2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1104942 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

o santroforuz oynamıyordu  ilhan oynamalıydı evet o konuda haklısın ama yanlış adam yanlış kıyas o kadro gayet iyi top oynadı brezilyaya flean ki o brezilya taş gibi takımdı kök söktürdük şu turnuvada balına oynuyoruz
hiçde iyi oynamadı altın golü attığımız senegaldi sanırım maç boyu tek kale oynadı brezilyaya pozisyona giremedik hakanla arifi ileri bıraktı sekiz kişi kaleyi savunuyordu
Hemen şenolu savunmaya geçme bu şenollada alakalı değil şimdi montelloyla alakalı ol adığı gibi biz aliyi feyyazı metini mehmeti rızayı gökhanı gönderemedik milli takı a vebizdeyken sergen tümer nihatta oynatılmadı bizden gidince bunlar milli takımın değişmezi oldu beşiktaşa gidersen milli takıma alınmazsın bu  mottoyu herkesin kafasına yerlştiriyorlar
Ben milli takımı gerçekten bu ülkenin milli takımı olduğunda tutacağım parlatmak istedikleri renkli çöpleri değilde gerçekten hak eden oyuncuları oynattıkları gün hocayı yabancıda yapsalar başına bir renkliyi dikiyorlar o yüzden salla gitsin şenolmuş oymuş buymuş herkes hak ettiği kadar konuşulur kafa yormaya değmez

Çevrimdışı Talisca1903

hiçde iyi oynamadı altın golü attığımız senegaldi sanırım maç boyu tek kale oynadı brezilyaya pozisyona giremedik hakanla arifi ileri bıraktı sekiz kişi kaleyi savunuyordu
Hemen şenolu savunmaya geçme bu şenollada alakalı değil şimdi montelloyla alakalı ol adığı gibi biz aliyi feyyazı metini mehmeti rızayı gökhanı gönderemedik milli takı a vebizdeyken sergen tümer nihatta oynatılmadı bizden gidince bunlar milli takımın değişmezi oldu beşiktaşa gidersen milli takıma alınmazsın bu  mottoyu herkesin kafasına yerlştiriyorlar
Ben milli takımı gerçekten bu ülkenin milli takımı olduğunda tutacağım parlatmak istedikleri renkli çöpleri değilde gerçekten hak eden oyuncuları oynattıkları gün hocayı yabancıda yapsalar başına bir renkliyi dikiyorlar o yüzden salla gitsin şenolmuş oymuş buymuş herkes hak ettiği kadar konuşulur kafa yormaya değmez
Beşiktaşlı oyuncuların milli olma sorunu her daim var bana kalsa ben Sametin Abdülkerimin olduğu yerde nejipi 50 kere alırım stopere ben zaten konuşmuyorum konuyu şenole getiren sensin sunduğun argümanın buradaki örnekle açıklanamayacağını söylemek savunmak değil yanlış yerden eleştiriyorsun onu gösterdim argümanın yanlış

Çevrimdışı Necmi

o santroforuz oynamıyordu  ilhan oynamalıydı evet o konuda haklısın ama yanlış adam yanlış kıyas o kadro gayet iyi top oynadı brezilyaya flean ki o brezilya taş gibi takımdı kök söktürdük şu turnuvada balına oynuyoruz

ilhan senegal maçında oynadı sonrasında oynadı bu adam cenk gol attı oynatmıyor

bu herif yerine forvet koysa semih oynatmasa belki laf söylemeyiz adam forveti yok oynatmıyor
işi dönüp dolaşığ şenole getirmende ayrı bir olay senin nefretinin de sebebi bu olmadığına eminim ama ispatlayamam ilhanı oynatmadı nefret ettim bumu yani
 senegal maçında gol atınca kahaman oldu bunu ne yapacağız
senegal maçında maçın sonunda girdi ondan sonra yine oynatmadı brezilya maçlarında oynamadı grup maçlarında oynamadı 11 başladığı tek maç kore maçıydı o maçıda tek başına aldı yarı final maçında brezilyaya karşı oynatmadı maç sonu aldımı hatırlamıyorum
Şenolun sevilecek bir tarafı yok bak hala kurduğu takımdaki rezillerden kurtulamıyoruz
Ben şenolu beşiktaş düşmanı olduğu için sevmiyorum

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaşlı oyuncuların milli olma sorunu her daim var bana kalsa ben Sametin Abdülkerimin olduğu yerde nejipi 50 kere alırım stopere ben zaten konuşmuyorum konuyu şenole getiren sensin sunduğun argümanın buradaki örnekle açıklanamayacağını söylemek savunmak değil yanlış yerden eleştiriyorsun onu gösterdim argümanın yanlış
bu şenola getirmek değilki aynı şeyleri o zamanda yaşadıkkonu tek ilhan değil yedek kulübesine bak himmetçiler₁ oynarken kimler oturmuş ayağına top değmeden dönmüş

Çevrimdışı Talisca1903

bu şenola getirmek değilki aynı şeyleri o zamanda yaşadıkkonu tek ilhan değil yedek kulübesine bak himmetçiler₁ oynarken kimler oturmuş ayağına top değmeden dönmüş
bu konu uzar gider ben buradan devam etmek istemiyorum

Çevrimdışı Talisca1903

senegal maçında maçın sonunda girdi ondan sonra yine oynatmadı brezilya maçlarında oynamadı grup maçlarında oynamadı 11 başladığı tek maç kore maçıydı o maçıda tek başına aldı yarı final maçında brezilyaya karşı oynatmadı maç sonu aldımı hatırlamıyorum
Şenolun sevilecek bir tarafı yok bak hala kurduğu takımdaki rezillerden kurtulamıyoruz
Ben şenolu beşiktaş düşmanı olduğu için sevmiyorum
peki
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2024, 02:54:32 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Kartal Ç

Weghorst ve salih özcan’ı çekip alalım yarından itibaren..

Eyşan Weghorst bir girdi bizim kapanmış savunmayı karıştırdı. güya sağ açığın yerine girdi ama ceza sahasının her yerinde oraları karıştırdı.

Çevrimdışı sefaköykartali

Euro 2024te tam bizlik dediğim topçular:
Jaka Bijol(daha ucuz yollusu Vavro da olur)
Coufal
6 no rotasyonu için Okay
Salih Özcan
Ruben Vargas
Weghorst

Mert
Coufal - Bijol - Paulista - Maxim De Cuyper
Al Musrati - Salih
Di Maria - Rafa Silva - Vargas
Weghorst

Şöyle bir şey yapsak güzel olurdu.
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2024, 12:33:48 sefaköykartali ]

Çevrimdışı KartalPencesi

Euro 2024te tam bizlik dediğim topçular:
Jaka Bijol(daha ucuz yollusu Vavro da olur)
Coufal
6 no rotasyonu için Okay
Salih Özcan
Ruben Vargas
Weghorst

Mert
Coufal - Bijol - Paulista - Maxim De Cuyper
Al Musrati - Salih
Di Maria - Rafa Silva - Vargas
Weghorst

Şöyle bir şey yapsak güzel olurdu.

Iki yerli olmuş bu kadro

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Arnautovic ile Maguire haberleri umarım yalandır

Çevrimdışı sefaköykartali

Çevrimiçi Mehmet57

Turnuva bittigine gore transfer donemine tekrar odaklanabiliriz. Salih veya Okay ikilisinden en az bir tanesini almakla iyi is cikarmis oluruz.

Çevrimdışı murat baltacı

Yazık oldu emeklere çok rahat final göreceğimiz turnuvaydi semihe yapilanlarami yanalım bitik hollandaya pisi pisine elenmemizemi badem bıyık ve saz ekibi şovlarını yaptılar yazıklar olsun egoları çıkarları uğruna bir ülkenin kaderiyle oynadılar herkeste buna seyirci kaldı yahu koca milli takım forvetsiz oynar mı demediler skorlar gelince sustular ama çekirge bir zıplar iki zıplar Allah'ın adaleti şaşmaz bu karaktersizlere daha fazla takımın üzerinden haksız yere şov yaptırmadı.

Şimdi asıl mesele bunların gitmesi değil bu yapının nasıl dağılacağı yeni bir federasyon başkanı gelince bazı şeyler düzelecek mi yoksa arka plandakiler yine gelecek başkanı kuklami yapacak gs yi kollamaya devammi edecek.

Bizim bu sene iyi kadro kurup başarılı olmamız şart bazı yerlerde.yeniden söz hakkımız olmalı yoksa bunlar yine kendi bildiklerini okumaya devam edecek meydanı boş bırakmamalıyız
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Hummls Salih Özcan weghorst çekip yolumuza bakalım muleka gönderip potansiyel bir forvet birde atiba muadili olacak birini bulalım weghorst içeriyi karıştırma işini iyi yapıyor semihe çok alan çok pozisyon hazırlar kanatta dmaria olmuyorsa berguis çekelim potansiyel oyunculara yönelelim Ferdi barış Alper gibi gelişecek oyuncular bulalım berguis oğuz aydın yapalım mesela.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi COB

Arnautovic gelirse çok ağır küfür ederim, onun bir dönem milletime ettiği küfürden daha ağır olur.

Çevrimdışı Necmi

Hummls Salih Özcan weghorst çekip yolumuza bakalım muleka gönderip potansiyel bir forvet birde atiba muadili olacak birini bulalım weghorst içeriyi karıştırma işini iyi yapıyor semihe çok alan çok pozisyon hazırlar kanatta dmaria olmuyorsa berguis çekelim potansiyel oyunculara yönelelim Ferdi barış Alper gibi gelişecek oyuncular bulalım berguis oğuz aydın yapalım mesela.
ne yapacağız bütün oyuncuları karıştıran yapıp meyveleri toplayacak oyuncu almayalımmı di mariagelirse ve rafa zaten avrupanın en iyi mikserleri buunlar dağıttığında araya girip işi bitirecek net adam lazım değilmisiz bütünü düşünmüyorsunuz hep mevki olarak değerlendiriyorsunuz ay ı dişlileri kullanıp bir makine yapamazsın farklı dişliler olması lazım weghorst net golcü değil rafa almasan weghorst olurdu ama aldın şimdi önüne net golcü almak zorundasın sadece ligde 25 rakamını görmeli weghorst o kadar net olsa hollandanın as oyuncusu olurdu maçta marifet weghorsta değildi beceriksiz td sayesinde oldu sen o kadar ceza sahasında savunma yaparsan oyuncular yorulur ve hata yapması kaçınılmaz olur bir an geçen sezonki beşiktaşı izliyorum gibi geldi
Gerçekten işi bütün üzerinden ele almıyorsunuz aynı tipte oyuncu doldurursan elinde öyle patlarlarki ne olduğunu anlayamazsın bizde yedek oyuncu bile yanlış değerlendiriliyor yedek bir oyuncu sakatla ınca yerini dolduracak oyuncu değildir yetersiz kaldığı noktada farklı özelliklerle oyuna dahil olup sorun çözecek oyuncudur her kilit aynı anahtarla açılmaz

Çevrimdışı Necmi

Arnautovic gelirse çok ağır küfür ederim, onun bir dönem milletime ettiği küfürden daha ağır olur.
senin kafada olursak avrupadan oyuncu almamak lazım hepsi bizden nefret ediyor zaten ab de ırkçı olmayan devlet yok avrupa ırkçılığın faşizmin kelime tanımıdır
O zaman asya afrika güney amerika kökenli oyuncu alalım biz 😀

Çevrimdışı Talisca1903

senin kafada olursak avrupadan oyuncu almamak lazım hepsi bizden nefret ediyor zaten ab de ırkçı olmayan devlet yok avrupa ırkçılığın faşizmin kelime tanımıdır
atnuotoviç bitti hiç gerek yok almaya bizim maçta patates oldu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

ne yapacağız bütün oyuncuları karıştıran yapıp meyveleri toplayacak oyuncu almayalımmı di mariagelirse ve rafa zaten avrupanın en iyi mikserleri buunlar dağıttığında araya girip işi bitirecek net adam lazım değilmisiz bütünü düşünmüyorsunuz hep mevki olarak değerlendiriyorsunuz ay ı dişlileri kullanıp bir makine yapamazsın farklı dişliler olması lazım weghorst net golcü değil rafa almasan weghorst olurdu ama aldın şimdi önüne net golcü almak zorundasın sadece ligde 25 rakamını görmeli weghorst o kadar net olsa hollandanın as oyuncusu olurdu maçta marifet weghorsta değildi beceriksiz td sayesinde oldu sen o kadar ceza sahasında savunma yaparsan oyuncular yorulur ve hata yapması kaçınılmaz olur bir an geçen sezonki beşiktaşı izliyorum gibi geldi
Gerçekten işi bütün üzerinden ele almıyorsunuz aynı tipte oyuncu doldurursan elinde öyle patlarlarki ne olduğunu anlayamazsın bizde yedek oyuncu bile yanlış değerlendiriliyor yedek bir oyuncu sakatla ınca yerini dolduracak oyuncu değildir yetersiz kaldığı noktada farklı özelliklerle oyuna dahil olup sorun çözecek oyuncudur her kilit aynı anahtarla açılmaz
hadi bizim td’de iş yok adam dünya kupasında oyuna girip tekbaşına dünnya şampiyonu arjintini eliyordu az daha 2gol attı. Türkiye ligi için kusursuz iyi, rafa’ya da semih’e de alınırsa di maria’ya da öküz gübi alan açar, rakip savunmayıda darmaduman eder ve hava hakimiyeti kazandırır takıma. Ve kazma bir adamda değil yarım dönem izledik işte 16 maçda 8 gol 4 asist yaptı, açtığı alanlardan nkoudu ve muleka’ya goller attırdı. Şu an alınabilecek en iyi santrafor bence..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

En gerizekalı hoca oyuna weghorst sokulup uzun oynamaya başlanacağında kendi cezasahasına çekilip rakibin ekmeğine yağ sürmez
Alırsın Semih’i hadi ona gücün yetmiyor Cenk alırsın stoper bek cümbür cemaat üzerine getirmezsin 2 kontra yapar gol bulursun yoksa Weghorst iş yapar Serdar Dursun soksan bu oyuna  o bile iş görür öyle bir aptal taktik işte

Çevrimiçi gokhans

Alırım iyi oyuncu
nasıl bir oyuncu? Liderlik ve oyun kurmada, pas oyununda nasıldır? Muhtemelen güçlü ve hava hakimiyeti yüksektir ama yeni sezonda oyun kurma ve pas oyunu çok kritik. Abdulkadir kadar hücuma destek verip pas yapsa yeter..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi COB

Benim kafada olursanız Mitrovic, Rajkovic, Gudelj tarzı oyuncuları takımda görmek isterdiniz, çünkü bunlar karakterli futbolcular. Arnautovic, Markovic tarzı faşistler bir zahmet kulübü kirletmesin.

Türkiye hakkında faşist yorum yapanlar da bir zahmet gelmesin Türkiyeye.

Çevrimiçi Samet Ç

nasıl bir oyuncu? Liderlik ve oyun kurmada, pas oyununda nasıldır? Muhtemelen güçlü ve hava hakimiyeti yüksektir ama yeni sezonda oyun kurma ve pas oyunu çok kritik. Abdulkadir kadar hücuma destek verip pas yapsa yeter..
Oyun kurma çok iyi diyemem ama kurtarır kesici stoper güçlü dengeli hava topu iyi savunmada liderlikte yapabilir ama Stuttgart istiyordu  en son ciddilerse oraya gider

Etiketler: