2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1096384 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

cenk bizim oyuncumuz değil semihi nereye çekiyorsun futbol hayatınımı bitireceksin
zaten oynatmıyorlar neden bitsin futbol hayatı milli takım şart mı

Çevrimiçi Samet Ç

3-0'dan sonra Arda ve Kenan'ı alması ayrı rezillik Semih'i almaması ayrı bir rezillik turnuvada 4-6-0 oynayacaktın madem buna en uygun oyuncu Can Uzun'u kadrodan çıkarıp Bertuğ'u falan niye aldın kadroya diğer bir komedi Serdar'ı çağırıp sonra hemen kadrodan çıkarıp Abdülkerim ve Samet gibi iki vasat stoperle niye oynuyorsun

Çevrimiçi Samet Ç

3-0'dan sonra Arda ve Kenan'ı alması ayrı rezillik Semih'i almaması ayrı bir rezillik turnuvada 4-6-0 oynayacaktın madem buna en uygun oyuncu Can Uzun'u kadrodan çıkarıp Bertuğ'u falan niye aldın kadroya diğer bir komedi Serdar'ı çağırıp sonra hemen kadrodan çıkarıp Abdülkerim ve Samet gibi iki vasat stoperle niye oynuyorsun
İrfan sakat turnuvaya götürüldü grup maçlarında oynamayacak durumdaysa niye götürüldü iyileşince bize Fransa veya İngiltere maçı mı çözecek :D

Çevrimiçi gokhans

umarım orkun ve yazıcıyı almayız ox kalsın daha iyi
yazıcıyı alıyor olsaydık muhtemelen milli takım kadrosuna bile seçilmezdi. 2 maçtır oynuyorsa %95 ihtimalle gs alıyordur, ön protokol falan yapmışlardır kesin. O yüzden benim içim rahat :D
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

İrfan sakat turnuvaya götürüldü grup maçlarında oynamayacak durumdaysa niye götürüldü iyileşince bize Fransa veya İngiltere maçı mı çözecek :D
nejip şu abdülkerimden de sametten de 10 kat fazla oynar kimse dert anlatmasın

Çevrimiçi Samet Demir

İşin komik tarafı bugün maçın içinden geçen tayfanın topçuları ligde şampiyon oldu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Barışın bu performansını gören kulübün barışı alacağı varsa da almaz :)

Aklım almıyor ya, Semih, Ahmetcan, Salih, ismail, Arda, Oğuz yedeklerde bekliyor. Hangi akılla ya. İnanılır gibi değil. Uyandım maçı izlerken.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

zaten oynatmıyorlar neden bitsin futbol hayatı milli takım şart mı
milli takıma çağrıldığında oyuncu gitmek zorunda yoksa ceza alır böyle olmasa hiçbir kulüp kritik anda milli takıma oyuncu göndermez

Çevrimiçi Necmi

Barışın bu performansını gören kulübün barışı alacağı varsa da almaz :)

Aklım almıyor ya, Semih, Ahmetcan, Salih, ismail, Arda, Oğuz yedeklerde bekliyor. Hangi akılla ya. İnanılır gibi değil. Uyandım maçı izlerken.
burda akıl yok himmet var milli takım hep bu yüzden kaybetmedimi daha nasıl aklın almıyor

Çevrimiçi gokhans

milli takıma çağrıldığında oyuncu gitmek zorunda yoksa ceza alır böyle olmasa hiçbir kulüp kritik anda milli takıma oyuncu göndermez
göndermeyince göndermiyor. Abdulkerim başı ağrıyınca milli takımı bırakıp gs antremanlarına çıktı. Eşim hamile dedi döndü gs kampına katıldı, çocuğu 2 ay sonra doğdu. Fener sakat diyip defalarca oyuncu yollamadı. Bu mevzular aşılabilir yani sıkıntı yok :))
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

göndermeyince göndermiyor. Abdulkerim başı ağrıyınca milli takımı bırakıp gs antremanlarına çıktı. Eşim hamile dedi döndü gs kampına katıldı, çocuğu 2 ay sonra doğdu. Fener sakat diyip defalarca oyuncu yollamadı. Bu mevzular aşılabilir yani sıkıntı yok :))
renkli kulübe çalışan tff tabiki sorun yaratmaz ama senin oyuncunu kesmek için bahane arıyorlar sen bunu ellerine vermiş olursun alır üç dört yıl ceza oturur kenarda ellerinde bu yetki var ne transfer yapabilir ne takımda oynayabilir sonrada biter gider zaten

Çevrimiçi Necmi

bak kendi ağzınla söylemişsin fener gs diye birde beşiktaştan örnek ver veremezsin bizim oyunculara ceza vermek için kural değiştiren tff elindeki hakkı kullanmazmı hemde fifaya sırtını dayayarak

Çevrimdışı Mehmet57

Samet’in o geri pasi alt yapi eksikligi. Alt yapida ogrendigin ilk sey direk kaleye geri pas atilmamasi gerektigidir. Ama macin genelinde Samet bile Abdulkerimden cok iyi oynadi. Abdulkerimin iki mactir defansda verdigi aciklar akil almaz derece. Ronaldodan yedigi o calim o kadar cocuksuydu ki, sanki sokaktan birine calim atiyormus gibi oldu.

Baris Alper’in ise bu kadar kotu oynamasina sevindim. Ozellikle X deki gs tayfanin o sisirme duz topcularini Semih’in yerine yazdiklarini gordukten sonra onlara mustehak. Sozde napoli, leipzig falan istiyormus. Baris en fazla bir luton town veya queens park rangers de oynar.

Çevrimiçi Serdar3444

Ahmet Can benim gördüğüm kadarıyla şu anda yaşayan en iyi Türk stoper, bunu oynatmama sebepleri de ucuza kapatma planlarıdır. Semih'in oynamama sebebi piyasa yapıp Beşiktaş'ın para kazanmasını engellemektir...
Arda ile ilgili hiç bir planları olamayacağı için oynamasına gerek yoktu...
 Görünen saçmalık üzerine açık konuşmak gerekirse, Birilerine pazar olsun diye milli takımı harcıyacak kadar aşağılık adamlar bunlar, bugün kadroyu gördüğüm an zaten sonucu anlayıp peşin peşin sövme seansı yaptım... Maç beni hiç şaşırtmadı...

Çevrimiçi Samet Demir

Ahmet Can benim gördüğüm kadarıyla şu anda yaşayan en iyi Türk stoper, bunu oynatmama sebepleri de ucuza kapatma planlarıdır. Semih'in oynamama sebebi piyasa yapıp Beşiktaş'ın para kazanmasını engellemektir...
Arda ile ilgili hiç bir planları olamayacağı için oynamasına gerek yoktu...
 Görünen saçmalık üzerine açık konuşmak gerekirse, Birilerine pazar olsun diye milli takımı harcıyacak kadar aşağılık adamlar bunlar, bugün kadroyu gördüğüm an zaten sonucu anlayıp peşin peşin sövme seansı yaptım... Maç beni hiç şaşırtmadı...
Sadece Ahmetcan değilki mesele, 6da kaanın oynaması, sağda Mertin oynamaması, Sok bek yok, Rıdvan dahil edilmemiş. Yunus dan beklenen ne hocaya sorsan mantıklı açıklama yapamaz. Şampiyonlar ligi finalini oynamış adam yedekte, juve ve real de oynayan adamlar yedekte. Cenki çok eleştiririm ama o bile şu takımda barışdan fazla katkı sağlardı. Barış forvette o kadar kötü işte.

Montellayı ben iyi olacak hoca statüsüne koyuyordum da vaz geçtim. Anadolu hocasından fazlası zor olur gibi. Adanada yanlış hatırlamıyorsam balotelli gidişi ile zoraki 4-6-0 dizilişini milli takımda deniyor. Bu normal akıllı bir insanın yapacağı bir iş değil.

Çevrimdışı Savaş

3 tane santraforun var son dakikalarda Yusuf santrfor oynadı.

İyi niyetli olduğunu kimse iddia edemez. Menajer kuklası kodumun makarnası.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ileri 3 lü zeka seviyesi 0-6 yaş yetenek zaten yok yandaki maymunda milleti kandırdığını sanıyor
İlk değişiklik Arda yada Semih olmazda başkası girerse ağır küfür edeceğim biline
0-6 yaşındaki çocuklara hakaret etmişsin. Bunlardaki zekasızlık embriyoda yoktur. Bizim çocuklar diye bir slogan üretmişler amaçları bir arsız camiayı, güruhu bize Türkiye diye tanıtmak. Semih'i derhal çıkarsınlar o 'Bizim çocuklar' dedikleri oluşum her ne ise. Semih'i de biz eleştirebiliriz; kazma, şişirilmiş beş kuruş etmeyen topçularını Milli takımda pazarlamaya çalışan arsız camia taraftarı eleştiremez.

Çevrimiçi Samet Demir

3 tane santraforun var son dakikalarda Yusuf santrfor oynadı.

İyi niyetli olduğunu kimse iddia edemez. Menajer kuklası kodumun makarnası.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Federasyonu etkisi muhakkak vardır ama herif adanadan da Emre akbabayı forvete koyup oynatıyordu. Milli takımda da aynısını oynatıyor. Ülkece herifi fazla büyüttük.

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/avksmtsdn/status/1804885182656229513

https://twitter.com/avksmtsdn/status/1804885682302713936

doğruysa iyi abilik yapıyorsun cenk aferin, sövdüğümüz adamlar sahip çıkıyor saçmalığa bak
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı levitate

hojbjerg yazmışlar KEŞKEEEE diyorum 7 milyon iyi gayet

musrati-hojbjerg-gronbaek mmmmmmh leziz
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Atletico ya da Juventuss imzalar.

juve douglas luiz aldı atletico'yu bilemicem
bipbipbupbup

Etiketler: