2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1125291 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

90+ Goal
@90PlusGoal
·
1m
90+ GOAL ÖZEL🔷| Beşiktaş sol bek transferinde sona geldi!

🌐 Bir aksilik olmaması durumunda Kolombiya vatandaşı Johan Mojica yeni sezonda Beşiktaş’ın sol beki olacak!

yok olmaz hayır no nein
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Oha ciddi ciddi Rafa Silva almışız

Bu durumda bence Muci satılır.

Çevrimiçi Samet Ç

Oha ciddi ciddi Rafa Silva almışız

Bu durumda bence Muci satılır.
Muci, Semih, Gedson üçü de satılır

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rafa nin çok fazla defans düşünmeden oynayabilmesi için orta saha canavarı lazim  Mesela Seko Fofana :)

Çevrimiçi Samet Demir

Kurtarır ama benim beğendiğim bir oyuncu değil dün alıcı gözle de izledim yine beğenemedim
Dün maçını izledim bende N'Sakala'nın biraz daha dengeli olanı sanki.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Mertle değişmeli oynayabilecek mümkün olursa yerli bir kaleci şart ersine kalırsak nasıl kadro kurduğumuzun bir önemi kalmaz

Çevrimiçi Necmi

iyi bir bek tarifi yaptın 🤔

Çevrimdışı Talisca1903

o zaman çok iyi adam almışız

Çevrimiçi gokhans

Spinazzola-hummels-rafa silva-weghorst-ambarat tipi ön libero gelir, al musrati-muci-gedson gider..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kartalizma190399

Birkac gun evvel yas tartismasi oldu. Avusturya Fransa’ya kok sokturdu, Hollanda karsisinda onde. Bu saatten sonra yenilebilir de, eninde sonunda kaliteleri yetmeyecek ve elenecekler. Ama tas gibi top oynuyorlar. Ellerinde 1 tane kalburustu adam yok, cok zorlasan Sabitzer ve Arnautovic, eh iste ikisi de. Takimin basinda Ragnick gibi bir mastermind olunca normal.

Bunu yaparken bugunku ilk 11’lerinin yaslari:

27, 23, 26, 27, 27, 28, 23, 23, 30, 24, 35.

Taktiksel disiplin, organizasyon, fiziksel guc ve modern futbolun gerektirdiklerini yaparak tas gibi top oynuyorlar.
Bu arada 33 yas alti olunca olmaz, tecrubesiz olur denen stoperleri 26 ve 27 yasinda, tas gibi oynuyorlar.
Biz bu arada 2 transfer yaptik, biri 33 biri 31 yasinda. Gundemdeki diger oyuncularin cogu 30 yas ustu.
Bunlari yaparken 18, 19 ve 25 yasindaki oyuncularimizi satmaya yer ariyoruz? Niye? Elde edecegimiz geliri 30 yas ustu bonservissiz adamlarin maasina ve imza parasina gommek icin.

Rafa Silva cok cok iyi oyuncu, hatta geldigi an ligin en iyi 3 oyuncusundan biri olur. Ama bence kotu transfer.

1 4-3-3 oynamak isteyen GvB’nin sistemine uymuyor, hadi 4-2-3-1 oynayacak diyelim bu madde’yi yok sayalim
2 pozisyonunda Muci ve Semih var
3 para’nin asla geri donusu olmaz, Arap kulupleri bile bu yasta adama bonservis odemez, 10 milyon euro cope gitti
4 aciliyet acisindan forvet arkasi belki 7. 8. siradaydi, en cok para gomdugumuz oyuncu aciliyet acisindan ilk 5 elzem transfer arasinda bile degil
5 Muci ve Semih satilacaksa 18-19 yasinda oyunculari maksimum ulasacaklari degerin cok cok altinda satip gelirleri 30 yas ustu oyuncularin maasina gommek mi dogru politika?
6 Huseyin Yucel karsilayacak deniyor, kasim’da yonetim secilemedi veya yonetime giremedi diyelim, hepsini mi karsilayacak? yoksa sonraki senelerdeki maasi bize yuk mu olacak veya imza parasi senelere mi yayilacak?
7 hadi 30 milyon’un tamamini cebinden odedi diyelim, cok daha acil transfer ihtiyaclari ve kontratindan cikmamiz gereken 9-10 yabanci varken bu para daha mantikli harcanamazmiydi?

Bu transferin dogrulugunu yanlisligini transfer donemi bittiginde anlayacagiz, ama bence su an icin cok gereksiz oldu.
Elimizde Delgado varken sirf Fenerbahce’ye nispet yapalim diye Alex’in onundeki Ricardinho’yu almistik. Elimizde patlamisti.
Bu transfer bana onu hatirlatti.

Çevrimiçi levitate

kartalist bi çalım işi daha olabilir demiş hmmm kim var başka

hojbjerg ve oğuz aydın dışı aklıma gelmedi
bipbipbupbup

Mertle değişmeli oynayabilecek mümkün olursa yerli bir kaleci şart ersine kalırsak nasıl kadro kurduğumuzun bir önemi kalmaz

Mert’le degismeli oynayacak yerli yok bence, gerek de yok.
Emre Bilgin’i erken gonderdik, keske yedek/alternatif olarak kalsaydi, Ersin kolsuzundan bin kat iyi.
Yabanci kaleci’ye bence gerek yok, Mert zaten 10 uzerinden 6.5-7’lik oynuyor hep. Bu kadar fazla yabanci varken bir de kaleci aramayalim bence.
Bir Muslera, iyi bir Fabri degil ama asla Tolga Zengin, Ersin Destanoglu da degil.

kartalist bi çalım işi daha olabilir demiş hmmm kim var başka

hojbjerg ve oğuz aydın dışı aklıma gelmedi

Oguz Aydin 8 milyon euro deniyor. Istedigi kadar yetenekli olsun, sirf yerli, genc olmasi ve bonservis bedelinin altinda ezilme ihtimali nedeniyle bile olmasin bence.
Hojbjerg muhtesem olur, beni Rafa Silva’dan fazla sevindirir. Tam modern futbolun karsiligi adam.
Al Musrati-Gedson-Hojbjerg orta sahasinin ezmeyecegi orta saha yok bu ligde, FB ve GS dahil. Ama Gedson satilmadan gelmez bence.

Çevrimiçi levitate

Oguz Aydin 8 milyon euro deniyor. Istedigi kadar yetenekli olsun, sirf yerli, genc olmasi ve bonservis bedelinin altinda ezilme ihtimali nedeniyle bile olmasin bence.
Hojbjerg muhtesem olur, beni Rafa Silva’dan fazla sevindirir. Tam modern futbolun karsiligi adam.
Al Musrati-Gedson-Hojbjerg orta sahasinin ezmeyecegi orta saha yok bu ligde, FB ve GS dahil. Ama Gedson satilmadan gelmez bence.

4-5 civarı bir şeye bırakırlar gs'ye o kadar inmişlerdi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Rafa'nın üstünde yeni sezon forması vardı

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Mehmet57

Dogruyu soylemek gerekirse Mojica hic fena bir bek degil. Gs’nin devre arasi aldigi cocuga benzer bir bek. Ofansi iyi, cok suratli. Defansi eh iste.

Çevrimdışı celiker1

Forma çok güzel💪 BEKO logosu fontu formaya çok iyi giydirilmiş🦅🦅🦅🧿🧿🧿
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Alparslan

Rafa Silva cok cok iyi oyuncu, hatta geldigi an ligin en iyi 3 oyuncusundan biri olur. Ama bence kotu transfer.

1 4-3-3 oynamak isteyen GvB’nin sistemine uymuyor, hadi 4-2-3-1 oynayacak diyelim bu madde’yi yok sayalim
2 pozisyonunda Muci ve Semih var
3 para’nin asla geri donusu olmaz, Arap kulupleri bile bu yasta adama bonservis odemez, 10 milyon euro cope gitti
4 aciliyet acisindan forvet arkasi belki 7. 8. siradaydi, en cok para gomdugumuz oyuncu aciliyet acisindan ilk 5 elzem transfer arasinda bile degil
5 Muci ve Semih satilacaksa 18-19 yasinda oyunculari maksimum ulasacaklari degerin cok cok altinda satip gelirleri 30 yas ustu oyuncularin maasina gommek mi dogru politika?
6 Huseyin Yucel karsilayacak deniyor, kasim’da yonetim secilemedi veya yonetime giremedi diyelim, hepsini mi karsilayacak? yoksa sonraki senelerdeki maasi bize yuk mu olacak veya imza parasi senelere mi yayilacak?
7 hadi 30 milyon’un tamamini cebinden odedi diyelim, cok daha acil transfer ihtiyaclari ve kontratindan cikmamiz gereken 9-10 yabanci varken bu para daha mantikli harcanamazmiydi?

Bu transferin dogrulugunu yanlisligini transfer donemi bittiginde anlayacagiz, ama bence su an icin cok gereksiz oldu.
Elimizde Delgado varken sirf Fenerbahce’ye nispet yapalim diye Alex’in onundeki Ricardinho’yu almistik. Elimizde patlamisti.
Bu transfer bana onu hatirlatti.

Oyuncu transferi bizim gibi takımlar için sadece ileride satıp para kazanırız anlayışı ile yapılmaz. Geçen sezon yaşanılan travmadan sonra taraftara psikolojik olarak ivme kazandıracak bir transfere ihtiyaç vardı. Muci var diyorsun bulunduğu mevkide. Ama bence Muci Beşiktaş'ta hamle oyuncusu olur gibi geliyor bana. Gelişimini tamamlamamış ve henüz olmamış bir oyuncu. Bizi şampiyon yapmaz. Ayrıca 23-24 yaşında Rafa Silva kalitesinde bir adamı zaten alamazsın. Taktiğe uyar uymaz onu bilmiyorum ama bize skor gücü çok yüksek bir oyuncu gerekiyordu. Geçen sene 22 gol 15 asist yapmış bir adamdan söz ediyoruz bu arada. Başarılı olur olamaz bilemem ama kısa vadede başarı istiyorsak bize olmuş oyuncu lazım. 2-3 sene kimse oyuncuların olmasını beklemez. Seneye seçim var unutma. Bu adam belki sene atacağı goller ile avrupa maçlarında para kazandıracak ve parasını çıkaracak. Bunu bilemeyiz. Hepsi birer varsayım şu anda. Ayrıca 30milyon maliyeti olduğunu nereden biliyorsun. Sosyal medyada geçen rakamlar doğruyu yansıtmıyor. Özellikle hayali rakamları telaffuz etmeyin dedi yönetim. Bekleyelim ve görelim bakalım. Ama ben geçen seneki travmadan sonra kusura bakma ama 2-3 sene daha olacağız bekleyelim diye acı çekmek istemem. Elbetteki başarı için sabır gerekir. Ama 2-3 tanede kadronda olmuş oyuncu gerekiyordu.
Bu arada forma çok güzel olmuş. Bana mı öyle geldi bilmiyorum. 

Çevrimiçi levitate

italya'dan görüşülen BÜYÜK bir isim varmış

yusuf yazıcı ile anlaşmışız ama karar hocadaymış evet diyeceğini sanmıyorum
bipbipbupbup

Etiketler: