bariz şenol kurdu tadic ve djiku veto edip onana ve amartey’i başka mevkilerde oynayabiliyor diye istediği ortadaki amartey’in ne kadar sakar, onana’nın da necip’den daha ağır ve kazma olduğunu daha ilk dedikoduları çıktığını ben başta olmak üzere forumda bir çok kişi yazdı. Baily’nin sürekli sakatlandığını ve devamlılığı olmadığını herkes bağırdı forumdaki sanchez yerine onu tercih eden şenol’du. Tayfur’u aldıran, bakhtyar’ı onaylayan şenol’du. Bu takımı kampa sokmayan, yükleme yapmayan, halil ve zajc’ı almak isteyip aldıramayan şenol’du. Dediklerinin aksine rebic’e onay vermeyen şenol’du ve bu yılki tek doğru kararıda oydu. Forumdaki bu kadar adam bu oyuncuları bilip uyarırken, bir hoca olarak bunlardan bi haber olup bu transferler yapılırken engellemeyen hocadır sorumlu.
Şenol'u savunmak zorunda olmakta bana zûl ama doğru konuşmadığınız için birşeyler söylemek zorundayım, Şenol'u bir Beşiktaşlının sevmesi ve istemesi de gayet doğal. Beşiktaş Tarihinin en iyi oyununu biz onun zamanında oynadık. İsterse Pep kadar da başarılı olsun, sadece 1 yüroya gelecem desin ben gene de asla Şenol ve Sergen'i bu kulübün kapısından sokmam. İkisinden de nefret ediyorum ama nefret etmem iftira atmamı, çarpıtmamı gerektirmez...
Şenol futbolcu istemez, mevki söyler, özellik söyler, bunu biliyorsundur. Bazen bazı futbolcuyu veto eder. Ama yönetimin önüne getirmediği topçu hakkında konuşmaz. Birtek Trabzonspor'a Burak'ı aldırmış araya girmiş, futbolcuyu bizzat aramış....
Şenol defaatle Afrikalı istemiyorum dedi, Afrikalıların isimleri önüne gelmese basın toplantısında kime neden neyin mesajını versin. Onana'nın alınmasını asla istemedi, mesajını kaç kere verdi, tınlamadılar aldılar, Şenol mesajlarını ve öfkesini basın toplantısında gösterir... Alınmadan önce mesaj verdi, alındıktan sonra kulağının üstüne yattı...
Tadic' ı şenol veto etmedi, bunu herkes biliyor, transfer çalımını da unuttuysan ne bileyim neden, neyi ve niye konuşacağız,
Tadic'i üç kuruşun hesabını yapan Çebi yönetimi almadı, Tadic omurgasızı da, iki tarafla görüşüp tabi ki iki katı parayı seçmiş, buda gayet doğal...
, amartey'in alınacağı zaten kesinmiş, Şenol'un da amartey'den haberi olup, beğenerek kabul ettiğini hiç sanmıyorum, Şenol o işlere bakmaz, bunlara takılmaz, çok önceden görece ucuza alındığı için ses çıkarmamış olabilir, amartey'in kartviziti de fena değil di zaten, bilmem kaç mevkide oynar muhabbetini Şenol ortaya atmadı ama şöyle oyuncu, kaç yıldır Premier lig de üst düzey oynuyor, 6 da oynar, stoperi de iyidir muhabbetini buradaki herkes birçok yerden okudu... Sen istememiş ve bunu ifade etmiş olabilirsin ama emin ol izleyen hiçkimse de zaten istemez...
Bahtiyar Türki kontenjan oyuncusu ve doğru tercih, daha iyisi var bizim mi haberimiz yok...
Şenol Djiku'yu onaylamasa İstanbul'a kadar Beşiktaş'la görüşmeye gelmezdi Djiku, son anda bir dolap döndüyse, o dolabı para için menejerler veya Çebi yönetimi döndürmüştür. Şenol'dan bağımsız olayların günahını Şenol'a yükleyince kötü hoca olmuyor...
Şenol'a ver bakayım adam gibi kadro bak bu ligi nasıl öttürüyor... Rakip takım analizi çok çok iyi, Geniş kadro ver Avrupa'yı da öttürür... Ama gitsin başka takımda öttürsün....
Beşiktaş'ın hocası değil ama kötü hoca asla değil, Beşiktaş'ta olmamasını gerektiren şey Milli Takımda yaptıkları, Milli takıma bizi satıp öylece bırakıp gitmesi...