2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1102267 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mellfred

Ben veliyi liverpoola attığı golle hatırlayacağım hep
trabzon’a attığı gol var benim hafızada

Çevrimdışı Necmi

di maria yerine böyleleri lazım
di maria sağ bu sol açık üstelik di maria lider oyuncu askerlerle savaş kazanamazsın komutanda lazım

Çevrimiçi Samet Ç

di maria sağ bu sol açık üstelik di maria lider oyuncu askerlerle savaş kazanamazsın komutanda lazım
gelmek istemiyormuş yapacak bir şey yok

Çevrimiçi gokhans

Rosier gitmiş.

Yazık etti kendisine. Geldiği yıl gösterdiği performanstan sonra inanılmaz düşüş yaşadı, takımı sabote ettiği ve Aboubakar'ın tayfasında olduğu konuşuldu.

Artık bu seviyelere çıkabileceğini sanmıyorum. Şampiyon olduğumuz yıl gösterdiği müthiş performans ile hatırlamak istiyorum.
bir abou geldi takımı mahfetti, resmen çete kurdu takım içinde. Haini affedip 2.defa çağırırsan bu olaylar süpriz olmaz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş’ın Ümraniyespor karşısındaki ilk 11’i

Kadro; Ersin, Svensson, Paulista, Emrecan, Onur, Musrati, Gedson, Alex-Oxlade, Emrecan Bulut, Tayfur, Mustafa Erhan

Çevrimiçi COB

bir abou geldi takımı mahfetti, resmen çete kurdu takım içinde. Haini affedip 2.defa çağırırsan bu olaylar süpriz olmaz.

Vaktinde bu forumda ikinci gelişine karşı olan 2-3 kişiydik ve genelde de bizi romantizm ile suçlayanlar olmuştu. Görünen köy kılavuz istemiyor, takımı şampiyonluk yolunda sabote eden adamı ikinci defa geri  getirmek bize nelere mal oldu.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Italyan basinina gore en kisa surede Armand Lauriente transferini bitirmek istiyormusuz.

Muthis olur. Lauriente - Silva ikilisi defanslari darma duman eder ligde.

https://youtu.be/ogqRPQHNIiM?si=HctlSX5RnwAIGpt9
bunu alırız inşallah

Çevrimiçi Samet Ç

Kaç senedir vasat bile olmayan stoperleri izleyince Paulista gibi B segment stoper bile gözüme A+ stoper gibi geliyor bu arada gayet iyi transfer

Çevrimdışı celiker1

BEŞİKTAŞ-ÜMRANİYESPOR hazırlık karşılaşması şu an BEŞİKTAŞ JK YOUTUBE kanalında canlı yayınlanıyor.Bu arada yeni formalar sahada takımın üzerinde çok iyi duruyor.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim Gedson'u satıp mutlaka Gronbaek çekmemiz lazım orta sahaya

Çevrimdışı 38life

Paulista öyle bir top kaybı yaptı ki direkt %100'lük gol pozisyonu verdik. Neyse hazırlık maçı, konsantrasyon düşüklüğü diyelim.

Çevrimiçi Samet Ç

Paulista öyle bir top kaybı yaptı ki direkt %100'lük gol pozisyonu verdik. Neyse hazırlık maçı, konsantrasyon düşüklüğü diyelim.
orta saha feci kötü Oxlade falan kafada bitirmiş zaten futbolu orada pas atacak adam bulamayınca çalım deneyip kaptırdı bizim sağlam bir 8 numara çekmemiz şart

Çevrimdışı celiker1

Beşiktaş tam saha pres yapar,tam saha pres yapar,tam saha pres yapar!Maalesef top rakipteyken kontrollü pres hoşuma gitmedi.Ne diye Ümranispor muadili anadolu takımlarına top çevirterek hem zaman,hem dinlenme süresi kazandırırız ki? Pres harici oyun kurma anlayışımızı beğendim.Kaliteli ayaklarla işleyecektir.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

Monteronun ayağı bu kadar temizmiydi ya!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Onana iyi top oynadı Muleka hala daha aynı sürekli kaçırıyor son dakikada bulduğu pozisyonu atamayacağını herkes biliyordur

Çevrimdışı 38life

orta saha feci kötü Oxlade falan kafada bitirmiş zaten futbolu orada pas atacak adam bulamayınca çalım deneyip kaptırdı bizim sağlam bir 8 numara çekmemiz şart

Bizim 6 numaramız (Musrati) çok yumuşak. Hem bu eksikliği giderecek hemde hücuma katılacak bi 8 numara bulmak kolay değil. İyi bütçe ayrılması gerek.

Çevrimdışı doganay

Birkaç tanesini hazır  Ümraniye ile gönderselerdi.

Çevrimdışı CemMert

Gelecek futbolcular için vaktimiz olsa bile gönderilecek futbolcular için biraz daha hızlı aksiyon almalıyız diye düşünüyorum. Takımda o kadar çok (...) futbolcu var ki gönder gönder bitmeyecek.

Aboubakar 4 milyon
Oxlade 3-3,5 alıyor
Amartey 2 alıyor
Montero 1 milyon alıyor
Rebic 2,5 alıyor
Masuaku 1,5 alıyor
Onana 1,5 alıyor
Colley 1,5 alıyor
Giden Rosier 1,5 alıyordu

Yerli olarak Tayfur, Emrecan Bulut, Emrecan Uzunhan, Kerem Atakan Kesgin, Onur bulut vs vs

Şu kadar futbolcuya 20-25 milyon arası maaş veriyoruz, sadece colley ve birazda masuakudan verim alabildik.

Beşiktaşın parası yok diyorlar bide Beşikaşın parası var hemde çok var sadece adam akıllı kullanılmıyor.

5 milyon euro maaşla 5 tane sağlam adam alsan 25 milyona, UEFA da final oynarsın. Allahım bizi kimler yönetti ne hallere düşürdü bidaha yaşatma Rabbim.

Çevrimiçi kartalizma190399

Rosier bence takimdan ilk gidecek adam degildi. Potansiyel olarak takimdaki diger sagbeklerden kat kat ustun. Ha, gecen sene performansi iyi degildi, ama gecen sene’yi referans alirsak herkesin gitmesi lazim zaten.
En azindan kampta kendini gostermesi lazimdi bence.

Ha, eger apar topar gitmesinin nedeni performans degil de karakter ve motivasyonsa eyvallah. Ama o zaman Aboubakar’la ilgili neler yapilacak ben de ona dikkatle bakarim, cunku en buyuk karaktersiz o. Eger Rosier’i temmuz basinda bedelsiz gonderip Aboubakar’i kampa alacaksan o olmaz iste.

Çevrimiçi Samet Demir

Rosier bence takimdan ilk gidecek adam degildi. Potansiyel olarak takimdaki diger sagbeklerden kat kat ustun. Ha, gecen sene performansi iyi degildi, ama gecen sene’yi referans alirsak herkesin gitmesi lazim zaten.
En azindan kampta kendini gostermesi lazimdi bence.

Ha, eger apar topar gitmesinin nedeni performans degil de karakter ve motivasyonsa eyvallah. Ama o zaman Aboubakar’la ilgili neler yapilacak ben de ona dikkatle bakarim, cunku en buyuk karaktersiz o. Eger Rosier’i temmuz basinda bedelsiz gonderip Aboubakar’i kampa alacaksan o olmaz iste.
Bu karakterde olanların hepsini imkan bulumuz gibi yollamak lazım. Maaşlarından kurtulsak bile yeterli. Burası büyük kulüp oyuncu kazanma merkezi değil. (Oyuncu kazanma derdimizi de alt yapıdan ve karakterli olanlardan yana kullanabiliriz.) Bu konuda yeterince kumar oynadık zaten.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Rosier'in falan gitmesini tartışmayın bari yok ilk gidecek adam değildi falan diye darısı diğerlerinin başına şu takımda geçen seneden tek şans verilecek oyuncu Onana ki adamın herhangi bir suçu yok 45 dakika top oynattılar çöp ilan ettiler gerçi ben onunda gönderilmesini istiyorum  Muleka falan kim var kim yok talibi olan varsa veya herhangi bir çıkış yolu hepsi gönderilmeli geçen seneden ne kadar az oyuncu kalırsa o kadar iyi

Çevrimdışı Talisca1903

Rosier'in falan gitmesini tartışmayın bari yok ilk gidecek adam değildi falan diye darısı diğerlerinin başına şu takımda geçen seneden tek şans verilecek oyuncu Onana ki adamın herhangi bir suçu yok 45 dakika top oynattılar çöp ilan ettiler gerçi ben onunda gönderilmesini istiyorum  Muleka falan kim var kim yok talibi olan varsa veya herhangi bir çıkış yolu hepsi gönderilmeli geçen seneden ne kadar az oyuncu kalırsa o kadar iyi
daha kaç hoca yedireceğiz bu şımarıklara tabiki göndereceğiz dediğin gibi geçen seneden kimse kalmasın rashica ox rebic mümkünse muçide pra kazanabilyorsk

Çevrimdışı murat

Herkese çöp muamelesi yapmayın.hoca bakıp içlerinde oyununa uyan oyuncular çıkabilir.geçtiğimiz yönetimin yanlış sezon başı transfer ve hazırlık dönemine göre oyuncuları değerlendirmek doğru değil.

Çevrimdışı KartalPencesi

Semih oynamayacak madem neden çağırdın kadroya hala ısrarla inatla belki de komisyonla aynı kadro ile çıkıyor yapamadı iste oynattiklarin Pr

Ne zaman sorunsuz gönül rahatligi ile bir milli maç izleyeceğiz sanirim benim ömrüm buna yetmez artık ona inanıyorum eskiden Terim ve yandaşları sonra futbolcu primleri neler neler ya simdi de Beşiktaş düşmanlığı

Eminim Portekiz maçında Altay fahiş hatalar yapmasa Mert de kadroya giremezdi
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2024, 21:31:43 KartalPencesi ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su fizik güce maalesef bizden hiç bir oyuncu ayak uyduramaz

Etiketler: