2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1092899 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Bir Tadiç vakası daha yaşamamak için ıslak imzalar atılmadan hiçbir transfer haberine heyecanlanmamak gerek.  :bandit:

Çevrimdışı CemMert

Rafa silva mükemmel topcu harika transfer ama benim aklım di mariada hadi baba çözün şu topcuyu nolur çok mu şey istiyoruz be

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/no1903sports/status/1805587685676834901
bu topçu harbili iyi topçu olabilir

ck %50 pay vermeli şekilde almaya çalışmıştı inş yine öyle olmaz
bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Kurt

bu topçu harbili iyi topçu olabilir

ck %50 pay vermeli şekilde almaya çalışmıştı inş yine öyle olmaz

İkisini de gs istiyor , kesinlikle almalıyız !!!

Çevrimiçi Gökhan Kurt

6 M Maas + 10 Mio imza parası (O Jogo )  :biggrinking:

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Talisca1903

sudan ucuz
vayyy paraya bak anlaşıldı sağlam kadro kuracağıZ 😎😎😎

Çevrimiçi Samet Ç

Emirhan Topçu'yu da almışız

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/90PlusGoal/status/1805598080378552779

bizim eski emirhan'da düşünülebilir diyorum, yerli oyuncumuz YOK neredeyse
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

https://x.com/Besiktas/status/1805600845758595467

kel adam okul ücretlerini arttırıp rafa silva getirmiş heyt be
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

Rafa Silva süper iş. Hayırlı olsun🦅

Dün Serdar Ali Al-Musratiyi 12+ Gedson un yüzde 50sine satıp Gedsonu da Zenite 18e yollamak gibi bi planımız olduğunu söyledi. İmkansız gibi ama umarım olur

Çevrimdışı Talisca1903

sudan ucuz
Yahu bu Rafa Silva bu kadar çirkin miydi çakma Rafamı aldık nedir bu adam hiç benzemiyor 🤪🤪🤪

Çevrimdışı BlackEagle16

Nasıl bir kadro planlaması yapacaklar çok merak ediyorum. Rafa üst düzey bir iş oldu geçen seneki kanser eden hücum hattına. Di Maria ve baba bı golcü ile bambaşka bı çehreye bürünürüz. Ama hala gidecek oyunculardan ses seda yok umarım günün sonunda tesislerde yatan elinde dondurulmuş sozlesmeli futbolcular gormeyiz
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Samet Ç

Sıra Hummels ve Gronbaek'te 

Çevrimiçi Necmi

Duyumculardan bilen varmıydı bunu yoksa bugün bizimle birliktemi öğrendiler 🤔

Çevrimiçi Samet Ç

Muhabirlerin bir şey bildiği de yok bu arada şu transferden belli oldu

Çevrimiçi Necmi

Sıra Hummels ve Gronbaek'te
gronbaek şart olmaya başladı bence

Çevrimiçi kartalizma190399

Cok cok cok iyi oyuncu, ama cok kotu transfer bence. Detaylara girmeye gerek yok, heyecanla degil de rasyonel olarak yorum yapan herkes bunu gorur zaten.
Bence hicbir futbol akli isletmeden, zengin bir yonetici kirdigi potu duzeltsin ve GS/FB'nin elinden oyuncu kapalim diye yapilmis bir transfer.
Tekrar ediyorum; cok cok cok iyi oyuncu. Hatta imza'yi attigi an ligin en iyi 3 oyuncu'sundan biri olur. Ama gereksiz transfer.

Bu transferi ben elimizde Delgado varken sirf Alex'in onundeki oyuncu'yu alip FB'yi kiskandiralim diye aldigimiz Ricardinho transferine benzettim. Ondan da hayir gelmemisti, dengesiz kadro'yu daha da dengesiz hale getirmistik. Bu da bence farksiz. Ama insallah iyi cikar bir sekilde, ama nasil olacak goremiyorum.
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2024, 18:26:47 kartalizma190399 ]

Çevrimdışı CemMert

90+ Goal
@90PlusGoal
·
1m
90+ GOAL ÖZEL🔷| Beşiktaş sol bek transferinde sona geldi!

🌐 Bir aksilik olmaması durumunda Kolombiya vatandaşı Johan Mojica yeni sezonda Beşiktaş’ın sol beki olacak!

Çevrimiçi Samet Demir

90+ Goal
@90PlusGoal
·
1m

🌐 Bir aksilik olmaması durumunda Kolombiya vatandaşı Johan Mojica yeni sezonda Beşiktaş’ın sol beki olacak!
Bu herife kanım ısınmadı benim hiç. Spinazzola daha iyi sanki. Ya da kiralık birisini bulsunlar...
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

90+ Goal
@90PlusGoal
·
1m

Kurtarır ama benim beğendiğim bir oyuncu değil dün alıcı gözle de izledim yine beğenemedim

Etiketler: