zaten otuz yaş üstü oyuncuları bitirmişlerdi bu sözden sonra otuz yaş altına bakarlar 😂 çok özel oyuncu olmadıkça bende son kontratı olacak oyunculara gitmeyeceklerini tahmin ediyordum en azından şu ana kadar verdikleri izlenim bu yönde
Ama alınacak oyuncu sayısı çok fazla ekonomikte düşünmek zorundalar
Gio dinamik bir hoca presi seviyor top hakimiyetini istiyor bu işi yaşlı oyuncularla yapamaz zaten stoperleri oyuna sokmadığı için orda tecrübeli oyunculara gidilebilir ama beklerin kesinlikle dinamik olması lazım
Bence prim kasmaya çalışanlara menejer oyunlarına kanmadan soğukkanlı beklemek lazım millet için prim kasacağımıza kendi araştırmalarımızla kimlerin hocaya uygun olacağını aramak daha mantıklı mesrla iki tane dinamik bek lazım ben olsam rosieri geri getirir sadece solu düşünürdüm
3 stoper gundeme geldi 3'unun de son kontrati. Dun gundeme gelen Sassuolo topcusu da ne hikmetse bonservisi bitmis oyuncu.
Yani yine yasli, performansi dusen, sakatlik sorunu olan, bonservissiz oyunculara gidiyoruz.
Scouting yok, gelisme potansiyeli olan oyuncu yok, tipik Turk kafasi transferler iste.
Bizim gundemimize gelen oyunculari isteyen diger takimlara bakinca zaten ne seviye'de oldugumuz anlasiliyor.
Katar, Arap, MLS takimlari falan. Zaten Leverkusen, Sevilla, West Ham United falan bu isten anlamiyor onlar dusunemiyor bonservissiz Savic ve Hummels'i indirmeyi bir biz o kadar zekiyiz.
Bu yonetimden benim beklentim yok acikcasi. Musrati ve Muci transferlerini destekledim, ama belli ki tum kursunu orada kullandik.