2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1106708 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Reus aldıysak bize Ndidi lazım

Çevrimiçi Samet Ç

Reus tempo olarak Mertens'den iyi o kadar abartmayın her türlü iş görür doğru kurguda ama Reus'u alıp gidip birde 8'e Gronbaek çekersen olmaz Reus'u alıyorsan Musrati'nin yanına Ndidi veya Doucoure koyacaksın

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bence berbat bir savunma hatti. Savunma arkasina top atilip forvet kactiginda yakalayacak hizda 1 tane oyuncu yok.
Svensson agir, Masuaku agir, Hummels agir. Paulista yasina ve stoper olmasina gore hizli ama asla bir Edgar Ie, Davinson Sanchez'le vs kiyaslanamaz.
Uymsuz, yasli, agir, felaket bir savunma hatti.
Kafadan beklerden biri, stoperlerden biri degismeli, anca o zaman eli yuzu duzgun bir 4'luye evrilebilir.

Svenson un yavaş olduğunu düşünmüyorum, Masuaku zaten gidecek yerine mutlaka adam gelecek.

Hummels ve Paulista  tam anlamıyla Marcelo Tosic havası veriyor.

Çevrimiçi gokhans

Svenson un yavaş olduğunu düşünmüyorum, Masuaku zaten gidecek yerine mutlaka adam gelecek.

Hummels ve Paulista  tam anlamıyla Marcelo Tosic havası veriyor.
svenson’da paulista’da yavaş oyuncular değil ki! Abi hızlı diyince gedson-nkoudu ilemi kıyaslıyorsunuz? Savunma için hızlı 2 oyuncuda. Hummels zaten denge stoperi olcak, rosşer tarzı bir de sol bek gelirse tadından yenmez işte.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

svenson’da paulista’da yavaş oyuncular değil ki! Abi hızlı diyince gedson-nkoudu ilemi kıyaslıyorsunuz? Savunma için hızlı 2 oyuncuda. Hummels zaten denge stoperi olcak, rosşer tarzı bir de sol bek gelirse tadından yenmez işte.

Beyinsiz Rosier' e çok kızıyorum, ilk sezonundan sonra 5 6 sene bek aramayız demiştim. Bu kadar sevildiği değer gördüğü bir yerde bu pozisyona gelmeyi nasıl becerdi gerçekten hayret.

Çevrimiçi kartalizma190399

Onlarla kiyaslamiyorum ama Rosier, Djuku, Davinson Sanchez, Boey, Tosic'le kiyasliyorum ve onlara kiyasla yavaslar.
Mesele yavas olmalari degil zaten, mesele hepsinin birden yavas olmasi. Yoksa defansta 4 tane hizli adamla zaten oynayamazsin.
O yazdigimiz savunma dortlusuyle savunmayi cikartip oyna neler oluyor goruruz. Hele on hatta da Berghuis Reus falan doldurursan perisan olursun.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Yerry Mina bitik adam, kariyeri dususte gece gece cakildi iyice. Rehabilitasyon merkezi degiliz vazgecelim bu tur adamlardan.
Denis Vavro ayri, canavar gibi stoper. Alacaksin onu alalim, 2 sene saglam Marcelo performansi alip daha iyi para'ya satma sansin da var.
Kariyeri dususte degil aksine cikista, satmasan bile rahat 5 sene suyunu cikartirsin.

Çevrimiçi Mehmet57

Vavro cok iyi olur. Dusunmeden getiririm. Hirsli, duvar gibi, hizli. 30 metreden de 90'a cakma huyu var.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Başkan'ım başta Sercan Dikme olmak üzere , tüm muhabir bozuntularına iyi koymuş.Eline Sağlık Başkanım  :ok:

Muhabirlerin kalitesizligi inanilmaz. Dunya futbolunu takip etmezler, futbol uzerine okumazlar dusunmezler, sozde analiz videolari wikipedia'dan oradan buradan kopyala yapistir yapmaktir. Birbirlerinin klise sacma yorumlarini kopyalarlar.
Sorular sorulara bak. Icerisinde gram fikir, yenilikcilik yok. Cevabi belli olan sacma sapan bir ise yaramayan sorular.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Vavro cok iyi olur. Dusunmeden getiririm. Hirsli, duvar gibi, hizli. 30 metreden de 90'a cakma huyu var.

Oyun kurar mı bu arkadaş yoksa Paulista gibi mi ?

Çevrimiçi Necmi

Hocanın takımda çok beğendiği oyuncular kimmiş 😳

Çevrimdışı ulumemo

Yüksek IQ ile oynayan 8-10 karışımı bir ortasaha. Molde de oynuyor, bu sezon başında gs ile oynadıklari ön eleme maçlarında çok gözüme batmıştı.
linçlenmeyeceksem eğer breivik için norveçli salih uçan diyebilirim  :lol: :lol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

linçlenmeyeceksem eğer breivik için norveçli salih uçan diyebilirim  :lol: :lol:

Galatasaray maçlarında baya tempolu bi oyuncu izlenimi vardı, salihte öyle bi tempo yok olsa zaten salih sağlam katkı verir bize.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimiçi gokhans

https://www.instagram.com/reel/C74ilUktHzW/?igsh=MWpzZXB6bXl1NHdjaA==   Hocanın oyun yapısını özetleyen bir video.. :)) baya yoğun bir pas oyunu oynanacak ve kadroda buna göre şekillenecek. Yani hummels yada oyun kuran bir stoper gelecek banko. Savic falan yalan haber bence.
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2024, 15:39:50 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

Gedson haberleri bıçak gibi kesildi zenit başkanı spekülasyon diye açıklama yaptiktan sonra. Acaba ücrete mi spekülasyon dedi yoksa direk oyuncuya mı?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı BlackEagle16

Gedson haberleri bıçak gibi kesildi zenit başkanı spekülasyon diye açıklama yaptiktan sonra. Acaba ücrete mi spekülasyon dedi yoksa direk oyuncuya mı?
Bende şaştım.kaldim bu işe acaba yattı mı transfer isi
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Etiketler: