2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1104015 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimiçi Samet Demir

Ofansif oynatıyor ama stoperler birbirleri arasında çok pas yapıyor sıkıcı tarafı bu.
Biz severiz öyle oyunu, istatistik kasarız hem :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

bu sitenin wepmastırı nerede arkadaş beşiktaşımız hocayı açıklıyor site kaatlı  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:
domainin süresi dolmuş uyarı mesajı gelmedi kesilince farkettik hemen uzattık ama buda bir süreç alıyor uzattığın anda açılmıyor zaten akşam üzeri farketmişdim kapandığını birkaç saat sürdü açılması

Çevrimiçi kartalizma190399

Ben gayet memnun oldum, ismi gecenler arasinda en cok istedigim hoca geldi. Colley, Necip, Aboubakar falan asla kabul etmez, onlarin isi bitmistir.

Forvete mucadeleci bir pivot gelir, Weghorst’u isterse hic sasirmam, hatta gelirse muhtesem olur bence.
Rashica prensi olur, Svensson’u mutlaka kullanir, Gedson’u kullanir gitmesini istemez. Musrati’den derin 6 yaratir.
Sadece Semih ve Muci benim icin soru isareti. 4-3-3’ten vazgecmezse Semih’ten acikta, Muci’den 8’de bence maksimum verim alamayiz.
Ama 4-4-2 denerse ayri mesele, ama dener mi gorecegiz. En cok merak ettigim konu bu.

Valerien Ismail’in sezon basinda oynattigi 5-10 mac gibi maclari izlememiz yuksek ihtimal.

Çevrimiçi Samet Ç

https://www.transfermarkt.com.tr/timo-hubers/profil/spieler/236981

Stopere bunu çekelim çıkış maddesi 3 milyon Köln küme düştüğü için

Çevrimdışı Necmi

Hummelsa teklif götürmüşüz
maşallah piyasada dolanan isimlerde 30 yaş altı yok
Hiç sanmıyorum yaşı kemale ermiş oyuncularla ilgilendiklerini

Çevrimdışı Necmi

https://www.transfermarkt.com.tr/timo-hubers/profil/spieler/236981

Stopere bunu çekelim çıkış maddesi 3 milyon Köln küme düştüğü için
takımına küme düşürtmüş stopermi 🤔

Çevrimiçi Samet Ç

takımına küme düşürtmüş stopermi 🤔
Marcelo'da küme düşme potasında olan takımdan geldi oyuncunun kalitesiyle takımının durumunun ne alakası var

Çevrimiçi levitate

takımına küme düşürtmüş stopermi
marcelo'da lig sonuncusundan gelmişti...
bipbipbupbup

Çevrimdışı sefaköykartali

Mert
Svensson - Hummels - Valentini - Yasin Özcan
Musrati
Gronbaek - Muçi
Berghuis - Weghorst - Semih

Aklıma gelenlerden şöyle bişey yazdım iki dakkada bu profile benzer bi kadro kursunlar da bari basan koşan bi hücum takımı izleyelim.
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2024, 22:49:28 sefaköykartali ]

Ben gayet memnun oldum, ismi gecenler arasinda en cok istedigim hoca geldi. Colley, Necip, Aboubakar falan asla kabul etmez, onlarin isi bitmistir.

Forvete mucadeleci bir pivot gelir, Weghorst’u isterse hic sasirmam, hatta gelirse muhtesem olur bence.
Rashica prensi olur, Svensson’u mutlaka kullanir, Gedson’u kullanir gitmesini istemez. Musrati’den derin 6 yaratir.
Sadece Semih ve Muci benim icin soru isareti. 4-3-3’ten vazgecmezse Semih’ten acikta, Muci’den 8’de bence maksimum verim alamayiz.
Ama 4-4-2 denerse ayri mesele, ama dener mi gorecegiz. En cok merak ettigim konu bu.

Valerien Ismail’in sezon basinda oynattigi 5-10 mac gibi maclari izlememiz yuksek ihtimal.
Berghuis - Weghorst - Semih 433 ün ileri hattı olsa iş yapar bence. Musrati derin 6 için çok uygun, gedsonu sallayıp oraya alınacak adam muçinin de verimini arttırabilir, oraya bi fred çeksen mesela.

Çevrimiçi gokhans

Saiss tam gio’luk stoper aslında. Tekrar gelir mi? Bu arada gedson’u pek tutacağını sanmıyorum, salih geliosa gedson banko gider. Gio hem defansif özellikleri gelişmiş hemde oyun kurucu ortasahaları tercih ediyor. Gedson degansif süper ama oyun kurucu konusunda necip’den hallice.. bu arada wego geçen hafta instaya beşiktaş formalı foto koymuştu, sanırım banko geliyor.. hem hemşerisi hem tam istediği tip adam..
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2024, 22:15:58 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Monza

Dediğim çıktı...

https://twitter.com/Besiktas/status/1798391926070325592?t=7buKnwW0vL3G-YBjnFTi-Q&s=19

Hayırlı olsun.

Keşke Santos'tan önce gelebilseydi ki o dönemde de adı çok geçmişti. Ligi, takımı, ortamı birebir tecrübe ederdi. Neyse geç olsun, güç olmasın.

2+1 yıllık sözleşmesi varmış, hocaya en az 2 yıllık zaman ve proje vermek lazım ama, ilk mağlubiyette bizim taraftar SY diye bağırmaya başlarsa sıkıntı.

Hep destek, tam destek.

Çevrimiçi levitate

bu arada hoca gayet iyi reaksiyon alabilirdi ama hüseyin yücel gerçekten işin içine tükürdü, şimdi uğraş dur
bipbipbupbup

Çevrimdışı BlackEagle16

Takımda müthiş bir revizyon yapmamız lazım. Para edecem her futbolcu satilmali hocanın istediği sistem.kurulmali yoksa herseyimiz hayal.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Talisca1903

hummels geldi de yaşı mı sorun oldu inşallah gelir

Çevrimdışı BlackEagle16

Derin 6 yi oynayacak iki adam var elimizde amir ve musrati ikiside hocanın sistemine uygun bence sağlam bir şampiyona geçirirse muciyide vermek lazım güzel bir rakama orta sahada amir derin 6 musrati 8 birde groonbek gibi bir adam çektik mı çok sağlam orta saha hattı oluşur. Umarım ssemihide satarız bunu kendisi için çok istiyorum umarım gider ve üstüne çok koyar gururlar izleriz

bu arada hoca gayet iyi reaksiyon alabilirdi ama hüseyin yücel gerçekten işin içine tükürdü, şimdi uğraş dur
Hummels i getirsin barışalım

Çevrimdışı BlackEagle16

Etiketler: