2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1104531 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Bende şaştım.kaldim bu işe acaba yattı mı transfer isi

Sanki yattı ya da hiç olmadı da bizim twitter medyacıları trollendi gibi hissediyorum. Bahsini açmıyorlar herif yalanladığından beri

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal: "21 yaşındaki sol stoperimiz Yakup Kırtay için Samet Aybaba ile daha önce görüştük, bir kez daha görüşeceğiz. Anlaşma olması durumunda, Yakup'un bir yıl daha bizde kiralık olarak devam etmesini talep edeceğiz."

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Wilfred Ndidi, Beşiktaş'a önerildi. (Sabah)

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/90PlusGoal/status/1801632206693028083

En son hatırladığım gibiyse hemen gelsin gedson yerine başlasın
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Wilfred Ndidi, Beşiktaş'a önerildi. (Sabah)
Menajeri iyi çalışıyor.

Önce Ts’ye yazıldı, dün Gs’ye yazıldı, bugünde çok şükür bize yazıldı. Yarinda Fb’ye yazıldıktan sonra başa sar ve devam.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı sEuL

Sergen'in aciklamalari denk geldi ve yine ne kadar tembel ve plansiz oldugunu kendi sozleri ile aciklamis.

Yok Huseyin Yucel ve Hasan Arat aramislar, bircok TD ile gorusuyoruz, seninlede gorusmek istiyoruz ve adaylarimizdan bize bir sunum yapmalarini istiyoruz falan demisler. Sergen'de konuyu uzatmaya gerek yok, ben boyle konusmalar ve sunumlar yapmaya alisik degilim deyip konuyu kapatmis. Baskanin birden fazla kisi ile gorusuyoruz lafina da cok uzulmus, sadece kendisi olacakmis istendigi falan belli edilecekmis ki beyefendi gelip inanip calissin.

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen'in aciklamalari denk geldi ve yine ne kadar tembel ve plansiz oldugunu kendi sozleri ile aciklamis.

Yok Huseyin Yucel ve Hasan Arat aramislar, bircok TD ile gorusuyoruz, seninlede gorusmek istiyoruz ve adaylarimizdan bize bir sunum yapmalarini istiyoruz falan demisler. Sergen'de konuyu uzatmaya gerek yok, ben boyle konusmalar ve sunumlar yapmaya alisik degilim deyip konuyu kapatmis. Baskanin birden fazla kisi ile gorusuyoruz lafina da cok uzulmus, sadece kendisi olacakmis istendigi falan belli edilecekmis ki beyefendi gelip inanip calissin.
Sonra Nuriyle Sergeni mukayese etmemize laf ederler.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Ç

Sonra Nuriyle Sergeni mukayese etmemize laf ederler.
Şu adama efsane falan deniyor o da ayrı bir komedi youtubedan devam etsin
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2024, 20:20:43 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

sunum yapmak istese bile yapamaz zaten umarım bundan sonrada o kapıdan içeri giremez

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi levitate

https://www.transfermarkt.com.tr/marco-asensio/profil/spieler/296622

bunu kullanmayacaklarsa satın alma opsiyonlu kiralık alalım
twitterda baaazı kişiler bunu ima ediyor ama sanmıyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

Gedson haberleri bıçak gibi kesildi zenit başkanı spekülasyon diye açıklama yaptiktan sonra. Acaba ücrete mi spekülasyon dedi yoksa direk oyuncuya mı?
sallamaymış demekki

Çevrimiçi Samet Demir

Mert
Svenson-Hummels-paulista-Rıdvan/Yasin/Berkay
Musrati
Salih-C.soller
Asensio-Muci
Semih

Çevrimdışı sefaköykartali

Mert
Musrati
Salih-C.soller
Asensio-Muci
Semih
Zaman zaman semihi sola atıp öne pivot santrafor koymamız şart. Ama şunu kurabilseler okeyim.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Süper Kupa müsabakası Suudi Arabistan'da oynanacak. (Fotospor)

Çevrimdışı sEuL

Mert
Musrati
Salih-C.soller
Asensio-Muci
Semih
Hummels gercekten 5M Euro civarında maaş falan istiyorsa umarım böyle bir hataya dusulmez. Herif olmuş 36 ne gereği var bir iki yıl ömrü kalmış olan adama bu paraları ödemeye. Yıllık bu maliyetlere girebiliyorsak zaten çok rahat 27-28 yaşında tecrübeli oyuncular getirilebilir. Bir ara Mario Hermosa ismi geçiyordu, bu paralara o da alınabilir ya da Hummels kadar ayak kalitesi olan daha hızlı ve çevik olan başka bir oyuncu. Bence stoper için tecrübeli oyuncu şansımızı Paulista ile kullandik (34 olacak lig başladığında) - Paulista’yi tamamlayacak 25-30 yaş arası iyi bir skout transferi gerekiyor bence (Marcao, Nelson, Kim, Osterwolde, Szalai cinsinden yada Davinson gibi ne vereceği belli olan oyuncular). Beklere yazmış olduğun oyuncularla lige başlarsak lige direkt havlu atmış oluruz. Ne Svensson ne yazmış olduğun diğerleri bizi rakiplerin önüne geçirmez. Bize kalbur üstü iyi bekler gerekiyor bence.

Çevrimiçi Samet Demir

Hummels gercekten 5M Euro civarında maaş falan istiyorsa umarım böyle bir hataya dusulmez. Herif olmuş 36 ne gereği var bir iki yıl ömrü kalmış olan adama bu paraları ödemeye. Yıllık bu maliyetlere girebiliyorsak zaten çok rahat 27-28 yaşında tecrübeli oyuncular getirilebilir. Bir ara Mario Hermosa ismi geçiyordu, bu paralara o da alınabilir ya da Hummels kadar ayak kalitesi olan daha hızlı ve çevik olan başka bir oyuncu. Bence stoper için tecrübeli oyuncu şansımızı Paulista ile kullandik (34 olacak lig başladığında) - Paulista’yi tamamlayacak 25-30 yaş arası iyi bir skout transferi gerekiyor bence (Marcao, Nelson, Kim, Osterwolde, Szalai cinsinden yada Davinson gibi ne vereceği belli olan oyuncular). Beklere yazmış olduğun oyuncularla lige başlarsak lige direkt havlu atmış oluruz. Ne Svensson ne yazmış olduğun diğerleri bizi rakiplerin önüne geçirmez. Bize kalbur üstü iyi bekler gerekiyor bence.
Benim temennimden ziyade çıkan isimlere göre kadro yaptım.

Çevrimiçi Samet Demir

Hummels ile anlaşıldı haberleri düşmeye başladı

Çevrimdışı sozkul

Süper Kupa müsabakası Suudi Arabistan'da oynanacak. (Fotospor)

Doğruysa skandal bir karar olur. Yuh yani..

Çevrimiçi Samet Demir

Doğruysa skandal bir karar olur. Yuh yani..
Seneye süper kupa finalide değişiyor. Lig 1 ve 2.si ile ziraat kupası finalistleri turnuva yapacak :)

Böyle haber vardı kesinleşti mi bilmiyorum ama.

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: