Yahu bu yönetimi ANÇ ile eş tutmak için gerçeklerden ve yaşanmışlıklardan bihaber olmak lazım.
Sen istediğin kadar temiz sayfa aç genç kadro kur vs. kur bu ligde başarılı olman çok zor, ayrıca yapılanma naraları atanlar bu yapılanma yapıldığı zaman başarı gelmeyince burda hiç birşey söylememiş gibi bu iş bu şekilde olmaz vs. diye eleştirmeler başlar.
Top direklerin arasından geçmediği sürece söyledikleriniz havada kalır.
Su ana kadar tam olarak neyi degisik yapti bu yonetim?
Semih ve genclerin sozlesmesinin uzatilmasi ve dogru profile 2 oyuncu'ya iyi para harcanmasi eyvallah, ona birsey demem.
Ama ortaya koyduklari 'proje' namina birsey gormuyorum ben.
Baskette cuvalladilar bile.
Profesyonellere emanet edecegiz dediler, getirdikleri isimler Feyyaz Ucar ve Samet Aybaba. Onlarin da uzerine cikip transfer ve hoca secimi yaptilar.
Bu sene belli ki transferler yine kampa yetismeyecek, yine erkenden transferleri bitirmedik, yine transferin son gunlerini bekleyecegiz ucuza kapatmak icin.
Gundeme gelen Reus, Di Maria vs yine ANC yonetimi tarzi transferler. Bonservissiz, yasli ve/veya sakat/performansi dusen oyuncular.
Hoca desen gundeme gelenlerin cogu proje hocasi degil. Flick'ten Conte'lerden baslayip Fernando Santos'a dustuk, simdi de Sergen'e Senol'a kadar geriledik.
Yonetimin verdigi sozlerle icraatleri arasindaki farki gormuyormusun?
Yapilanmayi dogru yaparsan ve antrenorunun arkasinda durursan olur.
Bilic 2 sene sampiyon olmadan bu takimin basinda kaldi mi? Bilic'in oturttugu sistem ve kadro'nun ekmegini sonraki senelerde yemedik mi?
Demek ki dogru isimle oluyormus. Dogru isimi bulmak da yonetimin isi. Gidip proje icin 70 yasinda 20 senedir kulup calistirmamis son 2 takimindan iteklenerek kovulmus bir adami getirirsen tabii ki olmaz. Onu gectim gram isik vermedi Santos zaten.