2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1103731 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

merti neden sormadın 🤔
valla nebiliyim ilk gözler semih’i aradı :))
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Necmi

valla nebiliyim ilk gözler semih’i aradı :))
mert en krltik oyuncumuz o yoksa diğerlerinin bir önemi yok

Çevrimiçi Özgür Gültekin

mert en krltik oyuncumuz o yoksa diğerlerinin bir önemi yok

Tapinip kurban da keselim mi?
Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. Geçen sene burada Mertin kaç kat yerin dibine görüldüğünü de hatırlıyoruz.

Çevrimiçi levitate

[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2024, 00:43:28 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

hoca emrecan uzunhan'ı beğenmiş diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat baltacı

keremcanmıydı neydi o solbek keremcan diye futbolcumu olur
Kazımcanı Ankaragücüne kiralık verdiler bunların maçta bir penaltı yaptı iki goldede adamını boş bıraktı emre abisiyle üç puanı verdiler adamların yetersizleri bile hizmete devam ediyor iğrenç bir oluşum Türk futbolunun sırtında kamburlar
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı sEuL

Emrecan iyi oyuncu olacak ama biraz yavaş kalıyor. Savunmayi önde kurduğumuz maçlarda sıkıntı yaşayabilir ama sağlam basiyor yere ve fena bir ayağı da yok.

Saçma sapan bir olay yüzünden geçen sene hiç şans bulamadı. Daha 22-23 yaşında sanırım, umarım iyi performans gösterip iyi yerlere gelir.

Çevrimdışı Necmi

Tapinip kurban da keselim mi?
Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. Geçen sene burada Mertin kaç kat yerin dibine görüldüğünü de hatırlıyoruz.
anlamadım benim gibi düşünmü dedim benim mert eleştirdiğim tek mesajımı bulamazsın
Orda gökhana mertin kritik önemini anlatmak istedim kaldıki sana ne oluyor sana cevap hakkı verecek birşeymi söyledim de atarlanıyorsun

Çevrimdışı murat baltacı

Hadi inşallah diyelim her attığımız karavana olmasın senelerdir kime yatırım yapsak patladı kerim fray ve larinden bile para kazanamadık gs kerem barış çıkardı fb ferdi İsmail çıkardı ostervoldeye yatırım yaptı tuttu bizde seneler sonra Semihi çıkardık İnşallah devamı gelir alt yapının haricinde yatırımlık aldıklarımizda tutar İnşallah kartal ve cinemrede kampta olsada hoca bir görseydi keşke
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi kartalizma190399

prime dönemi de oyuncu semihe forma yüzü göstermez ciro oynatırsın 60 da semihi alırsın piyasası olan birine onu yapamazsın birde tarz olarak semihe çok uygun biri tam rol model bunu iki sene tut o sürede semihi hazırla iki sene sonra as forvetin olsun yedeği mustafa olsun

Niye 2 sene sonra da simdi degil? Cocuk yarim sene kotu takimda ideal pozisyonunda oynayamazken 10 gol atti, daha ne yapsin? Sen bu cocugun onune 35’lik bitik adamlari koyup ona da ‘sen kulube’de otur 60’ta girersin’ diyince mutlu olacagini mi dusunuyorsun? Koskoca Barcelona, Ispanya milli takimi 16 yasindaki veledi gozunu kirpmadan oynatiyor. Bizden maddi olarak 1000 kat guclu City Foden’a formayi veriyor mesela. Besiktas’in Semih’i su an ilk 11’in degismezi olarak gormemesi icin hicbir sebebi yok. Kafalara yerlesmis genc oyuncu dusmanligi disinda.

Çevrimiçi kartalizma190399

Umarim Immobile gelmez. 2021/2022’den beri adamin dakikalari 2716-2225-1656 diye gidiyor, gol sayilari da 27-12-7 diye gidiyor, son senesinde attiklarinin yarisi penalti zaten. Koca sene saha icinden 4 gol atmis santrforu aliyorsan bu risktir. Bir kere Gomez tuttu diye de son 3-4 senedir sakat, bitik, performansi dususte kim varsa aliyoruz ve bundan kar’dan cok zarar goruyoruz. Arkadas bir Gomez cikabilir, ama Falcao veya van Persie de cikabilir. Taraftar olarak trend pozitif bakmak zaten.
Dele Alli geldiginde de taraftar-gazeteci herkes temcit pilavi gibi R. Madrid’in 100 milyon euro teklif ettigi adam diyordu. Chamberlain’le ilgili de Klopp’un fii tarihindeki sozleri paylasiliyordu, Rebic’in Frankfurt doneminden kendisinin bile hatirlamayacagi goller paylasilip tam Senol hocamizin tekrar futbola dondurecegi forvet deniyordu, gorduk iste.
Bonservissiz gelse bile senelik 5 milyon euro buyuk para.

Ben anlamiyorum, bu adami almak yerine Fransa veya Guney Amerika’dan 25-30 yas arasi, prime donemini yaklasan veya yaklasmis, bonservisi 5-10 milyon euro maasi 2 milyon euro civari 20 gol atacak bir adam getirmek bu kadar zor mu? Hasan Arat’in bize vaad ettigi sey buydu. Bitik, 35 yas ustu adamlara fahis maaslar verip getirmek degildi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

https://twitter.com/Besiktas/status/1810769326842204579

Colley in varlığı beni Masuaku dan daha çok rahatsız ediyor.

Topla ilişkisi bu kadar kötü stoper çok az gördüm son süper kupa maçında Onuachu 40 metre geri geri giderek kaleye yaklaştırması falan sezon boyunca 20 tane var öyle hareketi.

22 maçta 7 gol attı yok mu bunun bi alıcısı 2 ye 3 e çakalım bi yere gitsin.

Masuaku oynadığı zaman en azından fark yaratıyor futbol yeteneği ve tekniği çok iyi bir adam ama biraz karakter olarak noksan.

[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2024, 08:32:24 ONUR KOLCU ]

Çevrimiçi annoca

İmmobile çok soru işareti. 2 yıldır düşüşte.

Weghorst bizde ne yaptığı ortada. Sayfada attıran lafı falan geçiyor ama sadece attıran değil aynı zamanda atanda. Min 15-20 arası rahat bırakır hele dimaria da olursa 20 üstü rahat olur.

Onuachu da iyidir. Ne vereceği ortada

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İmmobile çok soru işareti. 2 yıldır düşüşte.

Weghorst bizde ne yaptığı ortada. Sayfada attıran lafı falan geçiyor ama sadece attıran değil aynı zamanda atanda. Min 15-20 arası rahat bırakır hele dimaria da olursa 20 üstü rahat olur.

Onuachu da iyidir. Ne vereceği ortada

Çok aynı oyuncular üzerinden mevzu dönmeye başladı, Patrick Schick falan bitirmemiz lazım bizim.  Duvan Zapata da iyi olur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaşlar herkes 1,5 ayda 10 oyuncu eksik gibi konuşuyor.

Mert
Svenson
Paulista
Masuaku
Musrati
Rafa Silva
Muci
Semih
Gedson

8 9 tane direk 11 yazacağın adamın zaten var,

Senin iyi bir Stoper kanat ve forvet önceliğin durumu söz konusu. 10 gün içinde.  Diğer mevkiler giden oyuncular şekillendikçe yerlerine dolacaktır zaten.

Bazıları istiyor ki konsol oyunu gibi sağ tuş oyuncuyu listeye koy oyuncuyu sat ve ya serbest bırak. Öyle bir dünya ne yazık ki yok, bu kadar elden çıkması gereken adam varken bu hareket alanı kolay olmuyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Çok aynı oyuncular üzerinden mevzu dönmeye başladı, Patrick Schick falan bitirmemiz lazım bizim.  Duvan Zapata da iyi olur.
senin ağzından bal damlıyor kardeşimde Zapatayı bize yedirmezler keşke alabilsek

Çevrimdışı ONUR KOLCU

senin ağzından bal damlıyor kardeşimde Zapatayı bize yedirmezler keşke alabilsek

Duvan zapata hem sisteme müthiş uyar hemde ligin içinden geçer hem de avrupa da işini görür.

5 milyon Euro ya Torino almış abi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

1 sene sözleşmesi kalmış Jhon Cordoba alsınlar krasnador dan,

İlla ki ismi büyük adam almamız gerek yok bu oyuncular güzel oyuncular her türlü canavar gibi iş yapar.

Çevrimdışı Talisca1903

Duvan zapata hem sisteme müthiş uyar hemde ligin içinden geçer hem de avrupa da işini görür.

5 milyon Euro ya Torino almış abi.
5 milyon mu gerçek olamaz 5 milyon ne yahu 1 şişe su bundan pahalı böyle birşey olduysa çok büyük balık kaçırmışız en az 20-25 görmüştür diyordum bende sakat felan olmalı bu fiyata gittiyse
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2024, 12:04:24 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

İmmobile ile Ox ve Rebic kıyaslamak mantıksız.Bunlar kronik sakat son yıllarını

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İmmobile ile Ox ve Rebic kıyaslamak mantıksız.Bunlar kronik sakat son yıllarını

iMMOBİLE bende çok sıcak değilim ama adam son sezon belki takımın sistemi ile alakalı gol atamamış olabilir maç başı 1,5 gol atmış takımdan bahsediyoruz. Geçen sene BJK de kim 20 gol atabilirdi. örneğin.

Adam 43 maç oynamış sakatlık veya başka bir durumu yok gelmeyide çok istiyor hoş gelsin sefa getirsin .

Çevrimdışı mellfred

Emrecan iyi oyuncu olacak ama biraz yavaş kalıyor. Savunmayi önde kurduğumuz maçlarda sıkıntı yaşayabilir ama sağlam basiyor yere ve fena bir ayağı da yok.

Saçma sapan bir olay yüzünden geçen sene hiç şans bulamadı. Daha 22-23 yaşında sanırım, umarım iyi performans gösterip iyi yerlere gelir.
bu çocuğu bıçaklayan adama tazminat davası açmıştır  kulüp umarım

Çevrimiçi Samet Ç

Muci'de Slovenya kampına gitmiş tatili yarıda kesip

Çevrimiçi COB

Hoca'dan ilk 11 için sürpriz oyuncu tercihi bekliyorum.

Adaylar:

Rashica (Sağ bek)
Emrecan Uzunhan
Emrecan Terzi

Bu yıl sanki Emrecan Terzi'nin çıkış yılı olacak gibi bir his var içimde.

Çevrimiçi Samet Demir

Hoca'dan ilk 11 için sürpriz oyuncu tercihi bekliyorum.

Adaylar:

Rashica (Sağ bek)
Emrecan Uzunhan
Emrecan Terzi

Bu yıl sanki Emrecan Terzi'nin çıkış yılı olacak gibi bir his var içimde.
Uzunhan daha olası bence.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: