Rakiplerle bu kadar ilgilenmemek lazim. Onlar hep bizden pahali kadrolar kurdular, daha gosterisli oyuncular aldilar, daha cok para harcadilar.
Onlari alt ettigimiz sezonlarda akilli transferle, sistemli takimla, bir miktar da sansla alt ettik. Olmayacak is degil yani, ama gercekci olmak lazim.
Cok geriden geliyoruz ve makas bu sefer cok acildi. Bence 1 sene planlama'yla kapanacak makas degil.
Yani iyi bir antrenor getirdim, Di Maria Hummels falan aldim ben de 90 puan toplar sampiyon olurum kafasindaysak bence hata ederiz. Oyle olmuyor maalesef.
Gelecek sene illa sampiyonluk hedefi koymak yerine bu sene'yi gecis senesi olarak gormek, gelistirici antrenorle rebuilding yapmak ve 2./3. seneyi hedeflemek daha mantikli bence.
Bunu taraftara anlatmak ve planlamak lazim, ama bu planlama yok iste, olmadigi cok bariz. Ne kadar free antrenor varsa hepsiyle konusuyorlar, kabul edecek en yuksek profilli adami getirecekler. Boyle plan falan da olmaz, boyle bir dusunceyle basari da gelmez. Anca GS ve FB'nin kotu bir kopyasi oluruz.