2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1111519 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Ne maçı izleyebildim, ne de sosyal medyaya bakabildim. Köy hayatı ne güzelmiş yahu :)

Hüseyin Yücel Mourinho demişte Aziz Yıldırımda anlaştık demişti. Para kızıştırma işi olmaz inşallah bu iş.

Mourinhonun istediği adamları nasıl alacağız biz. Hiç olacak iş gibi durmuyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Kesinlikle şenolun kazıklarınıda direk yollar. :)
ne oldu talisca diye yazınca bir sürü edebiyat parçalıyordun rüzgar tersine esince hemen şenola salla azıcık yaratıcı ol yahu bak adalı style gidiyorlar
Tutarlı ol azıcık savunduğun bir fikrin olsun böyle çok basit oluyor
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2024, 00:37:33 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

ne oldu talisca diye yazınca bir sürü edebiyat parçalıyordun rüzgar tersine esince hemen şenola salla azıcık yaratıcı ol yahu bak adalı style gidiyorlar
Tutarlı ol azıcık savunduğun bir fikrin olsun böyle çok basit oluyor
Mourinho gelsin çok mantıklı tercih falan yazdığımı gördün mü? Şahsına birşey demek istemiyorum da zorluyorsun. Paranoya konusunda ciddi sıkıntıları olan birisin. Yazmadığım şeyler hakkında senaryo üretiyorsun. Daha telefonu elime yeni aldım. Maçın özetini dahi izleyemedim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Mourinho gelsin çok mantıklı tercih falan yazdığımı gördün mü? Şahsına birşey demek istemiyorum da zorluyorsun. Paranoya konusunda ciddi sıkıntıları olan birisin. Yazmadığım şeyler hakkında senaryo üretiyorsun. Daha telefonu elime yeni aldım. Maçın özetini dahi izleyemedim.
sen çok uzatıyorsun süreklide sataşıyorsun cevap verince de bozuluyorsun tartışma isteyen sensin asıl zorlayan sensin daha faza uzatmak istemiyorum zorla o noktaya çekiyorsun uzatmaya gerek yok

Çevrimdışı Talisca1903

Hüseyin Yücel: "Mourinho olmazsa alternatif isimler Türk olarak aynı ayarda."

(TGRT Haber)

çok saçma olmuş bence bu açıklama maurinho nere nuri nere çağdaş nere çok terse yatıracaklar gibi yem haber sanki
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2024, 01:16:37 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Sefa Kara

(TGRT Haber)

çok saçma olmuş bence bu açıklama

kimmiş o Türk mourinho ile aynı ayarda olan isimler acaba ?

hüseyin yücel sarhoşmuydu acaba bomba bıraktı bu aksam.

Mourinho,talisca,di maria bir sürü isim attı ortaya olmazsa sıkıntıya soktu yönetimi.

Çevrimdışı Talisca1903

kimmiş o Türk mourinho ile aynı ayarda olan isimler acaba ?

hüseyin yücel sarhoşmuydu acaba bomba bıraktı bu aksam.

Mourinho,talisca,di maria bir sürü isim attı ortaya olmazsa sıkıntıya soktu yönetimi.
nuri :icool: :icool:
şaka bir yana mou olmasa bile sağlam para verecek diyorlar cebinden iyi futbolcu alacaklar o kesin

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimdışı Talisca1903

bunu nuriye sorsalar nuri bile kendini demez.
di maria ve shick&mitroviç &haller den birini halletse yeter mou olmasa da olur

Çevrimdışı Sefa Kara

di maria ve shick&mitroviç &haller den birini halletse yeter mou olmasa da olur

mourinho olmaması daha hayırlı olur bizim için zaten.

Çevrimdışı Talisca1903

mourinho olmaması daha hayırlı olur bizim için zaten.
artk o yada bu kim olsa farketmez modundayım Hüseyin Başkana helal olsun o ağlak yapıdan kurtardı bizi kimi istersek alırız en büyük biziz diyor kaç kişi var camiada şöyle bir Adalı birde bu adam eli cebine gidiyor
Fenerin Şahenki kığılısı varsa bizimde var işte helal olsun tam benim tarzım en iyisini getir başkan kepçe kulaklıyla başla ilk önce

Çevrimdışı ferdi1903

Mourinho mu? Hani biz hücum futbolu falan oynayacaktik? Bence büyük risk, valla bilmiyorum çoğumuz oynatacagi oyunu beğenmeye çektir

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2024, 02:42:20 ferdi1903 ]

Çevrimiçi Necmi

(TGRT Haber)

çok saçma olmuş bence bu açıklama maurinho nere nuri nere çağdaş nere çok terse yatıracaklar gibi yem haber sanki
yok aynı ayar şenol oluyor hüseyin yücel şenolcuymuş nasıl aynı ayarsa artık 😂

Çevrimiçi tolga1903

Hüseyin yücel mou'ya verecek yıllık 10+ milyon euron varsa önce şu rezil kadrodan kurtar bizi be babacım. Ben utanıyorum şu takımı izlerken benim gibi milyonlarcası da aynı şekilde. Yemediği hoca kalmadı bunların hocana bu yıllık ücreti ödeyip de önüne bunları mı atacaksın? Başkan yayında demedi mi göndermek asıl mesele diye, gönderemezsem sorun devam ediyor demedi mi?

Doğru düzgün sözleşmesi biten oyuncu da yok yapma allah aşkına ne mourinhosu şu heriflerden kurtar bizi istersen takımın başına özcan bizati'yi falan getir. Okan buruk çok mu hocaydı içinden geçiyor ligin 2 yıldır, herifin elinde oyuncu var çünkü haftalardır bir dakika süre vermediği zaha bizde yıldız olurdu. Abi gönderin bu oyuncu grubunu maksimum seneye 5 tanesi kalsın gerçekten bunlarla olmaz mou falan bırak abi önce bu kan emicilerden kurtar kulübü.

Çevrimiçi Samet Demir

sen çok uzatıyorsun süreklide sataşıyorsun cevap verince de bozuluyorsun tartışma isteyen sensin asıl zorlayan sensin daha faza uzatmak istemiyorum zorla o noktaya çekiyorsun uzatmaya gerek yok
Aynen o yüzden Mou haberinden sonra isim vermeden 4-5 yorum yapıp talisca istemeyenlere sallamışsın. Lafı ortaya at. (Burada kime gönderme yapacaksan etiket yapıp öyle yorumunu yaparsın, ortaya sallamazsın) Üzerime ben alınayım. Sonra sataşanda ben olayım. Polemiğe girmek istemeyen Talisca için gelmesin diyenler şimdi nerde diye yaygara koparmaz.

Çevrimdışı murat baltacı

Morinho lüks olur bize takım yapacak oyuncu yok hem morinho getirip hem eldekileri gönderip hem kadro kuracağız olmaz o iş Türkiyede kadro iş yapar hocanın etkisi sergenin şampiyon yaptığı sene gibi olur oda on yirmi yılda bir olur Okan iki senedir ligi götürüyor ne hocalık vasfı var İsmail Kartal'da keza hatta hoca bile olmayan Belözoğlu şampiyonluğa oynuyordu fenerin başında.

Bize yerli olarak çağdaş Nuri yeter yabancıda Lucescu baba oğul gelsinler biri sportif direktör olur oğluda kulübede işi götürür iyi bir planlama ile sağlam kadro kuralım yeter.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Morinho lüks olur bize takım yapacak oyuncu yok hem morinho getirip hem eldekileri gönderip hem kadro kuracağız olmaz o iş Türkiyede kadro iş yapar hocanın etkisi sergenin şampiyon yaptığı sene gibi olur oda on yirmi yılda bir olur Okan iki senedir ligi götürüyor ne hocalık vasfı var İsmail Kartal'da keza hatta hoca bile olmayan Belözoğlu şampiyonluğa oynuyordu fenerin başında.

Bize yerli olarak çağdaş Nuri yeter yabancıda Lucescu baba oğul gelsinler biri sportif direktör olur oğluda kulübede işi götürür iyi bir planlama ile sağlam kadro kuralım yeter.
Aziz Y. Mou ile anlaştık dedikten sonra biz 1 aydan beri görüşüyorduk denilmesi maksatlı bence.

Onun harici isim tartışılır ama iyi bir oyuncu yerine iyi bir hocaya para gömmek daha mantıklı. Yani 1 oyuncu eksik alalım ama hocamız tartışılmayacak bir isim olsun.

Çevrimdışı Talisca1903

30 milyonluk operasyonmuş o paraya sağlam 2 adam daha indiririm hocaya bu paralara gerek yok bence de ama para adamın oda yapacak bir şeyler artık ne olacak göreceğiz

Çevrimdışı Talisca1903

Aynen o yüzden Mou haberinden sonra isim vermeden 4-5 yorum yapıp talisca istemeyenlere sallamışsın. Lafı ortaya at. (Burada kime gönderme yapacaksan etiket yapıp öyle yorumunu yaparsın, ortaya sallamazsın) Üzerime ben alınayım. Sonra sataşanda ben olayım. Polemiğe girmek istemeyen Talisca için gelmesin diyenler şimdi nerde diye yaygara koparmaz.
sen Talisca isteyenleri futbol cahili ilan ederken sıkıntı yok Adalı isteyenleri popülizm ile yaftala sıkıntı yok al işte popülizmin kralını yapıyor desteklediğin yönetim demek ki tanımadığın adamlar hakkında boş boş ahkam kesmeyeceksin bak 2 dir terse yatırdılar seni Santos tan sonra Mou hayal aleminden çık istersen senin ütopyandan çok uzak bu adamlar
Yada boşver çıkma sen takıl o şekil Salzburg akademiden 35-40 arası fizikli bir şey indirirler kenara 6-7 tane de İskandinavya’dan Belçika’dan Scout toplarlar 30 üstü yıldız getirecek değiller ya🤦🤦🤦

Mesele yaygara koparmaksa asıl yaygara koparan sensin içten içten Şenol Güneş getirebilirler korkusu var sende bize farketmez kim gelse destekleriz 15 milyonluk Mouda çaylak Nuri de yada pasla çıkma deliai Çağdaşta motivasyonsuz Sergen’de
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2024, 09:19:56 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

sen Talisca isteyenleri futbol cahili ilan ederken sıkıntı yok Adalı isteyenleri popülizm ile yaftala sıkıntı yok al işte popülizmin kralını yapıyor desteklediğin yönetim demek ki tanımadığın adamlar hakkında boş boş ahkam kesmeyeceksin bak 2 dir terse yatırdılar seni Santos tan sonra Mou hayal aleminden çık istersen senin ütopyandan çok uzak bu adamlar
Yada boşver çıkma sen takıl o şekil Salzburg akademiden 35-40 arası fizikli bir şey indirirler kenara 6-7 tane de İskandinavya’dan Belçika’dan Scout toplarlar 30 üstü yıldız getirecek değiller ya🤦🤦🤦
Ben sana cahil dediğim hatırlamıyorum. Kendini o katogoriye koyuyorsan yapacak birşeyim yok. Bu yazdıklarını hangi rüyanda gördüysen uyanma vakti bence. Mourinho istemiyorum ben. He gelir başarılı olursa destekleriz. Adamcı değiliz
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2024, 09:27:10 Samet Demir ]

Çevrimdışı Talisca1903

yok aynı ayar şenol oluyor hüseyin yücel şenolcuymuş nasıl aynı ayarsa artık 😂
UEFA toplantısında bir fotoğraf vardı Şenol Güneş ayakta Mou oturan ikisde gri takımlı en iyi TD ler in toplantısı uluslararası bir şey oradan sanırım 👍😎
Avrupai birşey yerel liglerinden çıkamayanlar anlayamaz🤪🤪

Çevrimdışı Talisca1903

Ben sana cahil dediğim hatırlamıyorum. Kendini o katogoriye koyuyorsan yapacak birşeyim yok.
bence de yapacak pek bir şeyin yok sanırım senin yoldan gitmeyecekler mecburen izleyeceksin

Çevrimdışı Akil Emre

Merak ettiğim bir konu var, eğer kupayı alamadsak ve kasımpaşaya yenilirsek ikili averaj sonucu 6. olup avrupaya katılım şansımız kalmıyor diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltir misiniz? Zaten avrupa işi de olmassa Mourinyo falan bizim için hikaye olur. Bunun dışında basketteki 3 kuruşu futbola aktaracaz deyip Mou ismini açıklamak ta çok inandırıcı gelmedi.

Çevrimiçi Samet Demir

Merak ettiğim bir konu var, eğer kupayı alamadsak ve kasımpaşaya yenilirsek ikili averaj sonucu 6. olup avrupaya katılım şansımız kalmıyor diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltir misiniz? Zaten avrupa işi de olmassa Mourinyo falan bizim için hikaye olur. Bunun dışında basketteki 3 kuruşu futbola aktaracaz deyip Mou ismini açıklamak ta çok inandırıcı gelmedi.
Biz kupa maçını alamazsak kasımpaşaya yenilmememiz lazım abi.  Bende böyle biliyorum. Mou haberi bence maksatlı açıklandı.

Çevrimdışı Talisca1903

https://x.com/bosunatiklama/status/1792070561444909499

Tabiat bile Maurinho gelsin istiyor sanırım Portekizden gelen meteor  Maurinho  :icool: :icool:

Etiketler: