2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1107779 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

poşete 7 verilmez zaten yalan haber

bence de verilmez 3-4 m iidir

haber doğru olabilir bunlarda başkana yakın tayfadan, seçim dönemi iyi çalışmışlardı
bipbipbupbup

Çevrimdışı blackeagle35

Bronckhorst ile Solksjaer arasında kalsanız tercihiniz hangisi olur? Devamlı isimleri geçtiği için soruyorum bence başka biri gelecek.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bence bu dünyada Mou dan en çok nefret eden adamı tekrar futbola dondurelim.
Ne o öyle UEFA FIFA kurullar falan, gelsin tekrar futbola başlasın.
Arsen Wengeri getirelim. sanimiz yürüsün.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bronckhorst ile Solksjaer arasında kalsanız tercihiniz hangisi olur? Devamlı isimleri geçtiği için soruyorum bence başka biri gelecek.

100 kere GVB

Çevrimiçi Samet Ç

Gio

Çevrimiçi Serdar3444

Bronckhorst ile Solksjaer arasında kalsanız tercihiniz hangisi olur? 
Bence ikiside  burada başarılı olamaz. Sergen bunlardan daha mantıklı,
Keşke Montella olsa...
Kupa sonrası gelir herşeyi yoluna koyar...
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2024, 00:23:25 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

İkiside burada başarılı olamaz. Seven bunlardan daha mantıklı,
Keşke Montella olsa

Sergen Antalya'da ne yaptı ki bu kadar övüyoruz?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Serdar3444

İkiside burada başarılı olamaz. Sergen bunlardan daha mantıklı,
Keşke Montella olsa

Sergen Antalya'da ne yaptı ki bu kadar övüyoruz?
Sergen kötü ama bunlar daha kötü demek istedim, Sergen'i asla istemem... Rekabet kızıştı...ya tutarsa olmaz. .. Karavana atamayız. ..
O nedenle Montella dedim.... Hele bilic filan olursa zaten ben maç felan izlemem... Eziyet çekemem...
Bronckhorst, Solksjaer  felan olmaz...
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2024, 00:31:45 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen kötü ama bunlar daha kötü demek istedim, Sergen'i asla istemem... Rekabet kızıştı...ya tutarsa olmaz. .. Karavana atamayız. ..
O nedenle Montella dedim.... Hele bilic filan olursa zaten ben maç felan izlemem... Eziyet çekemem...
Bronckhorst, Solksjaer  felan olmaz...
Şimdi oldu abi, benim gönlüm yerli de Çağdaş olmuyorsa Nuri den yana. Yabancıda Knutsen olur, Sérgio Conceição olur. (copy paste yaptım) bu gibi isimler olmuyorsa Gio gelsin başlasın.

Çevrimiçi mayguntr

Şimdi oldu abi, benim gönlüm yerli de Çağdaş olmuyorsa Nuri den yana. Yabancıda Knutsen olur, Sérgio Conceição olur. (copy paste yaptım) bu gibi isimler olmuyorsa Gio gelsin başlasın.
Cagdasin Sergenden veya baska bi yerli TDden ne farki var? Medya yonetimi berbata yakin, birazcik teknik taktik konusuyor diye insanlar hemen yuceltiyorlar. Abdullah Avcida da aynisi oldu, iki half-space, yonlendirme dedi diye millet td zannediyodu.

Cagdas oynatilmayacak bir oyunu gidip kac tane takimda oynatmaya calisti. Sergenin bir sozu var neye Guardiolayi ornek alayim adamin yedeklero 100 milyon diye. Cok salasca bi aciklama gibi gelse de cok hakli ve gercekci bir aciklama, Cagdasda olmayan bir gercekcilik bu, ki TC ligi gercekciligin alasinin oldugu yerdir. Vizyonerlik, Devrimcilik falan burda islemez, 3.hafta kapinin onune konursunuz. Bize pragmatizmin kitabini yazmis Lucescu, Mustafa Denizli gibi bir teknik direktor lazim, bi tik genc istekli enerjisi yuksek biri olursa da en iyi secim olur.

Çevrimiçi Serdar3444

Bu arada benim gönlümden geçen Baba Lucescu veya Razvan, ama Montella ya da Mancini de olur. Yerli de de adayım  ilhan palut ya da Çağdaş  gönlümden geçen Rasim Kara'dır...

Çevrimdışı murat baltacı

Morinhodan sonra işler değişti bize azizin ribasli nanili rvp li kadrosunu madara eden Şenol Güneş kırıklığında bir hoca lazım morinhoya meydan okuyacak işlerin parayla değil sahada savaşarak mücadele ederek kazanıldığını oyuncularına gösterecek kendiside bu meydan okumayı yapacak bir hoca olmalı morinho bizim için tam tersi gelecek hocada ve kurulacak takımı motivede edebilir muhtemelen öyle olacaktır.

Bu meydan okumayı baba luce ve oğlu yapabilir diye düşünüyorum
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Serdar3444

Morinhodan sonra işler değişti bize azizin ribasli nanili rvp li kadrosunu madara eden Şenol Güneş kırıklığında bir hoca lazım morinhoya meydan okuyacak işlerin parayla değil sahada savaşarak mücadele ederek kazanıldığını oyuncularına gösterecek kendiside bu meydan okumayı yapacak bir hoca olmalı morinho bizim için tam tersi gelecek hocada ve kurulacak takımı motivede edebilir muhtemelen öyle olacaktır.

Kesinlikle bende aynı kanaatteyim

Çevrimiçi Samet Demir

Cagdasin Sergenden veya baska bi yerli TDden ne farki var? Medya yonetimi berbata yakin, birazcik teknik taktik konusuyor diye insanlar hemen yuceltiyorlar. Abdullah Avcida da aynisi oldu, iki half-space, yonlendirme dedi diye millet td zannediyodu.

Cagdas oynatilmayacak bir oyunu gidip kac tane takimda oynatmaya calisti. Sergenin bir sozu var neye Guardiolayi ornek alayim adamin yedeklero 100 milyon diye. Cok salasca bi aciklama gibi gelse de cok hakli ve gercekci bir aciklama, Cagdasda olmayan bir gercekcilik bu, ki TC ligi gercekciligin alasinin oldugu yerdir. Vizyonerlik, Devrimcilik falan burda islemez, 3.hafta kapinin onune konursunuz. Bize pragmatizmin kitabini yazmis Lucescu, Mustafa Denizli gibi bir teknik direktor lazim, bi tik genc istekli enerjisi yuksek biri olursa da en iyi secim olur.
Çağdaş için referans olacak transfer tahtası kapanmış bir kayseri ve dibe doğru gitmekte olan başakşehir karnesi var. Sergenle iyi olduğumuz zamanlarda bile Çağdaşın hatrı sayılır cinsten takıma katkısı olduğunu düşünüyorum. Bu demek değildir ki çağdaş gelince uçar kaçarız. Şahsi fikrim illede yerli hoca alacaksak bence Çağdaş ve risklide olsa geleceği olduğunu düşündüğüm Nuri hoca denenebilir.

Burada soracağımı soru bizim deneme yapmak için sabrımız var mı? Tabikide yok. Fb her zamanki gibi daha transfer sezonu başlamadan Mou ile rüzgarı arkasına aldı. Gs desen şampiyon oldular, satış yapıp iyi paralar kazanacağı ve daha iyi bir kadro kurma imkanları fazlaca var. Hal böyleyken bizimde kumardan ziyade iyi bir hocaya gitmemiz lazım. Hatta ve hatta 1 transfer eksik yapalım ama Hocamız çok seçmeliyiz ve özellikle teknik ekibi iyi kalitede olmalı. Önümüzde ki sene bu seneden daha çetrefilli geçecek.

Şuan herkes unuttu ama halen başımızda büyükekşi belası var. Rakiplerle beraber bunu herkes unutmuş durumda...

Çevrimiçi Samet Demir

https://youtube.com/shorts/-4uM2e1S1TQ?si=iFxJwCFly_fdqbPs

Abel Fereira verelim. :)

Çevrimiçi Necmi

Çağdaş için referans olacak transfer tahtası kapanmış bir kayseri ve dibe doğru gitmekte olan başakşehir karnesi var. Sergenle iyi olduğumuz zamanlarda bile Çağdaşın hatrı sayılır cinsten takıma katkısı olduğunu düşünüyorum. Bu demek değildir ki çağdaş gelince uçar kaçarız. Şahsi fikrim illede yerli hoca alacaksak bence Çağdaş ve risklide olsa geleceği olduğunu düşündüğüm Nuri hoca denenebilir.

Burada soracağımı soru bizim deneme yapmak için sabrımız var mı? Tabikide yok. Fb her zamanki gibi daha transfer sezonu başlamadan Mou ile rüzgarı arkasına aldı. Gs desen şampiyon oldular, satış yapıp iyi paralar kazanacağı ve daha iyi bir kadro kurma imkanları fazlaca var. Hal böyleyken bizimde kumardan ziyade iyi bir hocaya gitmemiz lazım. Hatta ve hatta 1 transfer eksik yapalım ama Hocamız çok seçmeliyiz ve özellikle teknik ekibi iyi kalitede olmalı. Önümüzde ki sene bu seneden daha çetrefilli geçecek.

Şuan herkes unuttu ama halen başımızda büyükekşi belası var. Rakiplerle beraber bunu herkes unutmuş durumda...
biz kayseri yada başakşehir değiliz Büyük kulübe gelmek büyük takım çalıştırmak bambaşka şeydir.
çebiden sonra tekrar vasat sevici olduk  :bandit:
tabiki deneme yaparsın ama bunu enkaza dönmüş bir takımı toparlarken yapmazsın bu tam anlamıyla kafaya sıkmak olur
belliki iyi oyuncular alacağız bu takımı ayağa kaldırmanın yolu onların saygı duyacağı bir hocayla çalışmaktan geçer.
bizim şu anda gerçekten markalara ihtiyacımız var havayı ancak böyle değiştirebiliriz ya iyi bir hoca olacak ve savaşan ortalama üstü oyunculardan bir bütün oluşturacağız yada bir iki tane takımı taşıyacak yıldız transferi yapacağız
bizim başka seçeneğimiz yok.Başarılı olmak zorundayız

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İsmi çıkan tüm hocalara bakınca Genesio Hoca'dan daha iyisini göremiyorum.

yapılacak nokta transferler ile gerçek anlamda iç sahada yenilmez takım yapar, ve her türlü yarışta tutar.

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/HerguunBesiktas/status/1790652216371474461

Çevrimdışı CemMert

Benim anlamadığım şey neden sürekli aynı hoca isimleri etrafında dönüyoruz. Bu ocak ayında da aynıydı şuan içinde aynı. Hadi diyelim devre arası kimse gelmek istemedi. Şuan bizi engelleyen şey nedir? Gio, Bruno, Sergen, Şenol, Bilic, solskjaer kısır döngü içindeyiz aylardır.

Fernando Santos gideli yaklaşık 2 ay oldu. 60 gün. Hiç mi hazırlık yapmadınız? Hiç mi planımız yok?

Sportif direktör diye dört dönüyoruz hiç mi kimse yok aklımızda? Neden bu kadar geç kalıyoruz. Bu belirsizlik camianında umutlarını kırıyor karamsarlığa itiyor. Bu saatten sonra sportif direktör gelse ne zaman çalışacak? Nasıl bir plan yapacak?

Rakibinden 50 puan fark yemişsin şu transfer dönemine inanılmaz agresif olmamız gereken yerde biz Nuri Şahine sunum yaptırıyoruz. Ordan bilice gidiyoruz alternatif Sergen diyoruz.

Hatalarımızdan hiç bir şekilde ders almıyoruz. Adamlar 99 puan 99 gol ile şampiyonluğu kaybetti 2 gün sonra mourinho indirdi (Mourinho bize gelsin istemedim). En azından bi hedef uğruna dört koldan saldırıyorlar. Bizim ikinci başkanda bizimle dalga geçiyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Benim anlamadığım şey neden sürekli aynı hoca isimleri etrafında dönüyoruz. Bu ocak ayında da aynıydı şuan içinde aynı. Hadi diyelim devre arası kimse gelmek istemedi. Şuan bizi engelleyen şey nedir? Gio, Bruno, Sergen, Şenol, Bilic, solskjaer kısır döngü içindeyiz aylardır.

Fernando Santos gideli yaklaşık 2 ay oldu. 60 gün. Hiç mi hazırlık yapmadınız? Hiç mi planımız yok?

Sportif direktör diye dört dönüyoruz hiç mi kimse yok aklımızda? Neden bu kadar geç kalıyoruz. Bu belirsizlik camianında umutlarını kırıyor karamsarlığa itiyor. Bu saatten sonra sportif direktör gelse ne zaman çalışacak? Nasıl bir plan yapacak?

Rakibinden 50 puan fark yemişsin şu transfer dönemine inanılmaz agresif olmamız gereken yerde biz Nuri Şahine sunum yaptırıyoruz. Ordan bilice gidiyoruz alternatif Sergen diyoruz.

Hatalarımızdan hiç bir şekilde ders almıyoruz. Adamlar 99 puan 99 gol ile şampiyonluğu kaybetti 2 gün sonra mourinho indirdi (Mourinho bize gelsin istemedim). En azından bi hedef uğruna dört koldan saldırıyorlar. Bizim ikinci başkanda bizimle dalga geçiyor.

Her kelimesine katılıyorum.

Bu yönetimden çok umutluydum ama umudum kırılmaya başladı. Takımın ne kadar kötü olduğu ortadayken boşta olan hoca ile anlaşıp transer planları hazırlanıp bizim çok agresif girmemiz gerekirdi, şuan en azından 2 tane eksik bölgemize oyuncu açıklamamız lazımdı ki taraftarı arkana alabilmen için.

Şuan dışardan görüntü hoş değil ve taraftar geriliyor

Çevrimiçi kartalizma190399

Niye sabrimiz olmasin ki? Taraftara niye soruyoruz ki? Taraftara sorsan hep para harcamak, ust duzey kadro kurmak, yildiz almak, her sene sampiyon olmak ister. Taraftar zaten mantikli dusunemiyor ki. Ben su ana kadar taraftarin bu sene rebuilding yapalim sabir gosterelim dedigini duymadim. Ha, feda senesinde kabul edildi o da yonetim anlattigi icin. Taraftari ikna etmek de yonetimin gorevi.

Ha, ben baskan olsam taraftari seyime bile takmam. Bu sene sampiyon falan olmayacagiz, stada gelip destek vermiyorsaniz da gidin₁ Real'i tutun derim. Uzaklasmak istemiyorsan karsi tarafta Fred Mourinho Tadic falan var seve seve onlari tut derim. Bizde boyle. Bir yandan sevinmek icin sevmedik diye bagiracaksin, diger yandan 1 sene sampiyonluk yarisindan uzak kalmaya tahammulun olmayacak, once tutarli ol delikanli ol derler adama.

Zaten bu mantikli dusunemeyen ergen taraftari mutlu etmek istedigimiz icin surekli sacma sapan kisa vadeli kararlar veriyoruz.

Çevrimiçi tolga1903

Bence kısır döngü içinde olmalarının bir sebebi de hocalar gelmek istemiyor. Başkan kendisi açıklamıştı alanyaspor maçını izleyip gelmicem diyen hoca var diye. Tek sezonda 6 teknik direktör değiştirmiş kulübe kim kariyerini riske edip gelir? Yönetim bir de görev süresi boyunca sözleşme yapalım diyor genellikle, kariyerli hoca sana tek yıllığına gelir mi mesela? Son olarak da kulübün içinde bulunduğu maddi koşullar var, transfer bütçesi nedir mesela bilmiyoruz sen adama toplam 25m euro veya neyse bir bütçe çıkarıyorsun belki ve ikna edemiyorsun. Bunlarin hepsini toplayınca da gelmeye istekli 4 5 tane adamın etrafında dönüp duruyoruz.

Önümüz karanlık ne yazık ki bizim yapılacak herhangi bir hamle için çok şaşırmamak üzülmemek sakin olmak lazım anç denilen adam bu kulübü mahvetti yönetime bazen çok kızsam da city group gelse hemen toparlayamaz bu kulübü.

Çevrimiçi tolga1903

Ha bir de sürekli gelecek hoca ve transferler konuşuluyor ama biz eldeki bu kadar atıl oyuncuyu nasıl göndeririz ne medyada ne burada görmüyorum. Napicaz mesela amartey'i rebic'i abou'yu onana'yı ve bilimum işe yaramaz papaz oyuncuyu biz? En düşüğü senelik 2 küsur milyon euro alıyor bunların göndersen gitmez sözleşmesi de biten yok doğru düzgün bi ghezzal gitti işte. "Ben bunlardan faydalanırım" diye yönetimi ikna edip gelen teknik direktör ekim ayını göremez bu kulüpte çünkü çok sağlam referansı var bu oyuncuların 6 hoca kadar.

Çevrimdışı CemMert

Bence kısır döngü içinde olmalarının bir sebebi de hocalar gelmek istemiyor. Başkan kendisi açıklamıştı alanyaspor maçını izleyip gelmicem diyen hoca var diye. Tek sezonda 6 teknik direktör değiştirmiş kulübe kim kariyerini riske edip gelir? Yönetim bir de görev süresi boyunca sözleşme yapalım diyor genellikle, kariyerli hoca sana tek yıllığına gelir mi mesela? Son olarak da kulübün içinde bulunduğu maddi koşullar var, transfer bütçesi nedir mesela bilmiyoruz sen adama toplam 25m euro veya neyse bir bütçe çıkarıyorsun belki ve ikna edemiyorsun. Bunlarin hepsini toplayınca da gelmeye istekli 4 5 tane adamın etrafında dönüp duruyoruz.

Önümüz karanlık ne yazık ki bizim yapılacak herhangi bir hamle için çok şaşırmamak üzülmemek sakin olmak lazım anç denilen adam bu kulübü mahvetti yönetime bazen çok kızsam da city group gelse hemen toparlayamaz bu kulübü.

İşte bu noktada yöneticilerin devreye girip problemi çözmesi gerekmiyor mu? Kulübün kasası para dolu olsa, geçen sezon başarılarla dolu olsa bütün teknik direktörler zaten kendiliğinden gelir o noktada problem çözebilecek yöneticiye gerekte kalmaz. Sen, ben veya başkası kulübün başına gelse zaten idare eder oturmuş sistemi. Seçim olduğu zaman bu denli büyük problemler olduğunu bilerek ve çözebileceğiz vaadiyle seçildi başkan. İnsanların Hasan Arat'a güvenip oy vermesinin temel sebebi buydu.

Haber Kartalı
@HaberKartali
·
49m
Giovanni van Bronckhorst'un ekibinde yer alan Dave Vos, Ajax'ta Francisco Farioli'nın yardımcı antrenörlüğe getirildi.

Gio işide yattı gibi ki gelmesin zaten adam kendi ekibini toplayamıyor bitik takımı nasıl toplasın.

Etiketler: