2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1120444 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mellfred

https://x.com/gokmenozcan/status/1795412934312477055?s=46
adı geçince yazmıştım “kulübe son çiviyi çakarsınız” diye
adam totenham’dan ayrılmak için 40m euro aldı

Çevrimdışı Akil Emre

Napoli ?
Ben kaçırmışım ozaman sadece yüksek profilli aklımda conte kalmış , flick barça yaptı, mourinyo zaten tazminatla dünyaları topladı ama duracak gibi değil. Gönlümden geçen sağlam bir alman hoca ama bu iş nuride sonlanacak gibi, gerçi fırtına gibi takım kurarsak nuride iş yapar.

Çevrimiçi levitate

Ben 4 5 maç izledim bence gayet hücum oynatıyor ama kadro yetersizliğinde mi bilmiyorum ama sonuca zor ulaşıyor.
savunması kötüymüş diyorlar, orta sahaya kadar çıkartıyormuş sonra kontra yiyip duruyorlarmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

Şunlara bak. Yolla yolla bitmez. Acilinden sportif direktör açıklamamız lazım.

https://twitter.com/HaberKartali/status/1795161709184700831
Muci, Rashica ve Musrati dışında hepsini satarım.

Çevrimiçi Samet Ç

savunması kötüymüş diyorlar, orta sahaya kadar çıkartıyormuş sonra kontra yiyip duruyorlarmış
Kötü değil en az gol yiyen yedinci takım rakiplerine en az şut şansı veren takım kalesine atılan şutları en fazla bloklayan takım yine yüksek şiddetli ön alan baskısını en verimli yapan birinci takım hücum tarafında rakamlar zaten gayet iyi kısaca adam sıradan bir orta sıra takımına şampiyonluk oyunu oynatıyor.
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2024, 16:00:20 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Orta sıra takımına göre yediği gol sayısı gayette normal. O kadar ilerde oynayan bir takımın elbette zaafları olacaktır.

Sparta prag falan gs ye önde bastı hatta geçen hafta fb. patates oldular.

Fazla yüksekten uçmadan bu tarz bi hoca ile devam etmek makul bence, ayrıca adam 2 senedir avrupa'da final yapıyor bu sıradan bir durum değil.

Çevrimiçi Samet Demir

Orta sıra takımına göre yediği gol sayısı gayette normal. O kadar ilerde oynayan bir takımın elbette zaafları olacaktır.

Fazla yüksekten uçmadan bu tarz bi hoca ile devam etmek makul bence, ayrıca adam 2 senedir avrupa'da final yapıyor bu sıradan bir durum değil.
Hangi hoca gelirse gelsin kondisyon konusunda takımı fişek gibi yaptığı taktirde her türlü potada alırız. İyi oyuncular ve büyükekşi gider ve devamı gelmez isede şampiyonluğun ağır favorisi oluruz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

yani onlara bir şey diyen yok abi

eldeki seçeneklerden en iyisi gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Kötü değil en az gol yiyen yedinci takım rakiplerine en az şut şansı veren takım kalesine atılan şutları en fazla bloklayan takım yine yüksek şiddetli ön alan baskısını en verimli yapan birinci takım hücum tarafında rakamlar zaten gayet iyi kısaca adam sıradan bir orta sıra takımına şampiyonluk oyunu oynatıyor.

valla bu istatistikleri yapıp 44 gol yediyse kalecilerini vurmak lazım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

aylardır hoca alınacak belli hala daha yeni isimler ortaya atılıyor komedi bunların en fazla getireceği Sergen

Çevrimdışı ONUR KOLCU

aylardır hoca alınacak belli hala daha yeni isimler ortaya atılıyor komedi bunların en fazla getireceği Sergen

Hoca işinin 1 hafta içinde açıklanması lazım yoksa bu iş gordon milne kadar gidecek.

Çevrimiçi kartalizma190399

https://twitter.com/gokmenozcan/status/1795412934312477055?s=46
adı geçince yazmıştım “kulübe son çiviyi çakarsınız” diye
adam totenham’dan ayrılmak için 40m euro aldı

Ya adamin gelmemesi hic sorun degil, bizim acimizdan mantikli da degildi zaten.
Ama cikip adamla gorusuyoruz vs demenin ne kadar sacma oldugunu gorduk.
Beklentiyi yukselttiler, rakiplerin agzina sakiz ettiler.
Bir GSli cikip Mourinho kim siz kim capinizi bilin gidin Nuri Cagdas pesinde kosun derse diyecek lafin yok.
Kendi kendimize sikinti yaratiyoruz. Su Mourinho lafi da sirf Aziz Yildirim konustu diye ortaya atilmadiysa ben de birsey bilmiyorum.
Besiktas yoneticisi kulubu dusunmeli, kendi reklamini degil.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://twitter.com/KartalRecord/status/1795445810043183107

Umarım yalandır  Santos kadar yanlış bir hoca.
Yok orta saha olarak görüşüyorlarsa hemen gelsin başlasın.

Şaka bir yana Rafa Silva müthiş bir hamle olur ama bence mümkün değil.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sadece tahmin, Muci Euro 2024 te iyi performans gösterirse güzel paraya satılır.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Süper lig ne ki 56 maçı olan oyuncuya sıradan futbolcu muamelesi yapılmıyor? Kerem atakan keskin'in de 46 maçı var süper lig denilen yerde niye 1 saniye bile katkı veremedi doğru düzgün? Oyuncu stoper orijinli sol bek, yani iki mevkiyi yedekliyor yani elinde 4.5'a aldığın bahtiyar adlı arkadaşın muadili. Sol stoperde milyon euro dökülen emrecan uzunhan, sol bekte altyapı ürünü emrecan terzi var ve üzerine bahtiyar var, acil olarak hiç futbolcu olmayan bölgeleri de üzerine ekleyince ve bu kulübün yurt içi yerli transferi seçimlerinin rezalet olduğunu düşününce saçma sapan hamle 3.4 milyon+ %15 pay. Santrafor iki gömlek daha iyi alınır şu parayla veya artık doğru düzgün bir kanat oyuncusuna talip olurken bütçeni artırırsın.

Yazdıklarımı bir daha okursan aynı şeyi soyledigimizi anlayacaksın.
Tek itirazım Kerrem Atakan 46 maçta toplam kaç dakika oynamış, Yasin 56 maçta kaç dakika oynamış bir bak istersen.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Zidane,mourinho vs. ne kadar ismi olan varsa geçiyor.

Arkadaş bize adam gibi hoca lazım illa isimli mi olmak zorunda.

Bu yönetimden beklentilerim baya yüksekti ama hayal kırıklığına dönmez inşallah.

Nuri de olmaz, Zidane da olmaz.

Nuri ye kadar Çağdaş Atan daha çok olur

Çevrimiçi Samet Ç

Güvendiğim biri Razvan yazmış o da olur pek yanıldığını görmedim

Çevrimiçi Samet Ç

Güvendiğim biri Razvan yazmış o da olur pek yanıldığını görmedim
Gelirken yanında Despodov'u da getirsin

Çevrimiçi COB

Razvan'ı çok takip etmedim yanlız Yunanistanda başarılı olması iyi bir done. Malum Yunanistan futbol atmosferi, kültürü ve kaosu Türkiye ile bire bir aynı. Bu konuda uyum sorunu çekmez.

Çevrimiçi gokhans

Razvan'ı çok takip etmedim yanlız Yunanistanda başarılı olması iyi bir done. Malum Yunanistan futbol atmosferi, kültürü ve kaosu Türkiye ile bire bir aynı. Bu konuda uyum sorunu çekmez.
babasıyla beraber gelicekse olur. Babayıda sportif direktör yapacaksın.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı CemMert

Herkes Razvan isminde yoğunlaşmaya başladı. Bencede çok mantıklı gözüküyor.

Çevrimiçi levitate

yabancı olarak herkesin üstünde birleşebileceği tek isim galiba
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

yabancı olarak herkesin üstünde birleşebileceği tek isim galiba
Valeryancılarda, fmcilerde, Şenolcularda aklında kim varsa hiç biri itiraz etmez :)

Ne çok bölünmüşüz yahu

Etiketler: