2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1101639 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Neyse renklileri parlatma turnuvasıydı bittide artık işimize bakabiliriz

Çevrimdışı Talisca1903

Neyse renklileri parlatma turnuvasıydı bittide artık işimize bakabiliriz
en fazla bu kadar parlayabiliyorlar işte  maçın içine bizimde zevkimize edip rahatladılar
Salih Özcan çok iyi oynadı her topa bastı tekmeye kafa uzattı orta sahaya ney serlik kattı alabiliyorsak direk alalım olmazsa Okayda olur

Çevrimdışı Talisca1903

Yorumculara bakarsan 1-0 oynamayı öğrenmişiz oyunu tutmayı öğrenmişiz biz şimdi oyunumu tuttuk ceza sahana kadar defansa çekilip oyunu tutmak bilemedim

Çevrimiçi gokhans

Weghorst ve salih özcan’ı çekip alalım yarından itibaren..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı murat

Yorumculara bakarsan 1-0 oynamayı öğrenmişiz oyunu tutmayı öğrenmişiz biz şimdi oyunumu tuttuk ceza sahana kadar defansa çekilip oyunu tutmak bilemedim
bir şeyi tuttuk da, o oyun değil.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

kenan kaç maçtır yok sahada kerem denen vitaminsiz ilk giren oluyor her değişiklikte Allah bildiği gibi hapsın sizi beğenilmeyen Cenk bile 2-3 pozisyona girdi Semihide son 3 dk kala alıyor tezil kepaze
Bu Montella şimdi gs'li futbolcuların pazarlamasını yaptığı için mi maaş veriliyor bu adam ne diye orada var birisi anlatsın bana. Topu ileride ayağında tutabilecek yorulan beklerinin soluklanmasına yardımcı olacak bir futbolcuya ihtiyacın var . Bu futbolcu Semih ve inadına inadına kontratak futbolcusu alıp oynatıyor Semih'i oynatmıyor. Barış Alper'i iyi bir fiyata satabilirlerse koltuğunu sağlama alır Montella. Ekşioğlu'na diğerlerine hiç girmiyorum bile. Yapıyı kurmuşlar

Çevrimdışı levitate

oynatması gereken herkesi yedekten sokuyor hepsi bir şekilde fark yaratıyor şaka gibi

beğenilmeyen kerem bile kenandan 10 kat fazla top oynardı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

1-0 oynamayı öğrenmiş halimiz buysa biz hiç gol atmayalım :) yorumcuların hepsi gs yalaması. Neyse Semih ve Mert sakatlanmadan geliyor ya o yeterli bizim için.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Salih i de bu maç çok beğendim. Varsa imkanımız zorlayabiliriz
kafayı yerden kaldırmadan top oynamaya çalışıyor bilemedim

okay iidir gelsin
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Bu Montella şimdi gs'li futbolcuların pazarlamasını yaptığı için mi maaş veriliyor bu adam ne diye orada var birisi anlatsın bana. Topu ileride ayağında tutabilecek yorulan beklerinin soluklanmasına yardımcı olacak bir futbolcuya ihtiyacın var . Bu futbolcu Semih ve inadına inadına kontratak futbolcusu alıp oynatıyor Semih'i oynatmıyor. Barış Alper'i iyi bir fiyata satabilirlerse koltuğunu sağlama alır Montella. Ekşioğlu'na diğerlerine hiç girmiyorum bile. Yapıyı kurmuşlar
birde utanmadan son 3 dk sokuyor rezil herif Cenk Semih ikilisini 15 dk önce alsa atardık golü ona bile fırsat vermedi öyle içten pazarlıklı bir herif bu maltella
keremin saçma sapan vurduğu kafaya baktımda semih önde cenk 1 adım arkasında bomboş rezillik dizboyu versene pası tipitip

Çevrimdışı levitate

İkinci gol müldürün hatasıydı topa hamle yapsa uzaklaştıracak onun derdi adamı geçirmemek kalenin önünde rakibi engellemeye çalışıyor
yorulunca tek başına mücadele edemedi iki kere kaçırdı ikincisi gol oldu işte

normalde barışın gelip yardım etmesi lazım ama deha montella adamı ilerideki tek adam olarak kullandığı için 70. dakikada bitiyor git gel yapmaktan

her maç 5 kere kenara iniyor içeride forvet olmadığı için orta açamıyor, herif bize forvetsiz turnuva izletti şaka gibi harbi şansa ve bireysel işlerle buraya kadar geldik
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

oynatması gereken herkesi yedekten sokuyor hepsi bir şekilde fark yaratıyor şaka gibi

beğenilmeyen kerem bile kenandan 10 kat fazla top oynardı
kerem komple rezil yahu ne oynadı saçma sapan şut kafa pas vereceği yerde vitaminsiz

Çevrimdışı levitate

iyi ki bi adsde 4-6-0 tutturdun bir yıldır bize bunu izletiyor höfff
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

kerem komple rezil yahu ne oynadı saçma sapan şut kafa pas vereceği yerde vitaminsiz
içeri giriyor koşuyor falan pozisyon harcadı pas vermedi gsli bir eşşek falan ama en azından onu yapabildi

kenanın top sürdüğünü bile hatırlamıyorum kenarda duruyo sadece 5 maçtır gıcık ediyor beni
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

zeki'de bitmiş çok şaşırdım lille'de çok diriydi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

iyi ki bi adsde 4-6-0 tutturdun bir yıldır bize bunu izletiyor höfff
yemin ediyorum kusturdu o kadar iğrenç bir oyun sıkışınca cenk semihe sarıldı rezil kepaze

Çevrimdışı Talisca1903

içeri giriyor koşuyor falan pozisyon harcadı pas vermedi gsli bir eşşek falan ama en azından onu yapabildi

kenanın top sürdüğünü bile hatırlamıyorum kenarda duruyo sadece 5 maçtır gıcık ediyor beni
turnuva boyunca böyle kenan karaman bundan fazla iş yapardı diyeyeim sen anla oynadığı futbolu

Çevrimdışı levitate

yemin ediyorum kusturdu o kadar iğrenç bir oyun sıkışınca cenk semihe sarıldı rezil kepaze

sorma ya bir de kendi bulduğu şeyi de yanlış kullanıyor herif

mantık kanatlar içeri girip gol atacak değil mi e o zaman bizimkileri niye kenara hapsediyorsun :D adamlar yapacak bir şey olmadığı için q7 gibi topa basıp duruyorlar dellendim

elinde arda var forvete koyuyorsun ne alaka mesela, cenk bitik haliyle sırf forvet olduğu için gol attı semih bertuğ falan net 2 tane atarlardı şu ana kadar
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2024, 00:52:34 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

turnuva boyunca böyle kenan karaman bundan fazla iş yapardı diyeyeim sen anla oynadığı futbolu

o kenan bu kenandan daha kötüydü :D ne iğrenç bir turnuvaydı ya o performanstan sonra bize aldılar bir de öğk
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

o kenan bu kenandan daha kötüydü :D ne iğrenç bir turnuvaydı ya o performanstan sonra bize aldılar bir de öğk
Semihe şu yaptığı artık net (...) şu maçta 89 d sokuyor dalkavuk portekizden  3 yemişken bile sokmadı en kritik maçta 1 dk süre verebiliyor sinsi herif lan siz nasıl bir oluşumsunuz yahu

Çevrimdışı levitate

Semihe şu yaptığı artık net onun bunun çocukluğu şu maçta 89 d sokuyor dalkavuk portekizden  3 yemişken bile sokmadı en kritik maçta 1 dk süre verebiliyor sinsi herif lan siz nasıl bir oluşumsunuz yahu

işi düşmese hayatta sokmazdı

bir de geçen antrenmanda sarılırken poz vermiş kesin önceden kafada kurdu şunları yapmayı :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

işi düşmese hayatta sokmazdı

bir de geçen antrenmanda sarılırken poz vermiş kesin önceden kafada kurdu şunları yapmayı :D
icardiyi türk yapsaydı oynatırdı kesin forvetler Beşiktaşlı olunca milli takım ilk defa forvetsiz oyun buldu :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Talisca1903

Semihi biz eleştiririz kendi içimzde oynadığı oyuna bağlı olarak o bizim iç sorunumuz ama şu yapılan (Hakaret Yasak)₅ kabul etmeyiz resmen büyük mobbing yaptı pislikler ve şu açık ki sırf semih oynamasın diye 4-6-0 gibi bir garabeti 5 maçtır izlettiler bize

Çevrimdışı Necmi

Semihi biz eleştiririz kendi içimzde oynadığı oyuna bağlı olarak o bizim iç sorunumuz ama şu yapılan (Hakaret Yasak)₅ kabul etmeyiz resmen büyük mobbing yaptı pislikler ve şu açık ki sırf semih oynamasın diye 4-6-0 gibi bir garabeti 5 maçtır izlettiler bize
işde şenolu neden sevmediğimi anladınmı bunun semihe yaptığının daha kötüsünü dünya kupasında beşiktaşlı oyunculara yaptı himmetçilerin₁ sahada adım atacak halleri yoktu semih kendini daha ispatlamamış ama ilhan taş gibi duruyordu renkliler bile şenola sövüyordu ilhanı oynatmıyor diye

Çevrimdışı Talisca1903

işde şenolu neden sevmediğimi anladınmı bunun semihe yaptığının daha kötüsünü dünya kupasında beşiktaşlı oyunculara yaptı himmetçilerin₁ sahada adım atacak halleri yoktu semih kendini daha ispatlamamış ama ilhan taş gibi duruyordu renkliler bile şenola sövüyordu ilhanı oynatmıyor diye
o santroforuz oynamıyordu  ilhan oynamalıydı evet o konuda haklısın ama yanlış adam yanlış kıyas o kadro gayet iyi top oynadı brezilyaya flean ki o brezilya taş gibi takımdı kök söktürdük şu turnuvada balına oynuyoruz

ilhan senegal maçında oynadı sonrasında oynadı bu adam cenk gol attı oynatmıyor

bu herif yerine forvet koysa semih oynatmasa belki laf söylemeyiz adam forveti yok oynatmıyor
işi dönüp dolaşığ şenole getirmende ayrı bir olay senin nefretinin de sebebi bu olmadığına eminim ama ispatlayamam ilhanı oynatmadı nefret ettim bumu yani
 senegal maçında gol atınca kahaman oldu bunu ne yapacağız
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2024, 02:14:07 Talisca1903 ]

Etiketler: