli:20.2 (90%) - Amir: 46.1 (87%) - Gedson: 31.9 (84%)
Kendi Yarı Sahasında İsabetli:9.2 (95%) - Amir: 21.3 (93%) - Gedson: 12.4 (87%)
Rakip Yarı Sahada İsabetli:11.0 (85%) - Amir: 25.7 (76%) - Gedson: 19.8 (78%)
İsabetli Uzun Top:0.7 (64%) - Amir: 3.8 (69%) - Gedson: 2.1 (67%)
İsabetli Havadan Pas:0.4 (50%) - Amir: 4.0 (67%) - Gedson: 1.4 (61%)

Gelişime açık, pas oyunu için iyi ve çok daha iyide olacaktır. Pas istatistiklerinde amir'in de gedson'unda ilerisinde istatistik yapmış ama defansif açıdan onların çok gerisinde kalmış.  Herşey kendisinde bitiyor.

Evet defansif konuda kendini gelişirirse çok değerli bir futbolcu olabilir daha çok fiziki durumunu yeterli duruma getirmesi lazım. İnşallah bu sene süre bulur kendini gelişirir.

Musrati gibi bir oyuncu ile arkalı önlü çok izeleme şansımız olmadı muhtemelen çok iyi olacaktır.

Çevrimdışı sEuL

İki senedir transfer ediliyor bu arkadaşta ama nedense bir türlü kadroda göremiyoruz kendisini. Anlaşıldıysa neden açıklanmiyor, pürüzler var ise neden anlaşılmış gibi lanse ediliyor.

Oğuz Aydın’da bir ay önce bizdeydi sözde, Fb ile ismi geçince adamlar 24 saatte açıkladı hemen.

Bu kadar dillendirilen ve uzatılan transferleri hiç sevmiyorum.

Şeyini şey ettiğiminin Gs oyuncusunu savunmak gibi olmasın ama adamlar sampiyon oldu geçen sene. Tamamen salliyorum bu kısmı ama maç başına Gs 10 atak yemişse, Rize en az iki katını yemiştir heralde. Onun için Emirhan’in istatiklerinin daha yüksek olmasını normal karşılıyorum.

Bize transfer olsa büyük ihtimalle bu istatistikleri büyük oranda düşer. Yoksa maç başına 5 tehlike engellemeye devam ederse vay bizim takımın haline.

Kesinlikle kötü oyuncudur demiyorum, kendisini takip etme fırsatımda olmadı ama bu karşılaştırmalar bazen yanıltıcı olabiliyor. Ama forumda gözlemlediğim kadarıyla kendisini beğenenlerin sayısı az değil, umarım transferi bir an önce açıklanır ve takıma katılır.

Tayyip - Emrecan - Emirhan, bu arkadaşlardan bir tanesi iyi performans gösterip formayı kapsa bu sezon ne mutlu bize. Bi zahmet Necip’i kessinler hiç olmazsa

Çevrimiçi Mehmet57

Paulista-Wober/Emirhan'a fitim ben. Ama sag ayakli biri tercihim olurdu yabanci olarak.

https://twitter.com/bjkhabers/status/1813178169765093692
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2024, 15:33:37 Mehmet57 ]

Çevrimdışı autopsy

Bir zamanlar Welinton için Alanyaspor'a satın alma opsiyonuyla verilen ve genç oyuncuyu nasıl verirsiniz diye uğruna yangınlar yapılan Ahmey Gülay bonservisiyle Balıkesir'e gitmiş  :D
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2024, 15:46:08 autopsy ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bir zamanlar Welinton için Alanyaspor'a satın alma opsiyonuyla verilen ve genç oyuncuyu nasıl verirsiniz diye uğruna yangınlar yapılan Ahmey Gülay bonservisiyle Balıkesir'e gitmiş  :D

Burda kıyamet kopmuştu :)

Hattao muhabbetlerden sonra 3 sene falan ara vermiştim buraya

Çevrimiçi mayguntr

Cevap belli forma da sarı olmadığı için :)

Bu çocuğu alalım sol stoper oynasın İlla yabancı olacak diye durum yok.
Hangisi iyi diye yorum yapmiyorum ama bu istatiskler o kadar anlamsiz ki, topa cok sahip olan bir takimdaysan kalene cok top gelmez, dolayisiyla da mac basina cok pas arasi vs istatistigi yapamazsin.

Yuzde istatistiklerine bakmak lazim, hava toplarininin yuzde kacini kazanmis, bire-bir mucedalelerle de yuzde kac kazanmislar vs diye.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hangisi iyi diye yorum yapmiyorum ama bu istatiskler o kadar anlamsiz ki, topa cok sahip olan bir takimdaysan kalene cok top gelmez, dolayisiyla da mac basina cok pas arasi vs istatistigi yapamazsin.

Yuzde istatistiklerine bakmak lazim, hava toplarininin yuzde kacini kazanmis, bire-bir mucedalelerle de yuzde kac kazanmislar vs diye.

ikili mücadele ve hava topu mücadelesinde de %60 gibi başarı oranı var, ayaklarıda iyi sayılır.

Çevrimiçi kartalizma190399

Sol kanadımız yok, transfer girişimi de yok, taşıma suyla değirmen dönmüyor, dönmez...
Semih neden ceza sahasında devleşiyor da, bunu sol kanatta ya forvet arkasında neden yapamıyor? !!!
Semih tam bir ceza alanı canavarı, Semih'in ilk adımı çok hızlı. İlk ivmelenmesi iyi yani en yüksek hızına çok kısa sürede geliyor ama Max ivmelenme(hızlanma) seviyesi düşük, bu kadar, hızlanması çok kısa mesafelerde iyi. (70 km ye 2 saniyede geliyor ama 71 km yi görmüyor) hızlı değil çünkü Semih çok kaslı, iri ve kısa bacaklı, uzun mesafeli koşu yaparsa hem çok yorulacak hemde geçilecektir. Kısacası Semih'ten sol kanat yani kanat olmaz, Semih forvet doğmuş, net.
 Ceza alanında reaksiyon hızı, ani hızlanması, gücü, dönüşü ve isabet oranı yüksek adamın yeri forvettir.
 Böyle her maç farklı pozisyonda oynatınca da pozisyon bilgisini, gelişimini engelliyoruz, özsaygısını düşürüyoruz. Bu adamı tüm takımın net forveti olarak kabul edip oynatırsak olacakları ben tahayyül ediyorum ama adama bir türlü fırsat verilmiyor...

Ben bunu 6 aydir dillendiriyorum zaten, ama bizim taraftarimiz bu tur islere hic kafa yormuyor. Sadece oyuncunun ismine bakarak kadro degerlendiriyor. Bu takimin en degerleri asset’i Semih’ken ve takimi ona gore sekillendirmemiz gerekirken gittik onune 1 degil 2 adam aldik ve tamamen pasifize ettik. Semih ya sol kanat oynayacak ya da 9 yedegi olacak, her iki senaryo’da da ideal verim saglamayacak. Ha, kendisi cok yetenekli oldugu icin belirli bir seviye’ye mutlaka ulasacak, ama boyle takim kurulmaz, boyle kadro muhendisligi yapilmaz. 3-5-2’de bir nebze mantikli bir kadro kurulabilir ama GvB deneyecek mi gorecegiz.

İki senedir transfer ediliyor bu arkadaşta ama nedense bir türlü kadroda göremiyoruz kendisini. Anlaşıldıysa neden açıklanmiyor, pürüzler var ise neden anlaşılmış gibi lanse ediliyor.

Oğuz Aydın’da bir ay önce bizdeydi sözde, Fb ile ismi geçince adamlar 24 saatte açıkladı hemen.

Bu kadar dillendirilen ve uzatılan transferleri hiç sevmiyorum.

Şeyini şey ettiğiminin Gs oyuncusunu savunmak gibi olmasın ama adamlar sampiyon oldu geçen sene. Tamamen salliyorum bu kısmı ama maç başına Gs 10 atak yemişse, Rize en az iki katını yemiştir heralde. Onun için Emirhan’in istatiklerinin daha yüksek olmasını normal karşılıyorum.

Bize transfer olsa büyük ihtimalle bu istatistikleri büyük oranda düşer. Yoksa maç başına 5 tehlike engellemeye devam ederse vay bizim takımın haline.

Kesinlikle kötü oyuncudur demiyorum, kendisini takip etme fırsatımda olmadı ama bu karşılaştırmalar bazen yanıltıcı olabiliyor. Ama forumda gözlemlediğim kadarıyla kendisini beğenenlerin sayısı az değil, umarım transferi bir an önce açıklanır ve takıma katılır.

Tayyip - Emrecan - Emirhan, bu arkadaşlardan bir tanesi iyi performans gösterip formayı kapsa bu sezon ne mutlu bize. Bi zahmet Necip’i kessinler hiç olmazsa

Forumdakilerin yaptigi tamamen wishfull thinking zaten. Hepimiz biliyoruz ki Hummels beklenirken 2 hafta evvel Emirhan gelse ve transfer kapansa herkes bu duruma soverdi. Hummels, Savic iddialari sogudu ve daha iyisinin gelemeyecegini anlayinca herkes ovmeye basladi iste zoraki olarak. Emirhan iyidir kotudur bilemem ama ihtiyacimiz degildi. Ihtiyacimiz yanindakileri de yukari cekecegi ust duzey lider bir stoperdi. Onu alsaydik hatta baska stoper almadan yanina Colley, Talha’yi yama yaparak idare bile edebilirdik. Son 2 sene en guvenilir tandemimiz de zaten Saiss-Talha tandemiydi. Bu saatten sonra lider stoper gelirse Emirhan gereksiz fazlalik olur. Lider stoper gelmezse zaten durum yas. Paulista cok gereksiz oldu.

Çevrimdışı Akil Emre

Defansa kimsenin hayır diyemeyeceği net isim almak lazım, rizeli Emirhan ve tayyip de yedek olarak sezonu götürmeli. Maç içinde yapılacak en ufak hata toplanmıyo özellikle sergenin ikinci döneminde kaleye gelen her atak gol oluyordu. Ben olsam yabancı bir kalecide almaya çalışırım ama bu eldeki isimler nasıl gidecek hala bekliyoruz.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

emrecan iyi stoper sadece şenolun iş bilmezliğine umursamazlığına kurban oldu kampdaki basın mensuplarını dinliyormusunuz hepsi söz birliği etmiş gibi geçen seneki kampın nasıl rezil bir kamp olduğunu söylüyor tahmin ediyorduk ama buda itirafları oldu
Şenol çocuğu resmen yedi hiç oynamadığı sağ stoperde ev sahibi oöduğumuz maçta seyircinin önüne atıp yem etti kırmızıya kadarda gayet iyi götürmüştü
Emirhanı alırsak bence stoper değil sol beke alırız yatarak top alan iki stoper bir takıma fazla gelir zaten meziyetleri sol bekte daha parlar
Üçlü savunma oynadığımız deplasmanda 3-3 berabere Alanyaspor'a karşı Valerien Ismael zamanında ligin 2. maçını kastediyor olmalısın. Çocuğu o zamanlar gömüyordun. Çocuğu da Şenol bıçaklattırmış.

Demir Ege bu temposuzlukla nasil 8 olacaksa artik.
Demir Ege’nin bu saatten sonra en iyi yapacagi sey fizigini ve pozisyon bilgisini gelistirip alan kaplayan ayagi duzgun derin oyun kurucu 6’ya evrilmek. Musrati’yle pisti olacak, yani birlikte olmazlar, ama Musrati’nin ideal muadili/yedegi olabilir. Belki oyunu kitlemek isteyecegimiz maclarda oyuna atarsin Musrati’yle cift pivot gibi de oynayabilirler, ama takimin ana planinda, hele ki 8 numara olarak yer alamaz maalesef. Su anda Musrati-Gedson-Rafa Silva disindaki her 3’lu orta saha mantiksiz kalir.

Çevrimiçi gokhans

Üçlü savunma oynadığımız deplasmanda 3-3 berabere Alanyaspor'a karşı Valerien Ismael zamanında ligin 2. maçını kastediyor olmalısın. Çocuğu o zamanlar gömüyordun. Çocuğu da Şenol bıçaklattırmış.
O maç performansı gayet iyiydi. Haksız yere kırmızı vermişlerdi çocuğa, o dönem hakemleri onlarca puanımızı gasp etti, penaltılarımız verilmeyip, çok kolay kartlar görürken, rakiplere bedava penaltılar veriliyordu. Her düşen rakibe faul çalınıp, bizim oyunculara devam deniliyordu. O maçda kırmızı yüzünden eleştirende bıraksın futbol izlemeyi... Aynı bakış açısıyla apokerim'in her maç kırmızı görmesi gerek..
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2024, 17:17:07 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

emrecan iyi stoper sadece şenolun iş bilmezliğine umursamazlığına kurban oldu kampdaki basın mensuplarını dinliyormusunuz hepsi söz birliği etmiş gibi geçen seneki kampın nasıl rezil bir kamp olduğunu söylüyor tahmin ediyorduk ama buda itirafları oldu
Şenol çocuğu resmen yedi hiç oynamadığı sağ stoperde ev sahibi oöduğumuz maçta seyircinin önüne atıp yem etti kırmızıya kadarda gayet iyi götürmüştü
Emirhanı alırsak bence stoper değil sol beke alırız yatarak top alan iki stoper bir takıma fazla gelir zaten meziyetleri sol bekte daha parlar
maç bizim sahada değil Alanya deplasmanı hoca Şenol değil Valerian şimdi biz bunun neresini düzeltelim 🤔

Çevrimdışı Talisca1903

Hummels al geç Emirhan felan kesme bizi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hummels al geç Emirhan felan kesme bizi
Emirhan'ı alsınlar ama rotasyon oyuncusu olarak. Yerli kalitesini de belli bir seviyeye çekmemiz şart.

Çevrimdışı celiker1

Biz başta olmak üzere Türkiye'deki bir çok takım yabancı transferi için tff başkanlığı seçiminin sonuçlanmasını bekleyecektir artık.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Gökhan Kurt

ÖZEL| Beşiktaş, Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş’i kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Beşiktaş mutlu sona yakın. @SportsDigitale

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: